Domov » Trgovina » Oprema za dom » Kopalnice » Kopalniško pohištvo » Kopalniške omarice

Prikazovanje 1–36 od 152 rezultatov

Visoka omara OTO 3

104,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Visoka omara AURORA

368,49  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Visoka omara MORNAR

430,09  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Visoka omara KROKI

316,79  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Visoka omara KELLY

273,89  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Kopalniške omarice

Nasveti za majhne kopalnice

Kopalniške omarice, Ozke, temne in povsem funkcionalne kopalniške omarice: v  preteklosti kopalnice niso bile ravno zasnovane kot prostor dobrega počutja. Ti dnevi so mimo! Ker bi se danes morali sprostiti v tej sobi, najti mir in narediti nekaj dobrega za svoje telo. Tudi v majhnih kopalnicah. Kako deluje? Izvedite tukaj.

Pravilno načrtovanje majhnih kopalnic – Kopalniške omarice 

Če je vaša kopalnica majhna, pazite, da je ne razdelite še na druga področja. Potrebna je odprtost – saj samo tako vaša majhna kopalnica izgleda večja. Pohištvo za majhne kopalnice  mora biti na splošno bolj ekonomičen set – minimalizma poudarja odprtost prostora. Zanesite se na stensko kopalniško pohištvo ali kopalniške omarice pa izberite kopalniško pohištvo z ozkimi nogami. Soba se zdi večja, ker tla ostanejo prosta. Pazite tudi, da s stranskim pohištvom ali kopalniškimi omaricami ne ustvarite nepotrebnih ovir: s tem bi si pokvarili prizadevanja za ustvarjanje vizualno večje kopalnice. Če je mogoče, se izogibajte kadi in se namesto tega omejite na prho.

Kopalniške omarice za več prostora

Steklene stene za prhanje dajejo prostoru dodatno odprtost. Če morate v sobo namestiti tudi stranišče, potem vsekakor izberite stensko stranišče. To ne samo prihrani prostor, ampak tudi pomaga povečati vašo majhno kopalnico.
Skrinje in zaboji za predsobe

Popestrite in obogatite vaš dom z izvirnimi in zanimivimi skrinjami. Če potrebujete še dodaten shranjevalni prostor, potem je skrinja odlična izbira.

Mali trik z optiko – Kopalniške omarice

Če želite majhno kopalnico povečati se zanašajte na optični trik: Strokovnjaki priporočajo, da so stene svetle, ploščice v nekoliko temnejših barvah – na primer v sivi, betonski, antracitni ali modri barvi – pa lahko uporabite na tleh. Ta zasnova daje majhni kopalnici večjo globino in izgleda večja. Druga možnost je oblikovanje vogalov in niš s posebej ekskluzivnimi in privlačnimi ploščicami – seveda ekonomsko. Na ta način usmerite svoj pogled posebej na ta področja in ustvarite privlačen pogled. Drug način za povečanje vaše majhne kopalnice je uporaba ogledal in kopalniških omaric. Če želite to narediti, postavite ozka ogledala v vogale prostora – od spodaj do čim višje – na primer z  dekorativnimi zrcalnimi ploščicami. V najboljšem primeru je več ogledal obrnjenih drug proti drugemu in tako ustvarjajo vtis optično pomnoževanja prostora. Če to ni mogoče, nad umivalnik namestite največje možno kopalniško ogledalo  .
Nasvet
Čudež prostora za shranjevanje majhnih kopalnic
In če še vedno potrebujete več prostora: Zrcalne kopalniške omarice in omare so idealne predvsem za majhne kopalnice, saj v notranjosti ponujajo dodaten prostor za shranjevanje.

Stenske omare kopalniške omarice kot skrbniki, ki prihranijo prostor in ustvarjajo prostor bolj praktičen

Tudi če se osredotočite na minimalizem, ko živite, vedno potrebujete kopalniške omarice za shranjevanje. Vendar ga pogosto primanjkuje, zlasti v majhnih kopalnicah. Pa naj bo to majhna ali prostorna kopalnica: S stensko omarico lahko v vsaki kopalnici v hipu ustvarite prostor za cevi, lončke, brisače, sušilnike za lase, britvice in druge pripomočke. Stenske kopalniške omare niso smiselne le pri majhnih tlorisih, kjer lahko pralni stroj zavzame tudi površino, so pogosto edina rešitev za zagotavljanje prostora za shranjevanje. Poleg zahtevanega prostora za shranjevanje naravno prinašajo tudi želeni slog v vašo majhno oazo wellnessa. Zaradi prostega prostora pod telesom ustvarjajo zračen ambient in olajšajo tudi čiščenje tal. Prosti prostor lahko seveda uporabimo tudi za druge pripomočke za kopalnico, kot so koši za smeti in držala za brisače uporabiti. Ko smo že pri tem: Če želite slednjo vgraditi v stensko omaro v kopalnici, boste v široki paleti našli tudi takšen model.

Kopalniške stenske omare v številnih različicah in videzu

Medtem ko imajo vse vrste higienskih in kopalniških predmetov svoje mesto v stenskih omarah, prah in umazanija ostanejo zunaj, saj je skoraj vsaka stenska omara opremljena z enim ali dvema vratoma in morda celo s predalom. Zaprti skladiščni prostor v kopalnici ni koristen le za higieno, ampak tudi za videz. Ker za kopalniško rutino ni vse tako dekorativno kot ekskluzivna kozmetika ali stekleničke za parfume. Nekatere stenske omare imajo odprte predelke za te lepe kose in druge kopalniške dodatke. Številne kopalniške stenske omare so tudi del kopalniških garnitur ali serij in jih po potrebi enostavno premikate po drugih kopalniških omarah se lahko doda. Tako kot njihovi kolegi iz kopalniškega pohištva so tudi viseče omare na voljo v številnih stilih in materialih: bodisi iz masivnega lesa, z zavajajoče resnično površino Touchwood ali s sijajnimi čelnimi površinami, bodisi v romantičnem podeželskem slogu ali beli stenski omari z jasnim skandinavskim videzom: izbira je tako raznolika kot individualne predstave o tem, kaj kopeli naredijo za osvežitev in sprostitev.

Kopalniške omarice

Ker ogledal ni nikoli preveč, vam predstavljamo slednje, ki vas bo prepričalo! Zakaj namreč ne bi združili lepote in praktičnosti v en paket, poln zadovoljnih uporabnikov in veselih nasmehov. Vse to lahko dosežete s slednjim ogledalom, v katerem boste videli vašo podobo nasmejano in zadovoljno z izdelkom.

Če iščete funkcionalen in zanimiv dodatek za vaš dom, potem je lahko ogledalo prava izbira!

Prišlo vam bo zelo prav, postavite pa ga lahko v katerikoli prostor – predsobo, spalnico, kopalnico ali celo dnevno sobo.

🛁🚿 Na Meganakupek imamo odlične novosti za popestritev vaše kopalnice! 💦✨ Ne zamudite priložnosti za nakup in odkrijte našo široko paleto čudovitih izdelkov za vašo sanjsko kopalnico. 😍🏡

Poglejte našo spletno stran in izberite med kakovostnimi kopalniškimi armaturami, elegantnimi omaricami, udobnimi tuš kabinskimi vrati ter še veliko več! 🚪💎🛁

Prepustite se ustvarjanju čarobne oaze sprostitve in udobja v vaši kopalnici. 🌟✨ Ne pozabite, da smo tu, da vam pomagamo uresničiti vaše kopalniške sanje! 💫💖

#Meganakupek #Nakupek #Kopalnice #SanjskaKopalnica #Udobnost #Sprostitev