Domov » Trgovina » Odprodaja pohištva

Prikaz vseh 9 rezultatov

Profesionalni masažni stol

1.390,00  z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Masažni počivalnik

2.250,00  z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Usnjeni masažni stol

2.450,00  z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Masažni stol

2.350,00  z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Stojalo za obleko

39,00  z DDV

1 v zalogi: (se lahko naroči)

Stensko ogledalo

50,10  z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Odprodaja pohištva

Odprodaja pohištva – v naši spletni trgovini lahko najdete tudi pohištvo in opremo, ki bo šla kmalu iz prodaje, zato je tukaj samo do odprodaje zalog. V kategoriji lahko najdete različno opremo in dodatke za dom in vrt, od modernega do klasičnega pohištva. Če pa tukaj ne najdete tega, kar iščete, pa imamo ogromno modernega pohištva v drugih kategorijah, kot je recimo ta.
V naši spletni trgovini lahko najdete veliko visokokakovostnih produktov za dom in vrt, pa naj bo to element za kuhinjo, igrače za otroka, ležalnik za na teraso, stol, grelec, … Pri nas najdete vse, kar si želite. V kategoriji odprodaja pohitšva pa lahko najdete tudi te produkte, vendar po še bolj ugodnih cenah. Spremljajte to kategorijo za razne akcije, dokler ne zmanjka zalog.

masivno divji hrast hrast

masivno divji hrast hrast

Kupujte ugodno pohištvo

Vsi vemo, da je lahko kupovanje novega pohištva zelo stresen dogodek, sploh, če nismo milijonarji. Ponudba je danes ogromna in konkurenca velika, zato moramo nekaj časa iskati, da najdemo to, kar si želimo. Seveda pa ni nujno, da ko bomo našli, bomo lahko tudi kupili – cene so lahko zelo drage. Zato smo se na Meganakupek odločili, da ustvarimo kategorijo odprodaja pohištva, kjer lahko najdete veliko izdelkov po zelo ugodnih cenah.

Odprodaja pohištva, ki je moderno in vas prepriča z kakovostjo

Ker se ponudba ves čas spreminja, kot se tudi trendi, tudi mi dobivamo nove izdelke v tem slogu. Seveda pa ima vsak svoj okus, zato ni nujno, da bodo ravno vam ti novi trendi všeč. In tukaj nastopi odprodaja pohištva, ki smo si ga zamislili z namenom, da omogočimo vsem, ki si želijo ugodneje nakupovati izdelke in pohištvo, ki mogoče ni po novih trendih, vendar je točno zato ravno pravšnjo za vas.

Kupujte kvalitetno

Seveda pa se ne gre samo za ceno, saj nam nič ne pomaga poceni pisarniški stol, če ni udoben in lahko na njem sedimo samo 2 uri, dokler nas ne začne zbadati v križu. V kategoriji odprodaja pohištva tako nimamo samo ugodnih cen, ampak vzdržujemo tudi kvaliteto, saj nam je to zelo pomembno. V odprodaja pohištva imamo tako enako vrhunske izdelke, kot jih imamo v drugih kategorijah, vendar ceneje! Nekatero pohištvo naš dobavljalec ne izdeluje več, zato ga imamo še samo v omejenih količinah. Kar pomeni, da ne samo, da boste dobili izdelek ceneje, morda boste tudi zadnji, ki ga boste imeli! Če želite unikatnost, ste tako na pravem mestu.

Odprodaja pohištva

Odprodaja pohištva – eden izmed izdelkov v tej kategoriji je tudi to čudovito stojalo za obleko, ki pride prav v vsakem domu. To prenosno stojalo za obleke je narejeno iz izjemno kvalitetne kovine, za dodatno stabilnost pa skrbi težka MDF osnova. Na vrhu sta dva droga, eden za obešanje plaščev in jaken, drugi pa za obešanje hlač in kravat. Čvrst okvir stojala za obešanje oblačil je pripravljen, da ga še boste dolga leta uporabljali.

Odprodaja pohištva in eksponatov

Kaj pomeni kategorija odprodaja pohištva?

V kategoriji odprodaja pohištva lahko najdete izdelke, ki bodo šli kmalu iz prodaje in še jih je samo omejena količina. Zato lahko v tej kategoriji najdete vse po znižanih cenah, vendar enako kvalitetno.

Kaj vse lahko najdem v tej kategoriji?

Kovinsko vrtno pohištvo Kovinsko vrtno pohištvo

Tukaj lahko najdete vse možne izdelke, od stojala za obleke, do mladinske sobe, do raznoraznih klopi in nadomestnih streh za vaš paviljon. Izdelki se spreminjajo, zato spremljajte naše akcije in ponudbo, da ne zamudite svojega popolnega kosa pohištva!

Kaj vse lahko najdem v vaši spletni trgovini?

kovina

V naši spletni trgovini lahko najdete veliko visokokakovostnih produktov za dom in vrt, pa naj bo to element za kuhinjo, igrače za otroka, ležalnik za na teraso, stol, grelec, … Pri nas najdete vse, kar si želite. V kategoriji odprodaja pohitšva pa lahko najdete tudi te produkte, vendar po še bolj ugodnih cenah. Spremljajte to kategorijo za razne akcije, dokler ne zmanjka zalog.

Za koga vse je primerna odprodaja pohištva?

Vrtna miza, raztegljiva

Odprodaja pohištva je namenjena vsem, ki želite poceni in hkrati kvalitetno kupovati. Za vse, ki si želite obdržati kakovost, pa vendar ne želite zapraviti celotne plače na enem kosu pohištva. Za vse, ki si želite več.

Več za manj pri Meganakupek

V naši trgovini je na voljo odprodaja pohištva! Pridobite izjemne popuste na našo kakovostno in elegantno pohištvo. Izberite med različnimi stili, od klasičnega do sodobnega, in ustvarite svoj idealen dom. Ne zamudite priložnosti za osvežitev svojega doma z novim pohištvom po ugodni ceni.

Uživajte v naši široki izbiri pohištva, ki jo imamo na voljo samo za kratek čas. Ne oklevajte, saj so naši izdelki zelo priljubljeni in se hitro prodajajo.

Vabljeni k ogledu naše odprodaje pohištva!

Ne glede na to, ali iščete novo posteljo, omaro, mizo ali kateri koli drug kos pohištva, smo prepričani, da boste našli nekaj, kar bo ustrezalo vašemu okusu in proračunu v odprodaji pohištva. Naši izdelki so izdelani iz kakovostnih materialov in so zasnovani tako, da zagotavljajo trajnost in udobje.

In če potrebujete pomoč pri izbiri pravega kosa pohištva za vaš dom, smo tukaj, da vam pomagamo.

Naši strokovnjaki za pohištvo vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri in vam svetovali glede na vaše potrebe in želje.

Ne zamudite te odlične priložnosti za osvežitev vašega doma z novim pohištvom po neverjetnih cenah. Obiščite nas zdaj in pridobite svoj novi kos pohištva po odlični ceni!

In kot dodatno spodbudo za nakup, vsak nakup v okviru odprodaje pohištva bo upravičen do brezplačne dostave in z možnostjo doplačila montaže. Ne skrbite za skrbno prevažanje in sestavljanje vašega novega pohištva, saj se bo to zaupalo našim izkušenim in usposobljenim tehnikom.

Zakaj čakati? Obiščite nas zdaj in si oglejte našo odprodajo pohištva, ki traja samo za omejen čas.

Ne zamudite priložnosti za osvežitev vašega doma z novim pohištvom po neverjetnih cenah. Začnite ustvarjati svoj sanjski dom zdaj!”

 

Odprodaja pohištva

Odprodaja pohištva