Prikazovanje 1–24 od 140 rezultatov

Električni klavir ROLAND DP 603 PE

2.499,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

HERCULES KS120B stojalo za klaviaturo

63,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Električni klavir KAWAI KDP 120

990,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

CN 29 RW KAWAI električni klavir

1.199,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Glasbila in glasbeni inštrumenti

Strokovno svetovanje pri nakupu

Ob obisku v naši trgovini vam bomo strokovno svetovali, kakšen instrument izbrati. Prisluhnili bomo tudi vašim željam in se s plačilnim pogoji prilagodili tudi finančnemu delu nakupa.

Vse električne in klasične klavirje vam predstavimo v obliki igranja na instrument ter vam predstavimo funkcije, ki jih nudi instrument, tudi v praksi. Strokovni svetovalci imamo glasbeno izobrazbo na področju igranja klavirja.

NOVO – OTROŠKI BOBNI PEARL

Navdušimo otroka za glasbo in ritem. Morda pa se vaš malček ali že šolar navdušuje nad igranjem bobnov? Svetovno znan proizvajalec bobnov PEARL je prisluhnil željam staršev in otrok in izdelal set otroških bobnov, ki vsebuje:

 tom 8″, tom 10″, floor tom 13″, snare 12″, bas 16″, stojalo za činelo, crash činelo, stojalo za hi-hat, hi-hat činele, stojalo za snare, bas pedal stol in otroške palice.

Harmonika

ZLOŽLJIVI PRENOSNI ELEKTRIČNI KLAVIR

Prenosni zložljivi električni klavir, ki ga lahko vzamete kamor koli in kadar koli. Za začetnike, učitelje in vse glasbenike, ki želite ustvarjati kjerkoli – Carry-On Folding Piano 88 zložljiv klavir je idealna rešitev za vas! Izjemno enostavna uporaba, kompaktnost in mobilnost – omogoča hitro sestavljanje v polno klavirsko tipkovnico z 88 tipkami, ki jo lahko uporabite kjerkoli. V komletu s klaviaturo dobite tudi Micro USB kabel za polnjenje, sustain pedalo in originalna torba za transport.