Prikazovanje 1–24 od 101 rezultata

Prikaži meni

JEDILNA MIZA,

349.00 z DDV

JEDILNA MIZA, antracit, črna

999.00 z DDV

JEDILNA MIZA, antracit, črna

419.00 z DDV

JEDILNA MIZA, antracit, hrast

399.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela

199.00 159.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela

369.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela

89.90 z DDV

JEDILNA MIZA, bela

229.00 189.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela

249.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela

469.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela

99.90 z DDV

JEDILNA MIZA, bela

479.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela

49.90 z DDV

JEDILNA MIZA, bela

169.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela

379.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela

179.00 149.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela

569.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela, krom

119.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela, nerjaveče jeklo

529.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela, nerjaveče jeklo

229.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela, nerjaveče jeklo

629.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela, nerjaveče jeklo

349.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela, nerjaveče jeklo

629.00 399.00 z DDV

JEDILNA MIZA, bela, nerjaveče jeklo

689.00 z DDV

Jedilne mize

Jedilnica je središče doma in družinskih srečanj, zato je za jedilne mize in stole, poleg stabilnosti in funkcionalnosti pomembna tudi estetska vrednost in različnih materialov in barvitosti.

Uživajte v naši pestri izbiri različnih proizvajalcev, oblik in velikosti.

Udobje in eleganca pri vsekam obroku ali druženju

Nakup jedilne mize je pomemben korak pri opremi jedilnega prostora. Ne glede na to, ali je miza lesena, steklena ali iz umetne mase, je pomembno, da se prilega vašemu prostoru ter okusu. Opremite jo še z lepimi krožniki, kakovostnim jedilnim priborom in kozarci ter uživajte v okusnih jedeh, ki nastajajo v vaši kuhinji ali pa povabite prijatelje in preživite večer ob družabnih igrah.

Jedilne mize iz lesa – Videz lesa doda prostoru poseben čar

Jedilna miza v Meganakupek različici, bo jedilnemu prostoru dodala toplino in domačnost. Videz lesa doda prostoru poseben čar, les pa je hkrati tudi izredno vzdržljiv material, ki ne zahteva veliko nege. Ker so jedilne mize središče družinskega dogajanja, je pomembno, da izberete dovolj veliko mizo za svoje potrebe.

Jedilne mize iz stekla

Preprost, minimalističen in moderen dizajn steklenih jedilnih miz se bo lepo podal v vsak dom. Pri Meganakupek vam nudimo različne modele jedilnih miz s steklenimi površinami, ki jih dopolnjujejo leseni ali kovinski detajli. Primerne so tako za večerjanje v dvoje, kot tudi za družinska kosila. Izberite velikost, ki ustreza vašim potrebam.

Jedilne garniture

Pri nas najdete jedilne garniture, ki vam bodo olajšale opremljanje vaše jedilnice. Pri tem pa ne pozabite jedilne mize in stolov prilagoditi velikosti prostora. Če je vaš jedilni prostor dovolj velik, vam priporočamo jedilne mize okrogle ali eliptične oblike, če pa ste z njim omejeni, je najprimernejša pravokotna oblika. Jedilnica je navsezadnje prostor, kjer se boste s svojimi najdražjimi pogosto družili, zato je prav, da vam je prijetno in udobno.

Barske mize

Vašo kuhinjo ali jedilnico lahko popestrite z izbiro barske mize iz kakovostnih materialov, ki se ponaša z zanimivim, drugačnim dizajnom in obliko. Je izredno praktična, saj jo lahko uporabite kot odlagalno površino, mizo za dekorativne detajle ali pa si na njej privoščite hiter obrok. Na njej lahko postrežete svoje goste ali sami uživate v skodelici jutranje kave. Prostoru daje svež in moderen videz, vi pa se lahko povsem sprostite v družbi prijateljev. Poleg mize je nepogrešljiv tudi moderen barski stol.

Velikost jedilne mize je eden najpomembnejših dejavnikov pri nakupu. Miza mora biti dovolj velika, da lahko na njej z užitkom pojeste obrok ali priredite večer družabnih iger.

Moč narave: živeti z naravo pomeni živeti srečno!

S sledenjem sproščenemu podeželskemu trendu boste v svojem domu ustvarili popolno zimsko idilo. Dom bo postal kraj, kjer lahko duša za diha. Harmonična mešanica materialov, kot so les, kože in pletenine, med štiri stene pričara sanjsko udobno atmosfero. Jasne linije in nepričakovan izbor barv poskrbijo, da pričujoči podeželski slog ni preveč rustikalen.

Jedilna miza je nepogrešljiv kos v vsakem domu. Ne le, da boste za mizo skupaj z družino jedli okusne obroke, ampak je tudi odličen prostor za druženje

Katero jedilno mizo naj izberem?

hrast

Jedilna miza je nepogrešljiv kos v vsakem domu. Ne le, da boste za mizo skupaj z družino jedli okusne obroke, ampak je tudi odličen prostor za druženje. Preverite celotno Meganakupek ponudbo.

.

Povabite prijatelje na večer družabnih iger ali druženje ob kozarcu dobrega vina.