Prikazovanje 1–36 od 75 rezultatov

45 enic

3,33  z DDV
Poštnina

Peščene številke

21,61  z DDV
Poštnina

Barvna telesa

16,93  z DDV
Poštnina

Barvni valji

16,57  z DDV
Poštnina

Tehtnica

29,41  z DDV
Poštnina

9 desetic

5,37  z DDV
Poštnina

45 desetic

19,54  z DDV
Poštnina

Geometrijska telesa

54,09  z DDV
Poštnina

Tabla za množenje

22,24  z DDV
Poštnina

Tabla za deljenje

22,24  z DDV
Poštnina

Tabla 100

30,15  z DDV
Poštnina

Posamezna palčka

0,64  z DDV
Poštnina

Zlata banka, set 1

171,40  z DDV
Poštnina

Igra s pikami

18,61  z DDV
Poštnina

Igra s ploščicami

26,44  z DDV
Poštnina

Geometrične palčke

80,14  z DDV
Poštnina

Barvne verige od 1-1000

53,01  z DDV
Poštnina

Male rdeče palice

29,41  z DDV
Poštnina

Sestavljanka številke

18,18  z DDV
Poštnina

Krogi za prikaz stopinj

23,44  z DDV
Poštnina

Stojalo za barvna zrna

20,72  z DDV
Poštnina

Bančna igra

20,08  z DDV
Poštnina

Odklenite otrokov matematični potencial z Montessori učnimi pripomočki!

Pridružite se naši skupnosti staršev, ki raziskujejo svet matematike z izobraževalnimi igračami.

Odkrijte magijo Montessori matematičnih materialov, ki vašemu otroku omogočajo, da se igra in uči hkrati. Z različnimi montessori izdelki za matematiko se bo vaš otrok lahko poglobil v svet števil na interaktiven način. Zasnova teh igrač spodbuja otrokov naravni razvoj matematičnih konceptov in jim omogoča, da se učijo skozi izkušnje.

Z Montessori materiali za matematiko boste svojemu otroku omogočili edinstveno učno izkušnjo, ki bo gradila trdne temelje matematičnega znanja in ga spodbudila k nadaljnjemu raziskovanju sveta števil.

Montessori materiali za matematiko so več kot le igrače.

Predstavljajo orodje za spodbujanje radovednosti, samostojnega raziskovanja in razvoja matematičnih veščin. Z njimi otroci ne samo štejejo in rešujejo probleme, temveč razumejo pomen števil in matematike v vsakdanjem življenju.

Vlaganje v Montessori materiale za matematiko pomeni vlaganje v trajno znanje in razumevanje matematike vašega otroka.

To so materiali, ki spodbujajo abstraktno razmišljanje skozi konkretne izkušnje, kar omogoča boljše razumevanje matematičnih konceptov.

Z Montessori materiali za matematiko boste svojemu otroku omogočili edinstveno učno izkušnjo, ki bo gradila trdne temelje matematičnega znanja in ga spodbudila k nadaljnjemu raziskovanju sveta števil.

Upamo, da vam te informacije pomagajo pri odločitvi o nakupu Montessori materialov za vašega otroka. Z njihovo pomočjo bo učenje matematike postalo zabavno in interaktivno doživetje.

Številke in kamenčki 1

Ta izjemna učna pot vključuje interaktivne in ustvarjalne pristope k matematiki, ki spodbujajo otrokovo radovednost in razvijajo osnovne matematične veščine na naraven način. Montessori materiali za matematiko so oblikovani tako, da otrokom omogočajo razumevanje matematičnih konceptov skozi praktične izkušnje, kar gradi trdne temelje za njihov intelektualni razvoj.

Montessori Matematika zajema inovativen izobraževalni pristop, ki oblikuje matematične sposobnosti mladih umov. Raziskovanje bistva Montessori Matematike razkriva svet, kjer otroci organsko razvijajo matematične veščine, ustvarjajoč trden temelj za vseživljenjsko učenje.

Kaj je Montessori Matematika?

V slovenskem izobraževanju se Montessori Matematika nanaša na pedagoško metodo, osredotočeno na ročno učenje in izkušenjsko učenje za poučevanje matematičnih konceptov. Izkoristi naravno radovednost otrok in nagnjenost k raziskovanju za kultiviranje globjega razumevanja matematičnih principov.

Pomembnost Montessori Matematike

Montessori Matematika sega preko mehanskega ponavljanja, poudarjajoč razumevanje in uporabo. Njen pomen je v spodbujanju kritičnega razmišljanja, sposobnosti reševanja problemov ter pristnega veselja do matematike že v zgodnjih letih.

Metodologija Montessori Matematike

Metodologija temelji na samostojnem učenju in individualnem tempu, omogoča otrokom, da se spopadajo z matematičnimi koncepti skozi manipulativne materiale in senzorične izkušnje, kar spodbuja globoko razumevanje.

Prednosti Montessori Matematike

V okviru Montessori Matematike doživljajo otroci holistični razvoj, ki izboljšuje ne le matematične veščine, temveč tudi koncentracijo, samostojnost in samozavest pri soočanju z abstraktnimi matematičnimi koncepti.

Orodja Montessori Matematike

S pomočjo raznolikih specializiranih orodij in materialov, kot so številski stebri, zlate perlice in škatle z vretenčki, Montessori Matematika omogoča oprijemljivo in vizualno raziskovanje, kar pomaga pri razumevanju kompleksnih matematičnih principov.

Učni načrt Montessori Matematike

Učni načrt je hierarhično strukturiran, omogoča otrokom, da se brez težav premikajo od konkretnih do abstraktnih matematičnih konceptov, spodbuja pa globoko in intuitivno razumevanje števil, operacij, geometrije in še več.

Stojalo za barvna zrna

Vključevanje Montessori Matematike doma

Starši igrajo ključno vlogo pri spodbujanju matematične radovednosti doma, izkoriščajoč vsakodnevne izkušnje in dejavnosti za uvajanje in utrjevanje konceptov Montessori Matematike.

Dejavnosti Montessori Matematike

Vključevanje otrok v ročne dejavnosti, kot so razvrščanje, štetje in prepoznavanje vzorcev, spodbuja notranjo ljubezen do matematike, kar omogoča učenje, ki je zabavno in smiselno.