Domov » Trgovina » Oprema za dom » Spalnice » Nočne omarice

Prikazovanje 1–36 od 44 rezultatov

Nočne omarice

Nočne omarice so prostor, kamor lahko odložite svoje najljubše stvari

Spalnica je sveti prostor vašega doma, saj je namenjen sprostitvi in počitku. Zato se morate v spalnih prostorih počutiti prijetno in domače. če pred spanjem radi berete ali pa potrebujete prostor za budilko, vašo spalnico opremite z nočno omarico iz naše kategorije nočne omarice, kamor boste lahko knjige in ostale predmete tudi odložili. Nočne omarice ali komode so izjemno funkcionalen element, ki ne sme manjkati v vaši spalnici. Poleg tega pa ne pozabite na prostorne omare in praktične police.

In ko ste v postelji, so vam stvari na dosegu roke

Brez nočne omarice preprosto ne gre. Kam bi nastavili budilko, postavili očala in knjigo? Opremljen s predali, ponuja dragocen dodaten prostor za shranjevanje pomembnih stvari. V Meganakupek imamo pestro ponudbo, od klasične bele do moderne kovine, tako da jih lahko enostavno povežete z zasnovo postelje in garderobe. Postavite po enega na vsako stran postelje in uživajte v ugodnostih, ki jih nudijo. Ko bodo nanje namizne svetilke, bodo zasijale v polnem sijaju . Za bolj pustolovske predlagamo, da namesto nočne omarice uporabite dodatno mizo. Stilistični premiki in uporaba raznolikih materialov so v trendu in poudarjajo individualni slog lastnika. Nočne omarice kupite v spletni trgovini ali v kateri od naših trgovin zdaj.

Nočne omarice linije Sweet Dreams na Meganakupek

Spalnico dopolnite s praktičnimi in modernimi nočnimi omaricami, ki bodo s posteljo naredile popolno celoto. Nočna omarica iz linije “Vintage”, navdušuje s svojim presenetljivim dizajnom.

FILO NOČNA OMARICA V ALPINSKO BELIH

Nočna omarica v alpski beli barvi je popoln dodatek postelji iz programa “Filou” ali beli spalnici in ponuja veliko izbiro različnih elementov, ki omogočajo individualno zasnovo sobe glede na vaše potrebe in prostor, ki ga imate.