Domov » Trgovina » Vrt in oprema » Orodje » Vrtno orodje

Prikaz vseh 25 rezultatov

Motorna kosa ACTIVE 6.5 B-T BRUTALE

899,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 2.4L

271,90  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 4.0 L

498,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtalnik za zemljo Active T143

999,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtalnik za zemljo Active T152

1.599,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Sveder ACTIVE diam. 150mm

159,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtna kosilnica ACTIVE 5500 SVB MULCHING

1.329,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 3.5 L

479,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 3.5 B

499,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtna kosilnica ACTIVE 5850 SVB

1.049,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Čistilo Active Husqvarna 1l

14,60  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 2.8 B

407,55  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Nahrbtna motorna kosa ACTIVE 4.0 Z

699,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtna kosilnica ACTIVE 5800 SB

1.049,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtna kosilnica ACTIVE 5400 SB

949,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 5.5 B-T

698,25  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 5.4 L

645,05  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 2.8 L

379,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Nahrbtna motorna kosa ACTIVE 5.5 Z

777,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtna kosilnica ACTIVE 4850 SB

599,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtna kosilnica ACTIVE 5400 SVH

999,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtno orodje

Vrtno orodje je nepogrešljiv pripomoček za urejanje vrta, ki bo olajšal vaše delo in vam prihranil čas. S pravilnim vrtnim orodjem boste lahko enostavno in hitro opravili vsako delo, od sajenja rož in grmovnic do košnje trave in urejanja grmovnic.

Izberite kakovostno vrtno orodje, ki je izdelano iz trpežnih materialov in bo trajalo vrsto let. Vrtno orodje vam omogoča natančno delo in urejen vrt, ki bo očaral vaše goste. Svoj vrt lahko spremenite v oazo miru in udobja, ki bo poskrbela za vaše počutje in sprostitev. Z nakupom kakovostnega vrtnega orodja boste lahko uživali v urejanju vrta in si prihranili čas ter trud.

VonHaus akumulatorska kosilnica za travo serije G - Dimenzije V90-122cm x Š17cm x D32cm

VonHaus akumulatorska kosilnica za travo serije G – Dimenzije V90-122cm x Š17cm x D32cm

Kako naj vem, katero vrtno orodje je najbolj primerno za moje potrebe?

Najbolje je, da izberete vrtno orodje, ki ustreza velikosti in vrsti vašega vrta ter vrsti dela, ki ga želite opraviti. Na voljo je veliko različnih orodij, ki so namenjena različnim vrstam dela v vrtu, zato je pomembno, da preučite svoje potrebe in izberete orodje, ki najbolj ustreza vašim zahtevam.

Kako dolgo naj traja vrtno orodje?

Trajanje vrtnega orodja je odvisno od kakovosti in uporabe. Kakovostna orodja, izdelana iz trpežnih materialov, lahko trajajo vrsto let, če se zanje pravilno skrbi. Redno vzdrževanje in shranjevanje v suhem prostoru sta ključnega pomena za podaljšanje življenjske dobe vrtnega orodja.

Kako naj skrbim za svoje vrtno orodje?

Da bi podaljšali življenjsko dobo vašega vrtnega orodja, ga redno čistite in vzdržujte. Po vsaki uporabi ga obrišite s krpo, da ga očistite pred umazanijo in vlago. V primeru, da je vaše orodje rjavo, ga očistite z brusnim papirjem ali jekleno volno. Za zaščito orodja pred rjo ga lahko občasno namastite s tanko plastjo olja. Prav tako je pomembno, da orodje shranjujete na suhem in zaščitenem mestu, da se izognete vlagi in drugim elementom, ki lahko poškodujejo orodje.


KAKO DO TRATE, VREDNE WIMBLEDONA | NASVETI ZA NEGO IN VZDRŽEVANJE TRATE

Ko je prvenstvoWimbledonu pred nami, bodo vse oči uprte v sveto sredinsko igrišče. Že dan po podelitvi trofej v Wimbledonu začne  vrtnarsko osebje pripravljati igrišča za naslednje leto. Čeprav vi ne boste porabili za celo leto za pripravo trave na enak natančen način, a lahko še vedno dosežete zmagovalni videz svoje trate. Če sledite nekaterim osnovnim korakom in ji posvetite pozornost, ki jo zdaj potrebuje, lahko uživate v zdravi in ​​bujni trati skozi poletje in pozneje.

KAKO DO ZMAGOVALNE TRATE S PONOČJO MEGANAKUPEK NASVETOV

Začnite tako, da odstranite morebitne ostanke, palice ali liste. Če travo temeljito pograbljate, boste v zemljo prinesli svetlobo in zrak ter spodbudili rast trate. Če je vaša trata na območjih tanka in neenakomerna in potrebuje setev, je pozno poletje čas za to – vendar naj bo vaša trata dobro zalivana, dokler ne vzklije in se nova trava dobro razraste.

Če trave niste pokosili pozimi, bi morali začeti kositi trato že zgodaj spomladi. Zelo pomembno je, da začnete tako, da nastavite višino košnje vaše kosilnice dokaj visoko, pri čemer naenkrat ne porežete več kot tretjine dolžine. To bo preprečilo, da bi trata postala obremenjena in ji omogočila, da še naprej raste. Malo in pogosto je ključnega pomena poleti.

Košnja trate

KAKO DO TRATE, VREDNE WIMBLEDONA | NASVETI ZA NEGO IN VZDRŽEVANJE TRATE


Kako izbrati pravo kosilnico za vaš vrt?

  • Velikost vrta: Pri izbiri kosilnice je ključno, da izberete kosilnico, ki je primerna za velikost vašega vrta. Za manjše vrtove bodo zadostovale manjše kosilnice, medtem ko bodo za večje vrtove primernejše večje in zmogljivejše kosilnice.
  • Vrsta kosilnice: Na voljo so različne vrste kosilnic, kot so bencinske, električne in brezžične. Bencinske kosilnice so primerne za večje vrtove, medtem ko so električne in brezžične bolj primerne za manjše vrtove.
  • Širina košnje: Širina košnje je pomembna, saj bo vplivala na to, kako hitro boste lahko pokosili celoten vrt. Izberite kosilnico s primerno širino košnje glede na velikost vašega vrta.
  • Moč motorja: Moč motorja je pomembna pri izbiri kosilnice, saj bo vplivala na to, kako enostavno bo kosilnica kosila travo. Za večje vrtove izberite kosilnico z močnejšim motorjem.
  • Višina košnje: Izberite kosilnico, ki omogoča nastavitev višine košnje. Tako lahko kosite na želeno višino in dosežete bolj urejen videz vrta.
  • Pri tem je dobro upoštevati tudi relief vašega vrta oziroma površine, ki jo želimo pokositi.

  • Cena: Cena je pomemben faktor pri izbiri kosilnice. Vendar ne izbirajte le po ceni, temveč upoštevajte tudi druge faktorje, kot so kakovost, zmogljivost in funkcije.
  • Garancija: Preverite, ali kosilnica ima garancijo in kakšne so pogoji garancije. Tako boste zavarovani v primeru okvar ali drugih težav.

FAQ:

Kako izbrati pravo kosilnico za velikost mojega vrta?

Izberite kosilnico, ki je primerna za velikost vašega vrta. Za manjše vrtove bodo zadostovale manjše kosilnice, medtem ko bodo za večje vrtove primernejše večje in zmogljivejše kosilnice.

Ali naj izberem bencinsko, električno ali brezžično kosilnico?

Na voljo so različne vrste kosilnic, kot so bencinske, električne in brezžične. Bencinske kosilnice so primerne za večje vrtove, medtem ko so električne in brezžične bolj primerne za manjše vrtove.

Kako izbrati kosilnico z najboljšo zmogljivostjo?

Izberite kosilnico z močnejšim motorjem in primerno širino košnje glede na velikost vašega vrta. Prav tako je pomembno, da izberete kosilnico, ki omogoča nastavitev višine košnje, da lahko kosite na želeno višino in dosežete bolj urejen videz vrta.

Kakšna je prava cena za kosilnico?

Cena je pomemben faktor pri izbiri kosilnice. Vendar ne izbirajte le po ceni, temveč upoštevajte tudi druge faktorje, kot so kakovost, zmogljivost in funkcije. Na splošno boste za kakovostno in zmogljivo kosilnico plačali več, vendar bo ta lahko trajala dlje in opravljala boljšo delo.

Kako skrbeti za kosilnico?

Da bi podaljšali življenjsko dobo vaše kosilnice, jo redno čistite in vzdržujte. Po vsaki uporabi jo obrišite s krpo, da jo očistite pred umazanijo in vlago. V primeru, da se vaša kosilnica rja, jo očistite z brusnim papirjem ali jekleno volno. Za zaščito kosilnice pred rjo jo lahko občasno namastite s tanko plastjo olja. Prav tako je pomembno, da kosilnico shranjujete na suhem in zaščitenem mestu, da se izognete vlagi in drugim elementom, ki lahko poškodujejo kosilnico.