Britax Römer Avtosedež i-size 76-150 cm Evolvafix night blue

254,79  z DDV

EVOLVAFIX

Avtosedež i-Size, ki raste z otrokom (76-150 cm)

Novi Evolvafix je zasnovan, da varuje otroka od 15 meseca starosti vse do 12 let. Opremljen je z novim i-Size standardom, ki zagotavlja varnost in udobje. Avtosedež se spremeni iz avtosedeža z 5-točkovnim varnostnim pasom (do 105 cm oz. 22 kg) v sedež z visokim naslonom za podaljšano uporabo.

VARNOST i-SIZE ZA VSE STAROSTI

EVOLVAFIX bo zaščitil vašega otroka od njegovih 15 mesecev vse do takrat, ko otroškega avtosedeža ne bo več potreboval – kar mu bo omogočilo idealno varnost avtosedeža v enem kombiniranem sedežu. Še več, njegov 5-točkovni pas lahko uporabljate dlje časa, saj je primeren za otroke do 105 cm (največ 22 kg).

Zahvaljujoč funkciji FLIP & GROW lahko preprosto preklopite z integriranega 5-točkovnega varnostnega pasu na avtomobilski 3-točkovni varnostni pas, ko se vaš otrok premakne na naslednjo stopnjo. In ker pri menjavi stopenj s sedeža ni treba odstraniti nobenih delov, je sedež mogoče kadar koli predelati nazaj. S funkcijo EasyRecline lahko naslonite sedež tako, da bo vašemu otroku udobno.

5-TOČKOVNI PAS

Verjamemo, da je 5-točkovni varnostni pas najvarnejši način za pritrditev vašega otroka v avtosedež, saj je vaš otrok varen in tesno pritrjen v zaščitni lupini sedeža. V primeru trka pas porazdeli sile udarca na 5 točk, dve na ramenih, dve na bokih in eno, kjer se pas zapne med nogami. To pomaga zaščititi vašega otroka pred vsemi smermi udarcev.

MEHKE BLAZINICE

Mehke zmogljive blazinice za prsi se udobno prilegajo otroku. Pomagajo zmanjšati gibanje vašega otroka v primeru trka in dodajo še večje udobje 5-točkovnemu pasu. Poleg tega jih je mogoče preprosto odstraniti za pranje, ne da bi poškodovali pas.

NOVI ISOFIX

Novi Isofix priključki se lahko uporabljajo ločeno eden od drugega. Zato je nameščanje avtosedeža toliko lažje.

SECURE GUARD

SecureGuard pomaga zaščititi otrokov občutljiv trebušni predel z dodajanjem dodatne – 4. – kontaktne točke 3-točkovnemu varnostnemu pasu. Z ohranjanjem trebušnega pasu v optimalnem položaju nad otrokovimi medeničnimi kostmi SecureGuard pomaga zmanjšati trebušne sile v primeru čelnega trka za do 35 %* in hkrati otroku omogoča svobodo gibanja med potovanjem. *Interni testi Britax Römer z lutko Q6, ki predstavlja povprečnega 6-letnega otroka.

VZGLAVNIK V OBLIKE

Vzglavnik v obliki črke V, ki je posebej zasnovan za nadzor gibanja otrokove glave, zagotavlja optimalno zaščito v primeru bočnega trka, hkrati pa nudi popolno udobje.

TOP TETHER

Top Tether minimizira rotacijo avtosedeža in tako zmanjša morebitne poškodbe v predelu glave in vratu v primeru trka. Zaradi dvojnih pritrdilnih točk nudi Top Tether v obliki črke V še večjo stabilnost in varnost za vašega otroka kot sedež z običajnimi trakovi.

EASYRECLINE

EasyRecline je primeren za vse starosti in vam omogoča nastavitev sedeža v udoben položaj, tudi ko je vaš otrok v sedežu in brez ponovne nastavitve Top Tether — popolno udobje tako za starša kot za otroka.

OBRAČAJ IN RASTI

Ko vaš otrok doseže 100 cm in največ 105 cm (največ 22 kg), morate preklopiti z vgrajenega 5-točkovnega varnostnega pasu na avtomobilski 3-točkovni varnostni pas, da otroka pritrdite v sedež. Zahvaljujoč funkciji FLIP & GROW je to zdaj mogoče v nekaj preprostih korakih. Preprosto prilagodite vzglavnik in pospravite pas v naslonjalo, da se ne izgubi. Nato preklopite nastavitveno ploščo FLIP & GROW, da bo SecureGuard v zgornji poziciji.

Izdelka trenutno ni v zalogi (pošljite nam zanimanje)

Dimenzije 48,00 × 44,00 × 83,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

  Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

   V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

  Nakupi na obroke:

 • Summit Leasing
 • Diners Club
 • Leanpay
 • Visa
 • Master Card
 • Nlb

V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 4,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 40,00 € za pošiljko na paleti.
 • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
 • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

  Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

  Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  1. USKLADITEV TERMINA

  Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

  2. DOLOČITEV URE PRIHODA

  Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

  3. DOSTAVA

  Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

  4. MONTAŽA

  Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  5. ČISTOČA

  Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

  6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

  Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

  Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

  [/vc_column][/vc_row]

  Najnovejši prispevki na blogu

  Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
  4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

  Beri dalje

  Kreativni nasveti in prostori za pospravljanje

  Pri načrtovanju in urejanju doma ni omejitev, temveč je pomembno slediti svojim željam, potrebam in navdihu ter ustvariti okolje, v katerem se počutimo udobno in srečno. Z raznoliko ponudbo izdelkov in idej za opremo, ki jih ponujajo trgovine kot Meganakupek.si in Nakupek.si, imate na voljo obilo možnosti za ustvarjanje doma, ki je prav to, kar si želite.

  Beri dalje

  SORODNI IZDELKI