Domov » Izdelki » Oprema za dom » Dnevne sobe » Omare in regali » Komode in omarice

Prikazovanje 1–24 od 308 rezultatov

Prikaži meni

KOMODA,

419.00 z DDV

KOMODA,

209.00 z DDV

KOMODA,

229.00 z DDV

KOMODA,

319.00 z DDV

KOMODA,

369.00 z DDV

KOMODA,

129.00 z DDV

KOMODA,

379.00 z DDV

KOMODA,

349.00 z DDV

KOMODA,

519.00 z DDV

KOMODA,

459.00 z DDV

KOMODA, akacija, bron

349.00 z DDV

KOMODA, akacija, bron

299.00 z DDV

KOMODA, akacija, bron

399.00 z DDV

KOMODA, akacija, zlata

429.00 z DDV

KOMODA, antracit

299.00 z DDV

KOMODA, antracit

399.00 z DDV

KOMODA, antracit

639.00 z DDV

KOMODA, antracit, bela

449.00 z DDV

KOMODA, antracit, bela

639.00 z DDV

KOMODA, antracit, bela

399.00 z DDV

KOMODA, antracit, bela

299.00 z DDV

KOMODA, antracit, bela

639.00 z DDV

KOMODA, antracit, bela

399.00 z DDV

KOMODA, antracit, bela

299.00 z DDV

Komode in omarice so univerzalen kos pohištva za vsak prostor v domu

Komode in omarice v prostoru zavzemajo vidno in pomembno mesto. Poleg prostora za shranjevanje predstavljajo komode, predalniki in omarice podlago za razstavljanje naših osebnih predmetov. Ti predmeti, skupaj z izgledom komode in drugih elementov v sobi, predsobi, dnevni sobi ali kuhinji, poudarjajo naš način življenja in osebni slog. Komode predstavljajo tisti univerzalen kos pohištva, ki ga potrebuje vsak prostor v hiši. Zato lahko z izbranimi komodami povežemo cel dom in mu damo celostno podobo.
V našem domu služijo za shranjevanje oblačil, dodatkov in drugih dragocenosti. Predalniki in komode pa so funkcionalni tudi v dnevnih sobah, predsobah, jedilnicah in celo v pisarnah.

Visoke komode in omare

Visoke komode in omarice nudijo veliko prostora za shranjevanje osebnih predmetov in listin. Še posebej lep dodatek k vsakemu prostoru so tiste, ki imajo vitrine ali poličke, na katerih lahko razstavimo dragocene dodatke ali sliko. Visoke komode v prostoru poudarjajo vertikalno os in s tem ustvarijo občutek visokih stropov.

Nizke TV omarice ✅

Centralno pozicijo v dnevni sobi poleg komod in omaric po navadi zavzemajo omarice, na katerih je postavljen TV. Nizke TV omarice si lahko zaradi svoje velikosti načeloma privoščijo bolj vpadljive dekorativne elemente, ki poživijo prostor. Preproga ali kosmatinec pred TV regalom bo v prostor vnesel živahnost in občutek domačnosti. S TV foteljem pa poskrbite za udobno spremljanje vaših najljubših TV programov.

Vitrine in kredence – Visoke omare

Vitrine dodajo regalom prefinjenost in nam omogočajo varno razstavljanje dekorativnih predmetov. Z uporabo vgrajenih svetil vnesejo v prostor posebno prefinjenost. V kuhinji boste lahko v vitrini hranili svoj najlepši kuhinjski porcelan, medtem ko bodo v dnevni sobi v njih razstavljeni drugi dragoceni predmeti. Pri izbiri vitrine si lahko preverite tudi visoko komodo v primeru, da potrebujete malo širši prostor. Vitrine pa ne bodo oplemenitile le dnevne sobe ali kuhinje, temveč tudi predsobo ali pisarno.

Dnevni regali v enakem stilu kot komode in omarice

Dnevna soba je prostor, kjer se intima našega doma stika z zunanjim svetom. Pohištvo je tam vedno na očeh in na podlagi opremljenosti dnevne sobe gostje dobijo predstavo o nas in našem načinu življenja. Ko izbiramo dnevni regal ali komoda, tako ne izbiramo le regala li komod, ki bo pomenil zgolj pridobitev prostora za shranjevanje, temveč izbiramo tudi estetiko, ki bo predstavljala naš dom. Z uporabo vitrin ter visokih omaric in postavitvijo dekorativnih predmetov na regal našim gostom zlahka predstavimo svoj osebni stil.

Komoda omara iz linije Brigueet for home

Svoj dom učinkovito okrasite z izbiro kakovostnega in modernega pohištva. S komodo “Brigueet for home ” je bila dosežena popolna mešanica praktičnosti in sloga. Poleg sodobne zasnove, ki je opazna že na prvi pogled, je izjemno praktična, kar olajša organizacijo in shranjevanje stvari. Komoda je izdelana iz kakovostnega lesenega materiala v kombinaciji črne in hrastove  oziroma samo hrast. Komoda je sestavljena iz  praktičnih predalov in prostora za shranjevanje,  ki ga skrivajo klasična vrata. Kvadratne noge v sivi barvi in obrabljeni  ročaji v črni barvi prispevajo k celotni zasnovi. Komode in omarice so na voljo je v različnih barvah.  Na vrh te sodobne komode položite dragocene fotografije, okrasne predmete ali vazo z rožami in poudarite družinsko vzdušje v svojem domu.
Komode in omarice
hrast

Kaj je visoka komoda?

komode in omarice

Visoke komode so priročen manjši pohištven kos za shranjevanje oblačil, dragocenosti ali pisarniške opreme. Običajno je nižjih podolgovatih oblik, s predali in policami. Visoke komode so dobrodošle v spalnicah, dnevnih sobah, jedilnicah, otroških sobah, na hodnikih in celo pisarnah.

Kaj je komoda in omarica?

bela

Komode in omarice v prostoru zavzemajo vidno in pomembno mesto. Poleg prostora za shranjevanje predstavljajo komode, predalniki in omarice podlago za razstavljanje naših osebnih predmetov.