Domov » Izdelki » Oprema za dom » Dnevne sobe » Omare in regali

Prikazovanje 1–24 od 598 rezultatov

DNEVNI REGAL, antracit, rjava

329.00 z DDV
 

5 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

KOMODA, bela, hrast

129.00 z DDV
 

4 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

KOMODA,

219.00 z DDV
 

4 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

DNEVNI REGAL PRIZMA, bela, oreh

1,319.00 z DDV
 

Available on backorder

DNEVNI REGAL, siva, hrast

739.00 z DDV
 

Available on backorder

VISOKA KOMODA,

529.00 z DDV
 

Available on backorder

DNEVNI REGAL PRIZMA, peščena, oreh

1,867.00 z DDV
 

Available on backorder

DNEVNI REGAL, grafit

639.00 z DDV
 

4 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

KOMODA, bela

159.00 129.00 z DDV
 

20 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

VISOKA KOMODA, bela, hrast

249.00 z DDV
 

Available on backorder

VISOKA KOMODA, antracit, oreh

229.00 z DDV
 

6 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

KOMODA, bela

169.00 z DDV
 

4 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

KOMODA, bela, hrast

549.00 z DDV
 

Available on backorder

KOMODA, bela, hrast

549.00 z DDV
 

Available on backorder

KOMODA, antracit, bela

449.00 309.00 z DDV
 

Available on backorder

VISOKA KOMODA, oreh, kašmir

449.00 z DDV
 

Available on backorder

VISOKA KOMODA, akacija, zlata

499.00 z DDV
 

3 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

DNEVNI REGAL, bela, hrast

779.00 z DDV
 

Available on backorder

DNEVNI REGAL, bela, hrast

807.00 z DDV
 

Available on backorder

TV-ELEMENT antracit, hrast

229.00 z DDV
 

2 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

KOMODA, bela

259.00 z DDV
 

Available on backorder

KOMODA, bela

249.00 z DDV
 

14 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

DNEVNI REGAL, bela

269.00 189.00 z DDV
 

Available on backorder

VISEČA VITRINA, bela, hrast

99.00 z DDV
 

Available on backorder

Omare in regali

Dnevna soba je eden izmed najpomembnejših prostorov v vsakem domu, saj gre za prostor v katerem preživljamo svoj prosti čas in uživamo v brezdelju, lenarjenju in počivanju. Prostor, v katerega bomo povabili prijatelje ali v njem zgolj iskali počitek in sprostitev, mora biti lepo opremljen, obenem pa funkcionalen. To boste brez težav dosegli s pravimi omarami in regali iz kakovostnih materialov in vrhunske izdelave. Njihov dizajn poskrbi za osnovno podobo prostora, ki jo lahko dopolnite z različnimi okrasnimi predmeti, kot so vaze ali skulpture, in tako poudarite svoj osebni slog. Predvsem stilni kosi regalov so oblikovno že sami po sebi tako dovršeni, da prostor skoraj ne rabi dekorativnih dodatkov.

Omare in regali seveda nimajo le dekorativne funkcije, njihova glavna naloga je, da nudijo prostor, kamor lahko urejeno in pregledno pospravimo razno razne reči. Za vrati omare lahko v trenutku izginejo predmeti, ki jih želimo skriti pred pogledi naših gostov. Tako poskrbeti za bolj urejen videz naših dnevnih prostorov, regali pa nasprotno nudijo prostor, kjer lahko razstavimo naše najljubše dekorativne dodatke, ki jih želimo postaviti v ospredje in pokazati vsem. Regali brez zadnje stene med drugim izredno učinkovito razdelijo prostor na dva dela, dekoracije, fotografije in rastline, ki jih boste postavili nanje, pa bodo lepo vidne z vseh strani. Za shranjevanje manjših predmetov priporočamo regale s košarami in škatlami, prazen kot ali steno pa lahko izpolnite s kotnim ali stenskim regalom.

Moderne omare in regali

Kakovostne dnevne regale lahko kupite v kompletu ali med seboj kombinirate posamezne enote in tako sestavite opremo, ki bo povsem v skladu z vašim individualnim okusom in potrebami. Izbirate lahko med različnimi slogi in materiali, na voljo so omare in regali različnih dizajnov in barv, ki se podajo k skoraj vsaki opremi, tako da so možnosti oblikovanja praktično neomejene. Že pred nakupom se splača preveriti ponudbo različnih znamk in proizvajalcev ter med seboj primerjati različne modele. Izbrano pohištvo kombinirajte z ustreznimi klubskimi mizicami in oblazinjenim pohištvom in ne pozabite na preproge, svetila in druge dekorativne dodatke.

NASVET: Ker so majhna stanovanja pogosto kot majhne ‘škatle’, potrebujejo nekaj mehkejših, zaobljenih linij. Če boste minimalistične omare in pravokoten kavč dopolnili s pohištvom okroglih oblik, boste takoj razbili enolično vzdušje.

Omare in regali

so v starih časih zasedale v dnevnih sobah stene do stropa. Mogočne omare, regali in police za knjige,  so dominirale pri opremi dnevne sobe. V današnjem času je situacija nekoliko drugačna. Pri opremljanju prostorov velja pravilo manj je več.

Za shranjevanje knjig so vam tako na voljo številne različne knjižne police. Zastarele  mogočne garderobe omare so tako nadomestile sodobne oblike omar in regalov, ki so svojimi mnogimi možnostmi sestavljanja izjemno funkcionalne ter prostoru dajo vaš osebni pridih.

Omare in regali

Omare in regali

Osredotočite se na funkcionalnost

Kljub temu, da ljudje pri opremljanju najprej pomislimo na zunanji izgled, je prav, da pri nakupu omare in regala posebno pozornost namenimo tudi funkcionalnosti. Seveda je pri tem zelo pomemben dejavnik nosilnost visečih elementov.

Sestavljivo pohištvo je danes izredno priljubljeno – omare in regali

Ljudje se vedno bolj izogibamo v naprej določenim postavitvam pohištva. Zato so med potrošniki vedno bolj priljubljene sestavljive garniture, katerim lahko  sami prilagodimo  celoten zunanji videz in s tem dodamo dodatno vrednost in osebno noto prostoru.

Tudi regali za knjige in razne sestavljive police, ki jih lahko postavimo na tla so izjemno praktične. Tako si lahko ustvarite  regal oziroma omaro v raznih oblikah. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami , s katerimi boste v prostoru dosegli čisto poseben učinek ter razbili monotonost v prostoru.

Omare in regali različnih oblik in materialov

V kolikor ste bolj ljubitelj modernega dizajna, potem so vam na voljo omare in regali ter knjižne police tudi iz raznih drugih materialov, ki pa so predvsem različnih in zanimivih oblik. V prostor takšne omare in regali ter police vnesejo praktičnost in dodatno svežino, ki ga s klasičnim stilom zagotovo ne bi mogli doseči. Poleg modernega dizajna jih odlikuje tudi visoka funkcionalnost, zato nad modernejšim dizajnom in materiali za vašo notranjo opramo ne boste razočarani.

Regali in omare

bela