Domov » Trgovina » Oprema za dom » Predsobe in garderobe » Omare za čevlje | Omarice za čevlje

Prikazovanje 1–24 od 99 rezultatov

Omara za čevlje Nevio 04

147,00  z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Omara Gal P06 – bela

397,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Omara za hodnik Nevio 01

168,00  z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Garderobna omara Nestor 2

1.338,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Garderobna omara Nestor

457,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Omara Nestor

419,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Regal Nestor

242,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Omara Nestor

200,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Garderobna omara Abby

751,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Omare za čevlje

Korak, dva do nove omarice za obutev ali regala za čevlje

Omarice za čevlje za praktično in dovršeno predsobo

Omare za čevlje, ki se prilegajo v vsak prostor. Tudi vaša najljubša obutev zahteva ustrezen prostor za shranjevanje kot so regali in omare za čevlje. Omarice, omare in stojala za čevlje so idealen dom za vašo obutev in se popolnoma prilegajo preostali notranjosti predsobe. Naš izbor ponuja različne modele tako klasičnih omar za čevlje kot sodobnih omar, v dimenzijah, ki bodo zadovoljile vsak prostor. Regali in omare za čevlje bodo poskrbeli, da bodo vaši čevlji vedno lepo pospravljeni, kjer bodo lahko mirno čakali na nove izzive in kilometre pred njimi.

Brigueet for home: Regal in omara za čevlje

Naj bo predsoba prostor, ki vam je še posebno pri srcu in je opremljen povsem po vašem okusu. Predsoba je namreč prvi prostor v katerega vstopite, ko pridete domov. Prav je, da se takoj počutite domače. Če ste navdušeni nad minimalizmom in čisto, belo barvo, potem bo ta predsoba prava izbira za vaš dom.

Predsoba, ki je del blagovne znamke Brigueet for home,

se ponaša z dovršenim dizajnom ter čistimi, ravnimi linijami. Je v beli barvi, zato jo lahko dopolnite z dodatki v vaših najljubših barvah.

Razmetani čevlji niso nikomur v veselje, zato je regal in omara za čevlje je nepogrešljiv del vsake predsobe. Nudi prostorne police, na katere lahko zložite in uredite svoje najljubše pare čevljev.

Garderobne omare in Regali in omare za čevlje za praktično in dovršeno predsobo

Regali in omarice za čevlje za praktično in dovršeno predsobo

Valeraa Intemporel: Regal in omara

Naj bo predsoba opremljena z lepimi in kakovostnimi omaricami za čevlje, ki vam bodo v trenutku dale prijeten občutek.
Izberite funkcionalne omarice za čevlje saj boste v predsobi potrebovali veliko prostora za odlaganje čevljev, obešanje jaken in plaščev ter shranjevanje modnih dodatkov.

Če si želite, da bi bila vaša predsoba opremljena z modernim, dovršenim in atraktivnim pohištvom, potem bo pohištvo, ki je del blagovne znamke Valeraa Intemporel, prava izbira.
Pohištvo je izdelano iz kakovostnega materiala. Nežno belo barvo čudovito dopolni in popestri vstavek iz hrastovega lesa, ki da celotni predsobi atraktiven in moderen videz.

Primerna omarica za čevlje je nepogrešljiva za ljubitelje čevljev

Dobro organizirana omarica za čevlje je ponos vsakega ljubitelja čevljev z zbirko čevljev, ki raste in raste. V eni izmed čudovitih omaric za čevlje lahko svoje čevlje shranite na urejen in organiziran način. Nered bo kmalu stvar preteklosti, čevlji pa bodo urejeno shranjeni eden ob drugemu, prav tako kot želite!

Moderni oblikovalski prijemi in materiali za vašo omarico za čevlje

Omarica za obutev nosi več teže kot morda mislite, zato je pomembno, da izberete omarico za čevlje, ki izgleda odlično, poleg tega pa je narejena iz močnih materialov.

Pri Meganakupek.si imamo na voljo različne lesene omarice za čevlje. Omarice so zelo stilske, zato se bodo čudovito podale v vašem hodniku ali spalnici. Alternativna možnost je stojalo za čevlje iz blaga. Prednost stojala za čevlje je, da je lahko in preprosto za premikanje. Vsem omaricam za čevlje je skupno, da ščitijo čevlje pred prahom, vlago in bledenjem barv. Z urejenim shranjevanjem čevljev, jih boste lahko nosili veliko dlje.

Izberite omarico za čevlje z dovolj prostora

Morda se vam zdi neumno, da to omenjamo, vendar morate biti pri izbiri organizatorja za čevlje pozorni na to, da bo vaš nov kos pohištva ponujal dovolj prostora. Danes imate morda dvanajst parov čevljev, zato se zdi omarica, ki lahko shrani dvanajst parvo čevljev odlična izbira. Vendar, kaj se bo zgodilo, če ste taki kot mi in boste v prihodnosti kupili še več čevljev? Pametno je, da izberete organizator za čevlje z dovolj predelki, da boste vedno imeli prostor za nove čevlje.

Regale in omare za čevlje vam dostavimo v 4 dneh v primeru da so v centralnem skladišču v zalogi. Status zaloge preverite pri vsakem izdelku.

Smo profesionalna proizvodnja masivnih omaric za obutev.