Domov » Izdelki » Oprema za dom » Predsobe in garderobe

Prikazovanje 1–24 od 460 rezultatov

Prikaži meni

GARDEROBNA KLOP

999.00 89.90 z DDV

GARDEROBNA KLOP

317.00 289.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP antracit, bela

307.00 279.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP antracit, hrast

799.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP bela

169.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP bela

79.90 z DDV

GARDEROBNA KLOP bela

317.00 289.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP bela

109.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP bela, hrast

899.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP bela, hrast

159.00 139.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP bela, hrast

74.90 z DDV

GARDEROBNA KLOP bela, hrast

899.00 79.90 z DDV

GARDEROBNA KLOP bela, hrast

169.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP bela, hrast

59.90 z DDV

GARDEROBNA KLOP bela, svetlo siva

119.00 89.90 z DDV

GARDEROBNA KLOP črna, hrast

199.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP grafit

209.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP grafit, hrast

259.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP grafit, siva, hrast

179.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP hrast

179.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP hrast

69.90 z DDV

GARDEROBNA KLOP hrast sonoma

59.90 z DDV

GARDEROBNA KLOP hrast, kašmir

189.00 z DDV

GARDEROBNA KLOP hrast, temno siva

109.00 z DDV

kašmir

Velika izbira pohištva za predsobe in hodnik

Nenavadne stenske obešalnike, regal in omare ali omarico za čevlje, za katere se bi odločili? V Meganakupek.si poiščite veliko izbiro predsob in garderob ali posameznih elementov, da bo vaš dom zasijal že ob vhodu. Izberite novo garderobno steno , klop za predsobe , ogledalo ali omarico za ključe, da osvežite obstoječe predsobe in garderobe ali ustvarite povsem nov vhod v dom, ki bo osvežil vaš celoten bivalni prostor.

Prednosti Meganakupek pohištva za predsobe in garderobe

✓ prava kombinacija za vsak prostor
✓ predsobe in posamezni elementi širokega razpona cen
✓ ugledni in kakovostni proizvajalci
✓ najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri nakupu garniture za predesobe in garderobe
✓ obešalniki, preproge, stojala za dežnike in ostali dodatki za

Od kompletov predsob do individualnega načrtovanja notranje opreme predsobe

KOMPLETI PREDSOB: PREDSOBE IN GARDEROBE
Popolni programi PREDSOBE IN GARDEROBE ali kompleti imajo številne prednosti. Ker so vsi elementi narejeni v istem slogu, so vizualno zelo privlačni in se skladajo s celotnim dizajnom predsobe. Prav tako so veliko ugodnejši od nakupa posameznih kosov pohištva za predsobe. Poiščite svojo kombinacijo omar, plošč, klopi, komod in ogledal. Za manjše prostore poiščite praktične omarice za čevlje in stenske obešalnike.INDIVIDUALNO NAČRTOVANJE:
Ustvarjalci bodo zagotovo uživali v samostojnem načrtovanju svoje predsobe in garderobe s kombiniranjem različnih stilov, nenavadnih oblik, stenskih plošč ali obešalnikov v vintage in industrijskem slogu ali pa preprosto izbrali posamezne elemente, ki bodo z barvo ali vzorcem sestavljali harmonično celoto.

Možnosti krajinskega oblikovanja

Ureditev hodnika ali predsobe je neke vrste izziv, saj mora biti po eni strani funkcionalen, po drugi pa privlačen, prijeten na pogled. Določa prvi vtis o prostoru, v katerega vstopimo, za katerega želimo, da nam je udobno in da da občutek dobrodošlice. Izkoristite svoj predsobe in garderobe s kombinacijo praktičnih elementov in ustvarite prostor za shranjevanje in shranjevanje stvari, ki jih uporabljate vsak dan, kot so jakne, čevlji ali ključi. Vstavite omaro, dodajte ogledalo, zamenjajte samostoječi obešalnik ali stojalo za dežnike in opazujte, kako se prostor spreminja v vaše veselje.

5 idej, ki pri predsobi poudarijo vzdušje doma

Funkcionalnost ima pogosto prednost v predsobi in hodniku, vendar obstaja veliko preprostih idej, da bi bil hodnik videti kot podaljšana dnevna soba. Nekaj ​​vam jih razkrijemo.

1. Ustvarite mesto za sedenje: tam, kjer ni prostora za garderobno klop , dodajte vsaj en stol ali tabure, ki vam bo pomagal obuti čevlje in služil kot začasna shramba in še več.
2. Okraski : dodatke, kot so omarice za ali ključe omare, ne smemo izbirati samo glede na njihove funkcionalne vidike, temveč tudi glede na zasnovo. V kombinaciji z okrasnimi predmeti tudi stojalo za dežnike postane okras – tako kot pisani obešalniki . Kar zadeva oblikovanje sten, ni nič bolj privlačnega kot galerija z najlepšimi družinskimi fotografijami.
3. Okrasite tla : raztegnite preprogo dobrodošlice! In s tem ne mislimo (samo) na preprogo pred vhodnimi vrati. Preproga pot daje hodniku odmerek barve in pomaga proti golim in (tudi optično) hladnim tlom.
4. Zagotovite dobro osvetlitev : ena osrednja stropna svetilka lahko služi svojemu namenu, vendar ne ustvarja ozračja. S subtilnimi viri svetlobe, kot so reflektorji in stenske luči ali posredna svetloba, lahko postavite poudarke in hodnik razdelite na različna področja.
5. Iluzija velikosti : nihče ne mara biti v majhni, utesnjeni sobi. S svetlimi stenskimi barvami in pametno postavljenimi ogledali bo hodnik videti večji.

Velika izbira pohištva za predsobe

Nakupujte v spletni trgovini Meganakupek.si 24 ur na dan, udobno in brez stresa. Naročite svojo popolno kombinacijo hodnikov, ki bodo dostavljeni na vaš naslov hitro in enostavno. Privoščite si čudovit in praktičen hodnik, s katerim bo vaš dom zasijal z najlepšim sijajem. Obiščite nas v spletni trgovini Meganakupek.si

Predsoba in hodnik – dobrodošli dragi gostje

Gostom v lepo urejeni dvorani nudimo prijeten sprejem. Dvorana mora biti poleg videza opremljena s kakovostnim pohištvom za garderobe. Zato je njegova ureditev dvojni izziv. Na eni strani estetsko privlačna, na drugi pa funkcionalna in praktična. Izkoristite prostor kar najbolje in ga glede na možnosti okrasite z nizom hodnikov ali kombinirajte posamezne elemente, kot so omare ali omarice za čevlje . Manjši prostori bodo imeli koristi od preprostejših različic, kot so garderobne plošče , stenski obešalniki , klopi na hodniku ali posamezna ogledala . Naj bo vaše čudovito preddverje le uvod v to, kar jih čaka za vogalom.

Lobby sklopi, ki so resnično privlačni

Ker je prvi vtis običajno trajen, je treba k okrasitvi dvorane pristopiti s posebno skrbjo. Z naborom dvoran lahko zlahka dobimo harmoničen, eleganten in privlačen vhod v dom. Običajno vključuje garderobno ploščo z visečimi kavlji, za omarico čevlje , ogledalo in nekaj drugega prostora za shranjevanje, pogosto garderobo za oblačila in dodatke. Garnitura za hodnik bo idealna za vse tiste, ki si prizadevajo za hitre, preproste in praktične rešitve. Pohitite torej v našo spletno trgovino in poiščite svojo idealno predsobo.