Domov » Trgovina » Oprema za dom » Nagrobna sveča – Eko sveča | biorazgradljiva sveča

Nagrobna sveča – Eko sveča | biorazgradljiva sveča

6,99  z DDV

(1 mnenje stranke)

EKO SVEČE | BIORAZGRADLJIVA KOMPOSTNA SVEČA EVERGREEN

Biorazgradljiva kompostna sveča.
Evergreen sveča iz lesa slovenskih dreves je 100% biorazgradljiva, zato jo po uporabi lahko zavržemo v BIO zabojnik, po 180 dneh pa za njo ostane le kompost

Eko sveča – Nagrobna evergreen biorazgradljiva kompostna sveča

Nagrobna Ekološka eko sveča je narejena v Sloveniji iz lesa slovenskih dreves, je 100% biorazgradljiva eko sveča – po uporabi jo lahko zavržemo v BIO zabojnik, po 180 dneh pa za njo ostane le kompost. To pomeni, da se poleg ohišja in voska popolnoma razgradijo tudi vse ostale komponente, kot so stenj in njegov držalec.

Izdelka trenutno ni v zalogi (pošljite nam zanimanje)

Šifra: nagrobna eko sveča Kategorija: Oznake: , , ,

NAGROBNE SVEČE – NAVODILA ZA UPORABO

PRIŽIGANJE NAGROBNE SVEČE:

 • Pritisnemo enega od dveh gumbov. Senčnik snamemo z njega in ponovimo na drugem gumbu.

 • Vosek je zavit v celofan, ki ga ne odstranimo

 • Sten prižgemo in na enak način kot smo senčnik sneli, poveznemo nazaj na gumba.

 • Nagrobna sveča je narejena za enkratno uporabo.

 • Stati mora na ravni podlagi.

 • Namenjena je izključno zunanji uporabi.

 • Izdelek je odporen na dež.

 • Med gorenjem je ne prestavljamo.

 • Od gorljivih snovi naj bo umaknjena vsaj 20cm.

NAGROBNA BIORAZGRADLJIVA KOMPOSTNA SVEČA EVERGREEN

Biorazgradljiva kompostna sveča.
Evergreen nagrobna sveča iz lesa slovenskih dreves je 100% biorazgradljiva, zato jo po uporabi lahko zavržemo v BIO zabojnik, po 180 dneh pa za njo ostane le kompost

Evergreen biorazgradljiva kompostna sveča, križ

Evergreen sveča, narejena v Sloveniji iz lesa slovenskih dreves, je 100% biorazgradljiva – po uporabi jo lahko zavržemo v BIO zabojnik, po 180 dneh pa za njo ostane le kompost. To pomeni, da se poleg ohišja in voska popolnoma razgradijo tudi vse ostale komponente, kot so stenj in njegov držalec.

Sestava:
Sveča je narejena iz rastlinskega voska, katerega biorazgradljivost je potrdil tudi nacionalni kemijski inštitut v Ljubljani.
Podstavek sveče je narejen iz sladkornega trsa in je kot tak popolnoma razgradljiv. Sestavljen je tako, da se odpadni vosek zbira v njegovem dnu, voda v primeru dežja pa odteka ob njegovem robu, kar pomeni da vosek zgori do konca.
Ohišje sveče je narejeno iz furnirja lesa slovenskih gozdov. Tanek furnir je osnova za naravno, lepo svetlobo, je oljen in s tem prepušča toplo svetlobo, ter omogoča da material v različnih vremenskih pogojih ostane nespremenjen. Hkrati pa je obdelan tako, da je ognjevaren.

Ogenj in sveča sta od nekdaj zgodovinsko povezana s človeštvom. Sveče se uporabljajo ob ritualih in praznovanjih. Naš namen ni ukinjati te navade, temveč vpeljati do okolja prijazne alternative.

Podstavek sveče je sestavljen iz popolnoma biorazgradljivega materiala. Odpadni vosek se nabira v njegovem dnu, dež pa odteka ob njegovem robu. To omogoči, da vosek izgori do konca.Sama sveča je narejena iz rastlinskega voska katerega biorazgradljivost je potrdil tudi nacionalni kemijski inštitut v Ljubljani.

Ohišje je narejeno iz lesenega furnirja slovenskega porekla. Skozenj sveti naravna, topla svetloba, impregnacija lesa z naravnimi olji pa varuje material pred spremenljivimi vremenskimi razmerami. Predelava slovenskega lesa v končni produkt, in ne samo izvoz surovine brez dodane vrednosti, predstavlja doprinos našega podjetja slovenski lesni industriji.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=cRKdPiK3300[/embedyt]
Teža 0,3 kg
Blagovna znamka

Poštnina

1 mnenje za Nagrobna sveča – Eko sveča | biorazgradljiva sveča

 1. TEJA

  Ko lahko vsak posameznik pripomore k lepši prihodnosti ?

  • admin

   Hvala vam Teja za odličen komentar, ki tudi 100% drži:
   Nagrobna Ekološka eko sveča je narejena v Sloveniji iz lesa slovenskih dreves, je 100% biorazgradljiva – po uporabi jo lahko zavržemo v BIO zabojnik, po 180 dneh pa za njo ostane le kompost. To pomeni, da se poleg ohišja in voska popolnoma razgradijo tudi vse ostale komponente, kot so stenj in njegov držalec.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

  Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

   V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

  Nakupi na obroke:

 • Summit Leasing
 • Diners Club
 • Leanpay
 • Visa
 • Master Card
 • Nlb

V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 4,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 40,00 € za pošiljko na paleti.
 • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
 • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

  Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

  Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  1. USKLADITEV TERMINA

  Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

  2. DOLOČITEV URE PRIHODA

  Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

  3. DOSTAVA

  Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

  4. MONTAŽA

  Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  5. ČISTOČA

  Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

  6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

  Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

  Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

  [/vc_column][/vc_row]

  Najnovejši prispevki na blogu

  Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
  4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

  Beri dalje

  Kreativni nasveti in prostori za pospravljanje

  Pri načrtovanju in urejanju doma ni omejitev, temveč je pomembno slediti svojim željam, potrebam in navdihu ter ustvariti okolje, v katerem se počutimo udobno in srečno. Z raznoliko ponudbo izdelkov in idej za opremo, ki jih ponujajo trgovine kot Meganakupek.si in Nakupek.si, imate na voljo obilo možnosti za ustvarjanje doma, ki je prav to, kar si želite.

  Beri dalje

  SORODNI IZDELKI