Domov » Trgovina » Bela tehnika » Mali gospodinjski aparati » Aparati za mletje mesa
Filter po zalogi

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Aparati za mletje mesa omogočajo pripravo bolj zdrave različice mletega mesa, kot če bi ga kupili že pakiranega v trgovini. Kapaciteta je od aparata do aparata različna, izberite takega, ki ustreza vašim potrebam. Narjeni so iz kompaktnih materialov vrhunske kvalitete. Če so bili aparati za mletje mesa včasih ročni, so danes na trgu na voljo električni, ki meljejo s pomočjo vgrajenega motorja. Meso lahko sedaj s pomočjo različnih nastavkov zmeljete fino, srednje ali grobo, kakor vam je najljubše.

BOSCH MFW67440 - Aparat za mletje mesa ProPower 700 W Črna

BOSCH MFW67440 – Aparat za mletje mesa ProPower 700 W Črna

Razmišljate o pripravi zdrave različice bolognese omake in testenin za svojo družino? S svojim aparatom za mletje boste lahko sami izbrali vrsto mesa in njegove kose, ki jih boste zmleli in uporabili v svoji mešanici za polnjene paprike ali pri pripravi legendarnih ‘čuft’. Z enim klikom na spletni strani Meganakupek.si preverite ponudbo vrhunskih aparatov in začnete z mletjem mesa že jutri.

Aparat za mletje mesa je popolno orodje za pripravo ribjih ali zelenjavnih terin, mesa za klobase in mletega mesa. Po zaslugi zmogljivega motorja lahko tudi večje količine pripravite hitro in enostavno.

BOSCH MFW66020 - Aparat za mletje mesa ProPower 600 W Bela

BOSCH MFW66020 – Aparat za mletje mesa ProPower 600 W Bela

Zdaj vam ni več treba vsepovsod iskati ustreznega dodatnega pribora. Aparat za mletje mesa je izjemno stilski, plošče pa lahko priročno shranite v vgrajen predal, kjer bodo urejeno zložene.

Tako pripravljene klobase so bolj sveže od tistih iz mesnice.

Sveže klobase lahko pripravite doma po vašem okusu in z njimi razveselite tudi goste. Nastavek za polnjenje klobas vam omogoča izdelavo odličnih domačih piščančjih, govejih, svinjskih ali zelenjavnih klobas.