Filter po zalogi

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Vreče za sedenje

Vreče za sedenje so vsestranski kos pohištva, ki v dnevne sobe, spalnice, igralnice in celo v domače pisarne vnašajo zabaven, ležerni videz. Našteli smo nekaj stvari, ki bi jih morali vedeti, preden kupite vreče za sedenje.

Če ste vsaj malo podobni nam, se boste zaljubili v vreče za sedenje. Usedite se v neverjetno udobje vreče, saj so odličen način, da dodate prijeten kotiček v katero koli sobo v vašem domu. Od čudovito nevtralnih tonov do barv, ki se pojavljajo, lahko brskate po naši zbirki stilov blaga in modelih. Verjamemo, da boste težko našli kaj bolj popolnega za sprostitev ob najnovejši knjigi, gledanju filma ali sprostitev ob nedeljski jutranji kavi. Če pa želite še dodatno udobje, pa vas vabimo, da si ogledate našo ostalo ponudbo. Nam so še posebej všeč viseči stoli, ki so prav tako moderni in udobni, tako da bodo prinesli lep dodatek vašemu domu, tako kot vreča za sedenje.

vreče za sedenje

Vreče za sedenje – Vreča za sedenje je del blagovne znamke Xtra furniture. Ima prevleko iz kakovostnih vlaken in je v temno sivi barvi. Vrečo odlikuje lep dizajn, predvsem pa udobje, ki vas bo navdušilo. Ponuja udoben hrbtni naslon in kar 400 L kroglic iz stiropora, ki se vam lepo prilagodijo.

Material za polnjenje

Vreče za sedenje so lahko napolnjene z različnimi materiali, ena izmed teh so kroglice, s čimer so običajno napolnjene. Te majhne, lahke kroglice so tistim, ki uporabljajo vreče, udobje v oblikovanju telesa. Polistirenske kroglice so tudi ognjevarne, vodotesne, hipoalergične in pogosto narejene iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati. Če potrebujete dodatno podporo za svoj stol, ima večina vreč za sedenje zadrge, zato lahko preprosto dodate več kroglic iz polistirena, da postanejo bolj čvrste.

Napolnjene so laghko tudi iz pene: poliuteranska pena je še en pogost material, ki se uporablja za polnjene vreče za sedenje. Občutek poliuretanske pene je podoben vzmetnici in spominske pene.

Različne oblike vreče za sedenje

Najpogostejša vrsta vreče za sedenje je okrogla. Obdajajo vas in se oblikujejo okoli vašega telesa in tako zagotavljajo udobje in sprostitev. Okrogla, bela in preprosta vreča se lahko popolnoma prilega različnim dekorjem v vašem domu.

Poznamo tudi ležalnik z vrečo za sedenje. Ležalni stoli so oblikovani kot standardni stoli z naslonom za hrbet in občasno z nasloni za roke. To so odlične možnosti za ljudi, ki veliko časa preživijo za računalnikom, ali ljudi, ki imajo radi tradicionalne sedeže.

Če želite dodobra izkoristiti prostor, je na voljo tudi vreča za sedenje v obliki kavča. Seveda je le-ta veliko večja, idealne pa so za gledališke / medijske sobe in prostorne bivalne prostore.

vreča za sedenje

Vreča za sedenje Nizza je del blagovne znamke Carlayle Furniture. Izdelana je iz kakovostnih umetnih materialov. Prevleka je iz tekstila v videzu usnja. Vreča je polnjena z 270 L kroglic iz stiroporja, ki omogočajo prilagoditev vreče vsakemu posamezniku. Je mehka in zelo udobna za sedenje. Vreča za sedenje je v beli barvi.

Vodnik za velikosti vreče za sedenje

Majhna (30 palcev ali manj): če iščete otroške vreče, je priporočljiva ta velikost. Razmislite o roza vreči za sedenje ali vijoličastem za vaše najmlajše. Spalnici ali igralnici dodajo piko na i.

Srednja (30 do 45 palcev): ta velikost je primerna za najstnike in odrasle. Omislite si srednje veliko vrečo za sedenje, če živite v manjšem prostoru.

Velika (54 do 72 palcev): velike vreče omogočajo, da se nanj vsedeta ena ali dve odrasli osebi. Dnevne sobe in prostori za domači kino so odlična lokacija za te stole.

Zelo velika (nad 72 palcev): te vreče za sedenje so namenjene poležavanju in so podobne sedežnim garnituram, kjer se lahko popolnoma sprostite. V njih lahko udobno sedeta dve odrasli osebi.

Ne glede nato, ali želite vašemu prostoru dodati nekaj udobnih sedežev ali bi pa samo dodali igrivost v vašem domu ali pisarni, so vreče idealna možnost, saj so vsestranske.

Udoben dodatek v domu

Mehko pohištvo je prijeten dejavnik, ki hišo spremeni v dom. Potem ko v sobo dodate glavno pohištvo, naj vbo še bolj udobno in vabljivo z domačo opremo, ki vas naravnost mika, da se na koncu dneva zvijete in sprostite. Vreče za sedenje lahko zagotovijo ravno to in je uporabna v različnih sobah doma, od dnevne sobe do igralnice in celo na vrtu. Zunanja vreča je vodoodporna in jo je mogoče enostavno obrisati, zato bo idealna za poležavanje zunaj ali počitek ob dobri knjigi.

Iščete dodatno udobje za dom ali dodaten prostor za sedenje, ki bo dopolnil vaš kavč iz usnja ali blaga? Potem so naše vreče za sedenje odlična rešitev za vas. Prijeten, eleganten in plišast, nikakor ne morete zgrešiti. Izbirajte med našini osupljivimi barvami, odvisno od tega, kaj si želite. Ne glede na vaš slog ali prostor imamo vrečo za sedenje, ki je ravno pravšnja za vas.

Kaj so vreče za sedenje?

Vreče za sedenje so vsestranski kos pohištva, ki v dnevne sobe, spalnice, igralnice in celo v domače pisarne vnašajo zabaven, ležerni videz. Če ste vsaj malo podobni nam, se boste zaljubili v vreče za sedenje. Usedite se v neverjetno udobje vreče, saj so odličen način, da dodate prijeten kotiček v katero koli sobo v vašem domu.

Iz česa so narejene vreče za sedenje?

Vreče za sedenje so lahko napolnjene z različnimi materiali, ena izmed teh so kroglice, s čimer so običajno napolnjene. Te majhne, lahke kroglice so tistim, ki uporabljajo vreče, udobje v oblikovanju telesa. Napolnjene so lahko tudi iz pene: poliuteranska pena je še en pogost material, ki se uporablja za polnjene vreče za sedenje.

Kakšne oblike vreč za sedenje poznamo?

Najpogostejša oblika je okrogla, ki je narejena za eno osebo. Obdajajo vas in se oblikujejo okoli vašega telesa in tako zagotavljajo udobje in sprostitev. Okrogla, bela in preprosta vreča se lahko popolnoma prilega različnim dekorjem v vašem domu. oznamo tudi ležalnik z vrečo za sedenje. Ležalni stoli so oblikovani kot standardni stoli z naslonom za hrbet in občasno z nasloni za roke. To so odlične možnosti za ljudi, ki veliko časa preživijo za računalnikom, ali ljudi, ki imajo radi tradicionalne sedeže. Če želite dodobra izkoristiti prostor, je na voljo tudi vreča za sedenje v obliki kavča.

Ali imate več velikosti vreč za sedenje?

VREČA ZA SEDENJE

Da, za otroke, najstnike in odrasle. Odvisno od tega, za koga želite vrečo imeti. Seveda imamo tudi takšne za dve osebi, ki še posebej izkoristijo prostor. Ne glede nato, ali želite vašemu prostoru dodati nekaj udobnih sedežev ali bi pa samo dodali igrivost v vašem domu ali pisarni, so vreče idealna možnost, saj so vsestranske.