Domov » Trgovina » Vse za otroka » Rc modeli - Rc models | Daljinsko vodeni rc modeli » RC helikopterji in zračna plovila

Prikaz vseh 34 rezultatov

RC HELIKOPTER SIMA 107G/CCH +GIROSKOP

36,95  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

DRON MINI NLP Z ROČNO KONTROLO LETENJA

24,56  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

RC LETALO SKYRUNNER V3 GIRO-730mm/RTR

129,95  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

SKYWACHER LARK 4K/V3/GPS-DF 9550

219,95  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

SYMA S39/RAPTOR2,4GHz 3CH

54,95  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

RC HELIKOPTER S5H SYMA 23CM/2,4GHz

42,95  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Dobrodošli na našo ponudbo RC helikopterjev, RC letal in dronov!

Rc helikopterji

RC helikopterji so odlična zabava za vse starosti in so enostavni za upravljanje. Naša ponudba vključuje modele za začetnike in izkušene pilote, tako da lahko izberete tistega, ki je pravi za vas. Naši helikopterji so zasnovani za zanesljivo in vznemirljivo vožnjo, tako da se lahko prepustite užitku in izvedbi akrobacij.

RC helikopterji so odlična izbira za tiste, ki želijo doživeti pravo adrenalinsko vožnjo in se preizkusiti v upravljanju letal. Naša ponudba vključuje različne modele, ki se razlikujejo po zmogljivostih in funkcijah, tako da lahko izberete tistega, ki je pravi za vas. Naši helikopterji so zasnovani za zanesljivo in vznemirljivo vožnjo, tako da se lahko prepustite užitku in izvedbi akrobacij.

Naši helikopterji so opremljeni z naprednimi tehnologijami, ki zagotavljajo enostavno upravljanje in natančnost leta.

Za začetnike smo pripravili modele, ki so enostavni za upravljanje in imajo funkcije za pomoč pri vzletanju in pristajanju. Za izkušene pilote pa smo pripravili modele z višjimi zmogljivostmi in funkcijami za izvedbo akrobacij.

Ob nakupu vam zagotavljamo tudi podporo in navodila za upravljanje, tako da lahko brez skrbi začnete svojo vožnjo.

Poleg tega vam ponujamo tudi različne rezervne dele in opremo za vzdrževanje in popravila. Ne oklevajte in si zagotovite svoj RC helikopter še danes in doživite nepozabno vožnjo v zraku!

Pogosta vprašanja in odgovori o RC helikopterjih:

 1. Kaj potrebujem za letenje z RC helikopterjem?
 • Za letenje potrebujete RC helikopter, daljinski upravljalnik, baterije za daljinski upravljalnik in helikopter, in polnilec za baterije.
 1. Ali lahko letim z RC helikopterjem na prostem?
 • Da, RC helikopterji so namenjeni za letenje na prostem, vendar se morate izogibati letenju v vetrovnem vremenu in v bližini prepovedanih območij.
 1. Kako dolgo lahko letim z eno baterijo?
 • Čas letenja se razlikuje glede na model in velikost helikopterja, v povprečju pa lahko letite od 8 do 30 minut z eno baterijo.
 1. Ali lahko naredim akrobacije z RC helikopterjem?
 • Da, večina modelov RC helikopterjev ima funkcije za izvedbo akrobacij, vendar pa je potrebna izkušenost in spretnost za izvedbo teh manevrov.
 1. Kaj se zgodi, če izgubim nadzor nad helikopterjem?
 • Če izgubite nadzor nad helikopterjem, ga lahko obrnete na “paniko” način, ki bo avtomatsko vrnil helikopter v stabilno pozicijo. Obenem se morate tudi hitro poskrbeti za varnost okoli sebe in drugih.
 1. Kako lahko vzdržujem svoj RC helikopter?
  • Za vzdrževanje vašega RC helikopterja je potrebno redno pregledovati in očistiti mehanizme, ki so v stiku z zrakom, ter redno preverjati in menjati rezervne dele. Priporočljivo je tudi, da helikopter po vsakem letenju pregledate in ga čistite.
Rc helikopterji

Zadovoljimo vse vaše potrebe in želje glede servisiranja vaših RC modelov.

Rc letala

RC letala so še ena odlična možnost za ljubitelje zračnega prometa. Naša ponudba vključuje različne modele, od manjših in enostavnejših za začetnike, do večjih in bolj zahtevnih za izkušene pilote. Ne glede na vaše znanje in izkušnje, lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza.

RC letala so idealna izbira za tiste, ki želijo doživeti pravo adrenalinsko vožnjo in se preizkusiti v upravljanju letal. Naša ponudba vključuje različne modele, ki se razlikujejo po zmogljivostih in funkcijah, tako da lahko izberete tistega, ki je pravi za vas. Naša letala so zasnovana za zanesljivo in vznemirljivo vožnjo, tako da se lahko prepustite užitku in izvedbi akrobacij.

Naša letala so opremljena z naprednimi tehnologijami, ki zagotavljajo enostavno upravljanje in natančnost leta. Za začetnike smo pripravili modele, ki so enostavni za upravljanje in imajo funkcije za pomoč pri vzletanju in pristajanju. Za izkušene pilote pa smo pripravili modele z višjimi zmogljivostmi in funkcijami za izvedbo akrobacij.

Ob nakupu vam zagotavljamo tudi podporo in navodila za upravljanje, tako da lahko brez skrbi začnete svojo vožnjo. Poleg tega vam ponujamo tudi različne rezervne dele in opremo za vzdrževanje in popravila. Ne oklevajte in si zagotovite svoje RC letalo še danes in doživite nepozabno vožnjo v zraku!
Poleg tega lahko naša RC letala uporabite tudi za različne vrste modelarstva, kot so fotografiranje in snemanje, raziskovanje okolja in terena, izvedbo raziskovalnih projektov, itd.

Naša letala so izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odpornost proti obrabi. Poleg tega so naša letala zasnovana tako, da zahtevajo minimalno vzdrževanje in so enostavna za popravilo.

Če iščete kvalitetno in zmogljivo RC letalo, potem ste na pravem mestu. Z našo široko ponudbo in strokovno podporo, lahko zagotovo najdete pravo letalo za vas. Ne oklevajte in nam zaupajte svoje želje, mi vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri pravega RC letala.

Poleg tega, smo tudi vedno na voljo za morebitna vprašanja in težave, ki jih imate pri upravljanju vašega RC letala.

Naš tim strokovnjakov vam bo z veseljem pomagal z nasveti in reševanjem težav.

In če ste že izkušen RC pilo in želite preizkusiti svoje spretnosti, potem se lahko pridružite naši skupnosti izkušenih RC letalcev in se udeležite različnih tekmovanj in dogodkov.

Ne oklevajte in si zagotovite svoje RC letalo še danes in doživite nepozabno vožnjo v zraku. Ne glede na vašo raven izkušenj, vam lahko naša ponudba ponudi izkušnjo, ki jo iščete.

Droni

Droni so postal še ena priljubljena izbira za ljubitelje zračnega prometa. Naša ponudba vključuje različne modele za različne potrebe in zahteve. Od enostavnejših za otroke in začetnike, do bolj zahtevnih za izkušene pilote. Droni so odličen način za snemanje ptičje perspektive in zabavo za vse starosti.

V naši trgovini smo ponosni, da vam lahko ponudimo široko paleto kakovostnih dronov za vse vaše potrebe. Od profesionalnih kamer za snemanje in fotografiranje do zabavnih dronov za zabavo, imamo vse.

Naši droni so opremljeni z naprednimi tehnologijami, kot so GPS, HD kamere, in inteligentni sistemi za letenje, ki vam omogočajo, da uživate v neverjetnih posnetkih in slikah iz zraka.

Poleg tega so naši droni enostavni za uporabo in vzdrževanje, tako da lahko takoj začnete svojo avanturo v zraku.

Ne glede na vaš nivo izkušenj, imamo dron, ki bo ustrezal vašim potrebam. Obiščite našo trgovino in si oglejte našo izbiro dronov danes.

In če ste novi v svetu dronov, ne skrbite. Naše strokovno osebje bo z veseljem pomagalo in svetovalo, kateri dron bo najbolj primeren za vas.

Vsi naši droni so pregledani in preizkušeni, da zagotavljamo, da so v optimalnem stanju, ko jih dobite. Tudi naša garancija in podpora za stranke so tu, da vam zagotavljajo, da boste lahko brezskrbno leteli.

Ne odlašajte več in dobite svoj dron danes! Zaželimo vam varno in neverjetno letenje.

Rc letala in droni

Če ste ljubitelj zračnega prometa in iščete novo zabavo, potem smo prepričani, da boste našli nekaj zase v naši ponudbi RC helikopterjev, RC letal in dronov.

   • Ne oklevajte in si oglejte našo ponudbo še danes!
   • Imamo tudi rezervne dele za rc modele in servis.

Servis za rc model, letalo, avtomobil ali helihopter

Naš cilj je zagotoviti visoko kakovostno in učinkovito storitev, tako, da lahko vaš RC model deluje brez težav in vam omogoči največ zabave.

Svetovanje pri Meganakupek.si

Za vse RC modele, ki jih kupite pri nas, nudimo brezplačno tehnično podporo in svetovanje. Če imate težave s svojim RC modelom ali potrebujete svetovanje o njegovi uporabi, se obrnite na naše strokovno usposobljene tehnike, ki vam bodo z veseljem pomagali.

Poleg tega vam nudimo tudi servisiranje RC modelov. Če vaš RC model potrebuje vzdrževanje ali popravilo, se lahko obrnete na naš servisni center, kjer vam bomo zagotovili hitro in učinkovito storitev. Naši tehniki so izkušeni in usposobljeni za delo z različnimi vrstami RC modelov, zato lahko zaupate v njihovo znanje in sposobnosti.

Če iščete servis za svoj RC model, ki ste ga kupili pri Meganakupek.si, smo tu, da vam pomagamo.

Ne oklevajte in nas kontaktirajte za več informacij o naših storitvah ali za rezervacijo termina za servisiranje vašega RC modela.