Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Barski stoli

Za življenje na visokih nogah

Sodobni barski stoli iz lesa, kovine ali barski stoli iz plastike niso samo nepogrešljivo barsko pohištvo v barskem kotu vaše dnevne sobe ali jedilnice. Temveč so lahko tudi ločen element, ki bo ob številnih priložnostih zapolnil pomanjkanje sedežev. Barski stoli so pogosto nastavljivi po višini in vrtljivi, s tem prilagodljivi številnim zahtevam. Oblazinjeni sedež in naslonjalo pa zagotavljata udobje tudi pri daljšem sedenju. V kombinaciji s kuhinjskim barom ali mizo so barski stoli kot nalašč za hiter zajtrk pred službo ali prijetno druženje s prijatelji. Razveselili se boste široke palete barskih stolov v Meganakupek: različni slogi, barve in oblike bodo zlahka ustrezali vsem vašim zahtevam pri izbiri. Odlična ponudba vam je zdaj na voljo v naši spletni trgovini!

Priporočamo: Moderne barske stole NATUREIN

Vaš dom lahko dopolnite in popestrite z izbranim barskim pohištvom.

S kakovostnim, atraktivnim in modernim barskim stolom boste čudovito popestrili vaš dom.
Uporabljate ga lahko ob visokem pultu v kuhinji ali izberete še barsko mizo, ki se dobro poda zraven.
Barski stoli so del blagovne znamke NATUREIN, ki ponuja barsko pohištvo in dodatke iz kakovostnih, naravnih materialov, odlikuje pa jih dovršen dizajn.
Podnožje stola je izdelano iz masivnega hrastovega lesa in je v naravni barvi. Odlično se ujame s sedežem v moderni, svetlo sivi barvi. Prevleka sedeža je izdelana iz kakovostne tkanine.
Sedenje je še posebej udobno zaradi naslona za noge v črni barvi.
Izdelek je na voljo v različnih kombinacijah.
BARSKI STOL

BARSKI STOL, svetlo siva, temno siva

Domači bar je presenetljiva in zanimiva podrobnost okrasitve doma, hkrati pa tudi velik plus za prijetno druženje v dobri družbi. Da bo vaša družba udobno sedela so pomembni udobni barski stoli.

Preverite tudi barsko pohištvo kot dodatek k vašem novem barskem stolu.

Zanimivosti

Barski stol

Barski stol “Cira” v velikosti približno 60 x 70 x 60 cm . Dodatno je nastavljiv po višini. Izdelana je iz kovine in usnja, kar prispeva k videzu industrijskega oblikovanja. Ta barski stol položite v delovni ali bivalni prostor in uživajte v njegovem videzu in udobju. Kombinirajte ga s sodom v obliki palice, ki ga najdete tudi v naši spletni trgovini in tako ustvarite zanimiv prostor za druženje.

Barski stoli so zvezde večkratnosti

So vam všeč druženja v barih, zato želite ustvariti takšno vzdušje v svojem domu ali spremeniti klet v zabaviščno cono? Potrebujete barsko mizo. V kombinaciji z barskim stoli postane udoben in eleganten prostor v domu. Uporabna je tudi v kuhinji – takrat je hkrati jedilna miza in podaljšek delovne površine. Bar z integriranimi policami bo poskrbel, da so vam pri roki pijače, kava, kozarci ali skodelice. V kuhinjah z odprtim konceptom se mizica pogosto uporablja za vizualno ločevanje prostora. V studiih bar običajno v celoti nadomesti veliko večjo jedilno mizo. Za hitro pijačo jutranje kave, popoldanski prigrizek ali večerno sprostitev ob kozarcu vina – kot nalašč kadarkoli v dnevu. Kupite mizo in poiščite želene barske stole zdaj v spletni trgovini.

Barski stoli

Jedilnica je morda majhen, a nikakor ne nepomemben del vašega doma. Za prostorno jedilno mizo, ki jo boste izbrali, se boste namreč zbrali z družino in prijatelji ter uživali v okusnih jedeh ali prijetnem druženju. Jedilnico lahko s kuhinjo odlično poveže visok pult ali šank, ob katerem pa ne sme manjkati barski stol.

Za več nasvetov vas vabimo da si preberte na našem blogu

https://www.meganakupek.si/ideje-in-navdih-za-opremo-doma/stoli-so-pomemben-del-vsakega-doma/