Domov » Trgovina » Vrt in oprema » Sedežne blazine

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Kaj je sedežna blazina?

Sedežna blazina je mehka vrečka iz nekega okrasnega materiala, ki je običajno polnjena z volno, lasmi, perjem, poliestrskimi rezanimi vlakni, netkanim materialom ali celo papirjem, raztrganim na drobce. Uporablja se lahko za sedenje ali klečanje ali za mehčanje trdote ali kotnosti stola ali kavča. Okrasne blazine imajo pogosto pokriven material z vzorcem in se uporabljajo kot okras za pohištvo.

Sedežne blazine in preproge lahko uporabljate zunaj, da zmehčate trdo podlago. Lahko jih namestimo na ležalnike in jih uporabimo za preprečevanje motenj zaradi vlažne trave in grizenja žuželk.

Starodaven pohištveni izdelek

Sedežna blazina je zelo starodaven pohištveni izdelek; popisi vsebin palač in velikih hiš v zgodnjem srednjem veku so jih nenehno omenjali. Takrat so bile blazine pogosto velike, prekrite z usnjem in dovolj trdne, da so služile kot sedež, vendar je bilo stalno pohištvo sčasoma vedno manjše. Danes blazina velja za tapetniški izdelek.

Sedežne blazine - dekorativne sedežne blazine

Sedežne blazine za dekoracijo vašega oblazinjenega pohištva.

Preproste in okrasne blazine

Sedežna blazina je lahko dodatek za udobje v vsakem prostoru vašega doma, naši kvalitetni materiali pa bodo poskrbeli, da vam bodo služile dolgo. Lahko se odločite za čisto preprosto, ali pa za bolj okrasno sedežno blazino, z njimi pa boste dodali prostoru osebnost in značaj, hkrati pa bodo poskrbele za bolj udobno bivanje.

Veliko časa preživimo sede, zato je pomembno, da izberemo udobno blazino. Sedežna blazina je lahko mehkejša ali trdejša, odvisno od tega, kaj želite in kaj vam bolj ustreza. Vsekakor vam zagotavljamo, da so na Meganakupek vse sedežne blazine zelo udobne in cenovno ugodne, za vsakega posameznika in za vsak dom.

Vrtne sedežne blazine za garniture

Preverite veliko ponudbo sedežnih blazin za zunaj ali za dekoracijo doma.

Sedežna blazina kot modni dodatek

Blazine pa niso zgolj za udobje, lahko služijo tudi kot modni dodatek. So enostavne za vdrževanje, saj so pogosto prešite, zato jih je mogoče prati v pralnem stroju. Poznamo različne vrste blazin, za notranjo in zunanjo uporabo. Zunanje blazine so bolj trpežne, zato zagotavljajo UV zaščito, da se barva na sedežni blazini ne spere.

Poskrbite, da bosta vaša sprostitev in počitek udobna in prijetna. Po
napornem dnevu je namreč vsekakor dobrodošel počitek, sedežne blazine pa omogočajo večjo kakovost le tega. Poskrbijo za kakovost udobja, na njih boste lahko pozabili na vsakdanje težave in se zgolj sprostili.

Sedežna blazina je izredno praktična rešitev za marsikateri stol, poleg tega je izdelana iz kakovostnih materialov. Blazina je vsekakor nepogrešljiva, saj omogoča prijetno počivanje in kakovosten oddih. Z njeno pomočjo vam je zagotovljen sproščujoč počitek po še tako zahtevnem dnevu.

Sedežna blazina

Sedežna blazina

Kaj je sedežna blazina?

Sedežna blazina je mehka vrečka iz nekega okrasnega materiala, ki je običajno polnjena z volno, lasmi, perjem, poliestrskimi rezanimi vlakni, netkanim materialom ali celo papirjem, raztrganim na drobce.

Ali imate tudi sedežne blazine za ležalnike?

Ja, imamo. Na Meganakupek imamo več različnih oblik, velikosti, barv in materialov sedežnih blazin, tako da boste zagotovo našli prave zase.

Ali se notranje in zunanje sedežne blazine razlikujejo?

Ja, razlikujejo se, saj so zunanje trpežne, da so odporne proti vremenskim vplivom in UV zaščito. Na Meganakupek ponujamo obe vrsti blazin, zato si poiščite svojo.

Kakšna sedežna blazina je najbolj primerna zame?

Blazine pa niso zgolj za udobje, lahko služijo tudi kot modni dodatek. So enostavne za vdrževanje, saj so pogosto prešite, zato jih je mogoče prati v pralnem stroju.