Domov » Izdelki » Oprema za dom » Dnevne sobe » Stenski regali in police

Prikazovanje 1–12 od 192 rezultatov

Prikaži meni

Stenski regali in police primerni za instagram fotke!

Dodatki, ki prostoru dodajo funkcionalnost

Stenski regali in police so idealna rešitev takrat, ko želimo nekaj izpostaviti, ali pa pridejo prav, ko moramo nekaj zgolj na hitro odložiti. Ne glede na to, za kaj jih uporabljate, je dobro, da se ti kosi pohištva ujemajo z vašim stilom in tako s svojo funkcionalnostjo ter podobo prostoru postavijo še tisto potrebno piko na i.

Knjižni regali

Kljub vse hitreje napredni tehnologiji Slovenci še vedno radi kupujemo in beremo knjige. Posledično jih imamo doma kar nekaj in prav je, da jim namenimo svoj prostor. Naša ponudba knjižnih regalov vključuje tako tradicionalne, kot malo bolj moderne dizajne; vsi regali so funkcionalni in izdelani iz visoko kakovostnih materialov.

Kompleti stenskih polic

Kreativni dizajni in številne barve v naši ponudbi kompletov stenskih polic so namenjeni vsem tistim, ki bi radi s stenskimi policami prostoru vdahnili karakter in pridih modernosti. Glede na vaše želje in velikost prostora lahko izbirate med različnimi kompleti in tako poiščete tistega, ki bo ustrezal vašim potrebam.

Stenske police za kuhinjo, kopalnico, otroško ali dnevno sobo

Naša ponudba stenskih polic je zares raznovrstna. Izbirate lahko med številnimi dizajni in barvami ter tako stenske police uskladite s trenutno notranjo opremo prostora ali pa prostoru z izbranim kosom vdahnete nov pridih. Različni materiali vam omogočajo njihovo rabo v kateremkoli prostoru: v kuhinji, kopalnici, otroški sobi itn.