Filter po zalogi

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Pisalne mize za bolj produktivno delo

Preprosto poiščite pisalne mize, ki se bodo popolnoma ujemale z vašim najljubšim slogom notranje opreme. V naši spletni trgovini je na voljo široka paleta pisalnih miz, računalniških miz, kotnih miz: bela, lesena, s kovinskimi elementi – od sijajnih do retro modelov. Izjemno priljubljene so mize v kombinaciji bele barve z detajli v lesenem dekorju, ker izžarevajo preprostost in lepoto skandinavskega oblikovanja. Večina modelov je opremljenih s predali in odprtimi predelki, ki zagotavljajo dodaten prostor za shranjevanje učbenikov ali pisarniškega materiala. Kupite mizo za svojega šolarja ali svojo učilnico pri nas po ugodnih cenah! Pogosto vas bomo s promocijami še bolj razveselili!

pisalna miza - pisalne mize za pisarno

Pisalne mize za praktičen delovni kotiček

Učenje, delo od doma, delo za računalnikom: Pisalne mize ponujajo veliko možnosti za kakovostno dokončano domačo nalogo ali uspešno zaključen projekt.
Pisalne mize so praktičen kos pohištva, ki poudarja funkcionalnost, čeprav so številni modeli pisalnih miz hkrati tudi dizajnerski kosi z modernmi linijami.

Poleg pisalne mize je potreben tudi prostor za shranjevanje.

Izbirate lahko med pisalnimi mizami brez ali le z nekaj majhnimi predali, z njimi pa kombinirate pisarniške predale na kolesih . Druga možnost so pisalne mize z vgrajenimi predali in policami, zato pogosto niso potrebne druge omare za pisarniški pribor. Izbira je odvisna od količine prostora, ki ga imate, in vrst del, za katere bo miza uporabljena. Ne glede na to, ali potrebujete manjšo mizo za delovni kotiček v dnevni sobi ali veliko mizo za domačo pisarno, boste v Meganakupek.si našli pravi model pisalne mize.

Kotna pisalna miza in pisarniški predalnik

Pisarniški predalnik na kolesih – Pisarniška omara – Predalnik za pisalno mizo – klasika na kolesih

Pisarniški predalnik na kolesih – Pisarniška omara – Predalnik za pisalno mizo – klasika na kolesih

Nekatere pisalne mize imajo dovolj predalov, nekatere pa je treba kombinirati z dodatnimi omaricami za pisarniški material. Klasična rešitev, ki bo zagotovila priročen prostor za shranjevanje, so pisarniški predalniki na kolesih. Večina jih je opremljenih s kolesi in jih je mogoče enostavno premikati, odvisno od tega, kako vam ustreza, jih postaviti pod mize ali poleg.

Pri nakupu upoštevajte največjo višino in globino, ki jo imajo pisarniški predalniki na kolesih, da se lahko prilega pod pisalne mize , če jih nameravate obdržati na tem mestu.

Prostorne pisalne mize – Kotne pisalne mize

Prostorne in kakovostne pisalne mize bodo nepogrešljiv del vsake pisarne in delovnega kotička.
Izberite pisalno mizo, ki jo odlikuje dizajn, ki vam je všeč, poleg tega pa vam nudi tudi dovolj prostora za delo ali učenje.

Računalniške mize so dovolj prostorne, da na njih lahko hkrati uporabljate več stvari: tipkovnico, miško, dokumente, literaturo …

Prostora je dovolj za tiskalnike, namizno svetilko in prenosni ali namizni računalnik. Številni modeli računalniških miz imajo vgrajene police in predale, zato so vam vsi delovni materiali in dodatki vedno na dosegu roke – samo obrnite se na pisarniškem stolu ali vrtljivem stolu in dobite tisto, kar potrebujete. Če imate dovolj prostora, razmišljajte izven okvirjev (Think out of the box): pisalno mizo ne postavljajte ob steno, temveč na sredino sobeEden najpomembnejših delov je zagotovo pisalna miza

Za več informacij o mizah in stolih nas lahko pokličete na tel. 070 473 783.

Delate od doma ali pa potrebujete prostor za študij? Najpomembnejši del vsake pisarne je prav gotovo prostorna delovna površina. Pisalna miza mora biti dovolj velika, da nam je pri delu udobno. In seveda, da imamo na njej dovolj prostora za vse svoje delovne pripomočke. Dobra rešitev za vsako pisarno je računalniška miza s predali in policami. Kjer lahko shranimo svoje zapiske, dokumente in pisarniške potrebščine. Če je vaša pisarna manjša, pa lahko nekaj dodatnega prostora za delo pridobite z izbiro kotne mize.

Opremite svojo pisarno z visokokakovostnim in kakovostnim pohištvom, ki ponuja veliko prostora za shranjevanje. Poleg polic, predalov in pisarniških stolov ne pozabite izbrati prostornih pisalnih miz. Z večjo produktivnostjo izberite praktično in funkcionalno pohištvo, ki vam bo pomagalo pri vsakodnevnem delu.

Pisarniški predali

Pisarniška omara – klasika na kolesih

Nekatere pisarniške mize imajo dovolj predalov, nekatere pa je treba kombinirati z dodatnimi omaricami za pisarniški material. Klasična rešitev, ki bo zagotovila priročen prostor za shranjevanje, je pisarniški predal. Večina jih je opremljenih s kolesi in jih je mogoče enostavno premikati, odvisno od tega, kako vam ustreza, jih postaviti pod mizo ali zraven. Pri nakupu upoštevajte največjo višino in globino omarice, ki se lahko prilega pod mizo , če jo nameravate držati na tem mestu. Da bo naše delo za mizo čim bolj udobno, na njej ne sme biti nepotrebnih predmetov, zato upoštevajte pravilo: tisto, kar ni potrebno za izvajanje trenutnega dela, ne sme biti na mizi, ampak shranjeno v pisarniški omarici .