Pograd NEK

733.50 z DDV

Po naročilu (3-5 tednov)

Po naročilu (3-5 tednov)Dodaj v košarico

Postelja TRILLY 90×200

187.50 z DDV

Po naročilu (3 - 5 tednov)

Po naročilu (3 - 5 tednov)Dodaj v košarico

Postelja ALAN 90×200

139.50 z DDV

Po naročilu (3 - 5 tednov)

Po naročilu (3 - 5 tednov)Dodaj v košarico

Postelja OLIVER 90×200

232.99 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Po naročilu (3-6 tednov)Dodaj v košarico

Vodoravna dvižna postelja SNIKY 90×200 mat

658.50 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Po naročilu (3-6 tednov)Dodaj v košarico

Postelja SNIKY 90X200 MAT

209.50 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Po naročilu (3-6 tednov)Dodaj v košarico

Postelja ROZI 90 x 200

243.50 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Po naročilu (3-6 tednov)Dodaj v košarico

Postelja NOEL 90 x 200

275.50 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Po naročilu (3-6 tednov)Dodaj v košarico

Otroška soba HAJDI 2

1,305.50 z DDV

Po naročilu (4-7 tednov)

Po naročilu (4-7 tednov)Dodaj v košarico

Lesena postelja END

274.89 z DDV

Po naročilu (3 do 6 tednov)

Po naročilu (3 do 6 tednov)Dodaj v košarico

Otroški pogradi in postelje

Ko so otroci še mlajši, si pogosto delijo sobo in v teh primerih je otroški pograd idealna rešitev. Zavzamejo veliko manj prostora in hkrati so praktični za uporabo. V naši ponudbi lahko izbirate med pogradi z dvema ležiščema. Če pa otroško sobo opremljate za enega otroka, lahko poiščete tudi funkcionalno zasnovan pograd z enim ležiščem, ki v svoji sestavi ponuja še praktičen prostor za regal, predalnike in nepogrešljivo pisalno mizo.

Otroške postelje in pogradi iz naravnih materialov

Vse otroške postelje in pogradi v naši ponudbi so praktični in izdelani iz kakovostnih materialov. Zasnovani so tako, da se bo vaš otrok na njih čim bolje počutil. Izbirate lahko med naravnimi materiali. Če pa bi radi otroku preuredili celotno sobo, lahko izbirate tudi med raznovrstno ponudbo mladinskih sob.

Igralne postelje in različni motivi

Naša ponudba otroških postelj vključuje tudi igralne postelje, ki so zasnovane tako, da se pod posteljo, ki je na višini, skriva prostor za igralni kotiček s toboganom, ki popestri tudi najbolj zaspana jutra. Če je vaš otrok navdušen nad gasilci, boste v polno zadeli tudi z otroško posteljo v obliki gasilskega avtomobila.
Našo ponudbo otroških sob in pogradov odlikujejo kakovostni in naravni materiali.

Postelje in pogradi za mlade

Mirne noči za najmlajše

Postelja pograd je prva izbira mnogih staršev, kadar si dva ali več bratov in sester deli sobo. Še posebej, če je soba majhna, je to več kot le praktična rešitev. Skupni sta dve nadstropji, obe z vzmetnico , večino prostora pa prihranijo tisti, katerih ležeče površine potekajo vzporedno druga z drugo.
Praktične so tudi zakonske postelje z izvlečnim spodnjim delom, vendar je treba zanje nameniti malo več prostora. Katero koli izberete, bodo posteljice iz naše ponudbe vašim otrokom zagotovile miren spanec in vesele dneve, napolnjene z energijo in igro.

otroški pogradi

Otroški pogradi

Pogradi

Praktično in funkcionalno pohištvo vam lahko prihrani dragoceni prostor v vašem domu. Oprema otroške ali mladinske sobe naj bo kakovostna in praktična, da se bo vaš otrok v njej čim bolje počutil. Otroška oziroma mladinska soba je namreč prostor, kjer bo spal, se učil, igral in preživljal svoj prosti čas.

Opremite otroško ali mladinsko sobo s kakovostnim pogradi za otroške sobe iz naše široke ponudbe. Skupaj z vašimi najmlajšimi se odpravite na Meganakupek.si spletno trgovino, kjer boste lahko preverili kateri pogradi in otroško pohištvo so na voljo.

Za miren spanec in pravljične sanje vašega otroka izberite igrive pograde ali otroško posteljo, na stene pa nalepite prikupne stenske nalepke za otroško sobo. Z omarami za oblačila in predalniki za igrače v otroški sobi zagotovite dovolj prostora za shranjevanje oblačil ter vseh potrebščin za nepozabno igro. Da bo otroška igra na tleh še udobnejša, bo poskrbela mehka igralna preproga ali otroški tepih z najljubšimi motivi vašega malčka. Pustite domišljiji vaših otrok prosto pot in jim dovolite, da sami izberejo dodatke za opremo otroške sobe. Pri nas pa bodo poleg tega našli tudi pestro ponudbo plišastih in drugih igrač.

Pogradi in otroške postelje so primerni za vse otroške in mladinske sobe

Otroške sobe in sobe za mlade – naj bo udobno in veselo

Sobe za otroke in mladostnike imajo več funkcij. Vključujejo igralni kotiček, spalni del in učni prostor v enem. Naša Mega ponudba posameznih kosov pohištva kot so mladinske postelje, raztegljivi kavči, pisalne mize, pisarniški stoli ali kompletne mladinske sobe vam omogoča, da otroško sobo opremite funkcionalno in stilsko, primerno starosti otroka. Za popolnoma harmonično opremo izberite več kosov iz ene od serij mladinskega pohištva . Vesele barve bodo prinesle veselje in poudarile mladostni značaj prostora, če je pohištvo v nevtralnih barvah, naj bodo okraski pisani in veseli.

Z našo pomočjo opremite prostor, kjer se bo vaš otrok počutil udobno in kjer bo z veseljem bival, pa naj bo to učenje ali druženje s prijatelji.

Pograd FANTASY KIDS

Opremite otroško sobo s kakovostnim in praktičnim pohištvom. Odlikuje naj ga dizajn, ki bo navdušil predvsem vašega otroka. V sobici se mora otrok namreč počutiti sproščeno, varno in udobno. Med drugim, v njej ne sme manjkati udobna postelja, prostorna garderobna omara in pisalna miza.

Pograd Fantasy Kids – Odlikujejo ga čiste linije v naravni barvi lesa. Izdelan je iz masivnega bora, ki je vzdržljiv in kakovosten. Pograd ponuja udoben in prostoren prostor za počitek in spanec. Opremljen je tudi z zaščito proti padcu. Pograd ima tudi dodatno spodnjo posteljo dimenzije 90×200 cm.

Pograd ima praktično lestev, na katero se bo otrok zlahka povzpel. Spodnji prostor ponuja prostor za prijeten igralni kotiček ali za pisalno mizo, s katero ga boste spremenili v učni prostor – izbira je vaša.

V ceno ni vključena vzmetnica, posteljnina ali okraski.

Dimenzija ležišča: 90×200 cm