Domov » Izdelki » Oprema za dom » Kuhinje in posoda » Kuhinje » Blok in mini kuhinje

Prikaz vseh 11 rezultatov

Prikaži meni

Kuhinjski blok in mini kuhinje

Kuhinja je pomemben in nepogrešljiv kotiček v vsakem domu. V njej boste preživeli veliko časa, medtem ko boste pripravljali okusne jedi za vas, vašo družino in prijatelje.

Izberite kuhinjski blok ali mini kuhinje, ki vam bo všeč in se boste v njej dobro počutili. Poleg praktičnih omaric, ki nudijo shranjevalni prostor, nikar ne pozabite tudi na krožnike, lonce in jedilni pribor. Pa seveda na vse tiste najmanjše dodatke, ki bodo pripravo jedi naredili lažjo in bolj zabavno.

IZJEMEN DAN SE ZAČNE V IZJEMNI KUHINJI

Danes je kuhinja sinonim za dom,ker se v njej sprostimo po napornem dnevu, je prostor, kjer se obeduje, pogovarja o pomembnih temah ali sproščeno druži… V kuhinji se prebujamo ob topli skodelici kave in spodbuja nas, da smo pripravljeni na izzve novega delovnega dne.
Kuhinje v sebi nosijo močna čustva in spomine na otroštvo, družinska druženja ter čarobne vonje, ki so se širili iz pečič naših babic, z dobrim načrtovanjem pa postajajo pravi dragulji dizajnerskega sveta, zahvaljujoč atraktivnim prostorskim rešitvam, močnim kontrastom in na videz nezdružljivim kombinacijam, skupaj z inteligentnimi rešitvami, ki poudarjajo vse posebnosti dizajna z ljubeznijo do podrobnosti.

Da, v današnjem času je kuhinja postala mnogo več od prostora za kuhanje, je naš zvesti partner, ki nam s svojimi funkcionalnostmi omogoča, da se bolj posvetimo resničnim življenjskim vrednotam.

Kuhinjski bloki

Kuhinjski blok je idealna izbira za prvo stanovanje ali garsonjero. Blok kuhinje so namreč cenovno najbolj ugodne in primerne tudi za manjše prostore. Poleg tega pa so številni naši modeli na voljo takoj – brez čakanja in dolgih dobavnih rokov.