Domov » Trgovina » Viseči stol jajček
Filter po zalogi

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Viseči stoli – Viseči stol jajček | Viseči stoli bodo hit terase

Viseči stoli, ki so skrbno izbrani za zahtevne oblikovalce notranjosti domovanja.

Viseči stoli in sedeži, primerni za odrasle in otroke. Letos je hit uživanje na visčih stolih iz Meganakupek!

Viseči stoli – Če želite v svojih notranjih ali zunanjih prostorih povečati wow-faktor in udobje, ni nič tako cool in edinstvenega kot dobro oblikovani viseči stoli. Enega obesite na verando in se zanihajte ob poletnem vetriču ali viseči stol postavite v svojo dnevno sobo, da se udobno nameščeni potopite v knjigo ali najljubšo aplikacijo na mobilnem telefonu.

Estetiko na stran, nič in bolj pomirjujoče in udobno kot nežno zibanje v visečem stolu, podobnem kokonu ali jajčku. Vas še nismo prepričali?

Za vas smo pripravili nekaj najboljših visečih stolov za poležavanje v zaprtih prostorih ali na prostem.

Viseči stoli ali viseči jajčki so hit poletja 2020 – 2021

VISEČI STOLI ZA NOTRANJO UPORABO

Pri nas vam lahko ponudimo viseče stole, sedeže za notranjo uporabo iz bombaža. Za notranjo uporabo so primerni tudi zunanji viseči stoli ali viseči jajčki iz umetnega ratana ali poliestra.

Viseči stoli

Viseči stoli in viseči jajčki

VISEČI STOLI ALI VISEČI JAJČKI ZA ZUNANJO UPORABO NA VRTU, TERASI, BALKONU IN BARU

Viseči stoli za zunaj so izdelani iz umetnega ratana s kovinskim ogrodjem. Imajo udobne blazine za brezkompromisno udobje v vašem domu.

NA VOLJO SO TUDI VISEČE MREŽE – VISEČ SEDEŽ Z OGRODJEM ALI VISEČE MREŽE ZA PRIVEZ NA DREVO OZIROMA V NARAVI

Viseče mreže: UDOBEN DODATEK, KI JE IZDELAN, DA SE POČUTITE  SUPER UDOBNO

Viseče mreže so v številnih čudovitih izvedbah in različnih konstrukcijah. Od tradicionalne, pisane viseče mreže, do lahkih popotnih visečih mrež. Obstaja nekaj za vsak okus in namen.

Viseči stoli kot bralni kotiček ali mesto za pisanje najljubše blog objave

Viseč stol naredi bralni kotiček v dnevni sobi prijetno bivališče – otrokom bo všeč otroška viseča mreža.
Lahka viseča mreža znamke Exped se prilega vsakemu nahrbtniku za plezanje. Tako lahko med plezanjem ali balvanskim plezanjem vedno najdete udoben kraj za kosilo. Dodajte majhen vzglavnik od doma ali odličen potovalni vzglavnik in sproščujoče pol ure nič ne ovira. V kampu lahko visečo mrežo enostavno pritrdite med dve drevesi. V vročinskih dneh vam ni treba skrbeti za zaščito pred soncem.

RAZLIČNE OBLIKE IN NAMEN UPORABE VISEČIH MREŽ

Viseči stoli in Viseče mreže iz blaga: Najbolj tradicionalna različica brez prečk na koncih. Če ste bili kdaj na poti v Latinski Ameriki ali Amazoniji, ste videli te modele. So zelo udobni in lahko spite v prijetni višini od tal. Ležeči položaj v mreži je raven, zato je vaše telo in hrbet vedno v ravnem položaju, ne glede na to, v katero smer se obrnete, se viseča mreža ovije po telesu – kar je super udobno!

Udobje na vrtu, terasi ali počitnicah

Prečna palica pri visečih mrežah ohranja napetost nosilca viseče mreže, tako da je v njo enostavno vstopiti. Ležite na sredini, širše kot so palice, bolj stabilno lahko ležite v mreži. Ker so viseče viseče mreže vedno napete, so lahko obešene nižje kot viseče mreže brez lesenega nosilca. Viseče mreže se razlikujejo od visečih stolov že po izgledu in namenu.