Domov » Trgovina » Vrt in oprema » Paviljoni

Prikazovanje 1–36 od 42 rezultatov

VRTNI PAVILJON MQ GAZEBO 3X4 M

386,09  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

MQ VRTNI PAVILJON, ZELEN

39,59  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

MQ VRTNI PAVILJON, BEL

39,59  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Opomba

Paviljoni za vrt in okolico vaše hiše

Vrtni paviljoni

Paviljoni so lahko leseni ali iz kakšnega drugega materiala, kot na primer jekla ali aluminija. Pod vrtni paviljon se nato velikokrat postavijo še klopi in miza. Lepo pa je tudi, če je obdan z okrasnim rastlinjem, ki ga lahko posadite v korita ali pa v okolico vrtnega paviljona. Vrtni paviljon bo postal najbolj opažen, vendar tudi najbolj zaseben in intimen del vašega vrta.

Vrtni paviljoni so bili hit vrtov in dvorišč že v preteklosti

Ponujali so zaseben prostor za druženje, počitek ali delo. Vrtni paviljoni so bili nepogrešljivi zlasti na velikih vrtovih. Tudi danes je vrtni paviljon lahko sestavni del življenja na vrtu. Z elegantno obliko lahko paviljon popestri okolico vašega doma, ter se lepo poda z izgledom vrta.

Vrtni paviljoni so različnih oblik in materialov

Paviljoni so lahko, kot že omenjeno, iz različnih materialov ter različnih oblik in velikosti. Najpomembneje pa je, da vrtni paviljoni služijo svojemu namenu in da so kotiček, kamor se lahko umaknemo kadar si želimo miru in tudi prostor, v katerem se lahko družimo s prijatelji.

Paviljoni | vrtni paviljoni - Paviljon 3x3 - 3x4

Prestižni vrtni paviljon z LED osvetlitvijo.

Lastnosti vrtnih paviljonov

Vrtni paviljoni so kot dodatek vašemu vrtu. Lahko so osemkotni, šestkotni, štirikotni, okrogli, trikotni, ali narejeni povsem po vaših zamislih. Izbirate lahko med vrtnimi paviljoni, ki so popolnoma zaprti, pol zaprti ali odprti.

Zaprti vrtni paviljon

Zaprti vrtni paviljoni vsebujejo še okna in vrata, pol zaprti in odprti pa jih ne potrebujejo. Za postavitev paviljona lahko uporabimo betonsko ploščo ali točkovni temelj. Osnova za paviljone so stebri in streha, nato pa se na stebre lahko doda še korita za rože …

Vrtni paviljon minzo

Nakup pri Meganakupek se vedno obrestuje!

Romantična atmosfera s pomočjo led zunanjih svetil

Ob nepozabnih večernih zabavah na vrtu pod vrtnim paviljonom je zelo pomembna tudi osvetlitev. Pri osvetlitvi zunanjih površin pazimo na svetlobno onesnaževanje in namesto svetil, ki svetijo v nebo raje izberimo takšne, ki so usmerjene v tla ali pa kakšen dekorativni element. Zunanja svetila lahko na primer prav lepo osvetljujejo grm, paviljon ali fasado, hkrati pa ne bodejo v oči. Zelo priljubljene so trajnostno naravnane naravne svetilke, ki se polnijo s pomočjo sončnih celic ter jih lahko umestimo tudi na lokacije, kjer ni dostopa do elektrike. Pri vrtnih paviljonih MinzoMilanoRoyal in Lavo k paketu dodamo še LED svetilke.  Zelo modne so tudi svetlobne verige manjših žarnic starinskega izgleda, ki jih lahko razobesimo po vrtnih paviljonih, pergolah, drevesih ali ograjah.

Paviljoni | moderni paviljoni | Vrtni paviljon 3x3

Moderni vrtni paviljoni za vsako teraso!

Naročite popoln vrtni paviljon za vašo teraso ali vrt

Vrtni paviljoni so odličen dodatek vašem vrtu ali terasi. Z dobrim vrtnim paviljonom boste zlahka pripravili odlično vrtno zabavo, saj vaših gostov ne bo skrbelo, kakšno bo vreme! Če si boste priskrbeli udoben vrtni paviljon, boste vedno pripravljeni na zabavo. Prednost vašega lastnega  paviljona je ta, da vam ga nikoli več ne bo treba najeti. To bo prihranilo stroške in omogočilo hitro pripravo zabave, kadarkoli si boste zaželeli. Nakupek.si vrtni paviljoni omogočajo hitro in enostavno postavitev.

Vsak paviljon ima priložena jasna navodila, da ga boste zlahka postavili. Pred postavljanjem vrtnega šotora ali paviljona se prepričajte, da je talna površina primerna in dovolj čvrsta za postavitev. Ne pozabite da se vse paviljone vpne v podlago z konstrukcijskimi vrvicami, ki paviljonu dodajo trdnost in stabilnost.

Vrtni paviljoni 3 x 4 m z LED svetili

Seveda za zabavo potrebujete več kot samo vrtni paviljon. Dobra zabava potrebuje tudi osvetlitev za zagotavljanje prijetnega vzdušja. Paviljoni z led svetili so prava rešitev za vas. 3 x 4 m paviljoni so idealni za prijetno zabavo v lokalu, baru ali na domačem vrto oziroma terasi. Lahko jih dodatno okrasite z majhnimi lučkami in baloni. Pred zabavo se prepričajte, da je paviljon dovolj velik za vse povabljence. Zdaj potrebujete samo še nekaj prigrizkov in glasbe in zabava se lahko začne!

3 x 3 m vrtni paviljon

3 x 3 m vrtni paviljoni so idealni za prijetno zabavo v lokalu, baru ali na domačem vrto oziroma terasi. Zahvaljujoč kompaktni velikosti lahko vrtni paviljon postavite skoraj na vsak vrt. Paviljon se lahko uporablja kot podaljšek za večji šotor ali obstoječo streho. Pri izbiri 3 x 3 m vrtnega paviljona lahko izbirate med zložljivim paviljoni in šotorom s cevastim okvirjem. Ti paviljoni so na voljo v različnih barvah.

Za večje družbe: 3 x 6 m vrtni paviljoni

3 x 6 m vrtni paviljon je popoln za večje zabave in če imate na svojem vrtu dovolj prostora. Naši 3 x 6 m vrtni paviljoni nudijo dovolj prostora za vse vaše goste. 3 x 6 m paviljon je na voljo v različnih barvah. Postavitev paviljona traja malo dlje in zahteva več truda zaradi večjih dimenzij, vendar je postavitev kljub temu precej hitra.

Naročilo vrtnega paviljona na spletu od doma

Za vsakogar, ki načrtuje zabavo – party ali dogodek ob posebni priložnosti so Nakupek.si vrtni paviljoni prav to, kar potrebuje. Zagotovili bodo zaščito pred vetrom in dežjem. S primerno dekoracijo bo vsaki zabavi dodal izjemno vzdušje. Naše vrtne paviljone lahko zlahka naročite na spletu, Nakupek.si pa jih na vaš dom dostavi v roku 2 do 9 dni. Preverite tudi vrtno pohištvo na Meganakupek.si

TRADICIONALNI SLOG Z MALO VZDRŽEVANJA

Želite tradicionalni videz brez vzdrževanja lesa? Naši paviljoni so izdelani iz aluminija prve kakovostne stopnje in prekriti z visokokakovostnim platnom, ponujajo popolno kombinacijo tradicionalnega stila in skoraj nič vzdrževanja. Paviljoni iz Meganakupek.si so moderni paviljoni za brezskrben dodatek k oazi na vašem vrtu ali dvorišču. Naši paviljoni so izdelani iz pametne konstrukcije, ki je izjemno odporna proti rahlem vetru. Moderni paviljoni imajo dvojne konstruirane strehe, streho z dvojnimi odprtinami za odpornost proti vetru in dodatne vrvice za večjo stabilnost.

Paviljoni, paviljon, vrtni paviljon 3x3 vrtni paviljoni 3x4 moderbi paviljoni

Opozorilo, pri močnem vetru odstranite streho 3 x 3 ali 3 x 4 paviljona ter stranice, da preprečite poškodbe. Vrtni paviljon vam dostavimo brezplačno na vaš dom ali vrt.