Domov » Izdelki » Oprema za dom » Dnevne sobe

Prikazovanje 1–24 od 1440 rezultatov

Prikaži meni

DNEVNI REGAL PRIZMA, bela, oreh

1,319.00 990.00 z DDV

DNEVNI REGAL PRIZMA, peščena, oreh

1,867.00 z DDV

DNEVNI REGAL,

219.00 199.00 z DDV

DNEVNI REGAL,

1,399.00 z DDV

DNEVNI REGAL, antracit, hrast

398.00 z DDV

DNEVNI REGAL, antracit, hrast

890.00 z DDV

DNEVNI REGAL, antracit, hrast, skrilavec

4,098.00 3,479.00 z DDV

DNEVNI REGAL, antracit, rjava

319.00 z DDV

DNEVNI REGAL, antracit, siva, srebrni hrast

529.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela

799.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela

429.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela

659.00 555.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela

379.00 339.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela

379.00 339.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela

470.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela, hrast

99.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela, hrast

849.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela, hrast

639.00 579.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela, hrast

539.00 489.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela, hrast

628.50 z DDV

DNEVNI REGAL, bela, hrast

499.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela, hrast

479.00 429.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela, hrast

690.00 z DDV

DNEVNI REGAL, bela, hrast

759.00 679.00 z DDV

tekstil

Dnevne sobe so v vaših domovih  tisti prostor, kjer preživite največ prostega časa, ter si privoščite počitek po napornem dnevu.

Vaša dnevna soba je centralen prostor bivališča v katerem se družimo s prijatelji, gledamo televizijo, se igramo in privoščimo popoldanski spanec. Zato je zelo pomembno, da je dnevna soba oblikovana udobno, sproščujoče in v skladu z našim osebnim okusom.

bela

Oblikovanja dnevne sobe se velja lotiti z izbiro večjih pohištvenih kosov.  Zofe, sedežne garniture, TV elementi in odlagalni prostori večjih dimenzij. Le ti naj bodo vizualno nevtralni, ker bodo v prostoru verjetno ostali vrsto let. Dnevno sobo nato dopolnimo z manjšimi pohištvenimi kosi in dodatki.

Dodatki so lahko bolj drznih linij ker v dnevno sobo vnesejo karakter.
Pomemben dodatek k opremi dnevne sobe je tudi osvetlitev. Glede na funkcionalnost lahko izbirate med stropnimi, stenskimi samostoječimi ali namiznimi svetili. Le ta bodo vaši dnevni sobi dodala poseben karakter.

Ko pa se boste odločali za nakup oblazinjenega pohištva za vašo dnevno sobo imejte v mislih, da je dnevna soba centralni prostor vašega domovanja. Vsak član vaše družine naj bi se v dnevni sobi počutil kar se da udobno.

Sedežne garniture, zofe, fotelji in počivalniki v raznih oblikah in merah vam spodbudijo vašo domišljijo. Vendar ne pozabite pred nakupom točnih mer prostora, ki ste ga v dnevni sobi namenili tem pohištvenim kosom.
Pri nakupu pa seveda ne pozabite na primerno klubsko mizico, ki je lahko osrednji, ter najbolj opazen del dnevne sobe.

KLUBSKA MIZADnevne sobe imajo v naših bivališčih velik in čisto poseben pomen, zato namenite za opremljanje  nekaj več časa in rezultat bo preprosto enkraten.

Dnevne sobe

Dnevna soba je prostor počitka in sprostitve, kjer preživljate čas z družino in praznujete s prijatelji ali preprosto uživate ob vaši najljubši TV-oddaji in počivate po napornem dnevu. Udobje in prijetna atmosfera sta torej ključnega pomena pri izbiri primerne opreme za dnevno sobo.

V Meganakupek.si lahko izbirate med različnimi programi dnevnih sob. Vnaprej izbrane kombinacije in kompleti TV-omaric, vitrin z led svetili in stenskih omar. Vrhunske kvalitete vam zagotavljajo, da bo vaša dnevna soba opremljena v stilu, ne da bi bilo vam potrebno razmišljati o možnih kombinacijah omar, regalov, vitrin ali klubskih mizic.

Če imate oblikovalsko žilico in si pri oblikovanju svoje sanjske sobe želite več svobode, pa se lahko pozabavate z izbiranjem in kombiniranjem posameznih elementov.

Na voljo so izdelki vseh cenovnih razredov in priznanih proizvajalcev, kot so Green Valley, BOXXX, Ti’me, Linea Natura, Hom’in, Novel, Xora, Luxurious Life, Cantus in Venda. Tudi stilska raznolikost nam ni tuja. V naši ponudbi boste tako našli priljubljene naravne zemeljske tone. Vpadljivejše barve, in izčiščen črno-beli minimalizem, sodobne kose modernega pohištva. Pri Meganakupek.si nismo pozabili na  priljubljen retro videz in podeželski stil za tiste, ki prisegate na toplo domače vzdušje.

V naši ponudbi se nahajajo:

• kakovostno in elegantno pohištvo, dnevni regali in omare

• usnjeni kavči, sofisticirani dvosedi in drugo oblazinjeno pohištvo

• velik izbor klubskih mizic

• elementi, izdelani iz visokokakovostnih materialov

• Poleg pohištva in sedežnih garnitur ne pozabite na preproge, svetila in druge dekorativne izdelke, ki bodo poživili prostor in poskrbeli za prijeten ambient in sproščeno vzdušje v dnevni sobi. Uporabnost prostora lahko povečate z manjšimi kosi, kot so stojala za časopise ali skrinjice za shranjevanje, in ga polepšate s tekstilnimi izdelki, kot so zavese in dekorativne blazine.