Domov » Trgovina » Vse za otroka

Prikazovanje 1–36 od 1584 rezultatov

Črni Zobek

5,99  z DDV
Starostna skupina

Trajanje igre

Poštnina

Blagovna znamka

Veliki Čaromir – Hitrostna poštevanka

5,99  z DDV
Število igralcev

Primerna starost

Poštnina

Jezik

Trajanje igre

45 enic

3,33  z DDV
Poštnina

Vstavljanka 3 oblike

13,70  z DDV
Poštnina

Enkica

5,99  z DDV
Starostna skupina

Trajanje igre

Poštnina

Blagovna znamka

Arty Mouse: Čičke čačke, kje so tačke

14,99  z DDV
Starostna skupina

Trajanje igre

Poštnina

Blagovna znamka

Lego® Duplo® 10416 Town Skrb za živali na kmetiji

58,79  z DDV
Dimenzije 11,80 × 45,60 × 28,20 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Lego® Duplo® 10954 številski vlak – učimo se šteti

19,59  z DDV
Teža 0,622 kg
Dimenzije 35,40 × 19,10 × 9,10 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Galerija ljudi

24,99  z DDV
Število igralcev

Primerna starost

Poštnina

Jezik

Trajanje igre

Gasilska brigada: Resnični heroji

29,99  z DDV
Število igralcev

Primerna starost

Poštnina

Jezik

Trajanje igre

Peščene številke

21,61  z DDV
Poštnina

Majhen lesen pladenj

9,95  z DDV
Poštnina

Met vrvnih obročkov

16,47  z DDV
Poštnina

Sestavljanka rožža

10,74  z DDV
Poštnina

Arty Mouse: Riši miši

14,99  z DDV
Starostna skupina

Trajanje igre

Poštnina

Blagovna znamka

Lego® Icons 10327 Dune: Peščeni planet – Atreides Royal Ornithopter

161,69  z DDV
Dimenzije 11,80 × 45,60 × 28,20 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Free2Play plišasti medved Cosy, rjav 45cm

12,73  z DDV
Dimenzije 30,00 × 17,00 × 45,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Winfun zabavna knjigica – živalski prijatelji

16,65  z DDV
Teža 0,463 kg
Dimenzije 23,00 × 5,00 × 23,70 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Infunbebe piramida barvna panda 222012

12,73  z DDV
Teža 0,270 kg
Dimenzije 12,66 × 12,66 × 20,84 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Fehn mali glasbeni zajček Natur3

19,59  z DDV
Dimenzije 27,00 × 17,00 × 5,50 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON avtosedež i-Size 40-150 cm Epic, khaki

195,99  z DDV
Dimenzije 54,00 × 44,00 × 62,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Lego® Technic™ 42159 Yamaha MT-10 SP

225,39  z DDV
Teža 1,673 kg
Dimenzije 58,20 × 37,80 × 8,70 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Viga Magnetna igra medvedja družina

15,67  z DDV
Dimenzije 21,60 × 21,60 × 4,60 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Vse za otroka je za vsakega starša najbolj pomembno.

Vse za otroka, torej opremljanje otroške sobe je prav tako kot nakupovanje otroških oblačil lahko bolj zabavno in privlačno kot nakup za lastne potrebe. To je tako intimen prostor, v katerem boste tako vi kot tudi vaš otrok preživeli veliko časa. In tudi resno delo boste vložili – pomislite na menjavo plenic, uspavanke pred spanjem, čiščenje igrač in organiziranje drobnih oblek!

Vse za otroka in priprava otroške sobe

Čeprav bi morali popolnoma uživati ​​v postopku opremljanja, je pomembno, da ne pozabite na praktičnost in strateško načrtovanje. Upoštevajte, da bodo nekatere glavne funkcije, ki ste jih ustvarili, in pohištvo, ki ste ga kupili za nego otroka, zastareli.

Previjalna površina bo postala nepotrebna in posteljico bo treba zamenjati za običajno posteljo. Enako kratkotrajno življenje bo morda veljalo za originalni dekor in umetniška dela. Pomembno je, da ne razmišljamo samo o današnjem času, ampak je potrebno vse za otroka načrtovati za daljše obdobje.

Če iščete opremo in vse za otroka, ki bo zadovoljila vaše potrebe in tudi potrebe vašega malčka (in bo morda celo vaše najljubše mesto v celotnem domu!) upoštevajte kreativne in izvedljive nasvete profesionalcev.

Vse za otroke

Naše otroške postelje so izdelane tako, da varno objamejo vašega otroka in ga prepustijo sanjam. Privoščite svojemu otroku posteljo in igralni kotiček v enem!

Vse za otroka – Ne čakajte do zadnjega trenutka

Vse za otroka in njegov prihod v vaš dom in življenje je potrebno skrbno načrtovati. Zlasti pri opremljanju bivalnega prostora boste morda pomislili, da imate na voljo nekaj mesecev.
A ne le, da je prihod otroka včasih nepredvidljiv. Ne veste, koliko drugih opravil se vam bo nabralo medtem, ko se boste pripravljali na prihod otroka.
Če vse za otroka ne morete začeti pripravljati pred njegovim prihodom (morda se selite ali vam vera ne dovoljuje, da bi imeli otroške izdelke doma pred rojstvom), se pozanimajte o možnosti dostave na določen datum.

Izberite temo in se je držite

Ne glede na vašo izbrano temo za katero se boste odločili, da boste ostali osredotočeni na iskanje kosov, ki se ujemajo z vizualno estetiko. Vse za otroka naj bo oblikovno in po kvaliteti prvovrstno in cenovno ugodno. Teme letal in džungle niso edina pot. Namesto tega lahko svojo temo razširite na barvno paleto, kot so modri odtenki ali teksturirani nevtralni elementi. In ni se potrebno vznemirjati, če vse za otroka ni popolnoma dokončano pred njegovim prihodom. Namesto da bi hiteli kupovati kose, v katere niste stoodstotno zaljubljeni, se najprej osredotočite na najpomembnejše dele ter  podrobneje izpopolnite pozneje.

Bodite minimalistični

Dobra novica: minimalizem pri oprami za otroka je v trendu! Ta preprost, a smiseln pristop je odlična rešitev za zaposlene starše in tiste, ki imajo nakupe omejene z proračunom.

Ta slog oblikovanja natanko pomeni: ustvarite prostor z najmanjšim številom predmetov in okrasnih kosov. Teme, ki jih navdihujejo živali, so trenutno zelo popularne. V kategoriji vse za otroka hitro lahko najdete preproste načine, kako popestriti sobo s tem dekorjem.

Vse za otroka

Vse za otroke na enem mestu

Vse za otroka in varnost

Najprej pomislite na varnost:

Pri oblikovanju otrokove sobe je najpomembnejša varnost. Poskrbite, da bo vse za otroka, predmeti kot so predalniki, nočne omarice, police za knjige in stenske dekoracije, varno pritrjeni na steno. Saj ne želite, da bi majhne roke lahko potegnile te kose pohištva, ko začnejo hoditi.

Izogibajte se predmetom, ki ne bodo rasli z otrokom

Kolikor se verjetno že bojite, kako hitro bo letel čas, si je pomembno zapomniti, da vaš malček ne bo tako majhen za vedno. Pri izbiri in nakupu je vse za otroka potrebno že v naprej dobro premisliti. Potrebno se je izogniti predmetom in pohištvu, ki bi hitro postali preveč “otroški”. Na primer, čudovita svetilka v obliki živali je lahko sprva prikupna, toda ko otrok postane malček, si na koncu zaželi nekaj povsem drugega. Enako velja za kateri koli dodatek, posteljnino in pohištvo, za katero je mogoče vedeti, da bo uporabno le kratek čas.

Vse za otroka in vas

Z prihodom otroka boste tudi vi preživeli veliko časa v otroški sobi. Previjanje, hranjenje, zibanje dojenčka in kasneje igranje in učenje z vašim otrokom vse to so razlogi, da soba ne bo udobna le za vašega otroka, temveč tudi za vas same. Pri dojenčku ne pozabite, da ima občutljivo, mehko kožo, zato se za vsakodnevno posteljnino in krpe odločite za tkanine, kot je mehak organski bombaž. Za vas razmislite o vključitvi nekaj prijetnih odej , v katere boste lahko zavili sebe in otroka med hranjenjem ali ljubkovanjem. Kar zadeva pohištvo, je eden najbolj uporabljenih za prve in tudi kasnejše dni stol za dojenje.

Dejavnik organizacije

Vse za otroka je potrebno vzdrževati  urejeno in urejanje je včasih izziv. Lahko dodate tudi nekaj elementov, ki vam bodo olajšali postopek. S košarami, kovčki in skrinjami za igrače ne morete zgrešiti. Velike talne košare so odlične za ohlapne igrače in plišaste živali. Kovčki ali skrinje na koncu postelje pa so odlične za shranjevanje vseh igrač in služijo kot odlično sedežno mesto za obuvanje teh majhnih čevljev.

Vse za otroka našega najpomembnejšega člana

Vse za otroka - vse za dojenčka

Samo najboljše in vse za vašega otroka Odkrijte široko paleto otroških izdelkov v Meganakupek! Da boste pravočasno dobili vso opremo za dojenčke, smo za vas pripravili nakupni vodič.

Prispele so najboljše novice – vaša družina bo dobila nov dodatek. Tekma s časom se začne skoraj takoj, saj mora biti pripravljen na prihod otroka. Dobro je imeti vodnik, ki bo olajšal izbiro.

Za miren spanec je udobje zelo pomembno

Najbolje je, da si izberete posteljico, ki ima nastavljivo podlago s tremi višinami, ki bo spremljala otroka v razvoju. Ko otrok nekoliko zraste, spustite posteljo in ko je starejši, lahko odstranite strani, ki se bodo spremenile v lepo otroško posteljo. Dojenčki ne potrebujejo blazine, otroška vzmetnica pa mora biti nekoliko trša. Kupite tudi nepremočljivo rjuho, da vzmetnice zdržijo dlje. Tkane jaslice za jaslice so vsekakor praktične in tudi posteljnini se ne boste uprli.

Vse za otroka v kopalnici

Priročno je imeti vse pri roki, ko je čas za kopanje otroka. Previjalna miza naj bo primerne višine, da se vam med držanjem otroka ne bo treba preveč upogibati, običajno pa je prostora za prvo kad. Do takrat dojenčka umijte z vodo, v katero ste dali kamilico. Pomembno je tudi imeti termometre za vodo, da lahko preverite idealno temperaturo za otrokovo kopel. Dojenčki imajo pogosto dolge nohte, zato si vzemite škarje ali prigrizek.

Vse za otroka in vožnja z vozičkom

In pri nakupu vozička bodite praktični in kupite model 2 v 1, ko otrok odraste, odstranite košaro in imejte sedež. Sprehajalci so lahko “prvi” ali tisti, ki so kombinirani in s tem praktični. Za dvojčke so na trgu dvojni vozički, in ko odrastejo, bo eden izmed vaših najljubših izdelkov dežnik, ki je praktičen in vam olajša sprehod po mestu in vsak izlet. Skupaj z vozičkom kupite torbo, v kateri boste hranili vse, kar potrebujete.

Varnost otroka je izjemno pomembna,

zato ne sedite v avto, če niste kupili avtosedeža, ki je anatomsk in v katerem bo otrok varen. Oglejte si tudi praktične dodatke, kot so bazne postaje in nosilci, ki so varno pritrjeni na avto.

sprehajalni voziček za otroka - Vse za otroka - vse za dojenčka

sprehajalni voziček za otroka – Vse za otroka – vse za dojenčka Preverite tudi Igralni šotor, ki je idealen za igranje na zabaven, varen in udoben način. Izdelana je iz kakovostnih materialov v kombinaciji pravega borovega lesa in tekstila iz 35% bombaža in 65% poliestrskih vlaken. Zahvaljujoč nevtralnemu dizajnu v kremni barvi se bo vklopil v vsak slog okrasitve otroške sobe. Primerna je za otroke od 3. do 10. leta starosti .

otroška oblačila

Otroška koža je petkrat tanjša kot koža odraslih, zato je neodporna in zelo občutljiva, še posebno za številne dejavnike iz okolja. Hitro se izsuši, zato moramo otroški negi vsaj do četrtega leta starosti namenjati posebno pozornost. Poleg redne nege potrebuje tudi izbrane, nežne negovalne izdelke, da ji ne uničimo naravnega PH .

Oblačila za dojenčke in ostala oprema za otroka

naj bodo bombažna, potrebujete pa kapuce z dolgimi in kratkimi rokavi, nogavice, obleke, ki se zlahka odprejo ob preobleki, pižame, vsaj eno mehko kapico, toplejšo blazino za otroški voziček ali plašč. Če je zima, obvezno nosite rokavice, če je toplo, otroka zaščitite z dežnikom. Nogavice, hlačne nogavice, čevlji, kombinezoni, kratke hlače in obleke – vse to je potrebno za vašega otroka, a nakup bo zagotovo osrečil starše.
Ne pozabite nase, saj mama poleg oblačil rabi tudi svoj kotiček, zato je morda čas, da kupite “tisti” naslanjač, ​​ki vam je padel v oči in v katerem lahko v miru berete ali gledate film.

Hranjenje in dojenje otroka

Če dojite, si za vsak slučaj vzemite majhno žličko in stekleničko z dudo. Pridobite si tudi blazino za dojenje in udoben stol, kot je zdaj v ponudbi. Če ne dojite, si založite nekaj stekleničk in dud ter nadomestno mleko. Steklenice lahko enostavno skuhate v pomivalnem stroju ali ročno. Obstajata tudi duda in veriga, s katero bo varen. Odtočne črpalke bodo olajšale življenje vsaki doječi materi. Pomembni so tudi grelniki za steklenice in hrano ter higienske zaloge steklenic. Odločiti se morate le za barvo in vzorce.

Pohištvo za otroške sobe

Pri izbiri pohištva in detajlov za otroško sobo naj bodo iz naravnih materialov in nevtralnih barv. Pozabite na pravilo, da se barva sobe ujema s spolom otroka, bodite domiselni.

pohištvo za otroško sobo

Prepričajte se, da igrače nimajo trdih delov in jih ni enostavno raztrgati. Za dojenčke je najboljši mobilnik nad posteljico, kar je odlična stimulacija vida.

Plišaste igrače

morajo biti pralne v stroju. Kmalu bo otrok začel odkrivati ​​svet okoli sebe, igrače pa mu bodo na poti najboljši prijatelj.
Ropotulje, glasbene igrače, ročne lutke in nato izobraževalne igrače so pomemben del vsakega otroštva in velika spodbuda čutil pri odkrivanju vseh teh čudovitih zanimivosti, ki obkrožajo otroka. So odlični pomočniki in raznoliki prigrizki v času, ko dojenčki začnejo rasti zobe.

Otroku privzgojite ljubezen do branja

– sprva boste skupaj listali pisane slikanice in za tiste prve zgodbe so knjige o tkaninah, ki razvijajo fino motoriko, popolne. Ko berete otroku, najprej izberite kratke slikanice z malo besedila in veliko barvitimi slikami. Ne bo trajalo dolgo, ko boste potrebovali barvice in pobarvanke.

plišaste igrače moj otroček lou

Široka paleta izdelkov za dojenčke in otroke – v spletni trgovini Meganakupek

Seveda starši svojim otrokom želijo le najboljše. Zato smo poskrbeli, da lahko enostavno in na enem mestu kupite vse, kar potrebujete. Ponujamo vam široko paleto otroške opreme: pohištvo za otroško sobo, otroške vozičke, avtosedeže, otroško posteljnino, igrače, negovalno opremo … Obiščite nas na spletu.
Nakupujte brez panike, a pravočasno. Izkoristili boste lahko popuste in različne akcije ter našli tisto, v čemer boste resnično uživali tako vi kot vaš dojenček.

Samo najboljše in vse za vašega otroka

Od vozičkov in avtosedežev, do pohištva za otroške sobe in opreme za nego otrok ponujamo široko paleto otroških izdelkov. Z ljubkimi ljubkimi igračami, nežnimi in mehkimi odejami ter ustvarjalnimi slikanicami privabite otroku nasmeh na obraz. Odkrijte široko paleto otroških izdelkov v Meganakupek! Da boste pravočasno dobili vso opremo za dojenčke, smo za vas pripravili nakupni vodič.

KAKO NAVDUŠITI OTROKA ZA GLASBO

Otroku lahko predstavimo glasbo že v ranem, predšolskem obdobju. Pri tem nas ne smejo “zavesti” naše neizpolnjene glasbene ambicije iz otroštva ali mladosti; kaj rado se zgodi, da le-te projeciramo na otroka in mu glasbo oziroma učenje in instrumenta “vsilimo”.

Navdušimo ga lahko že s sproščenim in neobvezujočim OBISKOM GLASBENEGA VRTCA ali morda glasbene urice v MALI GLASBENI ŠOLI, da se tam sreča z glasbo in se SAM odloči zanjo.

Ob rojstnem dnevu, kakih praznikih ali ob koncu šolskega leta mu lahko namesto drage igrače “enodnevnice” KUPIMO INSTRUMENT – morda klaviaturo.

Le-ta vsebuje na stotine različnih zvokov instrumentov in spremljevalnih ritmov, možnosti snemanja, poslušanja, samou-učenja enostavnih pesmic in še veliko drugih funkcij, ki spodbujajo otroka k ustvarjanju – igranju in petju. Marsikateri starši smo ob opazovanju otroka ob instrumentu lahko nemalo presenečeni, kako zgodaj in kako z lahkoto lahko naši otroci dojemajo in posledično že poskušajo izvajati glasbo.

Glasba

Pri spodbujanju pa je pomembno, da se “igramo glasbo” z otrokom tudi MI. Spodbudimo otroka, naj nas “nauči” “svojo” pesmico, mi pa jo za njim ponavljamo. Gre za čisto preprosto in zabavno igro pritiskanja z enim ali dvema prstoma po tipkah klaviature. Pri tem se še sami ne zavedamo, kako kakovostno lahko priživimo trenutke s svojim otrokom, in kako radi so bodo otroci spominjali glasbenih, ustvarjalnih in zabavnih trenutkov z nami. ….

VSE ZA OTROKA

Otroci so naše največje bogastvo, pravi že stara modrost. Starši želimo, da bi bil naš otrok srečen in zadovoljen. Pri vzgoji se trudimo raziskovati njegove talente in le-te skušamo razvijat na kar najboljši način, ki ga premoremo.

Glasba je univerzalni jezik, ki ga razumemo in ga izražamo z najstarejšim »glasbilom« – to je s svojim glasom. Pri tem ne potrebujemo besed ali kompliciranih stavkov, marveč nam ton in njegova višina, trajanje in barva povesta vse in obenem razkrijeta tudi čustva.

Prav zaradi tega lahko otroku že v ranem otroštvu pokažemo, kako se lahko izraža preko glasbe in kako si pri tem lahko pomaga z glasbili.

SET OTROŠKIH TOLKAL GEWA:

Za otroke od 24 mesecev dalje:

Predlog za darilo – otroški tolkalni set – 3-delni – didaktična in ustvarjalna igrača – tolkala za otroke. S to mešanico zvočnih in lepo oblikovanih igrač imate priložnost na igriv način animirati vaše otroke in opazovati interakcijo vaših otrok. Igrače so privlačne in otrokom prijazne oblike ter barve, s katerimi otroke zamotite.
Igrače so domiselne oblike, oddajajo posebne zvoke. Igrače-glasbila so iz visokokakovostnega lesa (certifikat VRIKSH), ki pretvori zvočne sklope v dragocene in trajne instrumente. Za varnost najmlajših se uporabljajo samo nestrupene in vodne barve.

Material: izdelano iz visokokvalitetnega lesa, kovinski deli (kraguljčki, kastanjete)

Za otroke 24 mesecev +

Teža 145 g

Dimenzije paketa 19,4 x 16,6 x 5,4 cm

Izbirate lahko med 3 vrstami setov:

– S10001 – “POLETNI PRIJATELJI”

– S10002 – “LJUBITELJI NARAVE”

– S10003 – “VRTNI SADEŽI”

OTROŠKI KLAVIR – Glasbeni inštrumenti za otroka

“Mami in ati…jaz bi rada igrala klavir….” se oglasi nežni otroški glasek ob pogledu na otroški klavir v izložbi z glasbenimi instrumenti.

GLASBA je ena izmed najlepših hobijev, ki ga lahko ponudimo otroku že v zgodnjih letih. Instrument vzpodbuja otroka h kreativnosti, k raziskovanju svojih talentov – skratka glasba ga pomirja, navdušuje in zabava.

Priporočamo vam ljubek otroški klavir, ki ima poleg pravega klavirskega zvoka tudi zvoke orgel, električnega klavirja, orkestra ter ploskanja ter nekaj zvokov, ki oponašajo živali. Tipke so dinamične in reagirajo na moč udarca; tako otrok že zgodaj dobi občutek igranja pravega klavirja.

Razveselite vašega malčka in mu polepšajte sobico in seveda praznike!!

Kliknite na tole povezavo: za nakup ljubkega belega klavirja ali pa razveselite vašeg malčka – fantka z modrim klavirjem – kliknite ne povezavo Klavir za mlade

Ob nakupu prejmete še:

– klopco v barvi klavirja

– slušalke

– usb kabel za povezavo na tablico za učenje

– pedalo za podaljšanje tona

Lahko se povežete na aplikacijo za učenje klavirja, kjer na zabaven in predvsem na otroški način otrok spoznava osnove igranja klavirja.