Domov » Trgovina » Oprema za dom » Dnevne sobe » Klubske mizice

Prikazovanje 1–24 od 777 rezultatov

Klubska miza Nubira 2

122,00  z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Klubska miza VITA

91,85  z DDV

Po naročilu (2-5 tednov)

Klubska miza LILIJANA

98,90  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Klub miza MILLA

162,79  z DDV

Po naročilu (2-5 tednov)

Klubska miza Livia

118,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Klubska miza Clea

136,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Klubska mizica Basalte

392,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Klubska miza Atalante

302,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Klubska miza Pola

152,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

coffe table white

97,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Klubske mize – so zvezda vaše dnevne sobe

Klubske mizice so se prvič začele pojavljati v sedemnajstem stoletju. V bogatejših domovih so klubske mizice uporabljali kot priročna odlagališča za pomembne predmete. Vedno so morali biti  na dosegu roke. Klubske mizice so danes v večini domov nepogrešljivi pohištveni kos. Postale so osrednji del dnevne sobe. Vendar pa so klubske mizice v zadnjem času pridobile na uporabnosti ter obliki.

Klubske mizice za dnevne sobe

Dnevna soba ni popolna brez sodobne klubske mizice. Če želite pokazati svojo klubsko mizico in se postaviti z njo pred sedežno garnituro, poiščite takšno v modernem stilu. Betonske klubske mizice so najboljše za industrijski rob, črni marmor pa daje muhast občutek.

Nato pomislite na barvo podlage. Za naraven videz se odločite za les ali pa si privoščite lesk v medenini, kromu ali zlatu, da v prostor vnesete nekaj sijaja. Še en način, kako pritegniti pogled na sodobno klubsko mizico? Razmislite o takšni z nepričakovano silhueto. Ne glede na to, ali imate raje tekoče črte ali ostre robove, prave klubske mizice prikažejo estetiko vašega kraja.

Klubske mizice, ki jih je mogoče premikati po prostoru

Namesto velikih težjih klubskih mizic je v sodobnih dnevnih sobah mogoče opaziti kombinacije manjših sestavljivih modelov. Njihova prednost je dejstvo, da jih je mogoče preprosto premikati po prostoru. Kompatibilne klubske mizice je možno uporabljati ločeno, po potrebi pa jih lahko združimo v eno večjo klubsko mizo. Posebno drzni uporabniki se odločajo za kombiniranje  mizic iz povsem različnih kolekcij. Tako ustvarjajo dom, prilagojen osebnim željam in okusu. Seveda pa je za eleganten izgled dnevne sobe vseeno potrebno paziti na splošno skladnost s talnimi in stenskimi oblogami, barvami ter ostalim pohištvom.

masivno divji hrast hrast

Naj bo usklajeno

Izgled izbrane klubske mizice naj bo usklajen s podobo dnevne sobe. Dobra klubska mizica bo dnevni sobi dodala bistven pomen ter bo dala občutek topline in poznanosti. Trenutno so zelo modne kombinacije žametnega oblazinjenega pohištva in klubskih mizic iz medenine in marmorja, lahko pa se odločimo tudi za bolj boemske mize za dnevno sobo iz lesa ali ratana. Večno aktualni so stekleni modeli, ki so zaradi transparentnosti posebno primerni za manjše in temnejše dnevne sobe, v večjih dnevnih sobah pa so dobrodošle masivnejše mizice v obliki skrinj.

Ko se odločite za nakup nove klubske mizice za dnevno sobo je izbira le teh zelo raznolika, zato si je dobro pogledati ponudbo že doma na spletu. Tako boste izbrali ravno pravšnjo za vas.

Katera klubska mizica je najboljša za vaš prostor?

Ko izbirate najboljšo klubsko mizico za svoj prostor, upoštevajte ostale kose v sobi: ali so temni ali svetli? Preprosto ali okrašeno? Sijoča ​​ali mat? Izberite klubske mizice, ki dopolnjujejo vaš obstoječi okras – ali začnite z mizo, ki vam je všeč, in izberite druge kose, ki se ji ujemajo! – ter ustvarite skladno estetiko.

Klubske mizice so center vsake dnevne sobe

Klubske mizice poskrbijo za vse stvari, ki bi jih med ležanjem na kavču radi imeli pri roki. Te praktične klubske mizice za dnevno sobo so idealno mesto za odlaganje knjig, skodelice čaja ali sklede s prigrizki, nepogrešljive pa predvsem takrat, ko so na vrsti reklame. Z njihovo pomočjo je daljinec namreč vedno na dosegu roke.

Pobrskajte po našem pestrem naboru klubskih mizic, kjer vas čakajo klubske mizice v paleti različnih stilov, barv in materialov. Nekatere naše klubske mizice imajo dodan tudi priročen predal za shranjevanje drobnarij. Tako bo vsaka stvar imela svoje mesto, vi pa urejeno dnevno sobo.

Klubske mizice

Pri izbiri klubske mizice je potrebno upoštevati tako velikost in obliko dnevne sobe kot tudi slog notranje opreme. Za manjše dnevne dobe so bolj primerne klubske mizice zaobljenih linij, manjših dimenzij in svetlih barv, v večji dnevni sobi pa si lahko privoščimo izbiro bolj masivne klubske mizice ali kombinacijo večih različnih modelov. Klubske mizice se razlikujejo tudi po višini. Višji modeli so uporabni kot odlagalne površine ob robu oblazinjenega pohištva, klubska mizica v sredini prostora pa naj bo podobne višine kot sedišče sedežne garniture.

Klubska miza – Zvezda dnevne sobe

Ponavadi je majhna, očarljiva, včasih celo nenavadna in pogosto stoji pred kavčem. To so klubske mizice za dnevno sobo.

Dekor za mizo

Pravkar ste kupili čisto novo klubsko mizico in jo potisnili pred kavč v dnevni sobi. Zdaj je čas, da jo napolnimo! Poiščite drzne osrednje elemente in elegantne okrasne poudarke, ki bodo oživili vašo novo klubsko mizico – in jo naredite svojo

Poleg neustavljivega okrasnega detajla nanj običajno položimo očala, mobilni telefon, daljinski upravljalnik ali skodelico kave. Medtem ko klubske mizice pogosto stojijo v osrednjem delu sobe, bodo stranske mize zelo privlačne na primer v kotu sobe, v kateri je rastlina ali okras. Konzolne klubske mizice pogosto najdejo svoje mesto ob steni sobe ali hodnika, pogosto v kombinaciji z ogledalom, zelo priljubljeni pa so tudi kompleti stranskih miz, ki so običajno sestavljeni iz dveh miz različnih velikosti. Oglejte si našo ponudbo, saj vas že čaka vaša popolna miza!

Stranske mize

Majhna, uporabna in prijetna za oko

Če se vam zdi, da želite oblikovati več okrasnih poudarkov, kot imate prostora na mizici, ali če se preprosto želite odmakniti od tradicionalne postavitve dnevne sobe, se ne bojte ubrati nekonvencionalne poti, tako da postavite klubske mizice ob strani! Za čisto simetrijo se držite dveh istih modelov ali združite kontrastne barve in silhuete za eklektičen pridih. Lahko si omislite tudi stopenjske sloje – pri katerih je krajša mizica ali koktajl miza postavljena pod (in rahlo ob strani) višje klubske mizice!

Ne glede na to, ali jih uporabljate s sodobno eleganco ali v ekstravagantni mešanici stilov, jih postavite ob posteljo, kavč ali fotelj. Opremljeni s predelki, policami in predali, bodo poskrbeli, da so čaj, kozarci ali najljubša revija vedno na dosegu roke. Stranske mize se bodo vizualno prilegale številnim slogom, in če želite spremembe, bodo stranske mize ravno tisti pridih svežine, ki ste ga potrebovali.

Kavne mize

Dekorativni in funkcionalni

Učinkovit in hkrati praktičen je pogosto zadnja podrobnost pri urejanju vaše dnevne sobe. Prilagodite si ga z ostalimi okraski glede na velikost, slog in material. Idealna višina klubske mizice bo približno podobna oblazinjenemu pohištvu , medtem ko bo idealna dolžina od tretjine do polovice kavča, da bo vse videti harmonično. Ljubitelji klasike bodo izbrali lesene modele pravokotne ali okrogle oblike. Za sodobnejše so na voljo elegantne steklene mizice in v zadnjem času zelo zaželene kovinske mizice v industrijskem slogu. Katera koli miza iz naše ponudbe, med katerimi lahko izbirate, zadovoljstva, pa tudi pohval vaših gostov, zagotovo ne bo manjkala.

Klubska mizica

Klubske mizice veljajo za pohištvene kose, ki jih je zaradi manjše dimenzije in cenovne dostopnosti mogoče pogosteje menjati. Posledično preprosto spreminjati podobo dnevne sobe. Zato si lahko pri nakupu mize za dnevno sobo privoščimo več drznosti in izberimo bolj dekadenten model izstopajočih barv ter materiala. Posebno zanimiv izgled lahko dosežemo tudi s kombiniranjem različnih modelov klubskih mizic, le domišljiji je potrebno pustiti prosto pot!

Konzolne klubske mizice

Praktičen kos pohištva za vsako sobo

Praktičen kos pohištva ima svoje korenine v starih časih. Ta plemiška miza, ki je mešanica namiznih in stenskih polic, je iz 17. stoletja in se že dolgo uporablja v sprejemnih prostorih gradov in palač. Baročna stenska miza, običajno kombinirana z ogledalom na steni, je služila za ustrezen prikaz dragocenih umetniških del. Konzolna miza je visoka miza, postavljena z dolgo stranjo, obrnjeno proti steni. Zaradi majhne globine so idealni za ozke in majhne prostore, saj ne zavzamejo veliko prostora. Čeprav lahko stojijo v kateri koli sobi, jih najpogosteje uporabljajo na hodniku in spalnici. Privoščite si kraljevsko izkušnjo z eno od konzolnih miz iz naše ponudbe!

Stranska klubska mizica

Imamo več različnih vrst klubskih mizic, odvisno od tega, kaj si želite. Okrogle klubske mizice recimo je enostavno premikati, medtem ko se kvadratne mizice dobro ujemajo v odsekih. Naj bo vaš prostor urejen tako, da pospravite revije, knjige in predmete v prostore za shranjevanje klubske mizice.

Če potrebujete kakršnokoli pomoč pri izbiri vaše klubske mizice, ne odlašajte in nas kontaktirajte!

Zakaj se uporablja klubska mizica?

Klubske mizice poskrbijo za vse stvari, ki bi jih med ležanjem na kavču radi imeli pri roki. Te praktične mizice za dnevno sobo so idealno mesto za odlaganje knjig, skodelice čaja ali sklede s prigrizki, nepogrešljive pa predvsem takrat, ko so na vrsti reklame. Z njihovo pomočjo je daljinec namreč vedno na dosegu roke.

Kakšne klubske mizice so vse na voljo?

Namesto velikih težjih klubskih mizic je v sodobnih dnevnih sobah mogoče opaziti kombinacije manjših sestavljivih modelov. Njihova prednost je dejstvo, da jih je mogoče preprosto premikati po prostoru. Kompatibilne klubske mizice je možno uporabljati ločeno, po potrebi pa jih lahko združimo v eno večjo klubsko mizo. Posebno drzni uporabniki se odločajo za kombiniranje mizic iz povsem različnih kolekcij. Tako ustvarjajo dom, prilagojen osebnim željam in okusu. Seveda pa je za eleganten izgled dnevne sobe vseeno potrebno paziti na splošno skladnost s talnimi in stenskimi oblogami, barvami ter ostalim pohištvom.

Kakšna klubska mizica je prava zame?

Izgled izbrane klubske mizice naj bo usklajen s podobo dnevne sobe. Trenutno so zelo modne kombinacije žametnega oblazinjenega pohištva in klubskih mizic iz medenine in marmorja, lahko pa se odločimo tudi za bolj boemske mize za dnevno sobo iz lesa ali ratana. Večno aktualni so stekleni modeli, ki so zaradi transparentnosti posebno primerni za manjše in temnejše dnevne sobe, v večjih dnevnih sobah pa so dobrodošle masivnejše mizice v obliki skrinj. Ko se odločite za nakup nove mizice za dnevno sobo je izbira le teh zelo raznolika, zato si je dobro pogledati ponudbo že doma na spletu. Tako boste izbrali ravno pravšnjo za vas.

Kaj je konzolna miza?

KONZOLNA MIZICA

Konzolna miza je visoka miza, postavljena z dolgo stranjo, obrnjeno proti steni. Zaradi majhne globine so idealni za ozke in majhne prostore, saj ne zavzamejo veliko prostora. Čeprav lahko stojijo v kateri koli sobi, jih najpogosteje uporabljajo na hodniku in spalnici . Privoščite si kraljevsko izkušnjo z eno od konzolnih miz iz naše ponudbe!