Domov » Trgovina » Vse za otroka » Igrače » Ustvarjalne igrače

Prikazovanje 1–24 od 278 rezultatov

Lego Star Wars Mandalorijec™ in otrok 75317

21.99 z DDV

3 v zalogi:

3 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego City Stunt 60295 Arena za kaskaderske predstave

109.99 z DDV

32 v zalogi:

32 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Technic 42126 Ford® F-150 Raptor

149.99 z DDV

17 v zalogi:

17 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Super Heroes 76195 Spider-Manov dvoboj z dronom

22.99 z DDV

4 v zalogi:

4 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Super Heroes 76184 Spider-Man proti napadu z Mysteriovimi droni

22.99 z DDV

14 v zalogi:

14 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Super Heroes 76145 Marvel Večni napadajo iz zraka

11.99 z DDV

50 v zalogi:

50 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Super Heroes 76156 Marvel Domovo vstajenje

109.99 z DDV

18 v zalogi:

18 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Super Heroes 76155 Marvel Večni v Arišemovi senci

79.99 z DDV

15 v zalogi:

15 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego City Stunt 60299 Kaskadersko tekmovanje

21.99 z DDV

60 v zalogi:

60 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Super Heroes 76154 Marvel Zaseda Deviantov!

22.99 z DDV

26 v zalogi:

26 v zalogi:Dodaj v košarico

Star Wars Vojna zvezd Adventni koledar – 75307

31.99 z DDV

21 v zalogi:

21 v zalogi:Dodaj v košarico

Super Heroes Adventni koledar Maščevalcev – 76196

31.99 z DDV

49 v zalogi:

49 v zalogi:Dodaj v košarico

Harry Potter Adventni koledar – 76390

31.99 z DDV

36 v zalogi:

36 v zalogi:Dodaj v košarico

Jurassic World Pobeg dinozavra baryonyxa s čolna – 76942

89.99 z DDV

15 v zalogi:

15 v zalogi:Dodaj v košarico

Jurassic World Lov na dinozaverko karnotaverko – 76941

49.99 z DDV

18 v zalogi:

18 v zalogi:Dodaj v košarico

Jurassic World Razstava fosila dinozavra tiranozavra – 76940

31.99 z DDV

24 v zalogi:

24 v zalogi:Dodaj v košarico

Jurassic World Pobeg dinozavra stygimolocha – 79939

39.99 z DDV

27 v zalogi:

27 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Art Zemljevid sveta – 31203

249.99 z DDV

4 v zalogi:

4 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Star Wars Lahka imperialna križarka – 75315

159.99 z DDV

2 v zalogi:

2 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Star Wars Dvoboj na Mandaloru – 75310

22.99 z DDV

1 v zalogi:

1 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Technic Tekmovalni tovornjak 4×4 Mercedes-Benz Zetros – 42129

299.99 z DDV

21 v zalogi:

21 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Technic Močno vlečno vozilo – 42128

169.99 z DDV

21 v zalogi:

21 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Super Mario Razširitveni komplet Bowserjeva zračna ladja – 71391

109.99 z DDV

4 v zalogi:

4 v zalogi:Dodaj v košarico

Lego Super Mario Razširitveni komplet Reznorjev konec – 71390

69.99 z DDV

5 v zalogi:

5 v zalogi:Dodaj v košarico

LEGO kocke – otroci oblikujejo svet

Medtem, ko otroci oblikujejo svoj svet, ko uporabljajo LEGO kocke, ustvarjalci le-teh igrajo svojo vlogo pri tem, da pozitivno vplivajo na svet, v katerem danes živimo in ga bomo podedovali v prihodnosti.

Skupina LEGO je zasebno podjetje s sedežem v Billundu na Danskem. Podjetje je še vedno v lasti družine Kirk Kristiansen, ki ga je ustanovila leta 1932.

Lego kocke Avengers

Lego kocke različnih tematik za vse okuse! Lego kocke superjunakov, kot so Avengers, ali znamke Marvel, za ljubitelje stripov in zmagovalnih potovanj.

Kocke LEGO so izdelane po principu sestavljanke

pri kateri lahko sestavljamo pisane lego kocke, zobnike, figurice in druge delčke. Na ta način lahko ustvarimo modele skoraj vseh možnih oblik.

Lego kocke - leho kocke

Lego kocke, lego Friends, gasilci, policija, Technic, City Arctic, Ninjago…

LEGO kocke spodbujajo domišljijo, ustvarjalnost, zabavo …

Domišljija

Prosta igra je način, kako otroci razvijajo svojo domišljijo – temelj za ustvarjalnost. Radovednost sprašuje: ZAKAJ in si predstavlja možne razlage. Igrivost sprašuje: KAJ ČE in si predstavlja, kako običajno postane nenavadno, domišljija ali fikcija. Sanjati o tem je prvi korak k temu.

Ustvarjalnost

Ustvarjalnost je sposobnost ustvarjanja novih, presenetljivih in dragocenih idej – in to je bistvena spretnost 21. stoletja. Sistematična ustvarjalnost je posebna oblika ustvarjalnosti, ki združuje logiko in sklepanje z igrivostjo in domišljijo.

Zabava

Zabava je biti skupaj aktiven, vznemirjenje pustolovščine, veselo navdušenje otrok in veselje, da presenetite sebe in druge v tem, kar lahko naredite ali ustvarite. Zabava je sreča, ki jo doživimo, ko smo v celoti vključeni v nekaj, kar zahteva obvladovanje, ko so naše sposobnosti v ravnovesju z izzivom in napredujemo k cilju.

Učenje

Učenje pomeni biti radoveden, eksperimentirati in sodelovati – razširiti naše razmišljanje in delo, nam pomagati razviti nova spoznanja in nove veščine. Skozi igro se učimo tako, da stvari sestavljamo, ločujemo in sestavljamo na različne načine. Gradimo, odzidavamo, obnavljamo, s tem ustvarjamo nove stvari in razvijamo nove načine razmišljanja o sebi in svetu.

Skrb

Naša želja je, da bi pozitivno vplivali na življenje otrok, za sodelavce, partnerje in svet, v katerem živimo. Naredimo to malo več, ne zato, ker moramo – ampak zato, ker se nam zdi prav in ker nam je mar.

Kakovost

Kakovost za nas pomeni izziv nenehnega izboljševanja, da bi zagotovili najboljše igralno gradivo, najboljše za otroke in njihov razvoj ter najboljše za našo skupnost in partnerje. Od ugleda do odličnosti proizvodnje do tega, da mu vsi zaupajo – verjamemo v kakovost, ki govori sama zase in nam prisluži priporočila vseh.

Lego Kocke - Star Wars

Sestavi osupljivi različici LEGO kocke BrickHeadz™ dveh najbolj priljubljenih likov iz serije Vojna zvezd: Mandalorijec. Mandalorijcu na hrbet pripni lasersko puško in mu v roko pritrdi lasersko pištolo, da bo pripravljen za spopad. Ustvari lebdeči voziček za otroka in mu nastavi ušesa, da bo kazal vesel ali žalosten obraz.

Beseda Lego kocke

je izpeljana iz danskega leg godt, kar pomeni dobra igra. Izraz lego pa v latinščini pomeni “sestavljati”. Istoimensko podjetje jih je leta 1958 patentiralo.

 Lego kocke, lego Friends, gasilci, policija, Technic, City Arctic, Ninjago...

Lego kocke še za najbolj zahtevnega otroka. Raznovrstno ponudbo najdete na Meganakupek!

LEGO kocke

so ena najbolj priljubljenih igrač zadnjih desetih let. Svoj vrhunec so dosegle okoli leta 2000, ko je njihova prodaja podrla vse rekorde.

Popularnost LEGO KOCKE in LEGO IGER

Popularnost LEGO kock gre pripisati revolucionarnemu sistemu, saj omogoča sestavljanje praktično katerih koli dveh kock. To pomeni, da je možno sestaviti skoraj neskončno število različnih kombinacij, kar zelo pripomore k razvoju otrokove domišljije in ustvarjalnosti.

K vsaki škatli kock so priložena slikovna navodila za sestavljanje in dodatne slike, ki otroka vzpodbujajo k uporabi domišljije.

Lego kocke Minecraft

Ali se vaš otrok navdušuje nad igrico Minecraft, vi pa ne želite, da bi toliko časa preživel na računalniku? Imamo odgovor za vas! Lego kocke Minecraft ga bodo navdušile. Iz krafterskega kompleta lahko vzamejo nekaj kock LEGO® Minecraft™ in sestavijo lastne pustolovščine Minecraft! Slediti morajo zgolj navodilom, da sestavijo kulski grad ali kmetijo, ali pa izdelajo čisto svoja okolja.

KAKOVOSTNA IZDELAVA LEGO KOCKE

Lego kocke so narejene iz kvalitetne plastike in so ob normalni uporabi izredno vzdržne. Namenjene so ljudem različnih starosti, in sicer otrokom in tudi odraslim.

Pomagajmo Steveu, da preživi Minecraft Prvo noč!

Naročite lahko tudi omejene serije LEGO KOCKE tukaj.

Pričarajte neskončno razsežnost svetovno znane zgradbe Empire State Building kocko za kocko z osupljivim kompletom LEGO® Arhitektura.

Lego kocke – Empire State Building stoji v srcu New Yorka in se dviga nad okoliške stolpnice. Antena na njegovi strehi sega do vrtoglave višine 443 metrov. Zgradbo so začeli graditi leta 1930 in so jo končali leta 1931.

Svojo končno višino je dosegla leta 1959, ko so na streho postavili anteno. Struktura je ostala ena od najbolj znanih razpoznavnih točk na svetu in pritegne približno 4 milijone obiskovalcev letno. LEGO interpretacija arhitekture pričara neverjetno simetrijo stavbe od 4 fasadnih stranic do antenskega stolpa iz obdobja art deco.
Lego Zgradba je visoka 55 cm in je največji doslej izdelani model LEGO Arhitektura (do julija 2019). Osnovna plošča prikazuje peto avenijo in okoliške ulice vključno z rumenimi taksiji, okrasna napisna ploščica pa daje končno noto veličastnemu modelu.

LEGO® Technic

Ko potrebuješ beg pred resničnostjo, ni nič boljše od tega, da sedež za volan izjemnega športnega avtomobila. Zdaj lahko poustvariš ta občutek, odškrneš košček vsakdanjega življenja in s kompletom LEGO® Technic oživiš izjemni Lamborghini Sián FKP 37. Model v velikosti 1:8 res povzame ves dizajn originalnega načrtovalca avtomobila, zato je poln avtentičnih podrobnosti, ki ti še približajo pravega.

Lego kocke Lamborghini

Lego Kocke Lamborghini – ko potrebuješ pobeg pred resničnostjo!

LEGO® Buggy

Izjemni triki, razburljivi skoki in epske akrobacije – z zabavnim LEGO® Technic Terenskim bagijem lahko izvedeš vse, kar si zamisliš. Velike globoko profilne pnevmatike, sprednje in zadnje vzmetenje – vse na daljinsko vodenem avtomobilčku pravi, da je izdelan za akcijo. Poglej, pokrov motorja se odpre, ima anteno in retro-nalepke. Nato uporabi aplikacijo CONTROL+, da odkleneš izzive, zvočne učinke in še več, medtem ko boš dirkal in tekmoval s svojim izjemno zmogljivim, daljinsko vodenim bagijem.

Na LEGO® City

dirki v zraku narašča napetost. Izjemna pilotka in televizijska zvezda LEGO Cityja Rivera je sedla v svoje akrobacijsko letalo in vzletela, da bi se pridružila pilotoma Xtremu in Vitarushu v njunih dirkalnih helikopterjih. Pridruži se jim, medtem ko drvijo po zraku, se dvigajo, izvajajo lupinge, sodčke in vrije po nebu nad LEGO Cityjem in navdušujejo množico pod seboj. Kdo bo prvi prevozil ciljno črto?

LEGO kocke Creator

Pripravi se na dirko z osupljivim supermotorjem! Sedi za krmilo, preizkusi delujoče vzmetenje, navij ročko, da bo motor zarjovel, nato pa se poženi po progi! Ko se boš ustavil, namesto supermotorja sestavi klasični motor za še več dirkanja, ali pa futuristični lebdilni motor, s katerim boš poletel. Lahko pa spodbudiš svojo domišljijo in sestaviš kaj čisto novega. Uživaj v neprekinjenem dirkalnem navdušenju s kulskim kompletom 3-v-1.

Lego kocke Art Vojna zvezd™ Sith™

Si si kdaj predstavljal, da bi imel v lasti portret ikonskega zlobneža? Zdaj se lahko zatopiš v sestavljanje in ustvariš enega od treh mogočnih portretov lorda Sitha. Lahko pa kupiš vse tri komplete in jih sestaviš v najboljšo stvaritev vseh časov. Priloženi posnetek še izboljša izkušnjo in poskrbi, da se lahko popolnoma zatopiš v zgodbe, povezane s kompletom. Ko bo portret končan, dodaj še ekskluzivno ploščico z napisom ‘Star Wars’ in ponosno pokaži svojo stvaritev.

Lego kocke Disney –

Princeskino Annino potovanje s kanujem

Spusti se po reki skozi začarani gozd, daleč stran od Arendella, v posebnem pustolovskem kanuju s tvojima najljubšima Disneyjevima likoma, Ano in Olafom! Pristani na rečnem bregu, da nahraniš prisrčnega zajčka, nato pa se skupaj zabavajte na prevesni gugalnici. Ko se naveličaš guganja, se bliskovito spusti po ledenem toboganu v reko. Pazi le, da ne zbudiš velikana, ki spi ob njej.