Domov » Trgovina » Oprema za dom » Stojala za perilo in obešalniki
Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

SUŠILNI STOLP: KOMPAKTEN IN SLADEK ZA OBČUTLJIVO PERILO

Standardno stojalo za sušenje običajno deluje v širino, zato potrebujete kar nekaj talne površine. Ni prostora? Brez težav. Sušilni stolp Brabantia ponuja nič manj kot 23 metrov sušilnega prostora na samo enem kvadratnem metru tal. Sušilni stolpi so sestavljeni iz več ploščadi in večinoma delujejo v višino. Kljub kompaktnemu videzu lahko v pralni regalni stolp preprosto shranite dva polna bobna perila! Robustni zaščitni pokrovčki na dnu pa varujejo vaša tla.

Stoječa stojalo je primerno za sušenje velikih, dolgih kosov perila, kot so hlače, pa tudi za manjša oblačila in občutljivo perilo.

Razgrnite ga in prilagodite višino kril po svojih željah. Spodnje hlače, nogavice ali majice položite na sušilni stolp ali jih stisnite s ščipalko . Police stoječega sušilnega stojala so kot nalašč za sušenje občutljivega (ploščatega) perila. In ko je vaše perilo suho, hitro in preprosto zložite stojalo za sušenje nazaj za kompaktno shranjevanje!

VISEČE STOJALO ZA SUŠENJE: POPOLNO ZA MAJHNE PRALNICE IN PROSTORE

Ali včasih svoja oblačila obesite, da se sušijo na stole, na ogrevanje ali raztresena po vsej hiši? Praktično je drugače. Če nimate dovolj prostora za standardno stojalo za sušenje ali želite vmes posušiti manjšo količino perila, se lahko odločite za viseče stojalo, ki ga lahko obesite na vrata ali steno (do 11 cm debeline). ). S tako prilagodljivim, majhnim stojalom za sušenje na vratih vam ni treba ven prinesti težkega stojala za sušenje, še vedno pa lahko svoja oblačila hitro posušite v zaprtih prostorih! Sušilnik na vratih je idealen tudi za sušenje pletenega ali občutljivega perila (ploščat). Viseča sušilna stojala Brabantia so pametno zasnovana z nastavljivimi rokami, tako da vedno ostanejo stabilna. Tudi vaša vrata ali stena ne bodo poškodovana, saj so kraki visečega stojala za perilo izdelani iz mehkega zaščitnega materiala.

Ali iščete zunanji stenski sušilnik, ki je stabilen in kompakten ter zmore večja opravila sušenja?

Potem si vsekakor oglejte Brabantia WallFix. Zložite ga in imate 24-metrsko tesno pralno vrvico, primerno za popolno strojno pranje!

SUŠILNO STOJALO BRABANTIA, KI USTREZA VAŠEMU STILU

Kdor misli, da mora biti sušilnica staromodna, nima sreče. Sušilna stojala Brabantia so pametna in elegantna. Toda okusi so različni. Zato so stojala za sušenje Brabantia na voljo v različnih barvah in oblikah. Izberete lahko stojalo za sušenje v črni, beli ali kovinski barvi. Črno stojalo za sušenje daje celoti industrijski poudarek in trden videz. Sivo ali belo stojalo za perilo je mehkejše in izžareva domačo toplino. Naše stojala za pomivanje odlikuje tipičen minimalističen Brabantia dizajn, kar pomeni, da se brezhibno prilegajo vsakemu interierju. Se odločite za stojalo za sušenje v črni, sivi ali beli barvi? Ideja je preprosta: izberite svojega najljubšega!

SUŠITE PERILO ZUNAJ? ODKRIJTE NAŠE ZUNANJE STOJALA ZA PRANJE PERILA

Imate vrt in želite hitro posušiti veliko oblačil naenkrat? Nato izberite stojalo za sušenje, ki je bilo zasnovano posebej za uporabo na prostem: rotacijski sušilni stroj Brabantia . Naša sušilna stojala so kvalitetna in odporna na vse vrste vremenskih vplivov. Velika prednost, saj se s stojalom za sušenje oblačil vaša oblačila hitreje posušijo. Ko sije sonce in piha veter, se bo vaše perilo posušilo še hitreje kot v sušilnem stroju. In sonce je zastonj!

Živite v stanovanju in iščete kompaktno sušilno stojalo za vaš balkon?

Stenski sušilnik Brabantia WallFix lahko preprosto pritrdite na steno!

Oblačila, posteljnina in brisače, ki jih boste pustili sušiti zunaj na balkonski sušilnici, bodo zaradi vetra, ki jih je zapihal, dišali čudovito sveže. Stenska vrtljiva vrv za perilo je zložljiva, obešena na steno in nastavljiva na idealno delovno višino. Nič več težkega dvigovanja perila!

IZREDNO KOMPAKTEN IN VAREN: ZLOŽLJIVO STOJALO ZA PERILO Z OTROŠKO KLJUČAVNICO

Ali ste vi ali vaš otrok kdaj bili poškodovani zaradi stojala za sušenje, ki se je nenadoma zrušilo? Na žalost se to pogosto zgodi, saj veliko stojal za perilo ni zavarovano in se lahko zaprejo z rahlim dotikom. To je zelo nevarno za majhne otroke. Zato je zložljivo stojalo za perilo Brabantia zavarovano z otroško ključavnico. Tako ne boste nikoli soočeni s presenečenji. Vaša varnost je naša prioriteta.

Z zložljivim stojalom za sušenje prihranite veliko prostora v vašem domu. Je vaše perilo suho?

Zložite ga in pospravite. Ko je zložena, stojalo za sušenje zavzame komaj kaj prostora! Vsa naša sušilna stojala so tudi lahka, stabilna, enostavna za namestitev in premikanje s transportno ključavnico. Vsestranski in kompakten pripomoček za sušenje, v katerem boste uživali dolgo časa!

SRCE ZA TRAJNOST? IZBERITE STOJALO ZA SUŠENJE

Toliko stvari lahko storite, da živite bolj zeleno življenje. Toda kje začeti? Naravno sušenje oblačil je eden najpreprostejših in najcenejših načinov za zmanjšanje ogljičnega odtisa. Edina stvar, ki jo morate kupiti (samo enkrat), je stojalo za sušenje. In če izberete stojalo za sušenje od Brabantia, greste še korak dlje v svoji predanosti trajnosti. Vsa naša stojala za perilo so izdelana iz recikliranih materialov in jih je mogoče reciklirati! Skupaj naredimo razliko.

Dodatna ‘zelena’ prednost: z naravnim sušenjem oblačil s stojalom za sušenje prihranite dvakrat, ne porabite električne energije in vaša oblačila trajajo dlje.