Domov » Izdelki » Oprema za dom » Dnevne sobe » Omare in regali » Komode in omarice

Prikazovanje 1–12 od 239 rezultatov

Prikaži meni

Komode in omarice so univerzalen kos pohištva za vsak prostor v domu

Komode in omarice v prostoru zavzemajo vidno in pomembno mesto. Poleg prostora za shranjevanje predstavljajo komode, predalniki in omarice podlago za razstavljanje naših osebnih predmetov. Ti predmeti, skupaj z izgledom komode in drugih elementov v sobi, predsobi, dnevni sobi ali kuhinji, poudarjajo naš način življenja in osebni slog. Komode predstavljajo tisti univerzalen kos pohištva, ki ga potrebuje vsak prostor v hiši. Zato lahko z izbranimi komodami povežemo cel dom in mu damo celostno podobo.
V našem domu služijo za shranjevanje oblačil, dodatkov in drugih dragocenosti. Predalniki in komode pa so funkcionalni tudi v dnevnih sobah, predsobah, jedilnicah in celo v pisarnah.

Visoke komode in omare

Visoke komode in omarice nudijo veliko prostora za shranjevanje osebnih predmetov in listin. Še posebej lep dodatek k vsakemu prostoru so tiste, ki imajo vitrine ali poličke, na katerih lahko razstavimo dragocene dodatke ali sliko. Visoke komode v prostoru poudarjajo vertikalno os in s tem ustvarijo občutek visokih stropov.

Nizke TV omarice

Centralno pozicijo v dnevni sobi poleg komod in omaric po navadi zavzemajo omarice, na katerih je postavljen TV. Nizke TV omarice si lahko zaradi svoje velikosti načeloma privoščijo bolj vpadljive dekorativne elemente, ki poživijo prostor. Preproga ali kosmatinec pred TV regalom bo v prostor vnesel živahnost in občutek domačnosti. S TV foteljem pa poskrbite za udobno spremljanje vaših najljubših TV programov.

Vitrine in kredence

Vitrine dodajo regalom prefinjenost in nam omogočajo varno razstavljanje dekorativnih predmetov. Z uporabo vgrajenih svetil vnesejo v prostor posebno prefinjenost. V kuhinji boste lahko v vitrini hranili svoj najlepši kuhinjski porcelan, medtem ko bodo v dnevni sobi v njih razstavljeni drugi dragoceni predmeti. Vitrine pa ne bodo oplemenitile le dnevne sobe ali kuhinje, temveč tudi predsobo ali pisarno.

Dnevni regali v enakem stilu kod komode in omarice

Dnevna soba je prostor, kjer se intima našega doma stika z zunanjim svetom. Pohištvo je tam vedno na očeh in na podlagi opremljenosti dnevne sobe gostje dobijo predstavo o nas in našem načinu življenja. Ko izbiramo dnevni regal, tako ne izbiramo le regala, ki bo pomenil zgolj pridobitev prostora za shranjevanje, temveč izbiramo tudi estetiko, ki bo predstavljala naš dom. Z uporabo vitrin in postavitvijo dekorativnih predmetov na regal našim gostom zlahka predstavimo svoj osebni stil.
Komode in omarice
hrast

Kaj je visoka komoda?

komode in omarice

Visoke komode so priročen manjši pohištven kos za shranjevanje oblačil, dragocenosti ali pisarniške opreme. Običajno je nižjih podolgovatih oblik, s predali in policami. Visoke komode so dobrodošle v spalnicah, dnevnih sobah, jedilnicah, otroških sobah, na hodnikih in celo pisarnah.

Kaj je komoda in omarica?

bela

Komode in omarice v prostoru zavzemajo vidno in pomembno mesto. Poleg prostora za shranjevanje predstavljajo komode, predalniki in omarice podlago za razstavljanje naših osebnih predmetov.