Domov » Trgovina » Oprema za dom » Spalnice » Postelje » Boxspring postelje

Prikaz vseh 5 rezultatov

Francoska postelja EWA

450,99  z DDV
Poštnina

Brezplačna dostava

Blagovna znamka

Bellime Relax

Postelja TINA

494,99 544,99  z DDV
Poštnina

Brezplačna dostava

Blagovna znamka

Bellime Relax

Dimenzija

200x160cm , 200x180cm – Dobavljivost

Francoska postelja NIKA

434,49  z DDV
Poštnina

Brezplačna dostava

Blagovna znamka

Bellime Relax

Barva

Modra , Oranžna

Postelja EMA

467,06  z DDV
Poštnina

Brezplačna dostava

Blagovna znamka

Bellime Relax

Francoska postelja Karmen

538,99  z DDV
Poštnina

Brezplačna dostava

Blagovna znamka

Bellime Relax

BOXSPRING Postelje

Prostorne in kakovostne Boxspring postelje so eden izmed največjih razlogov za odličen spanec. Če se bomo zbudili naspani in spočiti, bomo čez dan veliko bolj uspešni in produktivni. Nakup postelje in vzmetnice je dolgoročna investicija v kakovosten spanec in v zdravje, zato izberite kakovostno posteljo, ki vam bo zagotovila popoln spanec.

Če si želite kakovostno in stilsko dovršeno posteljo, vas bo postelja boxspring popolnoma navdušila.

Boxspring postelje tekstil bež

Postelje Boxspring

Boxspring postelje za maksimalno udobje spanja

Postelja boxspring je sestavljena iz dveh ali treh posameznih komponent: podstavka (spodnja vzmetnica), vzmetnice in prevleke vzmetnice. Njihova skladnost in komplementarnost prilagodljivosti dvigujeta udobje spanja do nepredstavljivih višin. Ne pozabite, da je naložba v kakovostno posteljo naložba v vaše lastno zdravje!

Postelje Boxspring postajajo vse bolj priljubljene. Ta trend je dosegel hrvaške domove iz ZDA in Skandinavije in postavlja nove standarde glede udobja spanja. Poiščite svojo najljubšo

Ustvari si svoj prostor za spanje

Mirno in kakovostno spanje je odvisno od številnih dejavnikov. Prepričani smo, da lahko pomembno vplivate vsaj na enega od njih – na kraj, kjer spite. Pri nakupu postelje lahko izbirate med popolnim sistemom postelj boxspring in klasično posteljo, kjer kombinacijo posteljnega okvirja, tal in vzmetnice sestavite sami. Material, barvo in obliko lahko prilagodite, prav tako tudi številne dodatke, ki so vam na voljo ob postelji. Kar zadeva kakovost spanja, ni prostora za kompromise: zato vas v Meganakupek.si čaka široka paleta udobnih postelj, različnih velikosti in značilnosti. Celotna ponudba je na voljo tudi v spletni trgovini!

Prostorna in udobna postelja je nepogrešljiv pohištveni kos v vsaki spalnici.
Zagotovi nam površino, kjer se po dolgem in napornem dnevu spočijemo ter
si naberemo energijo za nov delovni dan. Izbira kakovostne boxspring postelje in
prilagodljive vzmetnice je zelo pomembna, če si želimo kakovosten spanec. Izberite posteljo, ki bo ustrezala vašim potrebam, hkrati pa jo bo odlikoval čudovit dizajn.

Priporočamo: New line – home interiors: Boxspring Postelja

Boxspring postelja je del znamke New line – home interiors. Zagotavlja kakovosten spanec. S kakovostno vzmetnico bo vaše telo optimalno podprto. S to posteljo lahko uživate v čisti sprostitvi.

Preprost in
eleganten dizajn kaže svojo najlepšo stran: sivo blago je mogoče spretno kombinirati z ostalim pohištvom. Prešitovzglavje ustvari čudovit zaključek in še večje udobje.

Oblazinjena postelja Vegas

Najpomembnejši dejavnik za produktiven dan je kakovosten in udoben spanec. Temno siva oblazinjena postelja “Vegas”, vam bo zagotovila udobje med spanjem. Izdelan je iz pravega bukovega lesa, ki meri približno 169 x 123 x 212 cm . Moderno oblazinjeno vzglavje in približno 13 cm visoke kvadratne noge prispevajo k celotni zasnovi, ki navdušuje . Na voljo je v različnih barvah. Cena postelje ne vključuje vzmetnice, posteljnine in dekoracije.
Zahvaljujoč prostornemu ležišču, ki meri približno 160 x 200 cm, boste imeli dovolj prostora za kakovostne počitnice. Zaradi sodobnega oblazinjenega videza in privlačnega vzglavja se bo prilegal v vsako spalnico. Postelo opremite z mehko posteljnino in okrasnimi blazinami in tako ustvarite svoj mali raj v svoji spalnici.

Boxspring postelje

Kljub temu, da je spalnica pomemben prostor v stanovanju, marsikdo čas in denar raje nameni opremljanju drugih delov svojega doma. Pri tem pa pozablja na pomembnost udobne in kakovostne postelje. Boxspring postelje imajo osnovno vzmetenje, nadgrajeno s precej mehkejšo žimnico, ki omogoča nove dimenzije ugodja. Skupaj z lesenim ogrodjem sestavljajo nadvse udobno posteljo, ki je ergonomsko oblikovana in omogoča, da hrbtenica ostane v svojem naravnem položaju pri spanju.

Še ena posebnost takšne postelje je njena višina. Žimnica je dvignjena in s tem olajša vstajanje s postelje. Poleg tega, da je izredno primerna za ljudi, ki imajo težave s koleni ali križem, njena sestava prispeva k manjši obrabi žimnice ter omogoča položno in trdno strukturo ležišča.

Postelje s klasičnim okvirjem

Postelja s klasičnim okvirjem je sestavljena iz posteljnega poda in ležišča. Najbolj priljubljeni so klasični okvirji iz masovnega lesa, izbirate pa lahko tudi med posteljami z oblazinjenim vzglavjem (iz blaga, pravega ali umetnega usnja) ali takšnimi z elegantnim kovinskim ogrodjem – odvisno od stila vaše spalnice. Postelje ponujamo tudi v različnih merah, tako da boste lahko izbrali takšno, ki se popolnoma prilagaja meram vašega spalnega prostora in ga čudovito dopolni. Veliko postelj vsebuje tudi predal za shranjevanje, kar omogoča še dodatno funkcionalnost.
Velika in mehko oblazinjena postelja vas bo popeljala v nove višave udobja in spalnih užitkov, k prijetnemu počutju pa pripomore tudi posteljnina, ki lahko poudari stil celotne spalnice.

Boxspring postelja po vašem okusu

Zaradi številnih različic opremljanja lahko vašo posteljo boxspring pri mömaxu individualno prilagodite. Izbirate lahko med različnimi barvnimi odtenki in materiali: bi raje imeli videz usnja ali za nego enostaven poliester z mehko površino, tonirane ali močne barve?

Sproščene kombinacije so možne tudi pri vznožjih iz masivnega lesa, kovine ali v lebdečem videzu s skritimi nogami. Pokažite svoj slog z osebno oblikovano posteljo boxspring.

Pestra izbira posteljnih dodatkov

Bi imeli ščepec luksuza? Odkrijte dodatne možnosti opremljanja vaše postelje boxspring: od električno nastavljivega spodnjega dela do integrirane vtičnice, vključno z USB-priključki. Pri teh luksuznih lastnostih boste gotovo odkrili kaj privlačnega tudi zase.

Razlike pri sestavi: boxspring ali klasična?

Različne vrste postelj se razlikujejo predvsem po sestavi. Postelja boxspring je sestavljena iz spodnjega dela z vzmetenjem, vzmetnice z vzmetnim jedrom in posteljnega nadvložka. Ker tako dva elementa z vzmetnim jedrom ležita eden nad drugim, se vsak gib telesa dvakratno absorbira z vzmetenjem.

Pri klasičnih posteljah s posteljnim okvirjem posteljni pod in vzmetnica skupaj poskrbita za idealno udobje med spanjem. S točkovnim vzmetenjem njunih »konkurentov« pa se seveda ne moreta primerjati.

Kompletno ali modularno?

Klasične postelje nudijo več možnosti oblikovanja pri prilaganju vašim osebnim potrebam. Poleg posteljnega okvirja je potrebna še vzmetnica, ki vam je všeč, in optimalen posteljni pod.

Če modularna sestava za vas ni prioriteta, potem boste gotovo veseli postelje boxspring. Z njo dobite vse v paketu. Pri posteljah boxspring najprej izberete dizajn ali udobje ležišča po vaši želji – »ostalo« pa je možno individualizirati v okviru posameznega posteljnega programa.

Boxspring postelje - Postelje boxspring

Boxspring postelje – Postelje boxspring

Boxspring postelje: udobje, ki ga boste čutili vsako noč

Boxspring postelje so postale priljubljena izbira za tiste, ki iščejo udobno in podporno posteljo. Sestavljene so iz treh osnovnih delov: boxa, vzmetnice in nadvložka. Box zagotavlja stabilno osnovo za vzmetnico, vzmetnica pa se prilagodi telesu in zagotavlja enakomerno porazdelitev teže. Nadvložek pa dodatno izboljša udobje in lahko pomaga pri lajšanju težav s hrbtenico.

Udobnost in podpora

Boxspring postelje so zasnovane tako, da zagotavljajo izjemno udobje in podporo. Box je narejen iz trdega materiala, ki zagotavlja stabilno osnovo za vzmetnico. Vzmetnica je narejena iz različnih materialov, najpogosteje pa iz žepkaste vzmeti. Žepkasta vzmet je izdelana iz posameznih vzmeti, ki so zaprte v žepe. To omogoča, da se vzmeti individualno prilagodijo telesu in zagotovijo enakomerno porazdelitev teže. Nadvložek je narejen iz različnih materialov, najpogosteje pa iz pene ali lateksa. Pena ali lateks zagotavljata dodatno udobje in lahko pomagata pri lajšanju težav s hrbtenico.

Prestiž

Boxspring postelje so tudi simbol prestiža. Imajo eleganten in moderen videz in lahko postanejo osrednji element spalnice.

Kako izbrati pravo boxspring posteljo

Pri izbiri boxspring postelje je treba upoštevati naslednje dejavnike:

  • Dimenzije: Boxspring postelje so na voljo v različnih dimenzijah, zato je pomembno, da izberete posteljo, ki ustreza vašim potrebam.
  • Vrsta vzmetnice: Obstaja več vrst vzmetnic, zato je pomembno, da izberete vzmetnico, ki je primerna za vašo težo in spanje.
  • Vrsta nadvložka: Nadvložki so na voljo iz različnih materialov, zato je pomembno, da izberete nadvložek, ki izpolnjuje vaše potrebe.

Kje kupiti boxspring posteljo

Boxspring postelje lahko kupite, tudi v Meganakupek.si. Pri nakupu je pomembno, da se posvetujete s prodajalcem, ki vam bo lahko pomagal pri izbiri prave postelje.

Meganakupek.si ponuja široko izbiro boxspring postelj različnih velikosti, vzmetnic in nadvložkov. Pri nas boste našli posteljo, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam.

Nekaj primerov boxspring postelj, ki jih lahko najdete v Meganakupek.si

Kakovostne francoske postelje

Kakovostne francoske postelje

Kakovostne francoske postelje

Kakovostne francoske postelje

Kakovostne francoske postelje