Domov » Izdelki » Hrana - živila

Prikazovanje 1–12 od 416 rezultatov

Prikaži meni
Hrana-živila in dostava na dom. Seveda tudi dostopne cene vseh artiklov v tej kategoriji.
Ali vam nakupovanje zalog hrane-živil vzame veliko časa? Velikokrat ugotovite, da ste porabili več denarja in kupili manj? Kupite večkrat nekaj kar niste planirali in pozabite kupiti kaj potrebnega?
Za vas imamo rešitev. Kupujte po spletu!
Hrana – živila, ki jo potrebujete je samo en klik stran. V miru svojega doma si lahko naredite spisek potrebne hrane-živil. Naročeno lahko večkrat preverite, si premislite, popravite ali dodate kar še potrebujete.
V domačem naslonjaču vas ne bo motila preveč ustrežljiva prodajalka ali zmotil jok otroka, ki želi sladkarijo. V naši trgovinici je hrana – živila, ki si jo boste lahko naročili: testenine, riž, omake, piškote in vsak dan se bo ponudba posodabljala in dopolnjevala.
Med vsemi znanimi proizvajalci naj poudarimo testenine Barila, kavo Jacobs, riž UncleBens. Prav tako vam bodo prijale omake Dolmio in UncleBens.
V sladkem delu je tu še Mulino bianco, Milka, Haribo, Misura ter Manner.
V prihodnosti se bomo ravnali po vašem povpraševanju ter dodajali hrano – živila, ki jih potrebujete. Predstavljajte si, da je naša trgovinica v kateri je hrana – živila kot shramba v kateri najdete vedno točno to kar potrebujete.
Za zaključek popotovanja in nakupovanja še enkrat preverite košarico in v kolikor ste zaključili pojdite na blagajno in zaključite nakup.
Vse kar ste nakupili vam bomo dostavili na vaš dom v najkrajšem možnem času.
Zaželimo vam lahko le še dober tek in pridite spet.