Domov » Trgovina » Bela tehnika » Mali gospodinjski aparati

Prikazovanje 1–36 od 75 rezultatov

VLAŽILNIK ZRAKA MQ SH 801

59,30  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

VLAŽILNIK ZRAKA MQ SH 201

39,50  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

KOPALNIŠKI VENTILATOR BIVA BRW 100

36,62  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

VLAŽILNIK ZRAKA GORENJE H 45W

59,30  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

RAZVLAŽILNIK ZRAKA SHARP UD-P20E-W

267,29  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

RAZVLAŽILNIK ZRAKA HISENSE D16CW

177,90  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

RAZVLAŽILNIK ZRAKA HOMA HDH-10T20

158,30  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

RAZVLAŽILNIK ZRAKA ARGO DRY NATURE 11

175,13  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

Mali gospodinjski aparati vseh vrst

Mali gospodinjski aparati za sodobno opremljeno gospodinjstvo

Mali gospodinjski aparati visoke kakovosti so osnova vsakega dobro opremljenega gospodinjstva. Njihova dodana vrednost sta predvsem praktičnost in prihranek na času ter porabljeni energiji. Naj gre za pripravo jutranje skodelice kave ali pa peko rojstnodnevne torte, mali gospodinjski aparati v naši ponudbi bodo poskrbeli, da bo postopek enostaven, hiter in varčen.

Če se radi preizkušate za štedilnikom, pečete slastno pecivo in rojstnodnevne torte ali vsak dan kuhate za svojo družino, potrebujete veliko opreme in pripomočkov. Kuhanje in pečenje sta velik užitek, če je vaša kuhinja opremljena s posodo, pri roki pa imate stare in nove recepte.

Mali gospodinjski aparati

Mali gospodinjski aparati

Mali gospodinjski aparati ti olajšajo delo v kuhinji

Pripomočki vam bodo olajšali vsakodnevna opravila v kuhinji. Z blenderjem boste lahko sami ustvarjali mešanice sadnih okusov in si pripravili smoothie; s paličnimi mešalniki boste pripravili okusne in kremaste juhe, z ročnimi mešalniki pa boste izboljšali okus biskvitov za peciva.

Če velikokrat pripravljate enolončnice, lahko čebulo razrežete z mini sekljalnikom. Pri mešanju in sekljanju pustite domišljiji prosto pot, mešajte različne in nenavadne okuse, ki naj vas vodijo tudi pri mešanju zelenjavnih in sadnih sokov.

Ob praznovanju rojstnih dni ali drugih posebnih priložnostih pripravite narezke s salamo, siri in kosi zelenjave, rezanje pa se poslužite z natančnimi rezalnimi stroji. Narezki bodo tako okusni in privlačni na pogled. Poleg mesnatih izdelkov bodo vaši gostje veseli tudi domače zelenjave, ki ste jo pridelali na svojem vrtu.

Z malimi gospodinjskimi aparati za vakuumiranje

jo lahko enostavno shranite in uživate tudi izven sezone. Podobno hrano lahko postrežete tudi na pikniku, kjer dodajte še slastno mesto. Zmeljite ga sami z aparatom za mletje mesa, s kompleksnejšim modelom pa lahko režete tudi oreščke in zelenjavo.

Če nimate žara, lahko z električno ponvijo vseeno pripravite vse piknik jedi in poleg njih tudi pizzo ali palačinke. Odličen nadomestek vrtnih žarov so tudi namizni žari, ki so enostavni za prenašanje. Okus hrane pa bo enako odličen, kot če bi jo pripravljali na običajnem žaru.

Gospodinjski aparati in pripomočki zapeko kruha

Ob vikendih si vzemite čas in zamesite domač kruh, ki ga boste ob pravilnem shranjevanju lahko jedli še čez cel teden. Kruha vam ni več potrebno peči v pečici, temveč lahko pravilno obliko dosežete z malim gospodinjskim aparatom za peko kruha.  V njem lahko pripravite bogat, hlebec, testenine ali majhne kruhke.

Mali gospodinjski aparati za sladkosnede

Sladkosnedi lahko s smetano in kondenziranim mlekom ter vašimi najljubšimi okusi sami zamrznete sladoled v posebnih aparatih, za posebne priložnosti pa si privoščite fondi.

Mali gospodinjski aparati in pripomočki naj vam olajšajo pripravo jedi in razširijo kreativno vihtenje kuhalnice!

KUHINJSKI BLOK BREZ APARATOV sistem za mehko in tiho zapiranje