Domov » Izdelki » Bela tehnika

Prikazovanje 1–12 od 23 rezultatov

Prikaži meni

Med izdelki bele tehnike boste našli aparate, brez katerih si današnje sodobno življenje skorajda ne predstavljamo več.

Bela tehnika za dom in profesionalno uporabo v gostilnah. Barih, vinskih kleteh in hotelih.

Za čista in sveže oprana oblačila bo poskrbel novi pralni stroj. Gospodinjstva se med seboj razlikujejo, zato vam ponujamo širok nabor bele tehnike pralnih strojev – od kvalitetnejših, cenovno ugodnih, s številnimi funkcijami, večjo kapaciteto enkratnega pranja do nekoliko bolj osnovnih pralnih strojev.

Vse več gospodinjstev pa razmišlja tudi o sušilnem stroju. To je odločna rešitev, kadar želite, da je vaša najljubša majica hitro suha. A kaj ko ni vsako domovanje tako veliko, da bi v en prostor lahko spravili tako pralni kot sušilni stroj. Vendar tudi na to so pomislili proizvajalci aparatov bele tehnike. Združili so funkciji obeh strojev in naredili ekonomično rešitev za obe opravili. Torej, odločite se za pralno sušilni stroj in vaših tegob ob velikih kupih oblačil, ki čakajo, da jih obesite, je konec.

Ob vročih poletjih prav paše, ko odpreš hladilnik in iz njega vzameš mrzlo pijačo, ki osveži tvoj dan. Ker pa imamo danes po navadi tudi veliko zmrznjene hrane in so zato velikokrat zamrzovalni deli pri hladilnikih premajhni, vam ponujamo še zamrzovalne omare in skrinje iz programa bela tehnika zamrzovalniki. Vanje shranite vaš najljubši sladoled in se posladkajte ob vročih poletnih večerih!

KOTNA KUHINJA električni aparati

Bela tehnika nakup na spletu