Domov » Trgovina » Oprema za dom » Kopalnice » Kopalniško pohištvo

Prikazovanje 1–36 od 340 rezultatov

Kopalniški blok MORNAR 140

1.908,49 2.218,49  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok KELLY 160

1.518,00 1.883,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok ILA 60

793,99 900,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok NIKI 80

755,99 881,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok LUCIJA 120

910,79 1.292,79  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok KELLY 180

1.578,49 2.183,49  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok KROKI 80

1.017,49 1.172,49  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Kopalniški blok OTO M

263,06 410,06  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Pult MOTO 140G

141,51  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Pult MOTO 120G

119,82  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Kopalniško pohištvo in dodatki

Kopalnica se mora poleg funkcionalnosti ponašati tudi s sproščujočo energijo, že z majhnimi dodatki pa je mogoče ustvariti lagoden, sproščujoč občutek luksuznih term.

Kopalniško pohištvo od midi do maxi

Naj bo midi omara ali visoka omara, za steno ali pod umivalnikom, z ogledalom ali za omarico za kopalnico: kopalniške omare so na voljo v številnih izvedbah in za najrazličnejše potrebe. Ker samo kopalniška omara običajno ni dovolj za shranjevanje kozmetike, higienskih izdelkov, brisač in drugega kopalniškega pribora, je kopalniško pohištvo običajno kombinirano. Zato je kopalniška omara pogosto na voljo kot serija pohištva – navsezadnje bi moralo kopalniško pohištvo tudi vizualno tvoriti harmonično enoto. Kar zadeva videz kopalniškega pohištva, Meganakupek ne pušča ničesar naključju: od naravnega lesa do sodobnega visokega sijaja in kopalniškega pohištva v beli barvi do temnih tonov vse vrste v kopalniškem pohištvu.

Kopalnica je mnogo več kot samo prostor za osebno higieno. Lahko je tudi prostor popolne sprostitve.

Kopalnica je mnogo več kot samo prostor za osebno higieno. Lahko je tudi prostor popolne sprostitve.

Ker je pri gradnji in montaži kopalniške omare običajno treba upoštevati več, kot na primer pri spalnem pohištvu,

je treba pred nakupom kopalniškega pohištva skrbno preučiti tloris kopalnice. Poleg natančnih dimenzij sten je pomembno vedeti, kje so priključki in cevi za vodo, radiatorji, vtičnice, okna in vrata.

Kopalniško pohištvo s posebnimi lastnostmi

Kopalniško pohištvo je po potrebi opremljeno z vrati, predali ali odprtimi predelki, prihaja z ali brez nog, z ročaji ali brez njih. Brezšumna kopalniška omara s sistemom mehkega zapiranja ni dobra le zgodaj zjutraj ali pozno zvečer, saj ne zbudi nobenega sostanovalca – vlažna vrata so na splošno optimalna rešitev v kopalnici, za katero je znano, da je prostor za sprostitev. Zrcalne omare so izjemno praktične in priljubljene in združujejo več prednosti: Ponujajo veliko prostora za shranjevanje, ogledalo, ki je potrebno v kopalnici, običajno tudi integrirano razsvetljavo in pogosto dodatne priključke za napajanje sušilnika za lase, britvice ali ravnalnika. Seveda so na voljo tudi za druge kopalniške omare.

Moderno kopalniško pohištvo

Vse, kar ne bi smelo biti samo za vrati omar, ampak tudi za zaprtimi vrati, je mogoče shraniti v omarico z zdravili . Skrivanje je problem tudi pri priključkih in ceveh za vodo – takrat se uporabi najbolj priljubljeno kopalniško pohištvo, ki seveda pomaga tudi pri shranjevanju: kopalniška omara pod umivalnikom. Odkrijte komplete pohištva z blagovno znamko, kot je kopalniško pohištvo Sadena, na Meganakupek.si – uživajte v svoji izbiri!

Ker ogledal ni nikoli preveč, vam predstavljamo slednje, ki vas bo prepričalo! Zakaj namreč ne bi združili lepote in praktičnosti v en paket, poln zadovoljnih uporabnikov in veselih nasmehov. Vse to lahko dosežete s slednjim ogledalom, v katerem boste videli vašo podobo nasmejano in zadovoljno z izdelkom.

Kopalniško pohištvo pravi domači welness

Kopalniško pohištvo pravi domači welness

Kopalniško pohištvo – Nasveti za majhne kopalnice

Kopalniško pohištvo, Ozke, temne in povsem funkcionalne kopalniške omarice: v  preteklosti kopalnice niso bile ravno zasnovane kot prostor dobrega počutja. Ti dnevi so mimo! Ker bi se danes morali sprostiti v tej sobi, najti mir in narediti nekaj dobrega za svoje telo. Tudi v majhnih kopalnicah. Kako deluje? Izvedite tukaj.

Pravilno načrtovanje majhnih kopalnic

Izberite pravo kopalniško pohištvo

Če je vaša kopalnica majhna, pazite, da je ne razdelite še na druga področja. Potrebna je odprtost – saj samo tako vaša majhna kopalnica izgleda večja. Pohištvo za majhne kopalnice  mora biti na splošno bolj ekonomičen set – minimalizma poudarja odprtost prostora. Zanesite se na  stensko kopalniško pohištvo  ali pa izberite kopalniško pohištvo z ozkimi nogami. Soba se zdi večja, ker tla ostanejo prosta. Pazite tudi, da s stranskim pohištvom ne ustvarite nepotrebnih ovir: s tem bi si pokvarili prizadevanja za ustvarjanje vizualno večje kopalnice. Če je mogoče, se izogibajte kadi in se namesto tega omejite na prho. Steklene stene za prhanje  dajejo prostoru dodatno odprtost. Če morate v sobo namestiti tudi stranišče, potem vsekakor izberite stensko stranišče. To ne samo prihrani prostor, ampak tudi pomaga povečati vašo majhno kopalnico.
Skrinje in zaboji za predsobe

Popestrite in obogatite vaš dom z izvirnimi in zanimivimi skrinjami. Če potrebujete še dodaten shranjevalni prostor, potem je skrinja odlična izbira.

Mali trik z optiko – Kopalniško pohištvo

Če želite majhno kopalnico povečati se zanašajte na optični trik: Strokovnjaki priporočajo, da so stene svetle, ploščice v nekoliko temnejših barvah – na primer v sivi, betonski, antracitni ali modri barvi – pa lahko uporabite na tleh. Ta zasnova daje majhni sobi večjo globino in izgleda večja. Druga možnost je oblikovanje vogalov in niš s posebej ekskluzivnimi in privlačnimi ploščicami – seveda ekonomsko. Na ta način usmerite svoj pogled posebej na ta področja in ustvarite privlačen pogled.
Drug način za povečanje vaše majhne kopalnice je uporaba ogledal in kopalniškimi omaricami. Če želite to narediti, postavite ozka ogledala v vogale prostora – od spodaj do čim višje – na primer z  dekorativnimi zrcalnimi ploščicami. V najboljšem primeru je več ogledal obrnjenih drug proti drugemu in tako ustvarjajo vtis optično pomnoževanja prostora. Če to ni mogoče, nad umivalnik namestite največje možno  kopalniško ogledalo  .
Nasvet
Čudež prostora za shranjevanje majhnih kopalnic
In če še vedno potrebujete več prostora: Zrcalne omare so idealne predvsem za majhne kopalnice, saj v notranjosti ponujajo dodaten prostor za shranjevanje.

Stenske omare kopalniške omarice kot skrbniki, ki prihranijo prostor in ustvarjajo prostor bolj praktičen

Tudi če se osredotočite na minimalizem – kopalniško pohištvo, ko živite, vedno potrebujete prostor za shranjevanje. Vendar ga pogosto primanjkuje, zlasti v majhnih kopalnicah. Pa naj bo to majhna ali prostorna kopalnica: S stensko omarico lahko v vsaki kopalnici v hipu ustvarite prostor za cevi, lončke, brisače, sušilnike za lase, britvice in druge pripomočke.

Stenske kopalniške omare niso smiselne le pri majhnih tlorisih, kjer lahko pralni stroj zavzame tudi površino, so pogosto edina rešitev za zagotavljanje prostora za shranjevanje. Poleg zahtevanega prostora za shranjevanje naravno prinašajo tudi želeni slog v vašo majhno oazo wellnessa. Zaradi prostega prostora pod telesom ustvarjajo zračen ambient in olajšajo tudi čiščenje tal. Prosti prostor lahko seveda uporabimo tudi za druge pripomočke za kopalnico, kot so koši za smeti in držala za brisače uporabiti. Ko smo že pri tem: Če želite slednjo vgraditi v stensko omaro v kopalnici, boste v široki paleti našli tudi takšen model.

Kopalniške stenske omare v številnih različicah in videzu

Medtem ko imajo vse vrste higienskih in kopalniških predmetov svoje mesto v stenskih omarah, prah in umazanija ostanejo zunaj, saj je skoraj vsaka stenska omara opremljena z enim ali dvema vratoma in morda celo s predalom. Zaprti skladiščni prostor v kopalnici ni koristen le za higieno, ampak tudi za videz. Ker za kopalniško rutino ni vse tako dekorativno kot ekskluzivna kozmetika ali stekleničke za parfume. Nekatere stenske omare imajo odprte predelke za te lepe kose in druge kopalniške dodatke. Številne kopalniške stenske omare so tudi del kopalniških garnitur ali serij in jih po potrebi enostavno premikate po drugih kopalniških omarah se lahko doda. Tako kot njihovi kolegi iz kopalniškega pohištva so tudi viseče omare na voljo v številnih stilih in materialih: bodisi iz masivnega lesa, z zavajajoče resnično površino Touchwood ali s sijajnimi čelnimi površinami, bodisi v romantičnem podeželskem slogu ali beli stenski omari z jasnim skandinavskim videzom: izbira je tako raznolika kot individualne predstave o tem, kaj kopeli naredijo za osvežitev in sprostitev.

Kopalniške omarice – Kopalniško pohištvo

Ker ogledal ni nikoli preveč, vam predstavljamo slednje, ki vas bo prepričalo! Zakaj namreč ne bi združili lepote in praktičnosti v en paket, poln zadovoljnih uporabnikov in veselih nasmehov. Vse to lahko dosežete s slednjim ogledalom, v katerem boste videli vašo podobo nasmejano in zadovoljno z izdelkom.

Kopalniško pohištvo -Če iščete funkcionalen in zanimiv dodatek za vaš dom, potem je lahko ogledalo prava izbira!

Prišlo vam bo zelo prav, postavite pa ga lahko v katerikoli prostor – predsobo, spalnico, kopalnico ali celo dnevno sobo.

Kopalnice in svetloba

Prava kopalniška razsvetljava ni le pomemben pomočnik v kopalnici, ko gre za nego telesa ali ličila, ampak tudi pri prikrivanju premajhne kopalnice. Več dnevne svetlobe, tem bolje. Če je mogoče, morajo biti okna v kopalnici velika. Nato lahko pomagate z več  točkami  ali vgradnimi lučmi v stropu in podolgovatimi lučmi ob ogledalu. Podobo prostora podpirate tudi s podometnimi talnimi svetilkami. Majhni kopalnici dajejo več prostora.

Majhna kopalnica ne pomeni, da se morate odreči prijetnemu vzdušju v velikem obsegu.