Predsoba KANELA

542,90  z DDV

Po naročilu (4-7 tednov)

Po naročilu (4-7 tednov)Dodaj v košarico

Klopi za predsobe in hodnik in shranjevanje stvari.

Prijetne klopi za predsobe in za vaš hodnik ali dnevno sobo ni samo lepa na pogled, saj ustvarja tudi dodaten prostor za shranjevanje ali sedenje, ko imate na obisku prijatelje. Kot spletni center s ponudbo pohištva vam  ponujamo širok nabor klopi med katerimi lahko izbirate. Od manjših in lesenih klopi, do večjih in barvito okrašenih, od klopi s prostorom za shranjevanje, do klopi za hodnik in obuvanje čevljev.

Garderobna klop Naj bo predsoba opremljena

Garderobna klop – Klopi za predsobe
Naj bo predsoba opremljena z lepim in kakovostnim pohištvom, ki vam bo v trenutku dalo prijeten občutek. Izberite funkcionalno pohištvo, saj boste v predsobi potrebovali veliko prostora za odlaganje čevljev, obešanje jaken in plaščev ter shranjevanje modnih dodatkov. Če želite imeti moderno in dovršeno predsobo, potem bo garderobna klop, ki je del blagovne znamke Meganakupek prava izbira za vas. Odlikuje jo dovršen dizajn. Kombinacija naravne in antracitne barve je res čudovita.
Del predsobe je tudi garderobna klop. Nudi praktičen dodaten shranjevalni prostor. Poleg tega vam bo olajšala obuvanje. Kombinirajte jo z ostalim pohištvom iz enakega programa.

Priročne klopi za vaše notranje prostore.

Klopi so idealne, če želite hitro ustvariti dodaten prostor za sedenje. Postavite jih lahko v kuhinjo, dnevno sobo, spalnico ali celo na hodnik. Z nekaj prijetnimi blazinami lahko celotnemu prostoru podarite drugačen pridih. Lahko jih postavite v svoj hodnik, poleg tega pa so zelo priročne, ko imate na obisku prijatelje. Klopi za hodnik in klopi za shranjevanje so odlične za shranjevanje različnih stvari. Samo odprite pokrov ali prikupne predale v obliki košaric ter vanje shranite igrače, blazine ali svojo posteljnino.

Izbira prave klopi za hodnik in shranjevanje stvari
Če iščete klop, bi vam radi podarili nekaj uporabnih nasvetov, ki jim je pametno slediti. Najprej, za kaj se bo klop uporabljala? Ali želite dodaten prostor za sedenje, za shranjevanje ali oboje? Po tem se vprašajte, kakšna barva ali oblika klopi bi se najbolje podala v vaše notranje prostore? Klopi iz blaga odlično izgledajo v mirnih prostorih. Če že imate barvito pohištvo, je morda bolje, da izberete belo ali leseno klop. Še zadnji nasvet je, da premislite kako veliko klop potrebujete in kam jo želite postaviti.

Veliko izbire na Meganakupek.si

Ni pomembno, ali iščete prijetno klop ali želite dopolniti videz svojega hodnika, MEGANAKUPEK ima na voljo klopi za različne namene. Poleg tega, so vsi naši izdelki na voljo po konkurenčnih cenah, zato boste lahko svoje notranje prostore popolnoma preuredili, pri tem pa vam ne bo potrebno zapraviti veliko denarja!

Zagotovljeno dobra cena – ste našli boljšo? Izenačimo jo in blago dostavimo brezplačno. Več kot 100000 modelov kakovostnega pohištva po ugodni ceni in brezplačna dostava v Sloveniji za nakupe NAD 250 €

  • Najboljše mega ponudbe.
  • 100% Garancija zadovoljstva.
  • Brezplačna Dostava za nakupe nad 250 €
  • Plačilo ob dostavi – Gotovina ali kartica
  • Nakupuj na Sodobni spletni trgovini
  •  Nakupuj na obroke
  • Enostavno vračilo