Domov » Trgovina » Oprema za dom » Dnevne sobe

Prikazovanje 1–36 od 2740 rezultatov

Masažni počivalnik

2.250,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Masažni stol

1.390,00  z DDV
Poštnina

Počivalnik BOTELA rjava

544,69  z DDV
Teža 67 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Usnjeni masažni stol

2.450,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Masažni stol

2.350,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Počivalnik SLIK modra

85,89  z DDV
Teža 11 kg
Barva

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Klubska miza ZARAGOZA bela

79,41  z DDV
Teža 39,7 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Sedežna vreča BAGGIE XXL zelena

85,89  z DDV
Teža 4,75 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Sedežna vreča BAGGIE XXL roza

85,89  z DDV
Teža 4,75 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

tekstil

Dnevne sobe so v vaših domovih  tisti prostor, kjer preživite največ prostega časa, ter si privoščite počitek po napornem dnevu.

Vaša dnevna soba je centralen prostor bivališča v katerem se družimo s prijatelji, gledamo televizijo, se igramo in privoščimo popoldanski spanec. Zato je zelo pomembno, da je dnevna soba oblikovana udobno, sproščujoče in v skladu z našim osebnim okusom.

Pokaži več

bela

Oblikovanja dnevne sobe se velja lotiti z izbiro večjih pohištvenih kosov.  Zofe, sedežne garniture, TV elementi in odlagalni prostori večjih dimenzij. Le ti naj bodo vizualno nevtralni, ker bodo v prostoru verjetno ostali vrsto let. Dnevno sobo nato dopolnimo z manjšimi pohištvenimi kosi in dodatki.

Dodatki so lahko bolj drznih linij ker v dnevno sobo vnesejo karakter.

Pomemben dodatek k opremi dnevne sobe je tudi osvetlitev. Glede na funkcionalnost lahko izbirate med stropnimi, stenskimi samostoječimi ali namiznimi svetili. Le ta bodo vaši dnevni sobi dodala poseben karakter.

Ko pa se boste odločali za nakup oblazinjenega pohištva za vašo dnevno sobo imejte v mislih, da je dnevna soba centralni prostor vašega domovanja. Vsak član vaše družine naj bi se v dnevni sobi počutil kar se da udobno.

Sedežne garniture, zofe, fotelji in počivalniki v raznih oblikah in merah vam spodbudijo vašo domišljijo. Vendar ne pozabite pred nakupom točnih mer prostora, ki ste ga v dnevni sobi namenili tem pohištvenim kosom.

Pri nakupu pa seveda ne pozabite na primerno klubsko mizico, ki je lahko osrednji, ter najbolj opazen del dnevne sobe.

KLUBSKA MIZADnevne sobe imajo v naših bivališčih velik in čisto poseben pomen, zato namenite za opremljanje  nekaj več časa in rezultat bo preprosto enkraten.

Dnevne sobe

Dnevna soba je prostor počitka in sprostitve, kjer preživljate čas z družino in praznujete s prijatelji ali preprosto uživate ob vaši najljubši TV-oddaji in počivate po napornem dnevu. Udobje in prijetna atmosfera sta torej ključnega pomena pri izbiri primerne opreme za dnevno sobo.

V Meganakupek.si lahko izbirate med različnimi programi dnevnih sob. Vnaprej izbrane kombinacije in kompleti TV-omaric, vitrin z led svetili in stenskih omar. Vrhunske kvalitete vam zagotavljajo, da bo vaša dnevna soba opremljena v stilu, ne da bi bilo vam potrebno razmišljati o možnih kombinacijah omar, regalov, vitrin ali klubskih mizic.

Če imate oblikovalsko žilico in si pri oblikovanju svoje sanjske sobe želite več svobode, pa se lahko pozabavate z izbiranjem in kombiniranjem posameznih elementov.

Na voljo so izdelki vseh cenovnih razredov in priznanih proizvajalcev,

kot so Green Valley. Tudi stilska raznolikost nam ni tuja. V naši ponudbi boste tako našli priljubljene naravne zemeljske tone. Vpadljivejše barve, in izčiščen črno-beli minimalizem, sodobne kose modernega pohištva. Pri Meganakupek.si nismo pozabili na  priljubljen retro videz in podeželski stil za tiste, ki prisegate na toplo domače vzdušje.

V naši ponudbi se nahajajo:

• kakovostno in elegantno pohištvo, dnevni regali in omare

• usnjeni kavči, sofisticirani dvosedi in drugo oblazinjeno pohištvo

• velik izbor klubskih mizic

• elementi, izdelani iz visokokakovostnih materialov

• Poleg pohištva in sedežnih garnitur ne pozabite na preproge, svetila in druge dekorativne izdelke, ki bodo poživili prostor in poskrbeli za prijeten ambient in sproščeno vzdušje v dnevni sobi. Uporabnost prostora lahko povečate z manjšimi kosi, kot so stojala za časopise ali skrinjice za shranjevanje, in ga polepšate s tekstilnimi izdelki, kot so zavese in dekorativne blazine.

Katere komponente dnevne sobe vse lahko najdem v vaši trgovini?

Dnevne sobe - Oprema in ideje za dnevne sobe

V naši trgovini lahko najdete vse, kar potrebujete, da opremite dnevno sobo po svojem okusu. To so torej tv omarice, vitrine, sedežne garniture, klubske mizice, omare, dnevni regali in podobno.

Kakšne sedežne garniture vse imate?

Kotna sedežna garnitura RODRIGO je moderna in kvalitetno izdelan iz vrhunskih materialov. Garnitura se raztegne v ležišče ima zaboj za posteljnino in

Imamo sedežne garniture različnih oblik in materialov, kot tudi zofe, masažne stole, naslonjače, zofe in fotelje, vse v različnih barvah in stilih, tako da boste zagotovo našli pravo sedežno zase.

Kaj vse je pomembno, ko opremljam dnevno sobo?

Buqett hall: Dnevni regal. Naj bo vaša dnevna soba opremljena s kakovostnim in praktičnim pohištvom. Poleg prostorne sedežne garniture in lepe klubske

Dnevna soba je prostor, kjer preživite veliko časa, zato si tudi za opremljanje vzamite malce več časa. Pomembno je, da bo v vašem slogu in predvsem, da bo udobno. Najprej se odločite, kakšen stil boste imeli, nato začnite z večjimi kosi, ne pozabite pa tudi na dodatke, ki zaključijo prostor. Ustvarite si svojo sanjsko dnevno sobo!

Pokaži manj