Domov » Trgovina » Oprema za dom » Spalnice » Postelje » postelje v omari

Prikazovanje 1–36 od 46 rezultatov

Postelje v omari


Ali si želite maksimirati vašo sobo in hkrati uživati v udobnem spanju?

Postelje v omari so prava rešitev za vas! Naša postelja v omare – stenska vertikalna postelja je odlična izbira za vse, ki si želijo prostorsko učinkovito rešitev za svoje spalnice.

Postelja v omari je narejena iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in udobno spanje. Zložljiv dizajn omogoča, da posteljo preprosto pospravite v omaro, ko je ne potrebujete, s čimer prihranite dragocen prostor v vaši sobi.

Vas skrbi, da montaža postelje ne bo enostavna?

Nič ne skrbite, saj je montaža preprosta in ne zahteva posebnega znanja. Naši strokovnjaki vam bodo na voljo za vprašanja in pomoč pri montaži.

Za povečanje vaše udobnosti in praktičnosti, lahko k postelji dodate še dodatne elemente, kot so nočne omarice in police.

Ne čakajte več in si zagotovite posteljo v omari po ugodni ceni. Za več informacij in nakup nas pokličite še danes.

“Pridobite vašo stensko vertikalno posteljo že danes in uživajte v maksimalni prostorski učinkovitosti vaše sobe!

Postelje v omari – Stenska vertikalna postelja v omari vam omogoča, da katero koli sobo spremenite v popolno uporabno in estetsko privlačno spalnico.
Je super rešitev za vse, ki jim zmankuje prostora v spalnici.

Postelje v omari so izjemno praktične in uporabne, saj imajo številne prednosti:

 • Prostorska učinkovitost: Postelja v omari je idealna rešitev za manjše spalnice, kjer je vsak centimeter pomemben. Zložljiv dizajn omogoča, da posteljo preprosto pospravite v omari, ko je ne potrebujete, s čimer prihranite dragocen prostor v vaši sobi.
 • Udobje: Kljub svoji kompaktni obliki so postelje v omari izjemno udobne in primerne za vsakodnevno uporabo. Postelja v omari je narejena iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in udobno spanje.
Postelje v omari

Postelja v omari – Postelje v omari so izjemno praktične in uporabne, saj imajo številne prednosti: Prostorska učinkovitost:

 • Praktičnost: Poleg same postelje lahko k omari dodate tudi dodatne elemente, kot so nočne omarice in police, s čimer lahko še dodatno povečate vašo udobnost in praktičnost.
 • Enostavna montaža: Montaža postelje v omari je enostavna in ne zahteva posebnega znanja. Naši strokovnjaki vam bodo na voljo za vprašanja in pomoč pri montaži.
 • Vsestranskost: Postelje v omari so primerne za različne vrste prostorov, ne le za spalnice. Uporabljajo se lahko tudi v studio apartmajih, kjer je vsak kvadratni meter pomemben.

Postelje v omari so torej odlična izbira za vse, ki si želijo praktične, udobne in prostorsko učinkovite rešitve za svoje domove.

Opremljena je z:

 • – kovinsko nogo, ki krepi stabilnost postelje
 • – Funkcijo STOP – mehanizem omogoča da se ustavi posteljo v varnem trenutku
 • – blokada, ki preprečuje samodejno odpiranje postelje,
 • – pasovi, ki pritrjujejo posteljnino, kar omogoča, da se postelja zloži skupaj s posteljnino
 • – trden kovinski ročaj.

Postelje v omari in navpične postelje

Osnova udobnega in zdravega spanca ni le dobra vzmetnica, temveč tudi kakovostna postelja v omari. Ta hkrati soustvarja ambient v prostoru, zato bi morali njeni izbiri nameniti dovolj časa in pozornosti. Katere predpostavke mora izpolnjevati udobna postelja in katere vrste ležišč najdemo na tržišču?

Enojna ali zakonska postelja?

Enojna postelja

Postelja, namenjena za eno osebo, običajno primerna za vzmetnice s širino 80 ali 90 cm.

Zakonska postelja

Posteljanamenjena za dve osebi, prilagojena za vzmetnice s širino 160 centimetrov in več.

Postelja v omari z vzmetnico

Nekateri proizvajalci ponujajo postelje z vključeno vzmetnico. Prednost te kombinacije je lažja izbira, medsebojna združljivost in enotna zasnova, pomanjkljivost je lahko neustrezna trdota in zasnova vzmetnice za vaše potrebe.

So izjemno priročne, saj omogočajo, da v vaši sobi uporabite prostor na optimalen način. Ne glede na to, ali gre za majhno stanovanje ali sobo, kakovostna postelja v omari vam lahko prihrani veliko prostora, saj se lahko enostavno zloži in pospravi v omaro. To je še posebej koristno, če v vaši sobi ni dovolj prostora za dodatno pohištvo ali če želite sobo imeti bolj odprto in zračno. Na voljo so v različnih velikostih, slogih in materialih, zato lahko izbirate med različnimi možnostmi in najdete posteljo v omari, ki ustreza vašim potrebam in stilu.

Triki in nasveti za majhne sobe

Če imate majhno sobo ali stanovanje, vam lahko ureditev prostora predstavlja izziv. Vendar pa obstaja veliko trikov, ki vam lahko pomagajo, da izkoristite vsak centimeter prostora in ustvarite bolj funkcionalno in udobno bivalno okolje. Tukaj je nekaj nasvetov, kako urediti sobo za več prostora:

Razmislite o funkciji prostora: Najprej se vprašajte, kaj želite doseči z vašim prostorom. Ali gre za spalnico, delovni prostor ali prostor za druženje? Ko ugotovite funkcijo prostora, boste lahko bolje načrtovali postavitev pohištva in dodatne elemente.

Uporabite večnamensko pohištvo: Izberite pohištvo, ki je namenjeno več funkcijam. Na primer, postelja z dodatno shrambo spodaj ali mizica, ki se lahko zloži, ko je ne potrebujete.

Uporabite navpični prostor:

Ne pozabite na stene! Uporabite navpični prostor za shranjevanje knjig, dekorativnih predmetov ali drugih potrebščin. Stenske police, obešalniki in omarice so odlični načini, da izkoristite navpični prostor.

Izberite svetle barve: Svetle barve lahko vizualno povečajo prostor in naredijo sobo bolj zračno. Izberite svetle barve za stene, postelje v omari in tekstil.

Ustvarite iluzijo večjega prostora:

Uporabite ogledala, da ustvarite iluzijo večjega prostora. Ogledala lahko postavite nasproti oken, na steno ali na pohištvo, da se bo svetloba odražala in prostor se bo zdel večji.

Da, postelje v omari so udobne in primerne za vsakodnevno uporabo. Postelje so običajno narejene iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in udobno spanje.

Kako velika mora biti omara za postelje v omari?

Izkoristite naravno svetlobo:

Naravna svetloba lahko naredi sobo bolj svetlo in zračno. Izberite zavese, ki omogočajo vstop svetlobe in odprite okna, kadar je to mogoče.

Organizirajte: Organizirajte svoje stvari, da boste izkoristili ves prostor v sobi. Razmislite o uporabi predalnikov, omar in košaric za shranjevanje različnih predmetov.

Če želite maksimalno izkoristiti prostor v svoji sobi, se prepričajte, da načrtujete vnaprej in uporabite vse možne trike in rešitve. Na koncu boste imeli sobo, ki bo udobna, funkcionalna in prijetna za bivanje.

Pogosta vprašanja in odgovori o posteljah v omari:

 • Ali se postelja v omari lahko pritrdi na katerokoli steno?Postelja v omari se lahko pritrdi na katerokoli steno, vendar je priporočljivo, da se pred montažo preveri nosilnost stene. Priporočamo tudi, da se pred montažo posvetujete s strokovnjakom.
 • Kako dolgo traja montaža postelje v omari?Čas montaže postelje v omari je odvisen od proizvajalca in vaših spretnosti pri sestavljanju pohištva. Običajno pa montaža traja med 2 in 4 urami.
 • Ali se postelja v omari lahko uporablja za vsakodnevno spanje?Da, postelja v omari je primerna za vsakodnevno spanje. Postelje so običajno narejene iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in udobno spanje.
 • Kaj naj storim, če imam težave z montažo z posteljo v omari?

  Če imate težave z montažo postelje v omari, priporočamo, da se obrnete na proizvajalca ali strokovnjaka za montažo pohištva.

Kako se postelje v omari zloži?

Postelje v omari

Postelje v omari se zloži tako, da se običajno najprej odstrani vzglavni del postelje, nato pa se postelja preprosto dvigne in pospravi v omaro. Vse je odvisno od proizvajalca, zato priporočamo, da si ogledate navodila za uporabo vaše postelje v omari.

Ali so postelje v omari udobne?

Postelje v omari so izjemno praktične in uporabne, saj imajo številne prednosti: Prostorska učinkovitost: Postelja v omari je idealna rešitev za manjše spalnice, kjer je vsak centimeter pomemben. Zložljiv dizajn omogoča, da posteljo preprosto pospravite v omari, ko je ne potrebujete, s čimer prihranite dragocen prostor v vaši sobi. Udobje: Kljub svoji kompaktni obliki so postelje v omari izjemno udobne in primerne za vsakodnevno uporabo. Postelja je narejena iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in udobno spanje. Praktičnost: Poleg same postelje lahko k omari dodate tudi dodatne elemente, kot so nočne omarice in police, s čimer lahko še dodatno povečate vašo udobnost in praktičnost. Enostavna montaža: Montaža postelje v omari je enostavna in ne zahteva posebnega znanja. Naši strokovnjaki vam bodo na voljo za vprašanja in pomoč pri montaži. Vsestranskost: Postelje v omari so primerne za različne vrste prostorov, ne le za spalnice. Uporabljajo se lahko tudi v studio apartmajih, kjer je vsak kvadratni meter pomemben. Postelje v omari so torej odlična izbira za vse, ki si želijo praktične, udobne in prostorsko učinkovite rešitve za svoje domove.

Da, postelje v omari so udobne in primerne za vsakodnevno uporabo. Postelje so običajno narejene iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in udobno spanje.

Kako velika mora biti omara za posteljo v omari?

Kako se postelja v omari zloži?

Velikost omarice za posteljo v omari je odvisna od velikosti postelje in proizvajalca. Priporočamo, da si ogledate dimenzije postelje in se prepričate, da imate dovolj prostora v vaši sobi.

Za nakup se odločite danes na Meganakupek

Na koncu pa ne pozabite, da je pomembno, da se držite svojih načrtov in uporabite vse zgoraj navedene trike in rešitve, ki vam bodo pomagale pri doseganju večjega prostora v vaši sobi. Zdaj je čas, da se lotite dela in preoblikujete svoj prostor v prijeten in funkcionalen dom. Pustite svoji domišljiji prosto pot in se prepustite ustvarjalnosti. Svoje dosežke pa lahko delite s prijatelji in družino, ter jih navdušite za preobrazbo njihovih prostorov. Zato nikar ne odlašajte več, ampak se lotite dela še danes!

Še nekaj nasvetov profesionalnih oblikovalcev

Uporabite pohištvo z vgrajenim shranjevanjem: Pohištvo z vgrajenim shranjevanjem, kot so postelje z vgrajenimi predali ali mizami z vgrajenimi predali in policami, vam lahko pomaga izkoristiti prostor na optimalen način. To je še posebej koristno, če nimate dovolj prostora za dodatne omarice ali police.

Uporabite večnamenske kose pohištva: Namesto nakupa več kosov pohištva, lahko izberete večnamenske kose, kot so kavči, ki se lahko raztegnejo in spremenijo v posteljo, ali mize, ki se lahko razširijo in spremenijo v večjo mizo za več oseb. Tako boste prihranili prostor in denar.

Uporabite zavese namesto vrat:

Namesto klasičnih vrat lahko namestite zavese, ki bodo poskrbele za ločitev prostorov, hkrati pa bodo omogočale, da se prostor zdi bolj odprt in zračen.

Namestite police nad vrata: Police nad vrati so odlična rešitev, če imate prostorske omejitve. Tako boste izkoristili prostor nad vrati, ki običajno ostane neizkoriščen, in ustvarili dodaten prostor za shranjevanje.

Uporabite optične trike:

Optični triki lahko pomagajo, da soba izgleda večja. Uporabite preproge v svetlih barvah, da vizualno povečate prostor, ali pa namestite police in predale v enaki barvi kot stene, da se bodo zlili z okolico in ne bodo izstopali.

Uporabite stenske police: Namestite stenske police na prazne stene, da boste izkoristili prostor, ki ga običajno ne uporabljate. Na police lahko postavite knjige, okraske, rastline ali karkoli drugega, kar bi radi imeli pri roki.

Poskusite z minimalističnim slogom:

Minimalistični slog oblikovanja vam bo pomagal prihraniti prostor, saj boste uporabljali manj pohištva in dodatkov. Namesto preobremenjenosti prostora z dodatki raje izberite nekaj ključnih kosov, ki jih boste kombinirali na premišljen način.

S temi dodatnimi nasveti lahko svojo sobo še bolj učinkovito uredite, tako da bo prostornejša in bolj funkcionalna.