Domov » Trgovina » Oprema za dom » Kopalnice » Kopalniški dodatki » Kozmetični koši
Filter po zalogi

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Kozmetični koši

Del vsakega doma so, hočemo ali ne, tudi odpadki. Seveda ne želimo, da bi kar razmetani ležali naokrog, zato je prostoren Kozmetični koš nepogrešljiv dodatek. Izbirate lahko med širokim naborom košev in tako izberete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam ter prostoru, kjer ga boste uporabljali.

Kozmetični koš

Kozmetični koš je nepogrešljiv in praktičen dodatek, ki skrbi za urejenost znotraj vsakega doma. Izberite funkcionalen in moderen koš za smeti, ki bo vaš prostor še dopolnil in vam bo vedno na voljo, ko ga boste potrebovali.

Prenovite kopalnico po lastnih željah ali pa si urediti povsem novo, v kateri se boste počutili kot kralj ali kraljica! Se vam zdi to nedosegljivo? Na pravem mestu ste, to vam zagotavljamo. Kombinirajte, vključite domišljijo ter sledite svojim željam glede stila!

Izbira kopalnice mora biti pri opremljanju doma premišljena izbira. Ustrezati mora vašim pričakovanjem in željam glede kopalniškega pohištva, predvsem pa se mora učinkovito prilegati oblikovanosti prostora.

Opremite svojo kopalnico brez vrtanja

Lepilne kljuke za brisače brez vrtanja

Pri slabem vrtanju je težavna naloga zaradi občutljivosti ploščic tudi za izkušenega mojstra. Lahko pa tudi brez grdih vrtalnih lukenj – s kopalniškim priborom za lepljenje in vakuumsko pritrjevanje. Kopalniški dodatki brez vrtanja so zato tudi odlična rešitev za najem stanovanj.

Kopalniški pribor za lepljenje in vakuumsko pritrjevanje

Obrtnik ni izgubljen za vse in ne smejo vsi vzeti vrtalnika v najetem stanovanju. Ni problema, saj je od držala za brisače do košare za tuširanje zdaj veliko kopalniških dodatkov za lepljenje in vakuumsko pritrjevanje. Večina kopalniških dodatkov brez vrtanja ne zagotavlja le harmonije z najemodajalcem. Ker se kot del serije zlijejo z vsako kopalnico. “Močni mozniki brez vrtanja” je moto, ko gre za varnost v kopalnici . Ročaje lahko pritrdite tudi na steno z lepljenjem ali sesanjem brez vijakov. Za vse najemnike in tiste, ki se izogibajo akumulatorskemu vrtalniku!

Vakuumska fiksacija

Prilagodljiv in vpojen

✓ za gladke in čiste površine, kot so ploščice in steklo
✓ se ne drži fug, saj ni mogoče ustvariti vakuuma
✓ enostavno ponovno razstaviti

Kopalniški bloki za dovršen notranji dizajn.

Moderni kopalniški bloki s široko paleto barv in elementov glede na vaše potrebe o estetski in praktični kopalnici zadovoljila tudi naj zahtevnejše. Več o ponudbi različnih kopalnic lahko izveste v Meganakupek.si