Domov » Trgovina » Bela tehnika » Pralni stroji

Prikaz vseh 33 rezultatov

WUE7636XSS PRALNI STROJ BEKO

484,99  z DDV
Teža 59,0000 kg
Dimenzije 51,50 × 65,00 × 88,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Garancija v letih

PRALNI STROJ BEKO B3WFU7841WB

395,99  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

PRALNI STROJ GORENJE WNPI72B

366,20  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

PRALNI STROJ GORENJE WNEI72B

395,90  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

PRALNI STROJ GORENJE WNHEI72SAS

376,10  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

PRALNI STROJ GORENJE WNEI84AS

395,90  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

PRALNI STROJ GORENJE W33NEI62SB

356,30  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

PRALNI STROJ GORENJE WNEI74SBS

395,90  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

WTV9744XW0 PRALNI STROJ BEKO

533,49  z DDV
Teža 74,0000 kg
Dimenzije 66,00 × 65,00 × 88,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Garancija v letih

HTV8736XSHT PRALNO SUšILN BEKO

630,49  z DDV
Teža 70,0000 kg
Dimenzije 60,00 × 65,00 × 88,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Garancija v letih

WTE10736CHT PRALNI STROJ BEKO

708,09  z DDV
Teža 77,0000 kg
Dimenzije 65,00 × 65,00 × 88,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Garancija v letih

WUE8736XCM PRALNI STROJ BEKO

523,79  z DDV
Teža 65,0000 kg
Dimenzije 56,00 × 65,00 × 88,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Garancija v letih

WTV9612XS PRALNI STROJ BEKO

417,09  z DDV
Teža 73,0000 kg
Dimenzije 65,00 × 65,00 × 88,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Garancija v letih

WUE8736XST PRALNI STROJ BEKO

465,59  z DDV
Teža 64,0000 kg
Dimenzije 55,00 × 60,00 × 84,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Garancija v letih

WUE8622XCW PRALNI STROJ BEKO

436,49  z DDV
Teža 65,0000 kg
Dimenzije 55,00 × 60,00 × 84,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Garancija v letih

WUE7736X0 PRALNI STROJ BEKO

465,59  z DDV
Teža 63,0000 kg
Dimenzije 51,50 × 65,00 × 88,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Garancija v letih

WUE6636XA PRALNI STROJ BEKO

378,29  z DDV
Teža 57,0000 kg
Dimenzije 44,00 × 60,00 × 84,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Garancija v letih

HTE7616X0 PRALNO-SUŠILNI BEKO

514,09  z DDV
Teža 63,0000 kg
Dimenzije 51,50 × 65,00 × 88,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Garancija v letih

Pralni stroji

Čudežni triki gumba za izbiro programov pralnega stroja

Večina pralnih strojev ima program, ki se imenuje dnevno pranje (Daily Wash) – gre pa natanko za to, kar nam pove ime. Ta program je odlična izbira za vsakodnevno pranje oblačil – na primer pranje šolskih otroških oblačil ali oblačil za v službo. Najbolje ga je uporabiti za pranje oblačil, ki niso zelo umazana, vendar jih morate pogosto prati. Ta program je odlična kombinacija hitrosti in učinkovitosti, tudi kar zadeva porabo energije in vode. Če se vam mudi, predlagamo, da obrnete gumb na program, ki se mu reče hitro pranje (Speed/Quick Wash) in je običajno označen z ikono štoparice in številom minut – da vam nazorno pove, kako zelo hitro bodo oprana vaša oblačila.

Bombaž, volna, puh in svila

PRALNI STROJ

Nekatere tkanine so zagotovo veliko bolj občutljive kot vaše vsakodnevne majice in kratke hlače, zato potrebujejo več vaše pozornosti. Puhovke, volnena oblačila ali posteljnino je najbolje oprati tako, da izberete namenske programe, ki so tudi jasno označeni z znakom za volno, puh itd.

Ker je večina oblačil izdelanih iz bombaža, obstaja namenski program za bombaž. Pozorni morate biti tudi na (preprosto) izbiro programa za bela ali barvna oblačila – operite jih ločeno (in izberite ustrezni program), da bodo bela oblačila tudi ostala bela.

Če načrtujete pranje neobčutljivih oblačil ali raznovrstnih kosov, lahko izberete tudi program za mešana oblačila (Mix) – preizkusite ga. Ta program lahko uporabite tudi za občutljiva oblačila iz sintetičnih materialov, mešanih vlaken ali viskoze ter za preprosto nego bombaža.

Ali rezultati hitrega pranja ne ustrezajo vašim pričakovanjem? Potem je bil prav za vas narejen program za veliko moč pranja (Power Program)! Ta program tudi skrajša pralni cikel, vendar je intenzivnejši in zagotavlja odlične rezultate. Ali želite prihraniti energijo in stroške zanjo? MEGA NAKUPEK  ima rešitev tudi za vas. Z gumbom za izbiro programa se pomaknite na ikono za ekološko pranje (Eco) in izberite nižjo temperaturo pranja.

pralni stroji

Čudežni triki gumba za izbiro programov pralnega stroja

Med nepogrešljivimi funkcijami na vseh gumbih za izbiro programa pralnega stroja boste našli tudi spiranje, ožemanje in črpanje vode. Uporabite jih lahko (znova), če menite, da mora pralni stroj dodatno poskrbeti za vaša oblačila.

Pralni stroji WaveActive Gorenje so zasnovani za učinkovito, preprosto in okolju prijazno čiščenje umazanega perila. Pralne funkcije WaveActive zajemajo najnaprednejše tehnologije čiščenja:

  • Edinstveno oblikovan boben WaveActive s posebnimi 3D rebri v obliki vala za najmehkejšo nego oblačil
  • IonTech, ki izkorišča moč ionov in zagotavlja optimalne pralne rezultate
  • SteamTech, ki s paro učinkovito navlaži in nato razgradi umazanijo.

Kako si razlagati simbole za pranje pri pralnih strojih

Znanje o tem, kateri programi so ustrezni za določena oblačila, je drugi del enačbe pranja. Čeprav se simboli za pranje morda zdijo kot še en (šifriran) jezik, so preprosti simboli na etiketah oblačil z navodili za vzdrževanje pravzaprav zelo smiselni. Predvsem pa vam natančno povedo, kako jih oprati in posušiti, ter zagotavljajo dodatne informacije o beljenju in likanju.

Čiščenje s paro pri pralnem stroju

Pralni stroji Gorenje WaveActive opravijo umazano delo na učinkovit, preprost in okolju prijazen način. Pralne funkcije WaveActive vključujejo najsodobnejše tehnologije čiščenja, pri čemer je najpomembnejše čiščenje s paro. Če boste izbrali ikono s paro (Steam), boste nastavili funkcijo osveževanja perila – včasih so vaša oblačila dejansko čista in jih je treba le malo osvežiti: na primer jakno po tem, ko ste obiskali precej polno restavracijo. S posebnimi parnimi programi se lahko izognete obisku kemične čistilnice in osvežite tudi najobčutljivejše kose oblačil v manj kot 30 minutah in brez dodatnih kemikalij. Vsekakor priporočamo, da si znova preberete tale kratek vodnik: Pet načinov, kako pranje s paro poenostavi vaše življenje. Pri pranju s paro se poskušajte izogniti najpogostejšim napakam.

Parni pralni stroj

Na pralnih strojih WaveActive Gorenje je ikona za paro na voljo tudi za nekatere specializirane programe pranja, kot so dodatna higiena (Extra Hygiene), otroška oblačila (Baby), hišni ljubljenčki (Pets) in srajce (Shirts). Imena programov so jasna, zato jih lahko enostavno izberete: če se na primer želite crkljati s svojim kosmatincem, boste s programom za hišne ljubljenčke s svojih oblačil zlahka odstranili vse dlake.

Ikona srajce predstavlja program, ki je namenjen pranju oblačil iz bombaža, mikrovlaken in sintetičnih materialov ter pranju ovratnikov in manšet. Program opere oblačila pri nižji temperaturi, z večjo količino vode in nežnejšim ožemanjem. Če želite oblačila obdelati s paro, pred začetkom pranja pritisnite na gumb za paro in uživajte v fantastičnih rezultatih pranja.

Pralni stroj je dandanes obvezna oprema vsakega stanovanja. Sploh pri večjih družinah in družinah z malimi otroki so pralni stroji skoraj vsakodnevno v uporabi, zaradi česar je pri izbiri pametno dobro razmisliti, kakšen stroj izbrati.

Najcenejši pralni stroji  morda niso  najboljša izbira za vsako gospodinjstvo

, nekateri prostori zahtevajo ozke pralne stroje, mini pralni stroji ali pralni stroji globine 40 cm. Kako se torej odločiti? Najprej razmislimo o naših potrebah pranja. Ali pričakujemo, da bomo prali vsak dan? Število pranj lahko zmanjšamo z izbiro pralnega stroja z večjim bobnom, najdemo že stroje z zmogljivostjo pranja vse do 14 kg.

Kaj pa cena?

Tudi poceni pralni stroji  imajo  lahko že visoko zmogljivost in število dodatnih funkcij. Pomembno je tudi, da razmislimo o prostoru, v katerem bo pralni stroj stal. Mini pralni stroj ali pralni stroj manjše globine je odlična izbira za majhne prostore, velikost pa ne vpliva na učinkovitost pranja.

Nato razmislimo o znamkah:

  • Pralni stroji  Gorenje so  vsekakor ena izmed najbolj priljubljenih izbir, saj ima veliko uporabnih funkcij ter dolgo tradicijo.
  • Pralni stroji  Bosch je odlična izbira za vse, ki si želite bolj povezan in pameten dom, saj mnogi izmed njih nudijo Home Connect funkcijo, ki omogoča upravljanje s telefonom ali tablico za lažje upravljanje.
  • Samsung pralni stroji imajo  možnost dodajanja perila v boben med samim pranjem, ne da bi bilo potrebno pranje ustaviti, kar je popolna izbira za tiste, ki morda pozabite v stroj dodati vso perilo ali pa vam otroci zadnji trenutek prinesejo “samo še ene hlače za oprat”.

Seveda pa so na voljo še mnoge druge priljubljene znamke. Tudi pralni stroji Beko so  zaradi ugodnih cen izjemno priljubljena izbira. Med nekoliko cenejše lahko štejemo tudi AEG pralni stroji in Candy pralni stroji, ki pa sta vsekakor vredna ogleda, saj obe znamki z unikatnimi funkcijami poskrbita za dobro oprano perilo.

V višjem cenovnem razredu absolutno prevladujeta dve znamki, ki jih najdete tudi na naših policah:

  • Miele pralni stroji  boste v Big Bangu našli samo v poslovalnicah, kjer se lahko na lastne oči prepričate o vrhunski kvaliteti, ki je zagotovo eden izmed glavnih razlogov za veliko priljubljenost te znamke.
  • Pralni stroji Asko pa slovijo kot izbira za vse, ki želite živeti karseda trajnostno, saj so narejeni za dolgoletno delovanje, prinašajo pa tudi čudovito skandinavsko eleganco, ki obogati vsako kopalnico.

Druge znamke, ki so vsekakor vredne omembe, si lahko ogledate v naših poslovalnicah in na spletu. Našli boste Electrolux pralni stroj, Hoover pralni stroj, pralni stroj Candy, pralni stroj Samsung, Bosch pralni stroj, pralni stroh AEG, Beko pralni stroj in še več.

Pri izbiri vam z veseljem pomagajo naši izkušeni svetovalci,

ki se vam bodo posvetili in vam pomagali, da najdete aparat, primeren vašim potrebam in željam. Potrebujete nov aparat? Obiščite Meganakupek, pralni stroji vas pričakujejo!

Kako si razlagati simbole za pranje na pralnem stroju?

Znanje o tem, kateri programi so ustrezni za določena oblačila, je drugi del enačbe pranja. Čeprav se simboli za pranje morda zdijo kot še en (šifriran) jezik, so preprosti simboli na etiketah oblačil z navodili za vzdrževanje pravzaprav zelo smiselni. Predvsem pa vam natančno povedo, kako jih oprati in posušiti, ter zagotavljajo dodatne informacije o beljenju in likanju.

Kako prati v pralnem stroju bombaž volno in svilo?

Nekatere tkanine so zagotovo veliko bolj občutljive kot vaše vsakodnevne majice in kratke hlače, zato potrebujejo več vaše pozornosti. Puhovke, volnena oblačila ali posteljnino je najbolje oprati tako, da izberete namenske programe, ki so tudi jasno označeni z znakom za volno, puh itd. Ker je večina oblačil izdelanih iz bombaža, obstaja namenski program za bombaž. Pozorni morate biti tudi na (preprosto) izbiro programa za bela ali barvna oblačila – operite jih ločeno (in izberite ustrezni program), da bodo bela oblačila tudi ostala bela. Če načrtujete pranje neobčutljivih oblačil ali raznovrstnih kosov, lahko izberete tudi program za mešana oblačila (Mix) – preizkusite ga. Ta program lahko uporabite tudi za občutljiva oblačila iz sintetičnih materialov, mešanih vlaken ali viskoze ter za preprosto nego bombaža.

Kako si razlagati simbole za pranje na pralnem stroju?

Znanje o tem, kateri programi so ustrezni za določena oblačila, je drugi del enačbe pranja. Čeprav se simboli za pranje morda zdijo kot še en (šifriran) jezik, so preprosti simboli na etiketah oblačil z navodili za vzdrževanje pravzaprav zelo smiselni. Predvsem pa vam natančno povedo, kako jih oprati in posušiti, ter zagotavljajo dodatne informacije o beljenju in likanju.