Profesionalni masažni stoli | Zero Gravity stol | profesionalni masažni stol

1,249.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Profesionalni masažni stol – AT 699i – Masažni stoli

2,135.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Usnjeni masažni stol

2,250.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Masažni počivalnik

1,950.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Masažni stol

2,150.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Profesionalni masažni počivalnik

2,150.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Masažni stol

1,249.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Profesionalni masažni stol

1,249.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dniDodaj v košarico

Profesionalni in udobni  – električni masažni stoli

Če imate pogosto bolečine v mišicah, bo masažni stol hitro postal vaš najljubši kos pohištva. Ko razmišljate o električnih profesionalnih masažnih stolih vam verjetno pride na pamet ogromen stol z veliko gumbi in žicami. Mi smo prepričani, da ste presenečeni nad elegantnimi in subtilnimi oblikami, katere vam s ponosom ponujamo. Profesionalni masažni stoli so narejeni iz (umetnega) usnja in so opremljeni s priročnim daljinskim upravljalnikom. Izberite ustrezen program in se prepustite počitku!

Izbira pravega masažnega stola

Ob nakupu masažnega stola morate imeti v mislih nekaj stvari. Najprej in predvsem, mora biti udoben, tako da imejte v mislih globino sedeža. Ko naslonjalo za noge ni razširjeno, bi morali biti sposobni postaviti obe nogi ravno na tla. Hrbtno naslonjalo je nastavljivo, prav tako pa naj bo udoben sedež, ko je v pokončnem položaju. Končno se ti stoli razlikujejo glede na število funkcij, ki jih imajo, zato vam je odvisno, koliko jih želite.

Masažni stoli z funkcijo zero gravity

Profesionalni masažni stoli so na voljo v različnih modelih. Lahko izberete sedež brez ali z naslonjalom za roke. Za dodatno udobje so nekateri stoli opremljeni tudi z podlogo za noge, ki je bodisi ločena ali pritrjena na stol. Ponoči se lahko popolnoma sprostite, medtem, ko gledate televizijo. Pravi električni masažni stol je opremljen z nasloni za noge, tako da si lahko masirate tudi noge.

MASAŽNI STOLI: KAKO DELUJEJO MASAŽNI STOLI

Masažni stoli delujejo na principu masažnih valjev, ki omogočajo različne masažne tehnike kot so valjanje, raztezanje, gnetenje, stiskanje, valjenje, udarjanje in ¨Shiatsu¨ masaža. Masaže se izvajajo na področju celotnega hrbta (hkrati z rameni, vratom in ledvenim predelom). Z zračnimi blazinami pa vam masirajo roke, noge in zadnjico. Z zračnimi blazinami se izvajata masaži pritiskanja in shiatsu.

Različni masažni stoli vam nudijo različne kombinacije masažnih tehnik, ki si jih lahko sami uravnavate, lahko pa se prepustite v naprej programiranim avtomatičnim masažnim programov, ki so v večini pripravljeni s sodelovanjem zdravnikov in specialistov (ortopedisti, kiropraktiki, maserji).

Uporaba masažnih stolov

Uporaba masažnih stolov je enostavna. Namenjeni so masiranju. Na masažni stol se usedete, kot v vsak navaden stol. Dobro je, da se pomaknete čim bolj nazaj, tako da se s svojim hrbtom popolnoma prilegate in dotikate hrbtnega predela masažnega stola in da sedite na sredini stola. Nato začnete s premikanjem hrbtnega in nožnega predela masažnega stola v lego, katera vam ustreza. Zdaj lahko začnete z masažo. Več o načinih masiranja si lahko preberete v navodilih oziroma vam pove tudi naš prodajalec. Priporočeno je, da se masirate največ 15 minut na enkrat.

Masažni stoli narejeni na Japonskem

Vsi masažni stoli, ki jih zastopamo so visoko kvalitetni in v večini še vedno proizvedeni na Japonskem. Ta informacija je zelo pomembna, saj se vedno bolj pojavljajo izdelki, narejeni na Kitajskem, ki ne nudijo visoke kakovosti, ki jo sicer obljubljajo in nudijo masažni stoli priznanih proizvajalcev.

Masažni stoli

Masažni stol

GARANCIJA MASAŽNIH STOLOV
Garancija na nove masažne stole je dve leti. Na razstavne exponate pa eno leto.
SERVIS MASAŽNEGA STOLA
Da servis ne bo potreben, pred začetkom prve uporabe preberite varnostna navodila, ki ste jih prejeli ob nakupu masažnega stola. Če se boste masažni stol naučili pravilno uporabljati, je možnost okvare skoraj nična!

NAJBOLJ PRODAJANE BLAGOVNE ZNAMKE MASAŽNIH STOLOV

MASAŽNI STOLI HUMAN TOUCH

Blagovna znamka Human Touch je številka 1 v Ameriki. Že več kot 30 let razvijajo svoje izdelke in so poznani po kombiniranju modernih oblik z vrhunsko tehnologijo. S svojim patentiranim masažnim sistemom posnemajo tehnike profesionalnih maserjev. S svojimi izdelki strankam pomagajo zmanjšati stres, bolečino v hrbtenici, napetost mišic in priti do boljšega počutja.

Pri razvoju sodelujejo tudi z združenjem ACCO, ki je neodvisna neprofitna organizacija, ki deluje za javno predstavitev in podporo idejam; Združenju ameriških kiropraktikov (the American Chiropractic Association), Koncil kiropraktičnih ortopedov (the Council on Chiropractic Orthopedics) in Ameriški svet kiropraktičnih ortopedov ( the American Board of Chiropractic Orthopedists). Združenje ACCO sestavljajo strokovnjaki s področja medicine in kiropraktike.

MASAŽNI STOLI SANYO

SANYO masažni stoli so narejeni na Japonskem, kjer se masaža in masažni stoli jemljejo resno! SANYO v svoje masažne stole vgrajuje vse svoje nove tehnologije in znanja s področij, kot so elektromotorji in mehanska tehnika. SANYO gradi visoko zmogljive elektromotorje že več kot 60 let. Kakovost in dovršenost vgrajene tehnike je še posebej občutna pri masažnih mehanizmih, saj masažne valje občutite, kot roke pravega maserja. Podjetje obstaja že od leta 1947, ko je bilo prvo, ki je proizvedlo luč za kolo. Vse od takrat se lotevajo različnih proizvodov: od televizijskih sprejemnikov, videokamer, hladilnikov, računalnikov do sočnih celic. Vsake stvari, ki se jo lotijo, požanjejo uspeh, saj se lotijo proizvodnje in razvoja temeljito in to se odraža v njihovih izdelkih in uspehu. SANYO je tudi eden večjih dobaviteljev sestavnih delov na svetu, za najrazličnejše končne produkte.

MASAŽNI STOLI INADA

Podjetje Family Inada je eno izmed prvih proizvajalcev masažnih stolov. Svoj prvi masažni stol so proizvedli že leta 1962. Vse od tedaj so gonilo razvoja na področju masažnih stolov, ki so ga popeljali že v razsežnosti, ki si jih težko predstavljamo. Zadnja novost so ultra robotiriziranimi masažni stoli. Njihova predanost pa strmi k nenehnem izboljševanju dobrega počutja strank.

ZAKAJ KUPITI MASAŽNI STOL

1. ZAKAJ SE SPLAČA KUPITI MASAŽNI STOL?

 • Če hodite redno na masažo pomislite koliko daste v enem letu za masažo in kako hitro lahko s tem kupite masažni stol!
 • Masirajo se lahko vsi družinski člani.
 • Masirate se lahko kadar koli želite in tudi kolikor dolgo (priporočamo 15 minut na enkrat).
 • Pripomorete k izboljšanju vašega počutja in počutja drugih.
 • Pripomorete k izboljšanju vašega zdravja.

2. KOMU SO NAMENJENI MASAŽNI STOLI?

 • Namenjeni so ljudem, ki si želijo sprostitve.
 • Njihova osnovna uporaba je masaža hrbta in preostalega dela telesa.
 • Lajšajo bolečine, ki nastajajo zaradi napačne obremenitve mišic in stresa.
 • Masažni stoli sproščajo mišice, napetosti popustijo in bolečine se zmanjšajo.

3. KOMU NE PRIPOROČAMO UPORABO MASAŽNIH STOLOV

Osebam, ki ustrezajo katerim koli sledečim navedenim pogojem, svetujemo naj se pred uporabo posvetujejo z osebnim zdravnikom, saj uporaba lahko povzroči poškodbe.

Če imate:
 • Srčne težave, diabetes, osteoporozo, kožne bolezni, maligni tumor.
 • Osebe, ki planirajo masirati dele teles v času zdravljenja, nosečnice, osebe pod zdravniško kontrolo, osebe z duševnimi motnjami, osebe z črevesnimi motnjami (gastritis, hepatitis, enteritis), revmatizem, osebe z medicinskimi pripomočki (spodbujevalni srca,…).
 • osebe z visoko telesno temperaturo, osebe ki morajo ležati, osebe z poškodbami na hrbtenici, osebe katere imajo resne težave z krčnimi žilami, trombozo, in pa nosečnice.
Masažnih pripomočkov ne priporočamo pri:
 • Vsakršnem akutno nastalemu vnetju sklepov (lokalni znaki obolenja so: rdeča koža nad sklepom, topla koža nad sklepom, otečen sklep v katerem je izliv, ter reska bolečina sklepa. Splošni znaki pa so povišana temperatura, povišana sedimentacija krvi in splošna prizadetost celotnega organizma).
 • Prve dva dni po nastanku poškodbe.
 • Če imate vgrajen srčni spodbujevalnik.
 • Če ste noseči.

4. KAKO UPORABLJATI MASAŽNI STOL

 • Ne uporabljajte svojega masažnega počivalnika – Masažnega stola v izrazito prašnem in vlažnem prostoru.
 • Vaš počivalnik naj se nahaja v prostoru, s sobno temperaturo (15-35°C).
 • Izogibajte se postavitvi blizu močnih virov toplote (kamin, radiatorji).
 • Izogibajte se daljši izpostavitvi počivalnika neposredni sončni svetlobi.
 • Bližina TV sprejmenika ali drugih elektronskih aparatov lahko moti delovanje stola.
 • Za priklop počivalnika na elektriko uporabljajte izključno priložen električni kabel.
 • Počivalnik priklopite neposredno v ozemljeno zidno vtičnico, brez uporabe podaljškov.
 • Preden ga vklopite ali izklopite, se prepričajte, da so vsi gumbi v legi “OFF”.
 • Ko počivalnika ne uporabljate, naj bo le-ta izklopljen (stikala “OFF”).
 • Če zaznate kakšno napako ali nepravilno delovanje, počivalnik takoj ugasnite in ga izklopite iz elektrike, nato pokličite pooblaščenega serviserja.
 • Če občutite nelagodje ob uporabi počivalnika, ga takoj prenehajte uporabljati.
 • Če pride do izpada elektrike, počivalnik ugasnite (stikala na “OFF”) in ga izklopite iz vtičnice.
 • Ne uporabljajte počivalnika dalj kot 15 minut naenkrat.
 • Če je počivalnik prišel v stik z vodo, ga takoj ugasnite in izklopite ter pokličite serviserja.
 • Skrbite, da bo vaš počivalnik čist in brez prahu.

5. POGOSTA VPRAŠANJA

Vprašanje: Kako lahko naredim masažo globljo?
Odgovor: Spustite stol bolj proti tlom in se usedite globlje vanj, tako da bo vaša teža sedaj bolj pritiskala na stol. Če vam to še vedno ni dovolj globoko, odstranite notranjo varnostno blazinico.

Vprašanje: Kako naredim masažo bolj nežno?

Odgovor: Vzdignite stol, v bolj sedeči položaj. Če je masaža še vedno premočna si dodajte za hrbet še kakšno dodatno blazinico.

Vprašanje: Polil sem vodo po stolu. Kaj naj naredim?
Odgovor: Takoj izklopite glavno stikalo na stolu na OFF in iztaknite kabel iz stola in stene. Pokličite svojega prodajalca ali dobavitelja.

Vprašanje: Ali lahko uporabljajo stol tudi ljudje s prekomerno težo?
Odgovor: Priporočamo, da stol uporabljajo ljudje, ki tehtajo do 100kg. Če tehtate več kot to, se poskušajte v stol usesti nežno in se ne premočno naslanjati na stol.

Vprašanje: Pojavlja se nenavaden zvok med masiranjem?
Odgovor: Če se zvoki pojavljajo med pritiskanjem, gor/dol masažo ali valji in prevleka povzročajo čuden zvok med masiranjem, so ti zvoki neizogibni, saj so posledica delovanja določenih funkcij. Ne vplivajo na slabše delovanje počivalnika.

Vprašanje: Težave imam z vklopom masažnega stola.
Odgovor: Preverite, da je kabel počivalnika pravilno vtaknjen v vtikač in ga ponovno nametstite. Preverite, da je glavni gumb na počivalniku priklopljen na ON. Najprej pritisnite gumb LOCK, na unlock, nato pa glavni gumb pritisnite na ON. Preverite, da kakšna tuja sila ne vpliva na masažne valje. Preglejte celoten stol in odstranite oviro.

Vprašanje: Masažni valji so prenehali delovati in se vstavili v zgornjem predelu stola.
Odgovor: Preverite, da kakšna tuja sila ne vpliva na delovanje masažnih valjev in na nožni predel počivalnika. To je posledica prenehanja delovanja časovnika, ki je določen avtomatično.

Vprašanje: Prenehanje delovanje masažnih valjev med masiranjem (vseh 5 ročnih masažnih gumbov so obarvani rdeči).
Odgovor: Preverite, da kakšna tuja sila ne vpliva na delovanje masažnih valjev in na nožni predel počivalnika. Previdno dvignite svoje telo. Izklopite glavni gumb na počivalniku in ga ponovno vklopite po pribl.3 sek.

Vprašanje:
 Nožni del ne more priti v začetno pozicijo.
Odgovor: Preverite, da nožni del ni izklopljen. Dvignite nožni del do višine stola in ga nato zopet spustite.

Vprašanje: Počivalnika ni možno spustiti.
Odgovor: Preverite, da se nič ne nahaja za ali pred počivalnikom, kar bi lahko zaviralo njegovo delovanje. Odstranite oviro.

Vprašanje: Valji delujejo neenakmerno.
Odgovor: Ker je sistem pritiskanja vgrajen avtomatično, lahko pride do takšne napake, vendar to ni nič narobe.to ni napaka.