Domov » Trgovina » Oprema za dom » Kuhinje

Prikazovanje 1–36 od 647 rezultatov

Pomivalno korito IVA

71,49  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Pomivalno korito E40

278,09  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

hrast + siva + bela

590,28  z DDV
Teža 133,51 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

hrast + siva + bela

379,47  z DDV
Teža 89,46 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

bela + hrast

445,06  z DDV
Teža 146,5 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

bela + hrast

317,00  z DDV
Teža 87,5 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Kuhinje in malenkosti, ki popestrijo kuhinjo

Kuhinje veljajo za enega izmed najpomembnejših prostorov v vsakem domu. Izbor funkcionalnih elementov in kuharske opreme olajša kuhanje in opravke naredi bolj zabavne. Poleg samega pohištva in električnih naprav kuhinje je potrebno izbrati tudi kakovostne elemente kuhinj, nikakor pa ne smemo pozabiti tudi na dekoracijo mize, ki bodo popestrili vaša druženja.

Kuhinje so sobe ali del prostora, ki se uporabljajo za kuhanje in pripravo hrane v stanovanju ali v poslovnem obratu.

Sodobna stanovanjska kuhinja srednjega razreda je običajno opremljena s štedilnikom, umivalnikom s toplo in hladno tekočo vodo, hladilnikom ter delovnimi ploščami in kuhinjskimi omarami, razporejenimi po modularni zasnovi.

Veliko gospodinjstev ima mikrovalovno pečico, pomivalni stroj in druge električne naprave. Glavne funkcije kuhinje so shranjevanje, priprava in kuhanje hrane (ter dokončanje povezanih nalog, kot je pomivanje posode). Prostor ali območje se lahko uporablja tudi za jedilnico (ali manjše obroke, kot je zajtrk), zabavo in pranje perila. Oblikovanje in gradnja kuhinj je velik trg po vsem svetu.

Kuhinje

Kotna kuhinja, s katero boste zadovoljni! Kuhinje so na voljo v različnih barvah. Narejena je iz kvalitetnega lesa ter zaradi L oblike prihrani prostor, hkrati pa imate dovolj prostora za vse, kar si želite.

Kuhinje na Meganakupek

Oglejte si našo fantastično in široko paleto kuhinj na Meganakupek. Naši usklajeni kuhinjski pripomočki so zasnovani tako, da ustrezajo vašemu domu in vašim potrebam, z rešitvami, ki povečajo vaš prostor, da zagotovijo kuhanje in shranjevanje hrane, osnovne stvari pa so preproste vsakodnevne funkcije. Raziskovali smo, kako ljudje uporabljajo svoje kuhinje in kaj potrebujejo, ne glede na velikost, prostor ali postavitev. Ker vemo, da je kuhinja srce doma, smo tu, da vam pomagamo doseči dobro oblikovano in lepo kuhinjo.

V naši spletni trgovini vam ponujamo širok izbor kuhinj in kuhinjskih dodatkov, vabimo pa vas, da obiščete tudi našo kategorijo blok in mini kuhinje, če iščete kaj manjšega.

Prenova kuhinje – kaj morate vedeti

Ko prenavljate kuhinjo, je dobro biti pozoren na več stvari. V kuhinji vseeno preživite veliko časa, zato poskrbite, da vam bo tam udobno in všeč.

Najprej morate razmisliti, kaj od kuhinje pričakujete in kako bi jo radi uporabljali.

Ali pripravljate velike družinske obroke ali je to bolj družaben prostor za zabavo? Mogoče malo obojega? Če boste nekje preživeli veliko časa, boste potrebovali sedeže.

Ali bo v tem primeru to zajtrkovalnica ali otok za prostor, kjer se lahko usedete ob obrokih? Ali pa morda potrebujete več prostora za shranjevanje. Če je tako, bi raje uporabljali omare? Ali pa bi bili veliki predali bolj praktični za shranjevanje krožnikov in posod? Naše možnosti shranjevanja vam omogočajo, da izkoristite vsak košček prostora in zagotovite, da ima vse dom.

Kuhinje

Vam je všeč modernost in precej kul izdelki?

Oblikovanje nove kuhinje

Kaj deluje in kaj ne? Kaj vas moti v vaši trenutni kuhinji? Ali bi bilo koristno imeti vse kuhinjske pripomočke in začimbe na dosegu roke? Ali imate težave pri dostopu do določene omare? Ali pa bi se raje družili med kuhanjem in ne zamudili vse zabave? Kakšno funkcijo želite od svoje kuhinje?

Pomislite, kako se premikate pri pripravi obrokov in kako bi lahko izboljšali postavitev. Prav tako je vredno razmisliti, s čim se borite pri shranjevanju in ali je dovolj prostora za shranjevanje prave velikosti.

Organizirajte se

Če morate izprazniti omare, je to odlična priložnost, da se znebite starih neuporabljenih predmetov. Če je 8 žlic za serviranje in uporabljate samo 3 – je morda čas, da se poslovite. Tako se boste počutili bolj organizirano in naredili prostor za pomembnejše stvari, ki jih uporabljate vsak dan. To je tudi dober način za čiščenje površin vaše nove kuhinje, da je lažje očistiti.

Navdihnite se

pri oblikovanju kuhinje!

To je priložnost, da ustvarite svojo sanjsko kuhinjo s svojim individualnim žigom. Zberite navdih z različnih krajev in jih združite, da bodo delovali za vas …

Kuhinje

Ali imate radi minimalističen dizajn?

Ideje za načrtovanje kuhinje

Izposodite in ukradite ideje
Ali so imeli prijatelji ali družina nove kuhinje, opremljene z elementi, ki bi vam ustrezali, ali imajo morda podoben življenjski slog? Ne bojte se jih vprašati, od kod so dobili navdih, ali jih prositi za nasvet. Svojo pot lahko delijo tudi z vami, tako da imate boljšo predstavo o tem, kaj lahko pričakujete.

Kako načrtovati novo kuhinjo?

Programi za oblikovanje doma, revije in družabni mediji so odlični viri navdiha. Ugotovite lahko, kateri slog ustreza vam in vaši kuhinji, in jih združite, da ustvarite svoj sanjski prostor. Pinterest je še posebej dobro mesto za združevanje idej v tablo za razpoloženje, na katero se lahko sklicujete pri izbiri končnih zaključkov. Sledite nekaterim računom za oblikovanje doma na Instagramu in zberite nekaj modelov in izgleda kuhinje, ki bi lahko delovali za vaš dom.

Oblikovanje nove kuhinje

Izmerite svojo sobo
Preden začnete z izbiro aparatov in načrtovanjem prostora za shranjevanje, je dobro vedeti, s koliko prostora morate delati.

Oživite svojo kuhinjo!

Postavite svojo sanjsko kuhinjo na mesto in poskrbite, da bo zgrajena za dolgo življenjsko dobo. Poskrbite, da vam bo kuhinja služila ter boste v njej srečni. Tako bodo tudi obroki boljši, kuhinje pa urejene.

Zakaj je pomembno, da dobro izberemo kuhinje?

Kuhinjski blok ELITE 240 cm je dobavljiv v več barvah. Debelina delovnega pulta je 28 mm. Kuhinja je izdelana iz oplemenitenih ivernih plošč debeline 16 mm

Kuhinje so prostor, kjer preživimo veliko časa. So sobe ali del prostora, ki se uporabljajo za kuhanje in pripravo hrane v stanovanju ali v poslovnem obratu. Zato je pomembno, da dobro premislimo, ko izbiramo kuhinjo, saj delamo naložbo za prihodnost in se želimo tam počutiti udobno in praktično.

Na kaj moram paziti pri oblikovanju nove kuhinje?

Kaj deluje in kaj ne? Kaj vas moti v vaši trenutni kuhinji? Ali bi bilo koristno imeti vse kuhinjske pripomočke in začimbe na dosegu roke? Ali imate težave pri dostopu do določene omare? Ali pa bi se raje družili med kuhanjem in ne zamudili vse zabave? Kakšno funkcijo želite od svoje kuhinje? Ali so imeli prijatelji ali družina nove kuhinje, opremljene z elementi, ki bi vam ustrezali, ali imajo morda podoben življenjski slog?

Kakšne kuhinje lahko vse najdem na Meganakupek?

Naši usklajeni kuhinjski pripomočki so zasnovani tako, da ustrezajo vašemu domu in vašim potrebam, z rešitvami, ki povečajo vaš prostor, da zagotovijo kuhanje in shranjevanje hrane, osnovne stvari pa so preproste vsakodnevne funkcije. Raziskovali smo, kako ljudje uporabljajo svoje kuhinje in kaj potrebujejo, ne glede na velikost, prostor ali postavitev.

Ker vemo, da je kuhinja srce doma, smo tu, da vam pomagamo doseči dobro oblikovano in lepo kuhinjo. V naši spletni trgovini vam ponujamo širok izbor kuhinj in kuhinjskih dodatkov, vabimo pa vas, da obiščete tudi našo kategorijo blok in mini kuhinje, če iščete kaj manjšega.