Grelna blazina – Grelne blazine za barske stole

109,99  z DDV
Teža

0 , 4 kg

Blagovna znamka

Green home

Poštnina

4.85

Moderni barski stoli

Za življenje na visokih nogah

Moderni barski stoli iz lesa, kovine ali barski stoli iz plastike niso samo nepogrešljivo barsko pohištvo v barskem kotu vaše dnevne sobe ali jedilnice. Temveč so lahko tudi ločen element, ki bo ob številnih priložnostih zapolnil pomanjkanje sedežev. Barski stoli so pogosto nastavljivi po višini in vrtljivi, s tem prilagodljivi številnim zahtevam. Oblazinjeni sedež in naslonjalo pa zagotavljata udobje tudi pri daljšem sedenju. V kombinaciji s kuhinjskim barom ali mizo so barski stoli kot nalašč za hiter zajtrk pred službo ali prijetno druženje s prijatelji. Razveselili se boste široke palete barskih stolov v Meganakupek: različni slogi, barve in oblike bodo zlahka ustrezali vsem vašim zahtevam pri izbiri. Odlična ponudba vam je zdaj na voljo v naši spletni trgovini!

Priporočamo: Moderne barske stole

Vaš dom lahko dopolnite in popestrite z izbranim barskim pohištvom.

S kakovostnim, atraktivnim in modernim barskim stolom boste čudovito popestrili vaš dom.
Uporabljate ga lahko ob visokem pultu v kuhinji ali izberete še barsko mizo, ki se dobro poda zraven.
Barski stoli so del blagovne znamke NATUREIN, ki ponuja barsko pohištvo in dodatke iz kakovostnih, naravnih materialov, odlikuje pa jih dovršen dizajn.
Podnožje stola je izdelano iz masivnega hrastovega lesa in je v naravni barvi. Odlično se ujame s sedežem v moderni, svetlo sivi barvi. Prevleka sedeža je izdelana iz kakovostne tkanine.
Sedenje je še posebej udobno zaradi naslona za noge v črni barvi.
Izdelek je na voljo v različnih kombinacijah.
BARSKI STOL

BARSKI STOL, svetlo siva, temno siva

Domači bar je presenetljiva in zanimiva podrobnost okrasitve doma, hkrati pa tudi velik plus za prijetno druženje v dobri družbi. Da bo vaša družba udobno sedela so pomembni udobni barski stoli.

Preverite tudi barsko pohištvo kot dodatek k vašem novem barskem stolu.

Zanimivosti

Barski stol

Barski stol “Cira” v velikosti približno 60 x 70 x 60 cm . Dodatno je nastavljiv po višini. Izdelana je iz kovine in usnja, kar prispeva k videzu industrijskega oblikovanja. Ta barski stol položite v delovni ali bivalni prostor in uživajte v njegovem videzu in udobju. Kombinirajte ga s sodom v obliki palice, ki ga najdete tudi v naši spletni trgovini in tako ustvarite zanimiv prostor za druženje.

Barski stoli so zvezde večkratnosti

So vam všeč druženja v barih, zato želite ustvariti takšno vzdušje v svojem domu ali spremeniti klet v zabaviščno cono? Potrebujete barsko mizo. V kombinaciji z barskim stoli postane udoben in eleganten prostor v domu. Uporabna je tudi v kuhinji – takrat je hkrati jedilna miza in podaljšek delovne površine. Bar z integriranimi policami bo poskrbel, da so vam pri roki pijače, kava, kozarci ali skodelice. V kuhinjah z odprtim konceptom se mizica pogosto uporablja za vizualno ločevanje prostora. V studiih bar običajno v celoti nadomesti veliko večjo jedilno mizo. Za hitro pijačo jutranje kave, popoldanski prigrizek ali večerno sprostitev ob kozarcu vina – kot nalašč kadarkoli v dnevu. Kupite mizo in poiščite želene barske stole zdaj v spletni trgovini.

Barski stoli akcija

Jedilnica je morda majhen, a nikakor ne nepomemben del vašega doma. Za prostorno jedilno mizo, ki jo boste izbrali, se boste namreč zbrali z družino in prijatelji ter uživali v okusnih jedeh ali prijetnem druženju. Jedilnico lahko s kuhinjo odlično poveže visok pult ali šank, ob katerem pa ne sme manjkati barski stol.

Za več nasvetov vas vabimo da si preberte na našem blogu.

Vabljeni na akcijo modernih barskih stolov!

Če iščete stile in funkcionalnost v enem, potem so naši moderni barski stoli prava izbira za vas. Izdelani so iz visokokakovostnih materialov, zato so trpežni in obstojni.

Minimalističen dizajn

S svojim minimalističnim dizajnom bodo dopolnili vsak kotiček vašega doma, hkrati pa vam bodo zagotovili udobje in podporo med sedenjem. Z našimi barskimi stoli se boste počutili, kot da ste v luksuznem baru, le da boste to izkušnjo lahko doživeli v svojem domu.

Ne zamudite akcije

Ne zamudite priložnosti in obiščite nas še danes! Ponujamo vam izjemne popuste in posebne ugodnosti. Zagotavljamo vam, da se boste odločili za nakup, ki bo popolnoma upravičil vaša pričakovanja

Zanimive ideje za uporabo barskih stolov

Barski stoli so lahko uporabljeni na številne načine, ne le v barih in gostinskih lokalih.

Nekaj možnosti uporabe profesionalnih barskih stolov so:

  • V kavarnah in restavracijah kot sedežna oprema za goste
  • V domačem baru ali vinskem kotičku kot dodatna sedežna oprema
  • V pisarni ali delovni sobi kot udoben sedež za delo z računalnikom

V igralnicah ali klubih kot sedežna oprema za goste

V garaži ali delavnici kot sedež za opravljanje različnih del

V javnih prostorih, kot so trgovine, hoteli ali bolnišnice, kot sedežna oprema za krajše počitke.

Več na blogu:

Stoli so pomemben del vsakega doma

Izstopajoči dizajn" - slika prikazuje moderno in izstopajoče oblikovane barske stoli

Izstopajoči dizajn" - slika prikazuje moderno in izstopajoče oblikovane barske stoli

Udobje in podpora" - slika prikazuje stol z izrazito oporo za hrbet in sedež, ki omogoča udobno sedenje

Udobje in podpora" - slika prikazuje stol z izrazito oporo za hrbet in sedež, ki omogoča udobno sedenje

Visoka kakovost" - slika prikazuje stol izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo"Minimalističen dizajn" - slika prikazuje stol z enostavnim, a elegantnim dizajnom, ki se bo ujemal z različnimi notranjimi stili

Visoka kakovost" - slika prikazuje moderen barski stol izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo "Minimalističen dizajn" - slika prikazuje stol z enostavnim, a elegantnim modernim dizajnom, ki se bo ujemal z različnimi notranjimi stili

Še več informacij o naših storitvah in barskih stolih

Naši profesionalni barski stoli so izdelani iz visokokakovostnih materialov, kot so usnje ali semiš, in imajo trpežno kovinsko konstrukcijo. Zaradi tega so zelo obstojni in se lahko uporabljajo v različnih okoljih.

  • Sedeži so oblazinjeni z penami, ki zagotavljajo udobje in podporo med sedenjem.

Opore za hrbet so oblikovane tako, da se prilagajajo telesu in zagotavljajo dodatno udobje.

Dizajn je minimalističen in eleganten, zato se bodo naši barski stoli ujemali z različnimi notranjimi stili.

Ponujamo jih v različnih barvah in materialih, tako da lahko izberete tistega, ki se bo najbolje ujemal z vašo notranjostjo.

Naši profesionalni barski stoli so lahko uporabljeni ne le v barih in gostinskih lokalih, ampak tudi v različnih drugih prostorih, kot so pisarne, domači bari, igralnice, garaže in delavnice. Zagotavljajo udobje in podporo med sedenjem ter dopolnjujejo notranjost z izstopajočim dizajnom