Domov » Izdelki » Vse za otroka » Rc modeli - Rc models | Daljinsko vodeni rc modeli

Prikaz rezultata

Prikaži meni

Rc modeli – Rc models | Daljinsko vodeni rc modeli

Posledični nadaljnji razvoj rc modelov BasicLine, ki smo jih preizkusili in preizkusili 10.000-krat, zdaj prihaja v jeklenih zobnikih (motorni zobnik in glavno zobniško kolo) v zaprtem menjalniku, s čimer se zmanjša obraba zobnikov na najmanjšo možno mero.

Pritrdilni elementi spredaj in zadaj so sedaj narejeni iz aluminija, kar je dobra lastnost kajti rc modeli pridobijo več stabilnosti. Kovinsko servo gonilo je še vedno standardno pri naših rc modelih BasicLine.

Kabli krmilnika krtače in servo kabli v rc modelu varno tečejo, zahvaljujoč novim držalom kablov, škoda zaradi stika z vrtljivimi deli je skoraj v celoti izključena. Naši rc modeli imajo tudi vodoodporno elektroniko, pa tudi visokokakovosten krmilnik rc daljinec, ki prepriča z zanesljivostjo in kakovostjo.

Rc modeli višje kakovosti

Priporočamo rc model avtomobil:

Novi modeli Destructor MT izpolnjujejo svoje ime!

Destructor – “uničevalec” ne pušča ničesar zaželenega, tudi na težkih terenih!

RC daljinsko vodeni rc modeli imajo zmogljiv brezkrtačni motor 2590kv v povezavi z regulatorjem 120 amperov zagotavlja dovolj moči za
upravljanje modelov na terenu. Z rc modelom 4WD je največ 70 km / h v več. za naš model zadostuje 3S LiPo baterija! Model lahko izstrelite tudi z 2S LiPO baterijo, tako da se navadite na surovo silos ali vadite kot voznik začetnik. Zmogljiv servo volan s težo 15 kilogramov in kovinskim zobnikom v povezavi s servo odklonom omogoča natančno krmiljenje. Drsnik za kolesa je že serijsko vgrajen, kar je zaradi moči modela nujno potrebno!

Paket dopolnjuje 17 mm pesto kolesa, aluminijaste obroke, blažilnike tlaka olja, jeklene diferenciale.

Z modelom Destructor MT Truck vstopite v svet “velikih” rc modelov 1: 8!

RC modeli - rc avtomobili Rc avtomobili s kakovostnimi oddajniki in krmili za odlično zabavo na prostem ali doma. Na voljo so tudi različni modeli:

Kateri rc modeli so na voljo pri vas?

Rc modeli - Rc models | Daljinsko vodeni rc modeli

Pri nas boste našli široko ponudbo: RC AVTOMOBILI RC AVTOMOBILI DF MODELS RC CRAWLER AVTOMOBILI RC MULTIKOPTER RC HELIKOPTERJI RC LETALA RC PLOVILA RC GRADBENI STROJI RC TANKI RC IGRAČE RC ROBOTI+TRANSFORMERJI GPS SLEDILNE NAPRAVE RC SESTAVLJANKE DODATNA OPREMA BATERIJE REZERVNI DELI

Kaj so rc modeli?

Rc modeli - Rc models | Daljinsko vodeni rc modeli

RC modeli - Avtomobili Ready to Run. S pripravljenim RC modelom avtomobilom dobite sam avtomobil, daljinski upravljalnik, servo volan, elektronski regulator hitrosti (ESC) in motor (ali nitro motor na nitro RTR avtomobilu). Običajno morate baterijo in polnilnik kupiti ločeno, če jih še nimate. Ko brskate po avtomobilih RTR, boste opazili, da je tisto, kar je potrebno za njegovo delovanje, omenjeno v podrobnostih izdelka. Sam avto je skoraj vedno popolnoma izdelan in pripravljen za vožnjo, ko kupite rc avtomobil RTR.

Avto na daljinca - rc modeli

Avto na daljinca – rc modeli