Domov » Izdelki » Oprema za dom » Spalnice

Prikazovanje 1–24 od 963 rezultatov

KOMBINIRANA OMARA, bela, hrast

379.00 z DDV
 

7 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

SPALNICA,

959.00 z DDV
 

Available on backorder

FUTONSKA POSTELJA 140 cm x 200 cm , leseni material bela, hrast

199.00 z DDV
 

18 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

OTROŠKA OMARA ZA OBLAČILA, bela

729.00 z DDV
 

Available on backorder

OMARA Z DRSNIMI VRATI, bela, hrast sonoma

149.00 z DDV
 

Available on backorder

VZMETNICA 120/200 cm

369.00 z DDV
 

Available on backorder

NOČNA OMARICA, bela

49.00 39.90 z DDV
 

Available on backorder

POSTELJNI PREDAL x ,

99.00 z DDV
 

49 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

NOČNA OMARICA, bela

79.00 z DDV
 

Available on backorder

NOČNA OMARICA, bela, hrast

19.00 z DDV
 

8 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

OMARA, hrast

117.00 z DDV
 

Available on backorder

OMARA Z DRSNIMI VRATI, bela

281.00 z DDV
 

Available on backorder

GARDEROBNA OMARA ZA DOJENČKE, siva, bela

499.00 z DDV
 

Available on backorder

POSTELJNI PREDAL x ,

89.00 z DDV
 

7 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

LETVENA PODLAGA 140/200 cmbreza,furnirano

99.00 z DDV
 

Available on backorder

POSTELJA 140 cm x 200 cm , les hrast

349.00 z DDV
 

77 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

LETVENA PODLAGA 90/200 cm,

179.00 z DDV
 

Available on backorder

POSTELJA x , leseni material jesen

149.00 z DDV
 

Available on backorder

OMARA, bela, hrast

639.00 z DDV
 

Available on backorder

LETVENA PODLAGA 90/200 cmbreza,furnirano

56.00 z DDV
 

15 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

NOČNA OMARICA, grafit, hrast

67.00 z DDV
 

5 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

NOČNA OMARICA, siva, bela

90.00 z DDV
 

Available on backorder

POSTELJA 90 cm x 200 cm , leseni material hrast

124.00 z DDV
 

6 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

OKRASNI OKVIR,

119.00 z DDV
 

Available on backorder

Moderne spalnice

Moderne spalnice, ki bodo postale najljubši prostor v vašem domu.

Moderne spalnice

Moderne spalnice so prostor, ki je namenjen samo vam. Namenjen je počitku in sproščanju, da si lahko naberete energijo za nove podvige. Pomembno je, da je urejena, udobna, prijetna in povsem po vašem okusu, saj boste le tako lahko v njej uživali in spali.

Moderne spalnice so prostor, kjer se odklopimo od skrbi, si naberemo novo energijo in se sprostimo po napornem dnevu. Poskrbite, da se boste v njej počutili sproščeno, domače in na sploh dobro. K temu bo pripomoglo kakovostno in lepo pohištvo, ki vam bo res všeč. Za še več udobja izberite tekstilne dodatke in poljubno dekoracijo ter rastline.

Popolnoma usklajeno pohištvo za moderne spalnice

Preprosto, lepo in priročno opremite spalnico s kompletom postelj, garderobnih omaric in nočnih omaric. Harmonična kombinacija pohištva bo vašo sobo spremenila v udoben in funkcionalen prostor za sprostitev in uživanje. V Meganakupek so na voljo moderne spalnice in kompleti spalnic z drsnimi ali klasičnimi garderobnimi omarami. Izbirate lahko med različnimi materiali, kot so sodobne barve z visokim sijajem ali bolj klasični dizajni v lesenem dekorju. Za dokončanje opreme je treba izbrati tla in vzmetnice za posteljo, po želji pa tudi predalnik za moderno spalnico. Opremite svoje vsakdanje zavetje na skladen in premišljen način!

Dodatki za moderne spalnice

Sestavljivi program moderne spalnice za popolno prilagoditev vašemu prostoru in potrebam. Spalnice imajo veliko možnost izbire različnih dimenzij omar s klasičnimi ali z drsnimi vrati. Prilagodite si notranjost omare po svojih željah z možnostjo naročila bogate izbire dodatkov. Preverite tudi ponudbo dodatkov za spalnico.

Naj dom ali spalnica postane prijetno zatočišče kot iz romantične knjige. Sproščen podeželski slog je popoln za vse, ki si doma želijo resničnega udobja. Hladu zimskega letnega časa kljubuje s toplimi zelenimi in gorčičnimi barvnimi toni. Poudarjene teksture tkanin, kot so kože, pletenine in rebrasti žamet, prostoru dodajo udobno noto ter omehčajo sicer izčiščene in minimalistične linije moderne spalnice. Opaziti je mogoče razigrane motive listja, ki v prostor vnesejo mladostno energijo in pridih jeseni. Pleteni in leseni dekorativni dodatki iz naravnih materialov poudarijo ekološko naravo moderne spalnice ali doma.

Moderna spalnica: dober spanec črpamo iz narave!

Pri opremljanju spalnice naj velja le eno pravilo: dobro počutje! Moderen ambient spalnice ustvarimo s kombiniranjem osnovne bele barve in toplih zelenih ter gorčičnih poudarkov. Lesene teksture prostor otoplijo, svežino pa vanj vnesejo grafični motivi na tkaninah.

Dodatki za moderne spalnice: kosi, ki jih preprosto morate imeti

Kombiniranje bele barve in lesenih tekstur je vedno dobra ideja za moderne spalnice in zagotavlja večno moden videz prostora. To pravilo pri snovanju notranje opreme velja tudi za trend sproščenega podeželskega sloga, kjer lahko občudujemo naravne lesene elemente v kombinaciji z belimi hišnimi tekstili. Bela barva je namreč odlična nevtralna podlaga, ki umirja intenzivnost lesenih tekstur. Les poskrbi za naraven pridih v prostoru, zadostuje že tudi en sam lesen detajl kot je na primer podnožje zofe ali senčnik na svetilki.

Spalnice - Spalnica je pomemben del našega življenja

● Kvalitetne spalnice ● Moderne spalnice ● Poceni spalnice ●

Spalnica v vašem slogu

Velika izbira pohištva za moderne spalnice

Ko se raztezate, boste tudi ležali. Zakaj bi se potem strinjali z manj? V
Meganakupek.si poiščite širok izbor kakovostnega pohištva za spalnice različnih cenovnih razredov. Ne glede na to, ali gre za udobno posteljo z vzmeti, garderobno omaro z drsnimi vrati ali klasično leseno posteljo; pomembno je, da je prijetno počivati ​​in spati. Pri tem imate možnost izbire med posameznimi kosi, prilagojenimi vašemu prostoru, ali dokončanimi spalnicami, ki vključujejo posteljo, omaro in nočne omarice po neverjetnih cenah. Privoščite si prostor za počitek, ki si ga zaslužite in kamor se boste z veseljem vračali vsak večer.

Prednosti Mega ponudbe

  • moderne spalnice za vsak slog dekoracije
  • kvalitetne spalnice
  • omare z drsnimi ali klasičnimi vrati
  • širok izbor vzmetnic in tal
  • ponujajo moderne, klasične ali vintage predalnike, komode in omarice različnih velikosti in izvedb
  • individualno načrtovanje vaše moderne spalnice

Kompleti spalnic ali posamezni elementi?

Izbirajte med nakupom celotnih spalnic ali posameznih elementov. Prednosti kompletov spalnic so zagotovo skladnost zasnove in privlačna cena s še vedno dovolj prostora, da lahko vključite nekatere vaše ideje. Nakup posameznih elementov pušča več domišljije po volji, bodite kreativni, izgubite se v materialih, slogih, barvah, izbirajte med široko paleto opreme različnih proizvajalcev in ustvarite svojo oazo za sanjske počitnice. Ustvarite si prijetno moderno spalnico pri Meganakupek.si

Široka izbira postelj za moderne spalnice – Boxspring postelje in klasične postelje

V naši ponudbi lahko izbirate med klasičnimi posteljami, udobnimi oblazinjenimi posteljami, posteljami s predali za posteljnino in tistimi, ki skrijejo drugo posteljo, kar je idealno za majhne prostore, kjer je vsak centimeter dragocen. Ne glede na dimenzijo, ki jo potrebujete, ali slog, ki vam je ljubši, boste zagotovo našli svojo sanjsko posteljo. Najnovejši trend postelj v svetu so postelje Boxspring. Troslojni sistem zagotavlja razkošje in udobje spanja kot v hotelu. Odkrijte našo ponudbo različnih postelj Boxspring in njihovih kombinacij ter nocoj spite na visokokakovostni postelji, vredni kraljev.

Poiščite svojo popolno vzmetnico za moderne spalnice

Kaj je postelja brez idealne vzmetnice? V Meganakupek.si poiščite vzmetnice, prilagojene vsem slogom spanja, za bočne, hrbtne ali trebušne prage. Tudi velika izbira vzmetnic iz različnih materialov, kot so PU pena, vzmeti, lateks ali hladno ulite pene, bo vsem omogočila, da najdejo idealno vzmetnico glede na svoje želje in telesno težo. V spalnici si vso noč polnimo baterije za vsakodnevne obveznosti, zato je tisto, na čemer spimo, izrednega pomena. Zagotovite si miren in globok spanec z veliko izbiro vzmetnic naših kakovostnih blagovnih znamk za moderne spalnice in priznanih proizvajalcev, kot so vzmetnice, Hespa, vzmetnice švedske linije, Optima in druge. Da bi vzmetnice kar najbolje izkoristili, je pomembno, da jo postavite na ustrezna tla. Izberite klasične ali tiste z možnostjo nastavitve vzglavja in vznožja.

Organizirajte svojo omaro

Popolna garderoba dopolnjuje moderne spalnice. Glede na vaše potrebe in želje lahko pri nas najdete omare s klasičnimi vrati , elegantne omare z drsnimi vrati in večnamenske omare. Za posebne želje obstaja možnost individualnega načrtovanja v naših poslovalnicah, na primer vgradne omare. Različni dizajni, barve, materiali in modeli vam omogočajo, da v Meganakupek.si najdete svojo garderobno omaro iz sanj in maksimalno uredite svoja oblačila, ki bodo vedno lepo urejena in na dosegu roke.
Kompleti spalnic -Moderne spalnice - kakovostne spalnice

Kvalitetne spalnice -Moderne spalnice