Domov » Trgovina » Oprema za dom » Dnevne sobe » Stenski regali in police

Prikazovanje 1–36 od 499 rezultatov

Viseča omarica Nomad ND-05

84,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

0 Dni 00 hr 00 min 00 sc

Stenska polica Kasai – oreh columbia/črna sijaj – 24RWMI01

79,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

0 Dni 00 hr 00 min 00 sc

Komoda FLY SBK – Črna – 23 ZZ FY SBK – sestavljen

351,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

0 Dni 00 hr 00 min 00 sc

Viseča omarica Switch SW 2 – graphite

111,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

0 Dni 00 hr 00 min 00 sc

Polica Cross – HJZ CS PW – hickory jackson

79,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

0 Dni 00 hr 00 min 00 sc

Polica Colorado ARAR01

53,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

0 Dni 00 hr 00 min 00 sc

Polica Piemonte PE-04

87,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

0 Dni 00 hr 00 min 00 sc

Polica Marmo MR-04

63,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

0 Dni 00 hr 00 min 00 sc

Viseča omarica WALLY 05

42,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Polica Romero R9

27,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

0 Dni 00 hr 00 min 00 sc

Polica Atun

48,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

0 Dni 00 hr 00 min 00 sc

Stenski regali in police primerni za instagram fotke!

Dodatki, ki prostoru dodajo funkcionalnost

Stenski regali in police so idealna rešitev takrat, ko želimo nekaj izpostaviti, ali pa pridejo prav, ko moramo nekaj zgolj na hitro odložiti. Ne glede na to, za kaj jih uporabljate, je dobro, da se ti kosi pohištva ujemajo z vašim stilom in tako s svojo funkcionalnostjo ter podobo prostoru postavijo še tisto potrebno piko na i.

Knjižni regali

Kljub vse hitreje napredni tehnologiji Slovenci še vedno radi kupujemo in beremo knjige. Posledično jih imamo doma kar nekaj in prav je, da jim namenimo svoj prostor. Naša ponudba knjižnih regalov vključuje tako tradicionalne, kot malo bolj moderne dizajne; vsi regali so funkcionalni in izdelani iz visoko kakovostnih materialov.

Kompleti stenskih polic

Kreativni dizajni in številne barve v naši ponudbi kompletov stenskih polic so namenjeni vsem tistim, ki bi radi s stenskimi policami prostoru vdahnili karakter in pridih modernosti. Glede na vaše želje in velikost prostora lahko izbirate med različnimi kompleti in tako poiščete tistega, ki bo ustrezal vašim potrebam.

Stenske police za kuhinjo, kopalnico, otroško ali dnevno sobo

Naša ponudba stenskih polic je zares raznovrstna. Izbirate lahko med številnimi dizajni in barvami ter tako stenske police uskladite s trenutno notranjo opremo prostora ali pa prostoru z izbranim kosom vdahnete nov pridih. Različni materiali vam omogočajo njihovo rabo v kateremkoli prostoru: v kuhinji, kopalnici, otroški sobi itn.

Knjižnica – ne samo za knjižne črve

Slikanice, romani, strokovne knjige – knjižnice so lahko tako raznolike kot najljubše knjige njihovih lastnikov. Tu ne bodo našli le pisnih del, ampak tudi zvočne knjige, fotoalbume, DVD -je, fotografije in majhna umetniška dela. Če pa jih radi razstavite v odprtih policah, lahko nekaj manj okrasnih kosov skrijete za vrata ali jih shranite v predale. Nekatere knjižnice imajo tovarniško opremo iz tovarne, lahko dodate še druge police. Kose, ki so izredno krhki, vendar si zaslužijo izpostavljenost, lahko postavite v predal s steklenimi vrati ali vsaj na stekleno polico. Steklene police ne boste našli le v elegantnih knjižnicah v podeželskem slogu, ampak tudi v policah purističnega izgleda. Mimogrede, takšne Stenski regali in police je mogoče uporabiti ne samo ločeno, ampak tudi kot del celotnega regala ali kompleta pohištva. Ne glede na to, ali se odločite za polico v obliki kocke, klasično polico z dolgimi policami ali polico z asimetrično razporejenimi predelki, je eno gotovo – police za knjige bodo zaradi različnih oblik, velikosti, materialov in stilov popestrile vsak življenjski prostor. Od vas je odvisno, ali bo klasična lesena knjižnica obiskala vašo dnevno sobo ali bo prazen kotiček v vaši delovni sobi zapolnila vogalna knjižnica.

Knjižnice kot eleganten “dom” za knjige ali druge najljubše predmete

Ali želite, da bi vaše Stenski regali in police po zaslugi lesa iz vaše domovine izgledale naravno, ali ste bolj za ekstravaganco z eksotičnimi teksturami lesa sheesham? Ste ljubitelj preprostih regalnih sistemov, ki bodo po skandinavskem modelu poživili vaš dom, ali bolj hrepenite po čisti eleganci črnega sijajnega lesa?
Izbira elegantnih knjižnic je res velika, zato svoje knjige v različnih barvnih oblačilih in drugih dekorativnih dodatkih privoščite elegantnemu “domu”. Da bi našli prostor za vse potrebne in manj potrebne predmete, lahko Stenski regali in police v dnevnih sobah razširite z barvnimi, vzorčnimi ali enobarvnimi zaboji za shranjevanje ali košarami .Urejanje knjig v mavričnih barvah v preprost regalni sistem bo poskrbelo za red in hkrati zanimiv videz stene. Knjižnice, ki so obešene na steno, prihranijo prostor v majhnih prostorih in se lahko uporabljajo kot optična pregrada v velikih prostorih. Kakorkoli, knjižnice vam bodo v življenje vnesle malo reda.

Stenski regali in police za dnevne sobe – eleganten prostor za shranjevanje v dnevni sobi

Poslovite se od sten omare in pozdravite sodobne Stenski regali in police dnevne sobe! Prvotni videz Stenski regali in police, ki je tvorila eno celoto in je bila pogosto videti zelo masivna, je skoraj izginil iz današnjih dnevnih sob. Danes sta v modi fleksibilnost in individualnost v obliki prosto kombiniranih delov stenske police, ki so običajno postavljeni nasproti kavča.

masivno divji hrast

masivno divji hrast

Več visečih omar in veliko več prostega prostora na steni bo zagotovilo sodoben in “zračen” videz. Zaradi tega je bela živa stena – mirna in sijoča ​​- odlična izbira – s kombinacijo lahko podarite izviren, kontrastni videz iz lesa, stekla in kovine. Velika umetnost je uskladiti željo po skladiščnem prostoru in oblikovalske zahteve, saj vsak ve, da morajo izpolnjevati več namenov hkrati – Stenski regali in police: ustvariti prostor za shranjevanje, biti reprezentativno mesto za okraske in zagotoviti prostor za elektronske naprave, kot so televizija in dodatki. Na srečo so današnje stenske police tako vsestranske, da s tem zagotovo ne boste imeli težav.

Prednosti Meganakupek:

 • Pestra izbira Stenski regali in police od podeželskega do urbanega sloga
 • Materiali, kot so les, visok sijaj in še veliko več
 • Praktični kompleti , kompleti ali posamezna montaža
 • Modeli v vseh cenovnih kategorijah
 • Odlični proizvajalci blagovnih znamk
 • Neobvezna montaža s strani strokovnjakov

Deli sodobne stenske police

Zmešaj in poveži! To je moto sodobne stenske police.

Mnogi od nas radi za nekaj časa postanejo notranji oblikovalci in po lastnih zamislih zgradijo želeni model. Ni važno, ali želite v svoji dnevni sobi TV -omarice , vitrine , police , predelne stene ali viseče elemente .- s to različico lahko kombinirate kose pohištva, ki jih potrebujete. Na primer, če imate veliko knjig in želite zanje ustvariti majhno knjižnico, so police popolne.

Domači kino

Če želite imeti domači kino iz dnevne sobe, je lahko ploski zaslon v središču pozornosti.
Ali pa so bolj vaše sanje, da ustvarite najmanj viden prostor za shranjevanje ali da “uživate” pri dekoriranju? Vse te ideje vplivajo na število in obliko posameznih modulov, pa tudi na njihovo zasnovo, na primer, ali imate raje omare s prozornim steklom ali precej neprozorna vrata. Stenski regali in police so enostavnejše in stroškovno učinkovitejše. Če se odločite za to varianto, ste lahko prepričani, da se bodo posamezni deli vaše stenske police med seboj prilegali ne le optično, ampak tudi glede na dimenzije. Med drugim pogosto dosegajo točke z neopaznimi dodatnimi funkcijami, kot je vgrajena LED osvetlitev. Nekoliko bolj prilagodljivi glede na število posameznih kosov pohištva in kombinacij so kompleti sten dnevne sobe, za katere lahko kasneje kupite dele v enaki izvedbi.

3 nasveti, kako zgraditi sodobno živo steno

Stene v dnevni sobi niso le praktične, ampak služijo tudi kot dekorativni element v dnevni sobi. To pohištvo s prostorom za shranjevanje se med drugim pogosto uporablja v jedilnici, študijski ali mladinski sobi. Še posebej zahvaljujoč sodobnim dizajnom imate na voljo veliko možnosti za sestavljanje stenske police, tako da postane v središču pozornosti v prostoru.

 1. 1.
  Okraski: Zahvaljujoč steklenim vitrinam in policam s prostim prostorom bodo poudarjeni ekstravagantni dodatki za dom, ki ujamejo vaš osebni življenjski slog. Ne glede na to, ali gre za okvirje za slike, vaze ali svečnike – najboljša izbira je, da okrasne predmete združite v tri ali na osnovo.
 2. 2.
  Osvetlitev: Vgrajena posredna razsvetljava bo ustvarila lepe učinke, vaši izpostavljeni okraski pa bodo izstopali kot v središču pozornosti. Še en plus je osvetlitev ozadja televizorja, ki preprečuje močne svetlobne kontraste in vam tako reši oči.
 3. 3.
  Barva: To je odlična možnost, še posebej za minimalistične stenske police – naj bo to barva same stenske police, predmetov na njej ali sten prostora. Barvna stena je seveda izjemno impresivna, če je živa stena bela. Načeloma: temna barva se odlično poda svetlemu pohištvu in obratno. Močnejši odtenek barve v kombinaciji s temno steno dnevne sobe pa lahko izgleda tudi odlično.

Kupite sodoben stenski regali in police na spletu zdaj

Iščete popoln dodatek k svoji dnevni sobi, ki vam bo poleg prostora za shranjevanje ponudil še veliko več, na primer možnost posredne razsvetljave? Zato vas prosimo, da pobrskate po spletni trgovini Meganakupek.si, kjer boste našli veliko izbiro možnosti za sestavljanje stenske police po lastnih zamislih. Kupite živo steno zdaj in dodajte pridih svoji dnevni sobi.

STENSKA POLICA

STENSKA POLICA

Shranjevanje knjig na knjižnem regalu

V bralnem kotičku je dobrodošel element tudi knjižni regal, na katerem razstavimo ljube knjižne mojstrovine. S pomočjo knjižnega regala dobi bralni kotiček romantični pridih knjižnice, ki že s svojo vizualno podobo znižuje stres in vabi k pobegu v domišljijski svet. Knjižni regal lahko umestimo ob steno, ali pa ga uporabimo za pregrado prostora ter bralnemu kotičku tako zagotovimo nekoliko dodatne zasebnosti. V primeru pomanjkanja prostora lahko knjižni regal nadomestijo stenske police, ki jih namestimo nad fotelj.