Domov » Trgovina » Oprema za dom » Pisarniško pohištvo » Računalniške in pisalne mize

Prikazovanje 1–24 od 166 rezultatov

Pisarniška miza BIBA

64,79  z DDV

Po naročilu (2-5 tednov)

Pisarniška miza JULIJ

164,08  z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Pisalna miza ORI

365,00  z DDV

Po naročilu (4 - 7 tednov)

Pisarniška miza MAJA

179,99  z DDV

Po naročilu (3 - 6 tednov)

Pisalna miza EDVIG

78,99  z DDV

Po naročilu (3 - 6 tednov)

Pisalna miza Iwo

174,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisalna miza Livia

145,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisalna miza Pola

147,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisalna miza Tito

128,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisalna miza Smart B-1

816,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisalna miza B48

237,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisalna miza B47

130,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisalna miza Lamelo LA8

193,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisalna miza Sergio

237,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisalna miza Sergio XL

270,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisalna miza B44

142,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisalna miza Terni 10

179,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisalna miza Classic

208,00  z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Računalniške mize in pisalne mize

Računalniške in pisalne mize – Pisalne mize: Primerno pisarniško pohištvo za produktivno delo

Delovno okolje je zelo pomembno za produktivnost, zbranost in nenazadnje tudi zdravje delavcev. Urejeno naj bo kar se da funkcionalno ter tudi estetsko, pri poplavi ponudbe pisarniškega pohištva na trgu pa se je ob nakupu zelo težko odločiti za popoln model. Sodobne pisarne so opremljene električno, nobene potrebe ni po ujemajočih se mizah in stolih vseh zaposlenih. Paziti je potrebno le na splošno skladnost izbrane opreme in konkretno barvno shemo prostora. Posamezna delovna mesta lahko medsebojno ločimo z višjimi pregradami ter uporabnikom zagotovimo vsaj nekaj zasebnosti.

 • Pomemben element v pisarnah je tudi kakovostna osvetlitev, ki naj na površino mize pada enakomerno.
 • Zagotovimo jo lahko z enakomerno stropno osvetlitvijo ali zasebnimi namiznimi svetilkami.

Računalniške mize – Računalniške mize za delo od doma

Brez pisalne mize ni pisarne

Kljub temu da se sodobna pisarna lahko nahaja v domu, lokalu ali coworking prostoru si je delovno mesto težko predstavljati brez računalniške mize in pisalne mize ter pisarniškega stola. Pisarniška miza naj bo dovolj velika za razporeditev računalnika, tipkovnice ter drugega pisarniškega materiala, hkrati pa dovolj majhna da je uporabniku vse na dosegu roke. Idealna globina računalniške mize je med 60 in 90 cm, široka pa naj bo mininalno 120 cm. Običajne pisalne mize so visoke okoli 74 cm, še bolj ergonomske pa so višinsko nastavljive mize, ki omogočajo prilagajanje za sedeča in stoječa dela. Dolgotrajno sedenje je namreč zelo škodljivo za držo. Povzroča bolečine v križu, srčne težave in debelost, vsem tem težavam pa se je mogoče izogniti s pomočjo stoječe pisalne računalniške mize.

Delo v stoječem položaju zagotavlja večjo zbranost, manj stresa, več pokurjenih kalorij in manj težav s hrbtenico.

Omare in predalniki zagotovijo zadostne shranjevalne površine
V pisarnah se vedno kopičijo pomembni dokumenti, katalogi, pisarniški material in drugi pripomočki.

Za urejen izgled prostora pa je najlažje poskrbeti s pomočjo zadostnih shranjevalnih površin.

Velike pisarniške omare s kombinacijo zaprtih elementov in odprtih polic omogočajo, da hkrati skrijemo neestetske elemente ter razstavimo nagrade in produkte. V primeru, da za postavitev pisarniških omar nimamo dovolj prostora. Lahko pod pisalno mizo umestimo predalnik za pisarne ter tako zagotovimo vsaj nekaj zaprtih shranjevalnih površin.

Nepogrešljiv del pisarne je tudi kotiček za sproščanje

V sodobnih pisarnah je obvezen del opreme tudi kotiček za sproščanje, kjer je oprema bolj kot samemu delu namenjena igri, udobnem sedenju in druženju. Kotički za sproščanje poleg čajne kuhinje in mize za ročni nogomet vsebujejo udobne sedežne elemente. Velikokrat v obliki vreč za sedenje, ki jih zaposleni lahko uporabljajo tudi za opravljanje konferenčnih klicev in drugih delovnih obveznosti.

Pisarniški stol ali računalniški stol naj bo nastavljiv in kakovosten

Za zdravje najbolj pomemben pohištven kos v pisarni je brez dvoma pisarniški stol.

Sedenje na njem mora biti kar se da udobno, hrbtenici pa mora nuditi tudi primerno oporo. Najbolj primerni so pisarniški stoli z višinsko nastavljivimi elementi, ki si jih lahko posamezni uporabnik prilagodi glede na svoje potrebe. Za pisarne so najbolj primerni pisarniški stoli z močnim okvirjem in podvozjem, ki omogoča preprosto premikanje. V konferenčnih sobah so dobrodošli udobni stoli s klasičnimi nogami in nižjimi naslonjali, ki zasedejo manj prostora. Ne pozabimo, da ne glede na udobnost pisarniškega stola dolgotrajno sedenje ni priporočljivo. Zato se je potrebno med delom redno razgibavati.

Kaj naredi študijo?

Ne glede na to, ali pisarno opremimo s postavljenim pohištvom ali posameznimi kosi, osnovna oprema ostaja enaka. Središče sobe je običajno računalniška miza ali pisalna miza z ustreznim pisarniškim stolom.

Za ergonomijo na delovnem mestu skrbijo

posebni modeli stolov, s katerimi lahko prilagodimo višino sedeža, naslonjala za roke, naslon za glavo ali takšni, ki nam ponujajo funkcionalnost in udobje. Prostor za shranjevanje zagotavljajo majhni predali na kolesih, ki jih lahko postavite pod pisalno mizo, predalnik, omare ali viseče police. Shranili bodo papirje, vezave, dodatke, pa tudi okraske, kot so rastline, fotografije in podobno.

Kako ohranjati dobro držo za mizo? Pravilno nastavi stol in se prepričaj, da dobro podpira spodnji del hrbta. Noge imej na tleh. Svoj ekran postavi v višino oči. Med uporabo miške naj bo zapestje ravno, tipkovnica pa naravnost pred tabo.

Računalniške in pisalne mize so primerne za dolgotrajno delo.

Pametne rešitve za shranjevanje v Pisarni

V majhnih učilnicah je še posebej pomembno dobro načrtovati pisarniško pohištvo za shranjevanje. Nihče ne more delati v kaosu razpršenih papirjev in tehnične opreme. Snemalniki, pomembni dokumenti, strokovna literatura, pisarniški material in podobno najdejo svoje mesto na regalih in policah.
V praktičnem pisarniškem pohištvu z drsnimi ali klasičnimi vrati lahko skrijemo vso pisarniško opremo in fascikle ali vse tisto, za kar menite, da bi vizualno motilo videz vaše pisarne ali delovne sobe. Z vogalnimi regali in predali na kolesih bodo pomembni dokumenti vedno na voljo.

Računalniške in pisalne mize – kraj dogodkov v pisarni

Funkcionalne računalniške in pisalne mize je pisarniška klasika – pisarniška miza.

 • So vam všeč topli toni v barvi lesa?

V tem primeru bo miza v senci bukve ali hrasta prava izbira. Z nogami iz nerjavečega jekla bo ustvaril eleganten kontrast. Za vse ljubitelje “čistega” vtisa so na voljo bele računalniške mize z visokim sijajem, ki bodo v vaš prvi prostor vnesle svežino in svetlobo.

Računalniške in pisalne mize z veliko delovno površino so idealna za širjenje dokumentov, postavitev računalniške opreme, miške in tipkovnice in različnih rekvizitov.

Pod mizo poskrbi predal, ki zagotavlja red. Ponuja veliko prostora za pisala, sponke, dnevnike, zaradi koles, ki mu omogočajo prožnost, pa ga lahko premikamo po potrebi.

Pisarniški stoli – za zdravo hrbtenico

Klasičen šef  pisarniški stol ali eleganten vrtljivi stol s prefinjenimi ergonomskimi značilnostmi? Kaj bi radi na delovnem mestu? Pisarniški stoli,  ki sproščajo hrbtenico in spodbujajo pravilno držo, so še posebej primerni za ljudi, ki veliko časa preživijo za mizo. Raziščite našo ponudbo in se zgledujte po naši raznolikosti izdelkov.

Računalniške in pisalne mize so primerne za dolgotrajno delo.

Računalniške in pisalne mize so primerne za dolgotrajno delo.

Regali in police – naj bodo urejene

Imate kup papirjev, knjig, fasciklov in podobnih stvari raztresene po celotni pisarni? Regali za pisarne in police za shranjevanje tu delajo čudeže. Vam je všeč sodoben videz vaše pisarne? V tem primeru izberite klasično belo, s katero ne morete zgrešiti. Police in predalniki iz lesa ali njegove imitacije bodo pisarni dali naravni čar.

Strokovni nasvet

Zaslon računalnika postavite tako, da vas sončna svetloba ne zaslepi ali odsevi motijo. Načrtujte dovolj mest, ki so lahko dostopna in jih pisarniško pohištvo ne zakriva – ne pozabite, da vsaka elektronska naprava potrebuje napajanje.

Poiščite svoje pisarniško pohištvo po spletu

Kako bomo uredili svoj delovni prostor, je odvisno predvsem od naših potreb in našega okusa. Pri nas lahko preko spleta kupite vse pisarniško pohištvo, ki ga potrebujete za funkcionalno, a tudi privlačno delovno okolje. Računalniške in pisalne mize, pisarniški stoli in rešitve za shranjevanje, kot so omare, police, predali na kolesih – mislili smo na vse. Uredite svoj delovni prostor s posameznimi elementi ali izberite komplet računalniške in pisalne mize s stolom, če želite, da so vsi elementi vaše delovne sobe ali pisarne v enakem tonu in oblikovanju.

Pisarniške omare in police

Pisarniške police – klasične ali drugačne?

Dobra organizacija računalniške in pisalne mizeje pol uspeha.

Urejeni in dobro organizirani dokumenti in dodatki bodo olajšali tudi najtežja pisarniška opravila. Prelistajte ponudbo pisarniških polic in polic in izberite modele, ki se bodo popolnoma prilegali vaši pisarni ali delovnemu kotu dnevne sobe ali spalnice. Izbirate lahko med bolj klasičnimi modeli stojal za dokumente ter bolj modernimi in kreativnimi. Poleg prostora za vezave in pisarniški material vam bo zagotovil tudi prostor za razstavljanje okraskov in rastlin, s katerimi bo vzdušje v študiji bolj sproščeno in prijetno. Široka izbira barv in stilov bo zadovoljila tudi najbolj specifične krajinske zahteve. Številne modele lahko uporabimo tudi kot predelne stene za vizualno ločevanje posameznih delov prostora. Raztreseni papirji in knjige so preteklost!

Pisarniški predali

Pisarniška omara – klasika na kolesih

Nekatere računalniške in pisalne mize – pisarniške mize imajo dovolj predalov, nekatere pa je treba kombinirati z dodatnimi omaricami za pisarniški material. Klasična rešitev, ki bo zagotovila priročen prostor za shranjevanje, je pisarniški predal. Večina jih je opremljenih s kolesi in jih je mogoče enostavno premikati, odvisno od tega, kako vam ustreza, jih postaviti pod mizo ali zraven. Pri nakupu upoštevajte največjo višino in globino omarice, ki se lahko prilega pod mizo , če jo nameravate držati na tem mestu. Da bo naše delo za mizo čim bolj udobno, na njej ne sme biti nepotrebnih predmetov, zato upoštevajte pravilo:

tisto, kar ni potrebno za izvajanje trenutnega dela, ne sme biti na mizi, ampak shranjeno v pisarniški omarici,

Želite osvežiti videz vašega doma ali samo na eleganten način dopolniti obstoječe pohištvo in dodatke? Izbrali smo najboljše izdelke, ki so v naši trgovini na zalogi in jih lahko dostavimo takoj.

Kako pravilno izbrati računalniške mize in pisalne mize?

Računalniške in pisalne mize

Poleg kreativne in stilske domače pisarne, potrebujemo tudi računalniške in pisalne mize. Za pravilno držo med sedenjem moraš pomisliti na višino in stol.

Kako pravilno sedeti za računalniško in pisalno mizo?

Računalniške in pisalne mize so primerne za dolgotrajno delo.

Računalniške in pisalne mize so primerne za dolgotrajno delo. Pravilno nastavi stol in se prepričaj, da dobro podpira spodnji del hrbtenice. Noge imej na tleh. Svoj ekran postavi v višino oči.

 


 

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju)
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju)

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 3,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 35,00 € za pošiljko na paleti.
 • 70,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo)
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!
uskladitev-termina.jpg

1. USKLADITEV TERMINA

Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.
ura-prihoda-icon.jpg

2. DOLOČITEV URE PRIHODA

Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.
dostava-icon.jpg

3. DOSTAVA

Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €
montaza-icon.jpg

4. MONTAŽA

Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

cistoca-icon.jpg

5. ČISTOČA

Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.
odvoz-icon.jpg

6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!