Domov » Trgovina » Oprema za dom » Otroške sobe » Mladinske sobe

Prikaz vseh 21 rezultatov

Otroška soba FREDRIK

1.644,39  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Mladinska soba MAJA

1.487,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Mladinska soba KINDER

1.712,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Mladinska soba KLAVIR

1.399,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Otroška soba FALOT 2

1.289,36  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Otroška soba FALOT 1

1.364,87  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Otroška soba ALICA 2

2.084,35  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Otroške sobe in sobe za mlade – Mladinske sobe – naj bo udobno in veselo

Mladinske sobe – Prostor za zabavo in počitek

(Kvalitetne mladinske sobe) Prostori za otroke in mladino, mladinske sobe imajo več funkcij. Vključujejo igralno površino, spalni del in učni prostor v enem. Naša ponudba posameznih kosov pohištva, kot so mladinske postelje. Mladinske sobe so popolni raztegljivi kavči, mize, pisarniški stoli, poličke.

Celotne mladinske sobe vam omogočajo, da otroško sobo opremite funkcionalno in s slogom, ki ustreza starosti otroka. Za popolnoma harmonično opremo izberite več kosov iz ene od serij mladinskega pohištva. Vesele barve bodo prinesle veselje in poudarile mladosten značaj prostora, zato, če je pohištvo v nevtralnih barvah, naj bodo okraski pisani in veseli. Z našo pomočjo opremite prostor, kjer se bo vaš otrok počutil prijetno in kjer bo z veseljem bival, ne glede na to, ali se uči ali se druži s prijatelji.

Mirne noči za najmlajše – Otroške sobe

Pograd je prva izbira mnogih staršev, kadar si dva ali več bratov in sester deli sobo. Še posebej, če je soba majhna, je to več kot le praktična rešitev. Skupni sta dve nadstropji, obe z vzmetnico, večino prostora pa prihranijo tisti, katerih ležeče površine potekajo vzporedno druga z drugo. Praktične so tudi zakonske postelje z izvlečnim spodnjim delom, vendar je treba zanje nameniti malo več prostora. Katero koli izberete, bodo posteljice iz naše ponudbe vašim otrokom zagotovile miren spanec in vesele dneve, napolnjene z energijo in igro.

Pri urejanju otroške sobe običajno skušamo otrokom pustiti dovolj prostora za igro. Potrebujejo prostor za shranjevanje igrač in knjig. To je prava postelja za vaše najmlajše.

Mladinska soba

Vsestranska oaza za mlade

Vsak najstnik potrebuje oazo, le nekaj njegovih kvadratov, da uživa v svojem prostoru posteljo, omaro, mizo in prostor za shranjevanje. Zasebnost cenijo, ko rastejo, vloga mladinske sobe pa je večkratna, saj gre za prostor, kjer se spi, dela in živi. Vključite otroka v nakupovanje in okrasitev njegove sobe ter mu dovolite, da najde svoj slog. Vsekakor pa naše mladostno hladno pohištvo prispeva k sproščenemu vzdušju, v katerem bo vaš otrok zagotovo užival. Poskrbite za delček zasebnosti, naj bo njegov mladostni čas brezskrben in prijeten z Meganakupek.si.
Tu prelistajte ponudbo fiksnih kompozicij otroških sob in če želite več svobode pri kombiniranju posameznih kosov pohištva, razširite iskanje na vrsto sob za mlade .

Pograd FANTASY KIDS

Opremite otroško sobo s kakovostnim in praktičnim pohištvom. Odlikuje naj ga dizajn, ki bo navdušil predvsem vašega otroka. V sobici se mora otrok namreč počutiti sproščeno, varno in udobno. Med drugim, v njej ne sme manjkati udobna postelja, prostorna garderobna omara in pisalna miza.

Pograd Fantasy Kids. Odlikujejo ga čiste linije v naravni barvi lesa. Izdelan je iz masivnega bora, ki je vzdržljiv in kakovosten. Pograd ponuja udoben in prostoren prostor za počitek in spanec. Opremljen je tudi z zaščito proti padcu. Pograd ima tudi dodatno spodnjo posteljo dimenzije 90×200 cm.

Pograd ima praktično lestev, na katero se bo otrok zlahka povzpel. Spodnji prostor

Mladinske sobe - Kvalitetne mladinske sobe

Mladinska soba kvalitetna –
Zaprite oči in si zamislite spalnico, o kateri ste vedno sanjali. Sedaj je slednja le še korak stran od resničnosti! Izberite kakovostno in praktično pohištvo iz naše ponudbe, ki bo skupaj tvorilo harmonično spalnico. Pohištvo naj se lepo ujema, izdelano pa naj bo v vašem najljubšem slogu!

 

ponuja prostor za prijeten igralni kotiček ali za pisalno mizo, s katero ga boste spremenili v učni prostor – izbira je vaša.

V ceno ni vključena vzmetnica, posteljnina ali okraski.

Dimenzija ležišča: 90×200 cm

Pogosta vprašanja in odgovori:

Kako kupiti kvalitetne mladinske sobe?

Mladinske sobe - Kvalitetne mladinske sobe

Mladinska soba - Meganakupek.si Zaprite oči in si zamislite spalnico, o kateri ste vedno sanjali. Sedaj je slednja le še korak stran od resničnosti! Izberite kakovostno in praktično pohištvo iz naše ponudbe, ki bo skupaj tvorilo harmonično spalnico.

kaj je mladins?

Moderna mladinska soba je sestavljivi program. Mladostnikova soba naj bi bila moderna, razigrana, prilagojena njegovim potrebam in navadam. Praktične omare, velika miza z dodatki, dovolj odprtih polic za knjige.Barvi korpusov: jesen ali ariš, barve front: jesen, orhideja, fuksija, briliant modra, denim modra,turkizna, zelena, bela

Ustvarjanje sodobnih mladinskih sob za vaše najstnike

Pri opremljanju mladinskih sob se postavlja veliko vprašanj, saj želimo, da se naši najstniki počutijo udobno in da soba izraža njihovo osebnost. V tem članku vam bomo predstavili nekaj idej, ki vam bodo pomagale ustvariti sodobno in funkcionalno mladinsko sobo.

Izberite primeren stil

Pri izbiri stila sobe se osredotočite na interese in osebnost vašega otroka. Če ima vaš najstnik raje minimalističen slog, potem izberite pohištvo z ravno linijo in ne preveč okrasnimi detajli. Če pa ima vaš otrok raje bolj ekstravaganten slog, potem izberite pohištvo z bolj drznimi barvami in oblikami.

Izberite primerne barve

Pri izbiri barv se osredotočite na barve, ki jih ima vaš najstnik najraje. Poskrbite, da soba ne bo preveč temna, saj lahko to vpliva na razpoloženje vašega otroka. Priporočamo uporabo svetlih barv, ki bodo sobo naredile bolj prijetno.

Poskrbite za dovolj shranjevalnega prostora

Najstniki imajo pogosto veliko stvari, zato je pomembno, da poskrbite za dovolj shranjevalnega prostora. Izberite posteljo z dodatnim prostorom za shranjevanje ali pa postavite omare ob stene.

Poskrbite za dovolj prostora za učenje
Mladinski sobi dodajte tudi delovno mizo in stol, kjer bo vaš najstnik lahko udobno in produktivno opravljal svoje šolske obveznosti. Poskrbite tudi za dobro osvetlitev, saj bo to pripomoglo k boljši koncentraciji.

Dodajte osebno noto

Sobo personalizirajte z dodajanjem stenskih nalepk, plakatov ali drugih okraskov, ki izražajo osebnost vašega najstnika. Tako bo soba postala prostor, ki ga bo vaš otrok resnično imel rad.

Pri opremljanju mladinske sobe bodite kreativni in upoštevajte želje in potrebe vašega najstnika

Opravite analizo potreb vašega najstnika in se osredotočite na kakovostno in trajno pohištvo, ki bo služilo več let. V Meganakupek vam ponujamo široko izbiro kakovostnega pohištva, ki bo zadovoljilo vse vaše potrebe.

Predstavitev Meganakupek.si

V Meganakupek smo specializirani za prodajo pohištva najvišje kakovosti. Naša ponudba zajema široko paleto različnih stilov in vrst pohištva, ki so primerni za vse vrste prostorov in okusov.

Zavezani smo k zagotavljanju najboljše kakovosti in udobja za naše kupce, zato sodelujemo z najboljšimi dobavitelji in proizvajalci. V naši ponudbi najdete vse, kar potrebujete za opremljanje vašega doma, vključno s pohištvom za spalnice, dnevne sobe, jedilnice, otroške sobe in kopalnice.

Izberite najboljše pohištvo za vašo mladinsko sobo

Pri opremljanju mladinske sobe se osredotočite na kakovostno pohištvo, ki bo vašemu najstniku zagotovilo udobje in funkcionalnost. V Meganakupek vam ponujamo široko paleto pohištva za mladinske sobe, ki se prilega različnim stilom in okusom.

Med našo ponudbo boste našli postelje z dodatnim prostorom za shranjevanje, omare z različnimi velikostmi in oblikami, delovne mize in stole ter drugo dodatno pohištvo za mladinske sobe. Vsi izdelki so narejeni iz najboljših materialov, ki zagotavljajo trajnost in dolgotrajno uporabo.

Kako naročiti pohištvo pri Meganakupek

V Meganakupek.si vam nudimo enostaven in priročen način nakupa pohištva. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati najboljše pohištvo za vaš dom in vam svetovali glede izbire barv, stilov in materialov.

Po izbiri pohištva ga lahko naročite v naši spletni trgovini ali pa ga kupite v eni od naših poslovalnic po Sloveniji. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli za hitro in učinkovito dostavo na vaš naslov.

Zaključek

Pri opremljanju mladinske sobe je pomembno izbrati kakovostno in funkcionalno pohištvo, ki bo vašemu najstniku zagotovilo udobje in prostor za shranjevanje.

Pri Meganakupek vam ponujamo široko paleto pohištva za mladinske sobe, ki so narejeni iz najboljših materialov in so primerni za različne stile in okuse.

Zagotavljamo vam najvišjo kakovost in udobje ter strokovno svetovanje pri izbiri najboljšega pohištva za vaš dom. Obrnite se na nas in si zagotovite najboljše pohištvo za vašo mladinsko sobo.

graph LR
A[Mladinske sobe] — Postelje –> B((Udobno spanje))
A — Pisalne mize –> C((Učinkovito učenje))
A — Omare –> D((Organizirano shranjevanje))
A — Knjižne police –> E((Urejenost in estetika))

Zgoraj prikazan diagram predstavlja nekatere izmed ključnih elementov, ki jih mora vsebovati dobro opremljena mladinska soba. Poleg udobne postelje je pomembna tudi ustrezna pisalna miza, ki bo vašemu otroku omogočila učinkovito učenje, organizirana omara za shranjevanje oblačil ter knjižne police za urejenost in estetski videz sobe.