Otroška soba JULITA6

858.93 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Po naročilu (3-6 tednov)Dodaj v košarico

Otroška soba JULITA3

806.29 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Po naročilu (3-6 tednov)Dodaj v košarico

Otroška soba HAJDI 2

1,579.66 z DDV

Po naročilu (4-7 tednov)

Po naročilu (4-7 tednov)Dodaj v košarico

Otroška soba FALOT 1

1,137.39 z DDV

Po naročilu (4-7 tednov)

Po naročilu (4-7 tednov)Dodaj v košarico

Otroške sobe in sobe za mlade – Mladinske sobe – naj bo udobno in veselo

Mladinske sobe – Prostor za zabavo in počitek

(Kvalitetne mladinske sobe) Prostori za otroke in mladino, mladinske sobe imajo več funkcij. Vključujejo igralno površino, spalni del in učni prostor v enem. Naša ponudba posameznih kosov pohištva, kot so mladinske postelje. Mladinske sobe so popolni raztegljivi kavči, mize, pisarniški stoli, poličke.

Celotne mladinske sobe vam omogočajo, da otroško sobo opremite funkcionalno in s slogom, ki ustreza starosti otroka. Za popolnoma harmonično opremo izberite več kosov iz ene od serij mladinskega pohištva. Vesele barve bodo prinesle veselje in poudarile mladosten značaj prostora, zato, če je pohištvo v nevtralnih barvah, naj bodo okraski pisani in veseli. Z našo pomočjo opremite prostor, kjer se bo vaš otrok počutil prijetno in kjer bo z veseljem bival, ne glede na to, ali se uči ali se druži s prijatelji.

Mirne noči za najmlajše – Otroške sobe

Pograd je prva izbira mnogih staršev, kadar si dva ali več bratov in sester deli sobo. Še posebej, če je soba majhna, je to več kot le praktična rešitev. Skupni sta dve nadstropji, obe z vzmetnico, večino prostora pa prihranijo tisti, katerih ležeče površine potekajo vzporedno druga z drugo. Praktične so tudi zakonske postelje z izvlečnim spodnjim delom, vendar je treba zanje nameniti malo več prostora. Katero koli izberete, bodo posteljice iz naše ponudbe vašim otrokom zagotovile miren spanec in vesele dneve, napolnjene z energijo in igro.

Pri urejanju otroške sobe običajno skušamo otrokom pustiti dovolj prostora za igro. Potrebujejo prostor za shranjevanje igrač in knjig. To je prava postelja za vaše najmlajše.

Mladinska soba

Vsestranska oaza za mlade

Vsak najstnik potrebuje oazo, le nekaj njegovih kvadratov, da uživa v svojem prostoru posteljo, omaro, mizo in prostor za shranjevanje. Zasebnost cenijo, ko rastejo, vloga mladinske sobe pa je večkratna, saj gre za prostor, kjer se spi, dela in živi. Vključite otroka v nakupovanje in okrasitev njegove sobe ter mu dovolite, da najde svoj slog. Vsekakor pa naše mladostno hladno pohištvo prispeva k sproščenemu vzdušju, v katerem bo vaš otrok zagotovo užival. Poskrbite za delček zasebnosti, naj bo njegov mladostni čas brezskrben in prijeten z Meganakupek.si.
Tu prelistajte ponudbo fiksnih kompozicij otroških sob in če želite več svobode pri kombiniranju posameznih kosov pohištva, razširite iskanje na vrsto sob za mlade .

Pograd FANTASY KIDS

Opremite otroško sobo s kakovostnim in praktičnim pohištvom. Odlikuje naj ga dizajn, ki bo navdušil predvsem vašega otroka. V sobici se mora otrok namreč počutiti sproščeno, varno in udobno. Med drugim, v njej ne sme manjkati udobna postelja, prostorna garderobna omara in pisalna miza.

Pograd Fantasy Kids. Odlikujejo ga čiste linije v naravni barvi lesa. Izdelan je iz masivnega bora, ki je vzdržljiv in kakovosten. Pograd ponuja udoben in prostoren prostor za počitek in spanec. Opremljen je tudi z zaščito proti padcu. Pograd ima tudi dodatno spodnjo posteljo dimenzije 90×200 cm.

Pograd ima praktično lestev, na katero se bo otrok zlahka povzpel. Spodnji prostor ponuja prostor za prijeten igralni kotiček ali za pisalno mizo, s katero ga boste spremenili v učni prostor – izbira je vaša.

V ceno ni vključena vzmetnica, posteljnina ali okraski.

Dimenzija ležišča: 90×200 cm

Mladinske sobe - Kvalitetne mladinske sobe

Mladinska soba kvalitetna –
Zaprite oči in si zamislite spalnico, o kateri ste vedno sanjali. Sedaj je slednja le še korak stran od resničnosti! Izberite kakovostno in praktično pohištvo iz naše ponudbe, ki bo skupaj tvorilo harmonično spalnico. Pohištvo naj se lepo ujema, izdelano pa naj bo v vašem najljubšem slogu!

Kje kupiti kvalitetne mladinske sobe?

Mladinske sobe - Kvalitetne mladinske sobe

Mladinska soba - Meganakupek.si Zaprite oči in si zamislite spalnico, o kateri ste vedno sanjali. Sedaj je slednja le še korak stran od resničnosti! Izberite kakovostno in praktično pohištvo iz naše ponudbe, ki bo skupaj tvorilo harmonično spalnico. Pohištvo naj se lepo ujema, izdelano pa naj bo v vašem najljubšem slogu!

Kako izbrati moderno mladinsko sobo?

Moderna mladinska soba je sestavljivi program. Mladostnikova soba naj bi bila moderna, razigrana, prilagojena njegovim potrebam in navadam. Praktične omare, velika miza z dodatki, dovolj odprtih polic za knjige.Barvi korpusov: jesen ali ariš, barve front: jesen, orhideja, fuksija, briliant modra, denim modra,turkizna, zelena, bela