Domov » Trgovina » Oprema za dom » Spalnice » Garderobne omare » Omare z drsnimi vrati

Prikazovanje 1–36 od 780 rezultatov

Omara Piemonte PE-05

305,00  z DDV
Poštnina

Omare z drsnimi vrati

Brezkompromisno udobje v vašem dom

Prostorne in moderne garderobne omare z drsnimi vrati, ki jih lahko namestite tako v spalnico, kot v garderobni prostor, je nepogrešljiva v vsakem domu. Izberite omaro, ki se lepo poda k postelji, komodi in nočnim omaricam, da bo vaša spalnica res lepa in urejena. Poleg tega vam bo zagotovila še kako potreben prostor za vsa oblačila ter dodatke.

Omare z drsnimi vrati iz ponudbe Meganakupek.si

so izdelane iz kakovostnih materialov. Odlikuje jih lep, moderen stil in veliko prostora za vaša oblačila, modne dodatke in ostale pripomočke, ki jih želite shraniti.

Garderobne omare z drsnimi vrati lahko kombinirate z ostalim pohištvom iz enake linije in si s tem zagotovite popolno opremljeno spalnico!

Moderne garderobne omare z drsnimi vrati in zelo praktične: drsne omare

Omare z drsnimi vrati ponujajo veliko prostora za shranjevanje, so praktične, saj ne zahtevajo dodatnega prostora za odpiranje vrat kot pri klasičnih omarah in so izjemno priljubljene. Garderobne omare z drsnimi vrati so na voljo v različnih izvedbah, tako da se lahko popolnoma prilegajo vsakemu notranjemu slogu. Visoki sijaj – Lak ali les, svetel ali temen, z ogledali ali brez – odločite se, kako bo videti vaša nova garderobna omara z drsnimi vrati.

Ogledalo na vratih omare vam ne bo pomagalo le z lahkoto preveriti svojega videza, temveč bo spalnico povečalo in osvetlilo. V naši ponudbi boste našli številne drsne omare, ki so del serije pohištva za spalnice, ki vam omogoča harmonično opremljanje celotne sobe.

Ustvari svoje garderobne omare

Program Meganakupek po naročilu vam omogoča oblikovanje lastne garderobne omare z drsnimi vrati ali kotne omare. Poleg velikosti in barve garderobe določite tudi razporeditev elementov v notranjosti: od obešalnikov za oblačila do košar za perilo. Še posebej ozek, da prihranite prostor, ali dokaj širok z veliko prostora za shranjevanje? Svetla ali temna vrata? Ustvarite ravno takšno garderobo, kot si želite.

Izbira delov garderobne omare z drsnimi vrati

S sodobnim videzom in prilagodljivimi elementi bo enota zlahka zadovoljila vse vaše potrebe po prostoru za shranjevanje. Na voljo sta 2 različni višini in ohišji različnih širin, v več barvah. Za idealno izrabo prostora je na voljo tudi vogalni element, ki vam bo omogočil dodaten prostor za shranjevanje. Med ponujenimi elementi razporedite svojo kombinacijo telesa, odvisno od tega, koliko prostora za shranjevanje potrebujete. Vse to je seveda treba uskladiti z dimenzijami prostora, v katerega nameravate postaviti novo, idealno garderobo.

Vrata, drsna vrata – obraz vaše nove garderobne omare z drsnimi vrati ali brez

Z Unit se vse vaše želje po popolni garderobni omari z drsnimi vrati ali brez izpolnijo hitro in enostavno. Veliko prostora za shranjevanje, sodoben videz in prilagodljivost! Glede na elemente garderobne omare, ki ste jih izbrali v prejšnjem koraku, potrebujete ustrezno število vrat. Na voljo so v mat in sijajni različici ter z ogledalom ali čisto po naročilu.

Tako kot pri ohišju sta na voljo 2 različni višini, zato poskrbite, da se višina vrat ujema z višino izbranega telesa. Dodaten element so ročaji, ki so na voljo v več različicah. Zgodbo bodo zaokrožili in bodo privlačen vizualni poudarek. Izberite tiste, ki ustrezajo vašemu okusu. Prav tako je treba izbrati ustrezno število tečajev, s katerimi boste vrata pritrdili na karoserijo. Izberite Unit garderobo – prilagodljivo in popolnoma prilagodljivo za vas!

Različna oprema in dodatki za garderobno omaro – za večje udobje

Potrebujete garderobne omare ali brez za oblačila, čevlje in modne dodatke? Z garderobnimi omarami iz serije Unit boste dobili vsak kos oblačila, vsak par čevljev in vsako torbico popolno mesto. Police, predali, palice za oblačila, izvlečni obešalniki za hlače in čevlje, držalo za kravate in košare za perilo se zlahka integrirajo v ohišje omarice. Zato lahko novo garderobo načrtujete individualno glede na vaše potrebe in v skladu z obstoječim pohištvom v spalnici.
Enota – idealna rešitev za vsako spalnico ali garderobno sobo!

OMARA Z DRSNIMI VRATI

OMARA Z DRSNIMI VRATI

Garderobna omara z drsnimi vrati – Drsna omara

Izkoristite vsak centimeter prostora s to praktično in kakovostno garderobo “Liverpool”. Zaradi svojih dimenzij približno 135 x 198 x 64 cm boste imeli dovolj prostora za shranjevanje oblačil in modnih dodatkov. Učinkovita kombinacija barv hrasta in grafita se prilega različnim dekorativnim slogom. Izdelana je iz kakovostnega lesa. Vsebuje 2 praktični polici in 2 palici za oblačila, ki olajšata organizacijo in shranjevanje oblačil. Dolgi ročaji v grafitni barvi prispevajo k celotni zasnovi. Skupaj s to garderobo je tudi spremljevalno pohištvo iz iste serije, ki ga najdete v spletni trgovini Meganakupek. Ustvarite red v svojem domu zahvaljujoč tej praktični garderobi.

Omare z drsnimi vrati

Prostorne omare, ki jih lahko namestite tako v spalnico, kot v garderobni prostor, omare z drsnimi vrati so nepogrešljive v vsakem domu. Izberite omaro, ki se lepo poda k postelji, komodi in nočnim omaricam, da bo vaša spalnica res lepa in urejena. Poleg tega vam bodo omare z drsnimi vrati zagotovile še kako potreben prostor za vsa oblačila ter dodatke.

Moderne garderobne omare z vrati

Lepe in prostorne omare so nepogrešljiv del vsake spalnice ali garderobnega prostora. Ponujajo prostor za vse – oblačila, modne dodatke, čevlje, posteljnino, brisače in še mnogo več.
Izberite omaro, ki je iz enakega programa kot postelja in ostalo pohištvo ter ustvarite čudovito spalnico.

Omara z drsnimi vrati vam bo nudila veliko prostora za shranjevanje vaših oblačil. Ponaša se z modernim dizajnom in prostornostjo. Izdelana je iz kakovostnih materialov. Vaši spalnici bo dala prijetno vzdušje, zaradi svoje lepe barve.

Na kratko omare z drsnimi vrati

Je sodobna, vsestranska in praktična: omara za drsna vrata dolguje svoje ime vizualnemu učinku drsnih vrat, ki na dnu nimajo prave vodilne tirnice in zato izgledajo od spredaj, kot bi lebdela. Zaradi tega je omara za drsna vrata zelo priljubljena, zlasti v spalnici.

Predhodnik omare z drsnimi vrati je bila omara z drsnimi vrati. Ta se ni premikal samo na valjih na vrhu, ampak tudi na dnu, zato jih je bilo težje odpreti. Sodobnejša omara z drsnimi vrati tega ne opravi in ​​je zato kot nalašč tudi za otroško sobo. Zaradi posebnega obešanja vrat dodatno prihrani prostor, saj za odpiranje klasičnih vrat ni treba načrtovati prostora. Omare z drsnimi vrati so tudi zelo stabilne in varne. S paspartout okvirjem, ki je idealno prilagojen vaši garderobi, ima vaša garderoba tudi popoln videz in estetsko globino.

Garderobne omare z drsnimi vrati za spalnice

Garderobne omare z drsnimi vrati Zagotovite si prostorno omaro, ki je nepogrešljiva v vsakem domu. Izberite omaro, ki se lepo poda k postelji, komodi in nočnim omaricam, da bo vaša spalnica res lepa in urejena. Poleg tega vam bo zagotovila še kako potreben prostor za vsa oblačila ter dodatke. Garderobne omare z drsnimi vrati z ogledalom.

Sodobna omara z drsnimi vrati

Omara z drsnimi vrati vse bolj nadomešča tudi klasično garderobno omaro z vrtljivimi vrati v spalnici in prikazuje točno tisto, kar je pomembno v sanjski garderobi: individualne prilagoditve, številni materiali, praktični dodatki in različne velikosti pri izbiri garderobe ne prepuščajo ničesar naključju.

Prednosti Meganakupek:

  •   Možna individualna prilagoditev
  •   Na voljo so različne barve in sprednje možnosti
  •   Izjemna globina omare za še več prostora za shranjevanje
  •   Na izbiro sta dve višini omar (223 cm in 235 cm)
  •   Sinhrona drsna vrata ali panoramska vrata s širino omare 360 ​​cm
  •   Velika paleta dodatkov
  • Garderobne omare z drsnimi vrati
  • Z ogledalom
Nasvet
Odpiranje panoramske omare
Vrhunec omar z drsnimi vrati je panoramsko odpiranje omare: z enim samim premikom svetlobe se obe vrati sinhrono odpreta in razkrijeta velikodušno notranjost vaše garderobe. Odpiranje panoramske omare je na voljo tudi v Meganakupek.si za omare z drsnimi vrati z vgrajenimi predali.

Luksuzna dodatna oprema za omaro z drsnimi vrati

Izbira dodatne opreme je velika: paleta vgrajenih polic se ne ustavi pri klasično vgrajenih policah in nosilcih za oblačila. Namesto tega lahko notranjo opremo vaše garderobe za drsna vrata prilagodite svojim potrebam. Na voljo so na primer odprti in zaprti predali, mrežaste košare in predelne stene, predali za kravate, predali za nakit, stojala za čevlje in stojala za hlače. Sodobni televizijski nosilec je tudi prednost vaše omare z drsnimi vrati.

Da boste lahko takoj našli vsako obleko in vsak pulover, z veseljem opremimo vašo garderobo z drsnimi vrati Meganakupek s praktično razsvetljavo. Tudi tukaj imate izbiro med razsvetljavo razpoloženja, na primer na zunanjih robovih omare, ali funkcionalno razsvetljavo neposredno v trgovini.

Mimogrede, predale vaše nove omare z drsnimi vrati lahko pustite zaprte

– s sistemom Soft Close se še vedno zapirajo tiho, varno in predvsem nežno. Nova tehnologija zavira gibanje zapiralnega predala ali vrat na tečaju zunanjih vrat in jih nežno zapre. Vaša garderoba z drsnimi vrati bo še vrsto let ostala kot nova. S temi in številnimi drugimi funkcijami bo vaša garderobna omara z drsnimi vrati postala zelo posebna prvina v spalnici.

Bogata izbira materialov za omaro z drsnimi vrati

S sodobnimi omarami z drsnimi vrati v beli ali črni barvi se pogosto uporabljajo fronte iz površin z visokim sijajem ali stekla ali barvnega stekla. Te so sodobne, enostavne za čiščenje in imajo različne videze. Dekor je tudi raznolika možnost: na voljo je v različnih dizajnih, lastnostih in vseh cenovnih razredih, od različnih barv do lesenih dekorjev. Seveda so v Meganakupek na voljo tudi lesene omare z drsnimi vrati. Ločimo med masivnim lesom, delno masivnim in lesenimi replikami. Pohištvo iz masivnega lesa je narejeno iz pravega lesa skozi in skozi, le najpomembnejši deli delno masivnih kosov pohištva so iz masivnega lesa.

Praviloma se vse variante lahko dopolnijo tudi z zrcalnimi vrati ali zrcalnimi elementi. Za različne pohištvene kose, ki se lahko kombinirajo na različne načine in s tem poudarijo edinstveno zasnovo za vašo spalnico. Vaša ekipa na Meganakupek vam bo z veseljem pomagala. Pridobite navdih z nakupom omare z drsnimi vrati.

Prostorna in kakovostna garderobna omara z drsnimi vrati

Prostorna in kakovostna garderobna omara z drsnimi vrati