Domov » Trgovina » Vse za otroka » Rc modeli - Rc models | Daljinsko vodeni rc modeli

Prikazovanje 1–36 od 525 rezultatov

HOVER BALL/HIT POLETJA

13,95  z DDV
Poštnina

NOSILEC GREDI GF-7027

4,50  z DDV
Poštnina

LADIJSKI VIJAK WL-912

3,20  z DDV
Poštnina

GEL BATERIJA/Pb 6V/12Ah

19,95  z DDV
Poštnina

LI-PO 3,7V/250mA

7,10  z DDV
Poštnina

RC HELIKOPTER SIMA 107G/CCH +GIROSKOP

36,95  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Rc modeli –  Daljinsko vodeni rc modeli

Radijsko vodeni avtomobili (ali krajše RC modeli) so miniaturni modelni avtomobili ali tovornjaki, ki jih je mogoče upravljati na daljavo s pomočjo specializiranega oddajnika ali daljinskega upravljalnika. Izraz “RC” modeli se uporablja za “daljinsko vodeno” in “radijsko krmiljeno”, pri čemer “daljinsko vodeno” vključuje vozila, ki jih nadzoruje radijska, infrardeča ali fizična žična povezava (slednja je že zastarela).

Radijsko voden model (ali RC modeli) je model, ki je vodljiv z uporabo radijskega nadzora. Vse vrste vzorčnih vozil imajo nameščene RC sisteme, vključno z avtomobili, čolni, letali in celo helikopterji in železniškimi lokomotivami.

RC modeli - helikopter

RC model helikopter z funkcijo hover, 2,4 GHZ

Najboljši rc modeli s servisom in rezervnimi deli

Posledični nadaljnji razvoj RC modelov BasicLine, ki smo jih preizkusili 10.000-krat, zdaj prihaja v jeklenih zobnikih (motorni zobnik in glavno zobniško kolo) v zaprtem menjalniku, s čimer se zmanjša obraba zobnikov na najmanjšo možno mero.

Pritrdilni elementi spredaj in zadaj so sedaj narejeni iz aluminija, kar je dobra lastnost, saj tako RC modeli pridobijo več stabilnosti. Kovinsko servo gonilo je še vedno standardno pri naših rc modelih BasicLine.

Kabli krmilnika krtače in servo kabli v RC modelu varno tečejo, zahvaljujoč novim držalom kablov, škoda zaradi stika z vrtljivimi deli je skoraj v celoti izključena. Naši rc modeli imajo tudi vodoodporno elektroniko, pa tudi visokokakovosten krmilnik rc daljinec, ki prepriča z zanesljivostjo in kakovostjo.

RC modeli višje kakovosti

Priporočamo RC model avtomobil: Desctructor MT

Novi modeli Destructor MT izpolnjujejo svoje ime!

Destructor – “uničevalec” ne pušča ničesar zaželenega, tudi na težkih terenih!

RC modeli daljinsko vodeni RC modeli imajo zmogljiv brezkrtačni motor 2590kv v povezavi z regulatorjem 120 amperov, ki zagotavlja dovolj moči za upravljanje modelov na terenu. Z RC modelom 4WD je največ 70 km/h več. za naš model zadostuje 3S LiPo baterija! Model lahko izstrelite tudi z 2S LiPO baterijo, tako da se navadite na surovo silos ali vadite kot voznik začetnik. Zmogljiv servo volan s težo 15 kilogramov in kovinskim zobnikom v povezavi s servo odklonom omogoča natančno krmiljenje. Drsnik za kolesa je že serijsko vgrajen, kar je zaradi moči modela nujno potrebno!

Paket dopolnjuje 17 mm pesto kolesa, aluminijaste obroke, blažilnike tlaka olja, jeklene diferenciale.

Z modelom Destructor MT Truck vstopite v svet “velikih” RC modelov 1: 8!

RC modeli s kakovostnimi oddajniki in krmili za odlično zabavo na prostem ali doma. Na voljo so tudi različni modeli.

RC modeli – rc avtomobili

Vse RC modele lahko razdelimo v dve skupini. Prvo skupino sestavljajo RC modeli za začetnike. Drugo kategorijo sestavljajo napredni modeli. Te kategorije se zlasti razlikujejo po zapletenosti kontrol, velikosti, vsebini paketa in ceni. Na splošno so cenejši modeli zasnovani za začetnike, dražji pa za napredne voznike.

Avtomobile poganjajo različni viri.

Električne modele poganjajo majhni, a močni električni motorji in polnilne nikelj-kadmijeve, nikelj-kovinsko-hidridne ali litijeve polimerne celice. Obstajajo tudi krtačeni ali brezkrtačni elektromotorji – brezkrtačni motorji so močnejši in učinkovitejši, a tudi veliko dražji od brušenih motorjev.

Modeli rc na gorivo

Večina modelov na gorivo (RC modeli) uporablja motorje z žarilnimi žarnicami, majhne motorje z notranjim zgorevanjem, ki jih napaja posebna mešanica nitrometana, metanola in olja (v večini primerov mešanica ricinusovega olja in sintetičnega olja). Ti se imenujejo “nitro” avtomobili. V zadnjem času so bili predstavljeni izjemno veliki modeli, ki jih poganjajo majhni bencinski motorji, podobno kot motorji s trimeri, ki uporabljajo mešanico olja in bencina. Na splošno velja, da je z električnimi avtomobili lažje delati v primerjavi z modeli, ki poganjajo gorivo, vendar so lahko enako visoki pri višjih ravneh proračuna in usposobljenosti. Tako električni kot tudi nitro modeli so lahko zelo hitri, čeprav je električni lažji za nadgradnjo in bolj vsestranski.

Upravljajo se s pomočjo ročne daljinske naprave

RC modeli (večina modelov) uporabljajo ročno daljinsko napravo z anteno, ki pošilja signale v IR sprejemnik vozila. Obstajata 2 različni palici. Na levi je palica za spreminjanje višine letečega vozila ali premikanje kopenskega vozila naprej ali nazaj. Včasih lahko palica v krmilnikih letečih modelov ostane, kamorkoli jo prst postavi, ali pa jo je treba držati, saj je spodaj vzmet, zaradi katere se po prstu sprosti nazaj v nevtralen položaj.

Na splošno je pri daljinskih upravljalnikih, ki se uporabljajo za RC vozila, ki se premikajo po tleh, nevtralni položaj leve palice v sredini. Desna palica je namenjena premikanju letečega vozila po zraku v različnih smereh, pri terenskih vozilih pa za krmiljenje. Na krmilniku je tudi nastavitev trimerja, ki pomaga, da vozilo ostane osredotočeno v eno smer. Večinoma nizkokakovostna RC vozila bodo vključila polnilni kabel znotraj daljinskega upravljalnika z zeleno lučko, ki označuje, da je baterija napolnjena.

Rc modeli – RC avtomobili

Na Meganakupek RC modeli imamo veliko izbiro visokokakovostnih RC avtomobilov. Ne glede na to, ali iščete avto RTR (Ready To Run) ali želite kupiti avto in ga izdelati sami, boste v naši trgovini našli veliko dobrih odločitev. Imamo avtomobile iz Xray, Traxxas, Team Associated, Tamiya, FTX, Tekno RC, Axial, Destiny, GMade, Hobao, JQ Products, LatRax in Yokomo. Ustrezni avtomobili na daljinsko upravljanje so odličen kot hobi za otroke in odrasle ter odličen način za druženje in učenje novih stvari.

RC modeli – Avtomobili Ready to Run (RTR)

S pripravljenim RC modelom avtomobilom dobite sam avtomobil, daljinski upravljalnik, servo volan, elektronski regulator hitrosti (ESC) in motor (ali nitro motor na nitro RTR avtomobilu). Običajno morate baterijo in polnilnik kupiti ločeno, če jih še nimate. Ko brskate po avtomobilih RTR, boste opazili, da je tisto, kar je potrebno za njegovo delovanje, omenjeno v podrobnostih izdelka. Sam avto je skoraj vedno popolnoma izdelan in pripravljen za vožnjo, ko kupite rc avtomobil RTR.

Izdelajte svoj rc model avto z nakupom avtomobilskega kompleta

Naš ogromen izbor RC avtomobilov na Meganakupek ponuja tudi veliko kompletov za avtomobile. To je popolna izbira, če želite svoj RC avtomobil izdelati sami, na voljo pa je veliko različnih kompletov, tako cestnih kot terenskih avtomobilov in ostalih rc modelov.

Ko kupujete avtomobilski komplet, ne pozabite, da je dobavljen brez elektronike, motorjev itd. Tako lahko svobodneje izbirate kateri avtomobil izdelate in opremite točno tako, kot želite. Pomagali vam bomo najti pravo izbiro za vas.

RC avtomobili in dodajanje možnosti RC modeli

Ko bo vaš avto izdelan in pripravljen ali celo pred to fazo, boste v naši trgovini Meganakupek.si našli veliko različnih nadomestnih delov, pnevmatike, karoserije in dodatke.

Za številne navdušence je spreminjanje in izboljševanje njihovih avtomobilov ter njihovo osebnost bolj ena izmed glavnih atrakcij tega hobija. Različne pnevmatike imajo običajno velik vpliv na vodljivost avtomobila. Toda veliko je mogoče storiti z različnimi udarci, vzmetmi, zobniki itd. Da ne omenjamo vseh razpoložljivih delov iz aluminija, titana in ogljikovih vlaken za nadgradnjo RC modelov.

RC RADIJSKO VODENI RC MODELI & TOYS – HUGE RANGE

Pri Meganakupek.si RC modeli imamo veliko zalogo in najširšo paleto radijsko nadzorovanih in daljinsko vodenih RC modelov in vozil tako za začetnike kot tudi strokovnjake. Naša paleta modelov RC vključuje tudi RC modele od vseh vodilnih proizvajalcev, vključno s Tamiya, Thunder Tiger, EFlite in Hobbyzone, kot tudi sensational radio nadzorovan fenomen AR Drone by Parrot. Oglejte si našo celotno paleto RC modelov in RC avtomobilov, helikopterjev, quadcopters in letal.

Imamo široko paleto RC rezervnih, vključno z rezervnimi deli in kompleti. Zaloga dodatkov za različne rc modele tudi za še tako zapletene. S toliko vrstami in slogi rc modelov, morda ne boste prepričani, kje začeti in kateri rc model izbrati za vas. Naša ekipa Meganakupek za rc avtomobile na daljinsko upravljanje, helikopterje in letala vas bodo pomagali usmeriti v pravo smer.

Veliko izbiro dodatnih rc modelov si oglejte na Meganakupek.si – Kupite nov avto na daljinca

Najboljši modeli na daljinsko vodenje

S pripravljenim RC modelom avtomobilom dobite sam avtomobil, daljinski upravljalnik, servo volan, elektronski regulator hitrosti (ESC) in motor (ali nitro motor na nitro RTR avtomobilu). Običajno morate baterijo in polnilnik kupiti ločeno, če jih še nimate. Ko brskate po avtomobilih RTR, boste opazili, da je tisto, kar je potrebno za njegovo delovanje, omenjeno v podrobnostih izdelka. Sam avto je skoraj vedno popolnoma izdelan in pripravljen za vožnjo, ko kupite rc avtomobil RTR.

Še močnejši, XL-line! Najboljši avtomobili na daljinsko vodenje!

Ti RC modeli so namenjeni vsem, ki se preprosto ne morejo ustaviti. Kot že kaže XL, ne gre za čistokrvne modele lestvice 1/10, temveč za kakovostne dele, narejene iz 1/8 modelov, ki zagotavljajo največjo moč. Dodatno 2,5-milimetrsko aluminijasto podvozje v df Modeli Orange v povezavi s svojo ujemajočo se zgornjo ploščo je skoraj neuničljivo. Dodatne osi aluminijaste škrbine, blažilniki delov iz aluminija, nastavljiv pregib / vozni pas ter številne druge novosti so rezultat dolgoletnega razvoja te serije modelov.
In integriran, vodoodporen sistem motorja-regulatorja, inkapsuliran menjalnik skupaj z močnim 9-kilogramskim krmilnim menjalnikom s kovinskimi zobniki naredi te modele nepremagljive!
Bi  se radi ogrevali s polnim plinom nad neasfaltiranim terenom? Bi radi skočili? Z XL-Line to ni problem, brezkrtačni motor 3421kv model pospeši do 70 km / h z (delovanjem LiPo 3S *).

Pogosta vprašanja o rc modelih

Kaj so RC modeli?

Rc modeli

Radijsko vodeni avtomobili (ali krajše RC modeli) so miniaturni modelni avtomobili ali tovornjaki, ki jih je mogoče upravljati na daljavo s pomočjo specializiranega oddajnika ali daljinskega upravljalnika. Izraz RC modeli se uporablja za daljinsko vodeno in radijsko krmiljeno, pri čemer daljinsko vodeno vključuje vozila, ki jih nadzoruje radijska, infrardeča ali fizična žična povezava (slednja je že zastarela).

Kateri RC modeli so na voljo pri vas?

Pri nas boste našli široko ponudbo, kot so RC avtomobili, DF rc modeli, RC Crawler avtomobili, RC multikopter, RC helikopterji, RC letala, RC plovila, RC gradbeni stroji, RC tanki, RC igrače, RC roboti in transformerji, GPS sledilne naprave, RC sestavljanke in dodatno opremo kot so baterije in rezervni deli.

Ali lahko RC model avtomobila sestavim sam?

Ja, naša velika ponudba omogoča tudi komplete za rc avtomobile, a voljo pa je veliko različnih kompletov, tako cestnih kot terenskih avtomobilov in ostalih rc modelov. Ko kupujete avtomobilski komplet, ne pozabite, da je dobavljen brez elektronike, motorjev itd. Tako lahko svobodneje izbirate kateri avtomobil izdelate in opremite točno tako, kot želite. Pomagali vam bomo najti pravo izbiro za vas.

Kaj poganja motorje v RC modeli h?

Rc avtomobile poganjajo različni viri. Električne modele poganjajo majhni, a močni električni motorji in polnilne nikelj-kadmijeve, nikelj-kovinsko-hidridne ali litijeve polimerne celice baterije. Obstajajo tudi krtačeni ali brezkrtačni elektromotorji – brezkrtačni motorji so močnejši in učinkovitejši, a tudi veliko dražji od brušenih motorjev.