Domov » Izdelki » Oprema za dom » Dnevne sobe » Klubske mizice

Prikazovanje 1–24 od 157 rezultatov

MIZICA, 36/56/36 cm naravna, črna

79.00 z DDV
 

18 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

SERVIRNA MIZICA, 30/60/40 cm

23.00 z DDV
 

36 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

KLUBSKA MIZA, 100/45,6/75 cm hrast

229.00 z DDV
 

9 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

KLUBSKA MIZA, 50/46/50 cm

22.00 z DDV
 

Available on backorder

KLUBSKA MIZA, 90/40/55 cm bela

49.00 z DDV
 

1 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

KLUBSKA MIZA, 100/40/60 cm bela

359.00 289.00 z DDV
 

Available on backorder

KLUBSKA MIZA, hrast

239.00 z DDV
 

19 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

MIZICA, črna, bukev

54.00 z DDV
 

9 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

MIZICA, črna, hrast

49.00 z DDV
 

24 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

MIZICA, bela

89.00 z DDV
 

6 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

KLUBSKA MIZA, 100/42/60 cm bela

138.00 z DDV
 

Available on backorder

MIZICA, zlata

39.00 z DDV
 

Available on backorder

KLUBSKA MIZA, hrast

99.00 z DDV
 

8 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

MIZICA, naravna, črna

129.00 z DDV
 

Available on backorder

MIZICA, naravna, črna

39.00 z DDV
 

44 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

KLUBSKA MIZA, 89,7/44,2/64,8 cm bela, hrast

269.00 z DDV
 

Available on backorder

KLUBSKA MIZA, 89,7/39,7/64,8 cm črna

309.00 z DDV
 

Available on backorder

KLUBSKA MIZA, naravna

79.00 z DDV
 

Available on backorder

KLUBSKA MIZA, 110/45/60 cm črna, hrast

199.00 z DDV
 

Available on backorder

KLUBSKA MIZA, bela, hrast

129.00 z DDV
 

Available on backorder

KLUBSKA MIZA, 90/39,9/90 cm siva, hrast

139.00 z DDV
 

Available on backorder

KLUBSKA MIZA, antracit, hrast

219.00 z DDV
 

Available on backorder

KLUBSKA MIZA, 120/45/65 cm hrast

174.00 z DDV
 

3 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

KLUBSKA MIZA, 90/46/50 cm bela

29.00 z DDV
 

Available on backorder

KLUBSKE MIZE – Zvezda vaše dnevne sobe

Klubske mizice so se prvič začele pojavljati v sedemnajstem stoletju. V bogatejših domovih so klubske mizice uporabljali kot priročna odlagališča za pomembne predmete. Vedno so morale biti  na dosegu roke. Klubska mizica je danes v večini domov nepogrešljivi pohištveni kos. Postale so osrednji del dnevne sobe. Vendar pa so klubske mizice v zadnjem času pridobile na uporabnosti ter obliki.

Namesto velikih težjih klubskih mizic je v sodobnih dnevnih sobah mogoče opaziti kombinacije manjših sestavljivih modelov. Njihova prednost je dejstvo, da jih je mogoče preprosto premikati po prostoru. Kompatibilne klubske mizice je možno uporabljati ločeno, po potrebi pa jih lahko združimo v eno večjo klubsko mizo. Posebno drzni uporabniki se odločajo za kombiniranje  mizic iz povsem različnih kolekcij. Tako ustvarjajo dom, prilagojen osebnim željam in okusu. Seveda pa je za eleganten izgled dnevne sobe vseeno potrebno paziti na splošno skladnost s talnimi in stenskimi oblogami, barvami ter ostalim pohištvom.

kONZOLNA KLUBSKA MIZAhrast

KONZOLNA KLUBSKA MIZA

 

Izgled izbrane klubske mizice naj bo usklajen s podobo dnevne sobe. Trenutno so zelo modne kombinacije žametnega oblazinjenega pohištva in klubskih mizic iz medenine in marmorja, lahko pa se odločimo tudi za bolj boemske mize za dnevno sobo iz lesa ali ratana. Večno aktualni so stekleni modeli, ki so zaradi transparentnosti posebno primerni za manjše in temnejše dnevne sobe, v večjih dnevnih sobah pa so dobrodošle masivnejše mizice v obliki skrinj.
Ko se odločite za nakup nove mizice za dnevno sobo je izbira le teh zelo raznolika, zato si je dobro pogledati ponudbo že doma na spletu. Tako boste izbrali ravno pravšnjo za vas.

Klubske mizice so center vsake dnevne sobe

Klubske mizice poskrbijo za vse stvari, ki bi jih med ležanjem na kavču radi imeli pri roki. Te praktične mizice za dnevno sobo so idealno mesto za odlaganje knjig, skodelice čaja ali sklede s prigrizki, nepogrešljive pa predvsem takrat, ko so na vrsti reklame. Z njihovo pomočjo je daljinec namreč vedno na dosegu roke.

Pobrskajte po našem pestrem naboru klubskih mizic, kjer vas čakajo klubske mize v paleti različnih stilov, barv in materialov. Nekatere naše mizice imajo dodan tudi priročen predal za shranjevanje drobnarij. Tako bo vsaka stvar imela svoje mesto, vi pa urejeno dnevno sobo.

Klubska miza – Zvezda dnevne sobe

Ponavadi je majhen, očarljiv, včasih celo nenavaden in pogosto stoji pred kavčem. Je klubska mizica za dnevno sobo. Poleg neustavljivega okrasnega detajla nanj običajno položimo očala, mobilni telefon, daljinski upravljalnik ali skodelico kave. Medtem ko klubska mizica pogosto stoji v osrednjem delu sobe, bo stranska miza zelo privlačna, na primer v kotu sobe, v kateri je rastlina ali okras. Konzolne mize pogosto najdejo svoje mesto ob steni sobe ali hodnika, pogosto v kombinaciji z ogledalom, zelo priljubljeni pa so tudi kompleti stranskih miz, ki so običajno sestavljeni iz dveh miz različnih velikosti. Oglejte si našo ponudbo, saj vas že čaka vaša popolna miza!

Stranske mize

Majhna, uporabna in prijetna za oko

Ne glede na to, ali jih uporabljate s sodobno eleganco ali v ekstravagantni mešanici stilov, jih postavite ob posteljo, kavč ali fotelj. Opremljeni s predelki, policami in predali, bodo poskrbeli, da so čaj, kozarci ali najljubša revija vedno na dosegu roke. Stranske mize se bodo vizualno prilegale številnim slogom, in če želite spremembe, bodo stranske mize ravno tisti pridih svežine, ki ste ga potrebovali.

Kavne mize

Dekorativni in funkcionalni

Učinkovit in hkrati praktičen je pogosto zadnja podrobnost pri urejanju vaše dnevne sobe. Prilagodite si ga z ostalimi okraski glede na velikost, slog in material. Idealna višina klubske mizice bo približno podobna oblazinjenemu pohištvu , medtem ko bo idealna dolžina od tretjine do polovice kavča, da bo vse videti harmonično. Ljubitelji klasike bodo izbrali lesene modele pravokotne ali okrogle oblike. Za sodobnejše so na voljo elegantne steklene mizice in v zadnjem času zelo zaželene kovinske mizice v industrijskem slogu. Katera koli miza iz naše ponudbe, med katerimi lahko izbirate, zadovoljstva, pa tudi pohval vaših gostov, zagotovo ne bo manjkala.

Kavna mizica in kavč

Kavna mizica in kavč

Konzolne mize

Praktičen kos pohištva za vsako sobo

Praktičen kos pohištva ima svoje korenine v starih časih. Ta plemiška miza, ki je mešanica namiznih in stenskih polic, je iz 17. stoletja in se že dolgo uporablja v sprejemnih prostorih gradov in palač. Baročna stenska miza, običajno kombinirana z ogledalom na steni, je služila za ustrezen prikaz dragocenih umetniških del. Konzolna miza je visoka miza, postavljena z dolgo stranjo, obrnjeno proti steni. Zaradi majhne globine so idealni za ozke in majhne prostore, saj ne zavzamejo veliko prostora. Čeprav lahko stojijo v kateri koli sobi, jih najpogosteje uporabljajo na hodniku in spalnici . Privoščite si kraljevsko izkušnjo z eno od konzolnih miz iz naše ponudbe!

STRANSKA MIZA