Domov » Trgovina » Oprema za dom » Svetila in luči

Prikaz vseh 11 rezultatov

Svetila in luči

Naj vaš dom zažari

Po tem, ko ste izbrali popolno pohištvo za vaš dom in ga popestrili z vsemi izbranimi dodatki, je čas še za svetila in luči. Izberite svetilko, ki se lepo poda k stilu pohištva, hkrati pa vam nudi vso potrebno svetlobo, saj je ta ključnega pomena za dobro počutje. Za druženja bo nežna svetloba stropnih luči dovolj, za bralni kotiček pa si morate priskrbeti kakovostno stoječo svetilko, ki vam bo nudila dovolj svetlobe.

Notranja in zunanja svetila

Izberite svetilko, ki se lepo ujema s stilom, v katerem ste opremili svoje stanovanje. Najpomembnejša je stropna svetilka, saj poskrbi za dobro svetlobo tudi takrat, ko dnevne svetlobe ni na voljo. Z elegantno stropno svetilko lahko obogatite vaš dnevni prostor ali strop nad jedilno mizo. Tudi spalnici da prav poseben čar. Lahko pa se odločite za stensko svetilko, ki bo osvetlila le manjši del prostora. Na pisalni mizi seveda ne sme manjkati namizna svetilka ali klasična stoječa svetilka z bralno lučjo. Viseče svetilke pa so lahko čudovit dodatek za jedilnice in visoke kuhinjske šanke, prav lepo pa se podajo tudi v dnevno sobo. Vse luči so na voljo tudi v LED različici.

Zunanja svetila

Poleg svetlobe, ki je nujna v vašem domu, ne pozabite tudi na osvetljeno dvorišče ali teraso, da se boste zvečer lahko družili tudi na prostem. Zunanja svetila in solarne lučke v različnih barvah bodo tako popestrile videz vaše terase, balkona ali vrta in bodo še posebej poleti lepo prišle do izraza.

Otroška svetila

Nočne lučke bodo s svojim svetlobnim efektom in prijetno klasično glasbo pomagale otroku, da lažje zaspi. K posteljici jih z lahkoto pritrdite s pomočjo traku. Z otroškimi svetilkami pa boste polepšali, hkrati pa tudi prijetno osvetlili sobo vašega najmlajšega člana.
Čeprav je pri svetilih pomembna učinkovitost – dobra in prava osvetljenost prostorov, imajo tudi dekorativno vlogo, saj so dodatek, ki hitro pritegne pozornost.
Vnesite v vaš dom čim več veselja, živahnosti in energije!
Osvetlite ne samo vaše življenje, temveč tudi vaš dom. Brez svetilk v prostorih preprosto ne gre. Izberete pa lahko atraktivne, zanimive oblike, ki bodo popestrile in dopolnile dnevno sobo, spalnico ali hodnik.
Svetila in luči

Vnesite v vaš dom čim več veselja, živahnosti in energije! Osvetlite ne samo vaše življenje, temveč tudi vaš dom. Brez svetilk v prostorih preprosto ne gre. Izberete pa lahko atraktivne, zanimive oblike, ki bodo popestrile in dopolnile dnevno sobo, spalnico ali hodnik.

Stenska svetila - Stenske luči

Naj vam bo v vašem domu res prijetno. Poskrbite za dobro svetlobo tudi takrat, ko dnevne svetlobe ni na voljo.

Opremite prostore s kakovostnimi svetilkami – visečimi, stropnimi ali stenskimi.
Izberite svetilko, ki se lepo poda k pohištvu in dodatkom, ki ste jih izbrali.