Prvi korak za zaključek naročila. Spletna koda za popust je: košarica – Popust pa je 5% na celotni nakup.

Vaša košarica je trenutno prazna.

Preden nadaljujete s plačilom, morate v nakupovalno košarico dodati nekaj izdelkov.
Na naši strani boste našli veliko zanimivih izdelkov. KODA ZA POPUST JE KOŠARICA!

Nazaj v trgovino

HVALA VAM ZA NAROČILO

Potek naročila

Kupoprodajna pogodba med Meganakupek in kupcem je v spletni trgovini Meganakupek sklenjena v trenutku, ko zaključite naročilo s pritiskom na gumb zaključi naročilo. Potrebujete pomoč? Najbolje je, da nas pokličete na +38670473783 ali nas kontaktirate tukaj info@meganakupek.si.
Za vse popravke in dopolnitev in odstranitev izdelkov pojdite v košarico. Ko ste na naslednjem koraku Blagajna popravkov ni več mogoče opraviti.

  • Ko Meganakupek kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila (z naslovom: potrditev prejema naročila, izbira vašega načina plačila, kakšen način dostave ste si izbrali oziroma osebni prevzem v skladišču). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Meganakupek.si kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku meganakupek.

Potek plačila po zaključku naročila.

  • Plačilo s predračunom z nakazilom na naš TRR: (Naročilo z obveznostjo plačila)
    Ko prejmete elektronsko sporočilo z statusom naročila, boste imeli prikazane vse podatke za plačilu. V primeru, da ste se odločili za plačilo s predračunom, bomo pričakovali vaše plačilo 8 dni. Po tem roku se naročilo in obveznost plačila stornira oziroma prekliče.
  • Plačilo po povzetju pri vas z dostavno službo – GLS – Pošta Slovenije
    V tem primeru vas pokličemo in obvestimo po elektronski pošti da bomo od vas pričakovali plačilo, ko prispe kurir.
  • Plačilo v skladiščih podjetja Nakupek.si ni možno. Osebni prevzem je možen z predplačilom.

Pogoji poslovanja z nami

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine Meganakupek.si, pravice uporabnika in spletne trgovine ter poslovni odnos med kupi – meganakupek.si in kupcem.

meganakupek banner

meganakupek banner