Joolz Voziček 2v1 Day+ – Mindful Green

1.273,99  z DDV

Na milijone plastenk vržemo stran vsak dan. Kaj pa, če bi te platenke lahko uporabili za izdelavo lepih stvari? To so pri Joolz-u tudi naredili!
Spoznajte novo Joolz torbo za pripomočke, izdelano iz recikliranih plastenk.
Korak po korak, Joolz želi ozaveščati naslednje generacije staršev, da ustvarijo lepši svet zase in za svoje otroke. Zato recikliranim plastičnim odpadkom dajejo novo življenje. Podprite trajno vlaganje v svojo družino in naš planet.

Sprehajajte se s stilom in obenem naredite nekaj dobrega za naš zeleni svet. Spoznajte Joolz Day+ v mornarsko modri barvi. Materiali, iz katerih je izdelan ta voziček, so izdelani iz 99 plastenk. Ali ni to super?

Pri vozičku Joolz Day+ je vse izdelano in premišljeno do potankosti. Ta nagrajeni dizajnerski voziček je pravi užitek za oči. S svojo obliko, novimi kolesi, prostorno košaro za nakupovanje in elegantnimi detajli vas bo enostavno osvojil.

Za dopolnitev izgleda in funkcionalnosti lahko dokupite tudi nekatere dodatke – torbo za pripomočke, zimsko vrečo in senčnik.

Joolz Day+ ima prostorno košaro, ki vašemu otroku nudi udobno ležanje. Zračno ležišče z dodatno blazino nudi dodatno udobje za glavo. Vrhnji del košare se odpre z zadrgo. Prezračevanje košare skozi prosojne dele otroku ves čas nudi svež zrak. Otrok lahko skoznje tudi opazuje okolico. Velika strehica otroka ščiti pred soncem in mu ponuja prijetno senco.

Ko otrok samostojno sedi, je čas, da košaro zamenjate s sedežnim delom vozička, ki je obrnjen stran od starša. Joolz Day+ ima izjemno udoben sedežni del, nastavljiv v kar 6 različnih položajev (3 v smeri vožnje in 3 v obratni smeri vožnje). Sedežni del raste z otrokom in ga je mogoče prilagajati na različnih delih, vse do naslona za noge. Joolz Day+ ima visok položaj sedežnega dela, zato se ni potrebno sklanjati, da otroka vzamete iz vozička. To pride prav tudi pri morebitnem hranjenju otroka v vozičku. Različne položaje sedenja lahko nastavljate z eno roko.

Ročaj je nastavljiv po višini, kar omogoča vožnjo v poziciji zravnanih ramen v naravnem položaju, ne glede na višino starša. Visoka košara olajša jemanje otroka iz vozička. Joolz Day+ je opremljen s priročnim sprednjim varovalom, ki ga lahko odprete z eno roko. Funkcija rotacije za 360° omogoča enostaven dostop do vašega otroka.

Oblika novih koles zagotavlja zelo udobno vožnjo. Vrtljiva kolesa se lahko zaklenejo. Joolz je poznan po vzmetenju na vsa štiri kolesa. Da bi bili dobro vidni tudi ponoči, ima vgrajene LED lučke na sprednji strani in ob straneh vozička Joolz Day+.

Joolz Day+ se lahko pohvali z različnimi pametnimi dodatki. Torbo za pripomočke lahko pričvrstite na voziček. Na strehici se nahajajo kljukice, na katere lahko obesite igrače za otroka. Ste že odkrili majhen žep na stranskem delu sedežnega dela? Vanj lahko pospravite kovance, ki jih morate imeti vsak trenutek pri roki.

Voziček Joolz Day+ lahko zložite skupaj s sedežnim delom ali brez njega in brez košare.

Doživljenjska garancija*
Ker želimo, da uživate v vožnji s svojim dojenčkom, vam na ta voziček nudimo doživljenjsko garancijo. V roku 6 mesecev od datuma nakupa vozička se registrirajte na spletni strani .

Dimenzije in teža:

 • Dimenzije vozička (D x Š x V): 84 x 59,5 x 100–111 cm
 • Dimenzije zloženega vozička s sedežnim delom (D x Š x V): 94 x 59,5 x 35 cm
 • Dimenzije zloženega vozička brez sedežnega dela (D x Š x V): 68,5 x 59,5 x 30,5 cm
 • Dimenzije ležišča v košari: 76 x 34 x 3 cm
 • Teža vozička s košaro: 14,2 kg
 • Teža košare: 5,2 kg
 • Nosilnost vozička: 22 kg
 • Nosilnost košare za nakupovanje: 5 kg

  Kaj je vključeno?

 • Ogrodje s kolesi
 • Košara
 • Sedežni del
 • Raztegljiva strehica
 • Košara za nakupovanje
 • Sprednje varovalo
 • Nahrbtnik za pripomočke
 • Navodila za uporabo
 • 11 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

  Šifra: BC-1077625 Kategorije: , , ,
  Teža 20,200 kg
  Dimenzije 90,00 × 60,00 × 38,50 cm
  Blagovna znamka

  Poštnina

  NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

  Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

  Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

  Načini plačila

  • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
   Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

   Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
   Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

   Mastercard - Visa - Maestro

   Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

    V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

  • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
  • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
  • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

   Nakupi na obroke:

  • Summit Leasing
  • Diners Club
  • Leanpay
  • Visa
  • Master Card
  • Nlb

  V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

  Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

  Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

  Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

  Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

  Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

  Načini dostave

  1. DOSTAVA:

  • 4,85 € za paketno pošiljko
  • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
  • 40,00 € za pošiljko na paleti.
  • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
  • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

  Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

  2. OSEBNI PREVZEM:
  Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

  Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

  1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
  2. 2.
   Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
  3. 3.
   Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
  4. 4.
   V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

  Kontakt

  Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

   Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

   Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
   Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

   1. USKLADITEV TERMINA

   Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

   2. DOLOČITEV URE PRIHODA

   Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

   3. DOSTAVA

   Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

   4. MONTAŽA

   Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

   Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

   5. ČISTOČA

   Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

   6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

   Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

   Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

   [/vc_column][/vc_row]

   Najnovejši prispevki na blogu

   Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
   4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

   Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

   Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

   Beri dalje

   SORODNI IZDELKI