Domov » Trgovina » Oprema za dom » Otroške sobe » Mladinske sobe

Prikaz vseh 8 rezultatov

MLADINSKA SOBA zelena, bela

349.00 z DDV

9 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

9 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

MLADINSKA SOBA

975.00 z DDV

Available on backorder

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednovDodaj v košarico

MLADINSKA SOBA bela, hrast sonoma

469.00 z DDV

11 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

11 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

MLADINSKA SOBA bela, hrast sonoma

299.00 z DDV

28 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

28 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

MLADINSKA SOBA bela, hrast

419.00 z DDV

9 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

9 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

MLADINSKA SOBA bela, hrast

399.00 z DDV

17 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

17 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

MLADINSKA SOBA bela, hrast sonoma

469.00 z DDV

8 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

8 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

MLADINSKA SOBA grafit, hrast

1,261.00 z DDV

Available on backorder

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednovDodaj v košarico

Otroške sobe in sobe za mlade – Mladinske sobe – naj bo udobno in veselo

Mladinske sobe – Prostor za zabavo in počitek

(Mladinske sobe) Prostori za otroke in mladino, mladinske sobe imajo več funkcij. Vključujejo igralno površino, spalni del in učni prostor v enem. Naša ponudba posameznih kosov pohištva, kot so mladinske postelje. Mladinske sobe so popolni raztegljivi kavči, mize, pisarniški stoli, poličke.

Celotne mladinske sobe vam omogočajo, da otroško sobo opremite funkcionalno in s slogom, ki ustreza starosti otroka. Za popolnoma harmonično opremo izberite več kosov iz ene od serij mladinskega pohištva. Vesele barve bodo prinesle veselje in poudarile mladosten značaj prostora, zato, če je pohištvo v nevtralnih barvah, naj bodo okraski pisani in veseli. Z našo pomočjo opremite prostor, kjer se bo vaš otrok počutil prijetno in kjer bo z veseljem bival, ne glede na to, ali se uči ali se druži s prijatelji.

Mirne noči za najmlajše – Otroške sobe

Pograd je prva izbira mnogih staršev, kadar si dva ali več bratov in sester deli sobo. Še posebej, če je soba majhna, je to več kot le praktična rešitev. Skupni sta dve nadstropji, obe z vzmetnico, večino prostora pa prihranijo tisti, katerih ležeče površine potekajo vzporedno druga z drugo. Praktične so tudi zakonske postelje z izvlečnim spodnjim delom, vendar je treba zanje nameniti malo več prostora. Katero koli izberete, bodo posteljice iz naše ponudbe vašim otrokom zagotovile miren spanec in vesele dneve, napolnjene z energijo in igro.

Pri urejanju otroške sobe običajno skušamo otrokom pustiti dovolj prostora za igro. Potrebujejo prostor za shranjevanje igrač in knjig. To je prava postelja za vaše najmlajše.

Mladinska soba

Vsestranska oaza za mlade

Vsak najstnik potrebuje oazo, le nekaj njegovih kvadratov, da uživa v svojem prostoru posteljo, omaro, mizo in prostor za shranjevanje. Zasebnost cenijo, ko rastejo, vloga mladinske sobe pa je večkratna, saj gre za prostor, kjer se spi, dela in živi. Vključite otroka v nakupovanje in okrasitev njegove sobe ter mu dovolite, da najde svoj slog. Vsekakor pa naše mladostno hladno pohištvo prispeva k sproščenemu vzdušju, v katerem bo vaš otrok zagotovo užival. Poskrbite za delček zasebnosti, naj bo njegov mladostni čas brezskrben in prijeten z Meganakupek.si.
Tu prelistajte ponudbo fiksnih kompozicij otroških sob in če želite več svobode pri kombiniranju posameznih kosov pohištva, razširite iskanje na vrsto sob za mlade .
MLADINSKA SOBA

MLADINSKA SOBA