Domov » Trgovina » Oprema za dom » Kopalnice » Kopalniško pohištvo » Kopalniški bloki

Prikazovanje 1–36 od 136 rezultatov

Kopalniški blok MORNAR 140

1.908,49 2.218,49  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok KELLY 160

1.518,00 1.883,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok ILA 60

793,99 900,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok NIKI 80

755,99 881,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok LUCIJA 120

910,79 1.292,79  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok KELLY 180

1.578,49 2.183,49  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok KROKI 80

1.017,49 1.172,49  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok KROKI 180

2.029,49 2.339,49  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok OTO M

263,06 410,06  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok OTO DARK S

169,39 316,39  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok ROZY 180

1.298,99 1.659,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok ROZY 160

1.149,99 1.510,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok ROZY 120

984,99 1.165,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok ROZY 80

744,99 925,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok ROZY 80 2

657,99 879,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok ROZY 60

844,99 1.025,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok KAPUČIN 160

1.059,99 1.379,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok KAPUČIN 100

882,99 1.042,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok KAPUČIN 80

660,99 820,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok KAPUČIN 80 2

595,99 726,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok KAPUČIN 60

795,99 955,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški bloki

Kompleti kopalnic ali Kopalniški seti

Kopalniški bloki – Kopalnica je prostor, ki je namenjen jutranjim in večernim higienskim obredom. Zato izberite kakovostno pohištvo in dodatke za dodatek k kopalniškem bloku, ki bodo vašo kopalnico spremenili v intimen prostor nege. Za lažjo izbiro in dovršen videz kopalnice, vam nudimo kopalniške bloke, ki vsebujejo veliko izbiro elementov. Kopalniške bloke lahko izbirate v različnih slogih in barvah, prav tako lahko kombinirate različne elemente, tako da bodo primerni za velikost vaše kopalnice. Razmislite tudi o barvah za vašo kopalnico, svetle barve bodo vdahnile v prostor svežino, temne pa ustvarile videz prestiža.

Kopalnica je prostor, kjer se boste umirili in sprostili po napornem dnevu.

Namenjena je tako urejanju, kot vsakodnevni higieni, zato je prav, da se v njej dobro počutite.
Kopalnica naj bo vaš domači SPA – opremljena s kakovostnim in lepim pohištvom ter nepogrešljivimi dodatki, kot so dozirnik ali posodica za milo in lonček za zobne ščetke.

Izbira Kopalniškega bloka ali kopalnice mora biti pri opremljanju doma premišljena izbira. Ustrezati mora vašim pričakovanjem in željam glede kopalniškega pohištva, predvsem pa se mora učinkovito prilegati oblikovanosti prostora.

Uredite si svoje prestižno mesto za nego

Kopalnica je prostor namenjen vzdrževanju osebne higiene. Z estetsko oblikovano in funkcionalno opremo in s pomočjo elegantnih kopalniških blokov in omaric pa lahko svojo kopalnico preoblikujete v prestižno mesto za nego in sprostitev. Nedvomno pa v kopalnici potrebujete nekaj odlagalnih površin, umivalnik in kad ali prho. Razmislite tudi o dodatkih in brisačah, ki bodo dopolnili videz kopalnice in ji vdahnili osebno noto.

Spremenite svojo kopalnico v domač spa

Kopalnica je prostor, kjer začnemo in končamo svoj dan, zato je pomembno, da je funkcionalno opremljena. Skrb za osebno nego vpliva tudi na počutje, zato poskrbite, da bo vaša negovalna rutina v kopalnici čim bolj udobna. Ne glede na velikost vaše kopalnice, jo lahko s pomočjo našega kopalniškega pohištva, kopalniških dodatkov in brisač spremenite v pravi domači spa, kjer se lahko v miru prepustite vodnim užitkom.

Kopalniške omarice namesto kopalniških blokov

Kopalnica potrebuje veliko odlagalnih površin za shranjevanje številnih higienskih in kozmetičnih pripomočkov. Opremite jo s kakovostnim pohištvom, ki vam bo to tudi omogočilo. Kombinirajte jih po želji in tako odpravite prostorsko stisko v manjših kopalnicah. Za svojo kopalnico lahko izberete visoke in nizke kopalniške omarice, komode ter omarice z ogledalom. Kombinirajte jih tako, da si zagotovite kar največ shranjevalnega in odlagalnega prostora, pri tem pa bodite pozorni na barvno in stilsko usklajenost.

Kopalniški bloki ali Umivalniki z omaricami

Kopalniški bloki ali Umivalniki z omaricami so odlična rešitev za vse, ki v kopalnici nimajo veliko prostora, saj omogoča dodatno odlagalno površino. Prostor pod umivalnikom izkoristite za dodaten shranjevalni prostor, kamor lahko pospravite brisače, kozmetiko in higienske pripomočke. Če k temu dodate še lepo in mehko kopalniško preprogo, dekorativne kose in dodatke bo vaša kopalnica res čudovita.

Kopalniški bloki za sodobne kopalnice

Sodobna kopalnica deluje toplo in domačno zlasti zaradi uporabljenih materialov kot je les. Lahko ga uporabite le kot majhen detajl ali pa z njim opremite kar celotno kopalnico.

Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo je ključnega pomena za funkcionalno kopalnico. Pri nas lahko izbirate med številnimi modeli kopalniških blokov v različnih barvah in stilih, ki bodo olajšali opremljanje vaše kopalnice. Svojo kopalnico dopolnite tudi s praktičnimi omaricami ali umivalniki z omaricami v različnih materialih, barvah in stilih, ki služijo kot dodatna shranjevalna površina. Kopalniške elemente lahko seveda kombinirate po svoji želji in si tako ustvarite svojo sanjsko kopalnico.

Kopalniški dodatki in kopalniški bloki

Kopalniški dodatki bodo še popestrili izgled vaše kopalnice in ji dodali osebno noto. Nudimo vam dozirnike in posodice za mila v različnih barvah in vzorcih. Izbirate lahko tudi med ujemajočimi lončki za ščetke in kozmetičnimi posodicami, v katere boste lahko pospravili svoje najljubše kozmetične pripomočke. V vaši jutranji rutini ne sme manjkati niti kozmetično ogledalo, ki bo vam bo v pomoč pri nanašanju ličil, da boste vedno urejeni. Za odlaganje odpadkov poleg kopalniških blokov, pa so vam na izbiro tudi razni kozmetični koši.

Kopalniški tekstil za piko na i v kopalnici

Nepogrešljiv del kopalniške opreme so tudi mehke brisače. Takšne, v katere se lahko ovijete po sproščujoči kopeli in tudi manjše, ki služijo brisanju rok. V naši ponudbi boste našli tudi nežne rokavice za umivanje obraza ali vašega malčka. Ponujamo tudi sete brisač, ki so primerne za darilo. V kolikor v kratkem načrtujete počitnice ali vikend oddih, pa preverite ponudbo brisač za plažo ali savno.
Moderni kopalniški bloki bodo s široko paleto barv in elementov glede na vaše potrebe o estetski in praktični kopalnici zadovoljila tudi najzahtevnejše. Več o ponudbi različnih kopalnic lahko izveste v Meganakupek.si
Kopalniški blok HAMON je odlične kvalitete, narejen iz kakovostnih materialov. Vsebuje umivalnik, omarico pod umivalnikom, omarico z ogledalom ter veliko

Kopalniški blok HAMON

Kopalniški dodatki za trendi izgled kopalnice

Kopalnica je tisti prostor v domu, katerega oprema se menja najmanj pogosto in nam mora torej dobro služiti vrsto let. Ravno zato se velja pri sami izbiri trajnih elementov, kot so talne in stenske obloge, sanitarna keramika, armature in kopalniško pohištvo držati nevsiljive ter večno modne estetike. Kopalnico lahko nato modnim trendom in trenutnim željam prilagajamo s pomočjo kopalniških dodatkov in kopalniškega tekstila, ki so cenovno ugodni ter preprosti za transport in namestitev.

Kopalniški bloki

Kopalnice in kopalniški bloki ter dodatki za popoln izgled kopalnice

Kopalniški tekstil kot modni dodatek

Eden izmed lažjih načinov za spremembo podobe kopalnice je menjava kopalniškega tekstila, ki je nekakšen kopalniški modni dodatek. Kopalniške preproge namreč zavzemajo veliko površino tal, kopalniška zavesa prekriva tuš kabino, brisače pa lepo zložene na policah služijo kot vizualen poudarek. Kopalniški tekstil za vsako kopalnico naj bo trendi, hkrati naj se ujema s podobo kopalnice ter jo popestri, pri izbiri pa si lahko privoščimo veliko drznosti.

Kopalnica je za mnoge od nas prvi prostor,

v katerega stopimo, ko se zjutraj skobacamo iz postelje. In četudi morda še nismo popolnoma zbujeni in se naše oči še niso popolnoma privadile na svetlobo, imajo barve in oblike, ki nas obdajo, pomembno vlogo. Prav zato v kopalnici ne sme šteti le funkcionalnost in stroga urejenost, temveč morajo prostor prežeti tudi modni trendi, eleganca, igrivost … Eno glavnih vlog pri tem odigrajo kopalniški bloki.

Pri Meganakupek.si si prizadevamo, da bi našo ponudbo sestavljali slogovno raznoliki kopalniški sestavi, ki lahko zadovoljijo široko paleto okusov. Pri tem seveda osrednjo vlogo prevzemajo moderni kopalniški bloki z ogledalom, ki jih dopolnjujejo stoječe ali viseče omarice. Še vedno pa je pomemben del ponudbe tudi pohištvo z bolj klasičnimi ali celo nekoliko retro linijami, ki bo brez dvoma zapeljalo ljubitelje umetnosti ali edinstvenih slogov.

Kopalniški bloki

In ker vemo, da pestra izbira lahko povzroči precej zmede, ko je treba izbrati pravi kopalniški set, sme se v ekipi Meganakupek.si odločili, da vsem, ki ravno iščete sanjsko kopalniško pohištvo, pomagamo s preprostimi nasveti, ki vam bodo olajšali izbiro.

Razmislite, kakšne kopalniške omarice pravzaprav želite

Vas navdušujejo moderni kopalniški bloki ali so vam bližje nekoliko drugačni oblikovalski prijemi? Vaša odločitev bo mnogo lažja, če najprej razčistite, kakšne kopalnice si sploh želite. Pri tem je koristno upoštevati čim več faktorjev, kot so oblika in površina prostora, slog in barva ploščic, barva zidov, morebitna ostala oprema za kopalnice (denimo kopalna kad), ki ste jo že izbrali ali kupili. Če vas skrbi, da bi s svojo izbiro udarili mimo, ali če z opremljanjem prostorov nimate dovolj izkušenj, se lahko obrnete tudi na oblikovalca ali notranjega arhitekta.

Kopalniški bloki za popolen izgled kopalnice

Kopalniški bloki navadno sestojijo iz umivalnika in omarice pod njim, ki ju dopolnjujejo najrazličnejši regali. Glede na potrebe stranke je slednje možnost odvzemati ali dodajati, vendar je pri tem nujna previdnost. Več kopalniških omaric namreč lahko z vidika praktičnosti koristi, a hkrati povzroči, da prostor deluje prenapolnjeno. Včasih si je zato bolje pomagati s kakšno poličko ali del stvari spraviti v kak drug prostor.

Pomislite na svoje navade

Pri izbiri pohištva je izjemno pomembno tudi, da pomislite na svoje vsakodnevne navade in potrebe, ki so povezane z njimi.

Ne mislite le na to, kar vas je morebiti navdušilo pri drugih kopalnicah ali kar si morda že dolgo želite. Če se s partnerjem ali partnerico denimo zjutraj istočasno urejate, so kopalniški bloki z dvema umivalnikoma edina logična rešitev. Na drugi strani boste tisti, ki na prosto kopalnico nikoli ne čakate v vrsti, brez težav shajali z enim umivalnikom. Bistvo je, da se v procesu izbire zavedate svojih realnih potreb. Mnogokrat namreč na prvo mesto postavljamo kriterije, ki so v resnici manj pomembni, pozabimo pa na tisto najočitnejše.

Kopalniški bloki

Kopalniški bloki

Razmislite o svojih vsakodnevnih navadah in kako se utegnejo te spremeniti v prihodnosti. Tako boste najbolje razumeli, kaj v resnici potrebujete. Morda boste ugotovili, da je vaša idealna kopalnica daleč od tiste, ki ste si jo zamislili na začetku.

Kopalniški bloki

Kopalniški bloki

Kopalniški bloki

Kopalniški bloki

Kopalniški bloki

Kopalnica je za mnoge od nas prvi prostor, v katerega stopimo, ko se zjutraj skobacamo iz postelje.

O kopalniških blokih in o stilu razmišljajte dolgoročno

Ali določenega kosa kopalniškega seta trenutno ne potrebujete in se vam nakup še ene omarice ne zdi smiseln, pa četudi bi se ta odlično podala v prostor? Razmislite še enkrat. Kupovanje na silo resda nima nikakršnega smisla, toda če menite, da bi v prihodnosti lahko potrebovali več prostora za shranjevanje, je modro ukrepati že sedaj. Kopalniški bloki v določenih izvedenkah morda v prihodnosti ne bodo več na voljo, vi pa boste imeli toliko več dela z iskanjem pohištva, primernega za kombiniranje z obstoječim sestavom.

Če se vseeno odločite prihraniti kakšen evro in odpovedati dodatni omarici, pa le izberite sest omaric, ki omogoča čim več zanimivih kombinacij z izdelki drugih znamk ali modelnih linij. Tako vam v prihodnosti ne bo treba menjati celotnega pohištva le zato, ker potrebujete dodatne kopalniške regale.

Ostanite zvesti sami sebi kajti kopalniško pohištvo, ki vam je zares všeč nikoli ne gre iz mode!

Kopalniški bloki

Kopalniški bloki

Pri izbiri kopalniške opreme ne sme šteti le to, kar je v trendu, temveč tudi to, kar ustreza vam. V kopalnici resda ne boste prebili dolgih ur, a vseeno bo vaše počutje mnogo boljše, če vam bo tudi ta prostor všeč. Če se vam dopade točno določen slog ali bi radi ustvarili popolnoma samosvojo atmosfero, se zato ne brzdajte, temveč zaupajte tudi svoji domišljiji. Poskusite čim bolje opisati oblikovalcu ali svetovalcu, kaj želite, prelijte idejo na papir ali pa si pomagajte z računalnikom. Važno je le, da boste na koncu popolnoma zadovoljni stopili v novo kopalnico ter da boste zopet komaj čakali, da si v njej umijete zobe in počešete lase.

www.meganakupek.si

Splet – Meganakupek.si

Kateri kopalniški bloki naj izberem za majhno kopalnico?

Kopalniški blok MORNAR 140 je blok, ki bo polepšal vsako kopalnico. Temno mornarsko modra v kombinaciji z žlebičastimi sprednjimi stranicami daje celoti - Kopalniški blok

Pri izbiri kopalniških blokov ne sme šteti le to, kar je v trendu, temveč tudi to, kar ustreza vam. Kopalniški bloki so razdeljeni po merah za lažjo izbiro.

Zakaj uporabiti kopalniški blok za popolno kopalnico?

Kopalniški blok OTO je odlične kvalitete, Kopalniški bloki - narejen iz kakovostnih materialov. Kopalniški blok vsebuje omarico z ogledalom, omarico pod umivalnikom z vrati ter dve veliki

Uporabimo kopalniški blok za popolno usklajeno kopalnico. Svoje dneve navadno zaključujemo v kopalniškem prostoru zato imamo pri Meganakupek veliko izbiro.

Kopalniški blok za popolno kopalniško usklajeno kopalnico

Svoje dneve navadno zaključujemo v kopalniškem prostoru. Tudi zato ni vseeno, kakšna je vaša kopalnica. Za razmislek, kaj v njej želite imeti in kaj resnično potrebujete, si vzemite dovolj časa.

Kopalniški elementi, ki v kopalnici ne smejo manjkati

Če želite popolno kopalnico, mora ta vsebovati:

 • kopalniško pohištvo, omarice z zrcali, regali;
 • kopalniški bloki za usklajen videz in stil kopalnice
 • keramične ploščice;
 • sanitarno stensko in talno keramiko;
 • WC školjko, bide, kad, tuš, vgradne kotličke;
 • sanitarne armature, masažne prhe.
 • razsvetljava in svetila za ambientalno razsvetljavo

Dobro poskrbite tudi za vse kopalniške instalacije:

 • vodovodne in kanalizacijske instalacije;
 • rušenje v primeru prenavljanja prostora;
 • razsvetljava in svetila za ambientalno razsvetljavo
 • radiatorska instalacija;
 • regulacija ogrevanja;
 • prezračevanje.

V času prenove boste morali poleg kakovostnih kosov kopalniškega pohištva ter instalacij poskrbeti verjetno še za:

 • planiranje kako postaviti kopalniško pohištvo
 • beljenje in barvanje;
 • menjavo vrat in oken;
 • suhomontažne stene,
 • spuščene strope;
 • obnovo talnih oblog;
 • menjavo sušilnega ter pralnega stroja.

Kakovost, eleganca in sodobni trendi kopalniškega pohištva - Popolen stil kopalniških blokov

Izbrano kopalniško pohištvo in druga oprema naj pooseblja kakovost, eleganco in sodobne trende. Vse to vam lahko odpre svet novih dimenzij in obogati čas, ki ga preživite v tem prostoru. V prvi vrsti je najpomembneje, da je vsa oprema izdelana iz kakovostnih in ustreznih materialov.

V osnovi lahko pohištvo za kopalnice razdelimo v štiri različne skupine:

 • kosovno pohištvo po posameznih kosih, na primer omarice, ogledalo;
 • Kopalniški bloki - kopalniško pohištvo – komplet pohištvenih kosov za celovito opremo v enakem stilu;
 • Kopalniški blok - kosovno sistemsko pohištvo, ki je sestavljeno iz omaric ter elementov opreme v enakem dizajnu – navadno je sestavljeno iz omarice z umivalnikom, ogledala z lučjo, ene ali dveh vertikalnih omaric, iz ene polvisoke omarice ter visečega elementa, kopalniški umivalnik z omarico.
 • elementarno sistemsko pohištvo – posamezni elementi, iz katerih se lahko sestavi kose pohištva, in kompozicije več kosov pohištva – police, stranice, stropi, ogledala, vratca, hrbtišča.

Funkcionalna ureditev kopalniškega pohištva

Kopalniško pohištvo naj bo razporejeno čim bolj funkcionalno. Ne sme predstavljati ovir v osrednjem delu prostora. Omarice in police morajo biti čim bolj dosegljive. Dobrodošla je takšna vrsta pohištva, ki se lahko pritrdi na steno ter je od tal dvignjena vsaj deset centimetrov. Dobra izbira je pohištvo na nogicah iz kovine. V primeru razlitja kakršne koli tekočine se pohištvo zato ne bo uničilo ali poškodovalo. Tudi tla se lahko preprosteje in hitreje čistijo.

V primeru fiksnih oziroma na tleh stoječih omaric je pametno, da stik med tlemi ter omarico zavarujete s silikonskim kitom. Pohištvo naj bo zaradi enostavnejšega čiščenja in vzdrževanja čim bolj gladko ter ravnih linij.

Materiali in barve v kopalnici

Materiali so lahko v kopalnici zelo različni. Najpogosteje uporabljeni so kovina, steklo, les, iverne plošče, plastika.

Barve morajo biti dovolj skladne z barvami stenskih in talnih ploščic. Nasploh pa v tem prostoru daleč najbolj pomirjujoče delujeta modra ali zelena. Če je v kopalnici dovolj naravne svetlobe, je priporočljiva tudi svetlo rumena barva. Močnejši odtenek pa uporabite zgolj na eni steni.

Najnovejši trendi v svetu kopalniške in stanovanjske opreme in stila

Osrednjo vlogo v kopalnici imajo kopalna kad ali tuš kabina, umivalnik ter straniščna školjka. V današnjem času gremo seveda lahko še kakšen korak ali dva dlje. Kad lahko na primer postavimo v dnevni prostor ali celo v spalnico.

V zadnjih letih lahko opažamo, da je omenjeni trend vse bolj priljubljen. Prevladujejo namreč vse bolj odprti prostori, ki nasploh delujejo zelo elegantno ter se odlično zlivajo tudi z okolico.

Preverite kopalniške bloke na meganakupek, saj kopalniški bloki proizvajalca Signal omogožajo popolno dovršeno kopalnico z veemi dodatki.

Osredotočite se na osvetlitev

Dobra osvetlitev je ključna za kopalnico. Dodajte stenske svetilke ali stropno razsvetljavo nad ogledalom, da bo vaša kopalnica dobro osvetljena in prijetna za uporabo.

Personalizacija

Dodajte osebno noto s kopalniškimi dodatki, kot so milo in posode za zobno ščetko ter dekorativni elementi, ki bodo izražali vaš osebni slog.

S pravilno izbiro, postavitvijo in dodatki boste lahko ustvarili kopalnico, ki bo zadovoljila vaše potrebe po funkcionalnosti in obenem izžarevala estetsko privlačnost.

Veselimo se, da smo vam pomagali pri načrtovanju vaše kopalniške prenove z uporabo kopalniških blokov. Ne pozabite slediti našim nasvetom in vaša kopalnica bo postala oaza udobja in stila.