Domov » Trgovina » Oprema za dom » Otroške sobe

Prikazovanje 1–36 od 122 rezultatov

Polica LIVIJA 2

74,69  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Zaboj LINA

136,59  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Otroška soba FREDRIK

1.644,39  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Postelja POCKET bela

313,88  z DDV
Teža 88,75 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški stol GROONY natur

71,83  z DDV
Teža 7 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški stol GROONY bela

76,52  z DDV
Teža 7 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški set DANCE večbarvna

84,33  z DDV
Teža 12 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški stol SIGMA III natur

71,83  z DDV
Teža 6,25 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški počivalnik KID II večbarvna

35,92  z DDV
Teža 3,55 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroška soba FAMA

1.591,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Mladinska soba MAJA

1.487,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Mladinska soba KINDER

1.712,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

se bo vaš malček dobro počutil in mirno spal. Ne pozabite izbrani tudi udobne vzmetnice ter lepega seta posteljnine. Nad to atraktivno otroško posteljo bo navdušen prav vsak otrok. Še posebej bo očarala vse ljubitelje Lego sveta. Postelja je namreč prilagojena tako

Otroška soba brez kompromisov Igrive, poučne in funkcionalne

Otroške sobe

V otroške sobe je potrebno zagotoviti tudi dovolj shranjevalnih površih, v katere je mogoče hitro pospraviti vse igrače in druge drobnarije ter tako zagotoviti urejen izgled prostora. Z dodatki in osebno noto otroške sobe je lahko ta pravi raj za otroka.

Otroška soba brez kompromisov

Igrive, poučne in funkcionalne

Opremljanje otroške sobe je svet zase. Če povsod drugod velja pravilo umirjenih barv, so za otroške sobe primerne žive in močne barve.
Pomembno je tudi, da je otroška soba primerno opremljena glede na starost otroka, njegove potrebe in interese.
V njegovih prvih letih mora služiti predvsem igri in varnosti, kasneje pa učenju, branju, delanju domačih nalog ter drugih dejavnosti. Definitivno pa v otroški sobi ne sme manjkati svetlobe, prostora ali igrivosti.

Otroške sobe za dojenčke

Pri opremljanju otroške sobe za dojenčke je pomembna predvsem funkcionalnost in naravni materiali. Kljub temu, da dojenček še veliko spi pri starših, ne pozabite na udobno otroško posteljico, ki bo vašega otroka spremljala odkar je malček, pa do pubertete. K posteljici lahko izberete tudi otroške vzmetnice in tekstil za posteljo. V dojenčkovi sobi ne sme manjkati niti kvalitetna previjalna miza iz naravnih materialov in moderno oblikovan stolček za hranjenje ter gugalnik ali ležalnik. V malčkovi sobi je nepogrešljiva tudi otroška mizica s stoli, na kateri se lahko igra, barva ali gleda knjigice.

Mladinske sobe

Mladostniki imajo različne okuse, zato vam nudimo pestro izbiro mladinskih sob v različnih barvah in barvnih kombinacijah. Možen je tudi nakup različnih elementov v različnih postavitvah, tako da lahko sobo prilagodite vašim dimenzijam prostora. Kompleti vsebujejo udobno posteljo, veliko in prostorno pisalno mizo, garderobne omare ter nočno omarico ali regale.

Postelje in pogradi

Postelja je pomemben del sobe, saj potrebujejo otroci veliko počitka. Ker je to po navadi otrokom ne ljubo opravilo, ga lahko naredite bolj zabavnega z našimi posteljami v zanimivih oblikah. Če pa imate več otrok, potem je pograd odlična rešitev za vas. Z njim boste prihranili veliko prostora, poleg tega pa so pogradi otrokom tudi bolj zanimivi kot navadne postelje.

Vreče za sedenje

Otroške sobe lahko popestrite z udobno in moderno vrečo za sedenje. Če izberete barvo in dizajn, ki se ujema z ostalim pohištvom in ostalo opremo, se bo v vaš prostor res dobro podala. Poleg tega je zelo uporabna za druženje, branje, počivanje ali gledanje televizije.

Pri izbiri pohištva za otroške in mladinske sobe posebno pozornost namenite izbiri naravnih materialov, ki so kakovostni in vzdržljivi.

 •  Les. Je naraven material z odličnimi zmogljivostmi, edinstveno strukturo in edinstvenim naravnim vzorcem. Uporablja se za izdelavo okvirjev kavč, postelj, omarnega pohištva za spalnico itd. Prednosti: najmočnejši in najbolj zanesljiv material, edinstvene naravne teksture in prijetni taktilni občutki. Uporabljajo se jelša, hrast, jesen, bukev, borov les, pa tudi mešanice različnih vrst lesa. Slabosti: visoki stroški, leseno pohištvo brez izjeme zahteva posebno skrb.
 • Iverne plošče  Najpogostejši in pogosto uporabljeni pri materialih za izdelavo pohištva. Posnemajo površino drevesa, vendar gre za material, ki ni tako močen kot masivni les. V skladu s tem je cena tega materiala mnogokrat manjša kot cena lesa. Prednosti: nizka cena, najhitrejši čas izdelave, veliko barv in odtenkov za oblikovanje katere koli notranjosti. Slabosti: relativno kratka življenjska doba v primerjavi z drugimi materiali.
 • Kovinsko ogrodje. Je močno in odporno na fizične pritiske. Kovina se zlahka obarva, zato proizvajalci za svoje izdelke pogosto ponujajo široko barvno paleto. Postelje, mize, garderobne omare in drugo otroško pohištvo so praviloma izdelane iz kovine. Prednosti: dovolj močna in relativno lahka zasnova, različne barvne sheme. Pomanjkljivosti: kovinska postelja je skoraj vedno istega oblikovanja, po trdnosti in estetski komponenti pa slabša od naravnega lesa.
 • Pri polnjenju oblazinjenega pohištva se lahko uporablja naslednje materiale: poliuretanska pena, vzmetni blok in drugi pomožni materiali (kokosova vlakna, klobučevina, lateks itd.).

Otroške sobe in pogosta vprašanja

Kako opremiti otroško sobe?

OTROŠKE SOBE

Otroške sobe imajo različne okuse, zato vam nudimo pestro izbiro otroških sob v različnih barvah in barvnih kombinacijah. Možen je tudi nakup različnih elementov v različnih postavitvah, tako da lahko sobo prilagodite vašim dimenzijam prostora.

Kako opremiti otroško sobo glede na starost otroka

Mladinska postelja Pisalna miza 2 dvojni omari Polica

Obstajajo sobe za dojenčke, otroške sobe in mladinske sobe. Za otroško sobo se odločimo pri nekako 4 letih starosti , ko je otrok že malo samostojen. Mladinsko sobo pa naj ima otrok pri nekako 10 letih.

Katera oprema spada v otroško sobo?

OTROŠKE SOBE

Otroško sobo sestavljajo mladinska postelja Pisalna miza 2 dvojni omari Polica Stol in oprema po želji.

Otroška soba brez kompromisov

 • Otroška soba
 • Igrive
 • Poučne
 • Funkcionalne
 1. Kako urediti otroško sobo
 2. Igrive rešitve za otroško sobo
 3. Poučne rešitve za otroško sobo
 4. Funkcionalne rešitve za otroško sobo

I. Uvod
II. Kako urediti otroško sobo brez kompromisov
III. Igrive rešitve za otroško sobo
IV. Poučne rešitve za otroško sobo
V. Funkcionalne rešitve za otroško sobo
VI. Zaključek

Hiter opis branja:

Otroška soba je prostor, kjer se otrok počuti varno, udobno in kjer lahko razvija svoje spretnosti ter ustvarjalnost. Pri urejanju otroške sobe je pomembno, da se izogneš kompromisom in ustvariš prostor, ki bo izpolnjeval vse otrokove potrebe, hkrati pa bo tudi funkcionalen za starše. V tej vsebini bomo predstavili igrive, poučne in funkcionalne rešitve za otroško sobo, ki bodo navdušile tako otroke kot starše.

Suggested Title Tags:

Otroška soba brez kompromisov: igrive, poučne in funkcionalne rešitve za urejanje
Kako urediti otroško sobo brez kompromisov: igrive, poučne in funkcionalne ideje
Otroška soba: najboljše igrive, poučne in funkcionalne rešitve

Iščeš ideje za urejanje otroške sobe? Preveri naše igrive, poučne in funkcionalne rešitve, ki bodo navdušile tako otroke kot starše.
Otroška soba brez kompromisov: odkrijte najboljše igrive, poučne in funkcionalne rešitve za urejanje otroške sobe.

I. Uvod

Pomene otroške sobe
Zakaj je pomembno, da otroška soba izpolnjuje vse potrebe otroka
Kako ustvariti otroku prijazno sobo, ki bo hkrati funkcionalna za starše

II. Kako urediti otroško sobo brez kompromisov

 • Razmisli o otrokovih potrebah in željah
 • Načrtovanje in organizacija prostora
 • Izbor barv in materialov
 • Pohištvo in dodatki v otroški sobi

III. Igrive rešitve za otroško sobo

 • Ustvarjanje prostora za igro in zabavo
 • Igrive in zabavne tapete
 • Izbor pohištva za igro in zabavo
 • Ustvarjanje “kotička za branje” s pisanimi blazinami in knjižno polico

Pri urejanju otroške sobe je pomembno, da poskrbimo za igro in zabavo, saj je to ključnega pomena za otrokov razvoj. Pomembno je, da v otroški sobi ustvarimo prostor za igro, kjer se otrok lahko prosto igra in razvija svoje spretnosti. Dodajanje igralnih elementov, kot so tobogani, gugalnice ali hiške za igro, so odlična izbira, da bo otrok svojo sobo imel še bolj rad. Poleg tega lahko z izbiro igrivih tapet, kot so tapete z motivi živali, superjunakov ali geometrijskih oblik, ustvarimo prijetno vzdušje v otroški sobi.

IV. Poučne rešitve za otroško sobo

 • Izbor pohištva, ki bo spodbujalo otrokov razvoj
 • Ustvarjanje “učnega kota” z mizo in stolom za učenje
 • Izbor knjižne police za shranjevanje knjig in učnih gradiv
 • Dodajanje didaktičnih igrač in pripomočkov za učenje

Otroška soba lahko postane tudi prostor za učenje in razvoj otroka. Pri izboru pohištva je pomembno, da izberemo tiste kose, ki bodo spodbujali otrokov razvoj. Na primer, izbor mize in stola za učenje bo omogočil otroku, da se uči in razvija svoje spretnosti na prijeten način. Poleg tega lahko z izborom knjižne police in dodajanjem didaktičnih igrač in pripomočkov za učenje, otrok razvija svojo kreativnost in intelektualne sposobnosti.

V. Funkcionalne rešitve za otroško sobo

 • Ustvarjanje prostora za shranjevanje in organizacijo otrokovih stvari
 • Uporaba multifunkcijskega pohištva za prihranek prostora
 • Dodajanje prostora za druženje s prijatelji
 • Ustvarjanje prostora za zdravo spanje

Pri urejanju otroške sobe je pomembno, da poskrbimo tudi za funkcionalnost

saj bo to omogočilo enostavnejše vsakodnevno življenje staršem in otroku. Ustvarjanje prostora za shranjevanje in organizacijo otrokovih stvari, kot so omare in predalniki, je ključnega pomena.

Poleg tega lahko z uporabo multifunkcijskega pohištva, kot so postelje s predali ali pisalne mize s policami, prihranimo veliko prostora.

Dodajanje prostora za druženje s prijatelji, kot so fotelji ali manjši kavči, je tudi pomembno, saj otrok potrebuje prostor za druženje in zabavo s prijatelji. Ustvarjanje prostora za zdravo spanje je prav tako ključnega pomena, zato lahko izberemo posteljo z udobnim ležiščem in primerno vzmetnico.

Nasveti za urejanje otroške sobe:

 1. Upoštevajte otrokove želje in potrebe pri urejanju sobe.
 2. Izberite kvalitetno pohištvo in materiale, ki bodo trajali več let.
 3. Poskrbite za varnost otroka in izberite pohištvo, ki je primerno za otrokovo starost.
 4. Izberite nevtralne barve in dodajte igrive elemente, kot so tapete, blazine ali posteljnina, ki bodo otroku všeč.
 5. Ustvarite prostor za igro in zabavo, učenje ter funkcionalen prostor za shranjevanje in organizacijo otrokovih stvari.
 6. Redno pospravljajte in organizirajte otrokovo sobo skupaj z otrokom, da ga naučite, kako ohranjati prostor urejen in čist.

Otroška soba brez kompromisov:

Igrive, poučne in funkcionalne rešitve za otroško sobo

Uredite otroško sobo brez kompromisov!

Odkrijte ideje za igro, učenje in funkcionalnost ter ustvarite sobo, ki bo otroku nudila vse, kar potrebuje za srečno otroštvo.

Otroška soba brez kompromisovTop Level Keywords:Otroška soba
Igrive
Poučne
Funkcionalne
Longtail Keywords:Kako urediti otroško sobo
Igrive rešitve za otroško sobo
Poučne rešitve za otroško sobo
Funkcionalne rešitve za otroško sobo
Header Outline:
I. Uvod
II. Kako urediti otroško sobo brez kompromisov
III. Igrive rešitve za otroško sobo
IV. Poučne rešitve za otroško sobo
V. Funkcionalne rešitve za otroško sobo
VI. ZaključekNotes for the Topic:
Otroška soba je prostor, kjer se otrok počuti varno, udobno in kjer lahko razvija svoje spretnosti ter ustvarjalnost. Pri urejanju otroške sobe je pomembno, da se izogneš kompromisom in ustvariš prostor, ki bo izpolnjeval vse otrokove potrebe, hkrati pa bo tudi funkcionalen za starše. V tej vsebini bomo predstavili igrive, poučne in funkcionalne rešitve za otroško sobo, ki bodo navdušile tako otroke kot starše.Suggested Title Tags:Otroška soba brez kompromisov: igrive, poučne in funkcionalne rešitve za urejanje
Kako urediti otroško sobo brez kompromisov: igrive, poučne in funkcionalne ideje
Otroška soba: najboljše igrive, poučne in funkcionalne rešitve
Meta Descriptions:Iščeš ideje za urejanje otroške sobe? Preveri naše igrive, poučne in funkcionalne rešitve, ki bodo navdušile tako otroke kot starše.
Otroška soba brez kompromisov: odkrijte najboljše igrive, poučne in funkcionalne rešitve za urejanje otroške sobe.
Potrebuješ ideje za ureditev otroške sobe? Preberi našo vsebino in odkrij igrive, poučne in funkcionalne rešitve za najboljši prostor za tvojega otroka.
I. UvodPomen otroške sobe
Zakaj je pomembno, da otroška soba izpolnjuje vse potrebe otroka
Kako ustvariti otroku prijazno sobo, ki bo hkrati funkcionalna za starše
II. Kako urediti otroško sobo brez kompromisovRazmisli o otrokovih potrebah in željah
Načrtovanje in organizacija prostora
Izbor barv in materialov
Pohištvo in dodatki v otroški sobi

Otroška soba brez kompromisov