Domov » Izdelki » Oprema za dom » Dnevne sobe » Klubske mizice

Prikazovanje 1–12 od 129 rezultatov

Prikaži meni

Klubske mizice so se prvič začele pojavljati v sedemnajstem stoletju. V bogatejših domovih so klubske mizice uporabljali kot priročna odlagališča za pomembne predmete. Vedno so morale biti  na dosegu roke. Klubska mizica je danes v večini domov nepogrešljivi pohištveni kos. Postale so osrednji del dnevne sobe. Vendar pa so klubske mizice v zadnjem času pridobile na uprabnosti ter obliki.

Namesto velikih težjih klubskih mizic je v sodobnih dnevnih sobah mogoče opaziti kombinacije manjših sestavljivih modelov. Njihova prednost je dejstvo, da jih je mogoče preprosto premikati po prostoru. Kompatibilne klubske mizice je možno uporabljati ločeno, po potrebi pa jih lahko združimo v eno večjo klubsko mizo. Posebno drzni uporabniki se odločajo za kombiniranje  mizic iz povsem različnih kolekcij. Tako ustvarjajo dom, prilagojen osebnim željam in okusu. Seveda pa je za eleganten izgled dnevne sobe vseeno potrebno paziti na splošno skladnost s talnimi in stenskimi oblogami, barvami ter ostalim pohištvom.

Izgled izbrane klubske mizice naj bo usklajen s podobo dnevne sobe. Trenutno so zelo modne kombinacije žametnega oblazinjenega pohištva in klubskih mizic iz medenine in marmorja, lahko pa se odločimo tudi za bolj boemske mize za dnevno sobo iz lesa ali ratana. Večno aktualni so stekleni modeli, ki so zaradi transparentnosti posebno primerni za manjše in temnejše dnevne sobe, v večjih dnevnih sobah pa so dobrodošle masivnejše mizice v obliki skrinj.
Ko se odločite za nakup nove mizice za dnevno sobo je izbira le teh zelo raznolika, zato si je dobro pogledati ponudbo že doma na spletu. Tako boste izbrali ravno pravšnjo za vas.

Klubske mizica so center vsake dnevne sobe

Klubske mizice poskrbijo za vse stvari, ki bi jih med ležanjem na kavču radi imeli pri roki. Te praktične mizice za dnevno sobo so idealno mesto za odlaganje knjig, skodelice čaja ali sklede s prigrizki, nepogrešljive pa predvsem takrat, ko so na vrsti reklame. Z njihovo pomočjo je daljinec namreč vedno na dosegu roke.

Pobrskajte po našem pestrem naboru klubskih mizic, kjer vas čakajo klubske mize v paleti različnih stilov, barv in materialov. Nekatere naše mizice imajo dodan tudi priročen predal za shranjevanje drobnarij. Tako bo vsaka stvar imela svoje mesto, vi pa urejeno dnevno sobo.